Hvordan å avle Ceftriaxone
 En av styrkene til den nye generasjonen av antibiotika - Ceftriaxone - bidrar til å lykkes takle farlige bakterielle infeksjoner, trenger inn i de berørte organer og vev. Imidlertid er bruken ikke alltid lett - så mens intramuskulær injeksjon stoffet kan forårsake alvorlig smerte, som noen ganger tåle uutholdelig selv for voksne.
 Likevel smertefulle opplevelser i de fleste tilfeller kan unngås - for moderne bedøvelsesmidler helt eller delvis demper ekkel reaksjon.
 Vanligvis ceftriaxone fremstilt i form av et hvitt pulver, som, i henhold til instruksjonene fortynnet ved hjelp av sterilt vann for injeksjon. Som sådan, er det ofte brukt intravenøst ​​på sykehuset.
 Men kommer intravenøs push hjem er ikke i det hele tatt (du må ha spesialundervisning), mens intramuskulære injeksjoner av antibiotika fortynnet med vann overført ekstremt vanskelig.
 Hvordan å avle Ceftriaxone lidokain?
 Ofte, i stedet for vann for injeksjoner, leger anbefaler å bruke lidokain (1% løsning) - dette stoffet hemmer vellykket gjennomføre impulser langs nervefibre, fjerne smerte.
 I henhold til reglene, bør oppløse 500 mg av antibiotikumet være en én prosent oppløsning av 2 ml lidokain (en ampulle) og 1 g - 4 ml (to kapsler).
 Det bør bemerkes at 1% lidokain er ikke alltid finnes i apotek - ofte kommersielt tilgjengelig 2% løsning. Hvis det ikke er valg, må vi legge til vann for injeksjoner.
 For eksempel, for å oppløse de samme 500 mg ceftriakson, krever 1 ml 2% lidokain-løsning og 1 ml vann for injeksjon.
 Å oppløse 1 g ceftriakson (i henhold til en spesiell tabell) har til å bruke 1,8 ml av 2% lidokain og 1,8 ml sterilt vann.
 Novocaine - ikke den beste måten
 Til tross for utmerket analgetisk effekt, fortynne ceftriakson Novocaine leger fortsatt ikke anbefale. De med rette tror at dette bedøvelse i kombinasjon med antibiotika kan føre til farlige allergiske reaksjoner, inkludert anafylaksi.
 Videre, i henhold til nyere studier, kan Novocaine redusere aktiviteten av det viktigste stoffet, for derved i betydelig grad begrenser dens gode egenskaper.
 Noen tips
 For å unngå uventede problemer når du taster inn ceftriakson bør definere en allergisk reaksjon på medisiner og løsemidlet (Lidokain). Dette bør gjøre små kutt på innsiden av underarmen, og deretