Hvor vakkert smilDen store italienske skulptøren og kunstneren Leonardo da Vinci har alltid sagt at det ikke er noen stygge mennesker, som de kan korrigeres sjarmerende smil. Men hans berømte og kjente maleriet "Mona Lisa", trakk han ingen spektakulære smil.
Noen sier at dette bildet tilbake i de dager var idealet om femininitet og skjønnhet for kvinner, men ikke alle trodde det. Også på andre portretter av våre forfedre så litt tøffe og sublime. For eksempel, tenke eller se etter presidenter som trekkes til "dollar", betyr det ikke se hvordan de smiler, så vel som andre regninger du vil se det samme.

Hvor vakkert smil hvis du har dårlige tenner

Imidlertid er denne løsningen en enkel forklaring, folk som bodde i disse tider ble begravet smil, fordi de er begynt å miste tennene sine tidlig, og de hadde dermed skjule "gap" i tennene. Skjeve tenner og tenner med en mørk gul belegg også kan skjules bak lukkede lepper. Sekulære dame fan tildekking av ansiktet at deres tenner ingen så. I vår moderne tid sjarmerende og vakkert smil kan ikke alle kvinner, men det er en reell gave for menn og naturlig dekorasjon person. Med folk som prøver å smile oftere, kan du mye raskere finne en felles plattform, som de er god, vennlig, morsom, vellykket, medgjørlig, og lett å vedlikeholde høflig samtale. Forskere som arbeider ved University of Texas, viste at slike folk vanligvis lønn med opp til 15% enn de som ikke liker å smile.
Vakkert smil - er det viktigste tegn på et sunt liv. For det kan ikke smile. Det er noen tips som kan hjelpe deg til å smile oftere og gjøre det vakkert og grasiøst.

Hvor vakkert smil, hvis du er i leppene

Står foran speilet, bør vi se til sine smil. Hvis tennene er hvite nivå, uten hull, men vakkert smil vakker fortsatt ikke virker, så din høyre ansiktsuttrykk. Å fikse bør, gjøre om litt mosjon. Å smile virkelig fantastisk og vakkert å bli sett bare den øverste raden av tenner. Derfor bør leppene fungere godt. Et smil bør være åpen. Ved hjelp av spesielle øvelser, for eksempel "snabel", "Hollywood smil" og "clean tenner" er fixable. Disse øvelsene kan gjøres når du reiser på t-banen, bare vende seg bort fra mennesker samlet seg i motsatt retning, synkende eller klatre opp på heisen og så videre, så mange steder, det er en vilje.
Den første øvelsen "snabel", som ville gjøre det, må du trekke leppene frem så mye som mulig slik at de lignet elefant bagasjerommet.
Øvelsen "rene tenner" å smile pent
Å få denne øvelsen, bare smile først, deretter åpner munnen og tuppen av tungen sveipe den nederste raden av tenner, utføre bevegelser av tungen fra den ene siden til den andre. Deretter gjentar denne øvelsen bare på innsiden av tennene, og med de øvre tennene. Denne øvelsen vil også bidra til å smile pent
Øvelse "Hollywood smil" å smile pent
I denne øvelsen trenger du å smile, avslører to rader med tenner, smiler stretching er sagt til de fleste ører.

Hvor vakkert smil hvis tennene er ujevn

Mange mennesker lider av skjeve tenner, slik at de ikke lykkes smil vakker. For å løse dette problemet, i skolen, bør gis til denne gangen og selvfølgelig penger. Siden metallstifter er ikke billig. Tiltalende for hjelp tannleger moms bryr seg om fremtidige sine barns liv, de ønsker å se sine vakre, vellykkede og sunn. Folk som er stifter, har de ikke forstyrre, og de leverer ikke noe ubehag eller smerte. Metallstifter justert bite stilling og begge rekker av tenner. Over tid, hjelper det å smile pent og ikke skamme seg over ditt smil.

Hvor fint å smile når tennene mørkt

Svært raskt mørkere tennene hvis du spiser mye av te, kaffe og røyk. Men det er mer sjeldne tilfeller når den mørke natur tennene. Å smile pent da, lenge siden våre bestemødre tenner gnidd kritt det varte i flere timer, men resultatet var kort og førte til rask slitasje av tannemaljen og selv tap av tenner. Det følger at regelmessig bruk av selv de dyreste pastaer ikke kan gjøre tennene hvite, som de kan bare holde klærne. Og bleke tennene til å smile pent, du kan bare tannlegekontor med fagsystemer som skaper spektakulære klær bare en time. Den vanligste whitening er - photo bleking. I denne tannbleking håndteres med en spesiell løsning, og en time under misfarges halogenlampe, som i betydelig grad akselererer blekeprosessen. Den forespurte nyanse du velger for seg selv, det vil si når som helst avslutte prosedyren.  
Emo frisyrer (Bilder)Emo subkultur dukket opp i slutten av åttiårene av det tjuende århundre, ikke i dvotysyachnyh, som mange tror. Den eneste "men" - så det var ikke så vanlig, og regnes som svært marginal, mens det i dag Emo - en bevegelse som ble beslaglagt selv de som ikke engang mistenker.
Hvorfor skilles representanter for emo subkultur? Og de samme tingene og representanter fra andre subkulturer - den perfekte frisyren. Det dreier seg om en stil av klær og stil frisyrer. Det handler om fortiden - de emo hårklipp vil bli diskutert nedenfor.
Funksjoner emo frisyrer
Emo frisyrer (Bilder)

I dag er det trygt å si at emo frisyrer har blitt populært også blant dem som selv til denne subkulturen, og gjelder ikke. I hjertet av emo frisyrer er "revet" -prinsippet, kan det skape ulike frisyrer, hvorav de fleste anses dristige kaskader langs hele lengden på håret. Og en forutsetning for de som ønsker å observere prinsippene for emo frisyrer - tildeling av tråder av forskjellige lengder i den totale massen av hår.
Utført emo hårklipp tendens til å ha langt hår eller hår av middels lengde. Kort hårklipp er egnet for sterkere sex med denne subkulturen.
Emo frisyre kan skille Et annet karakteristisk tegn - vanligvis hår foran hodet mye lengre hår i ryggen. Ofte, asymmetriske frisyrer, og kombinert med svært lange smell som ofte lukker øynene ikke bare representanter for emo kultur, men også en betydelig del av ansiktet.
Emo frisyrer (Bilder)

Emo frisyre og har gode fargeegenskaper. Den viktigste fargen svart bør handle, og det kan kombineres med nesten alle regnbuens farger. Ofte utført på hårfarge individuelle tilnærmingene av svært lyse farger. Ofte utført teknikk høydepunkter og kanter (når det er kaldt er uthevet bare tuppene på håret). Det bør bemerkes at dagens emo mote tillater deg å vike fra den strenge svart. Ofte emo representanter foretrekker, for eksempel farge eller blond og ganske rosa. I dette tilfellet er det viktig å observere et prinsipp - asymmetriske fargestoffer.
Cholka i emo frisyrer ofte også tildelt en eller flere kontrasterende farger.
Legging emo frisyrer
Emo frisyrer (Bilder)

Hovedprinsippet for inngåelsen av emo hårklipp er nachis tråder på røttene og rette trådene hele. Å lage slike frisyrer må bruke styling, med andre ord ikke oppnå de ønskede resultater, spesielt når det kommer til fine hår.
I bouffant frisyrer for effektiv bruk ulike tilbehør som felger, bandasjer, lyse pinner i forskjellige størrelser, som regel disse tilbehør er preget barns egenskaper, som kan være dekorert med sommerfugler, blomster, bjørner, bånd og hjerter.
Emo frisyrer (Bilder)

Opprette konklusjon emo hårklipp, bør du gjøre vårt ytterste for å understreke kontrasten sin - å bevilge langt hår, noen tråder understreke fargekontrast. Som sagt av representanter for emo kultur, hårklipp og styling bør legge vekt på den komplekse indre verden og vanskelig følelsesmessig utsiktene for sin eier, vinneren.
Hvordan lage emo frisyre
Når du oppretter emo hårklipp må følge visse prinsipper. Kanskje sin skapelse, må du forberede deg på forhånd.
Emo frisyrer (Bilder)

Disse prinsippene er:
vokse hår. Dette inkluderer de som har nok hårlengde. Dette gjelder også smell - hvis det er kort, er det nødvendig å slippe til lengden litt under øyehøyde. Hoveddelen av håret skal nå minst skulderhøyde i lengde;
å kunne skape bildet av emo hver dag, må du ta vare på den aktuelle hårklipp. Spør Wizard gjør hele lengden lagdelte frisyre tips som bør ha skarpe kanter. Snakk at styling bør brukes for å gi håret effekt "Hån";
Håret må være utsatt for flekker. Mest egnet for emo frisyrer farge - svart, men som nevnt ovenfor, kan du foretrekker og andre farger. Fremfor alt, emo hårklipp i tandem med fargeeffekt opprettet asymmetri og kontrast;
vær passende tilbehør som ikke bare vil hjelpe deg å enkelt lage emo frisyre, men kan bli kjennetegn på stilen din.

Å konkludere emo frisyre
Gjør emo frisyre ved å inngå ikke altfor vanskelig.
Emo frisyrer (Bilder)

Først vaske håret og tørk dem med en kam og hårføner, rettetang og trekke hele lengden. Hvis håret ditt selv etter en slik prosedyre er bølgete eller pushatsya, bruker jern for å rette dem.
For å gi håret volum ved røttene gjør fleece. Når nachis er klar, fikse det med hårspray.
Ved slutten av håret, voks for å gjøre dem "rives".
Dekorere frisyre valgt tilbehør.  
Яндекс.Метрика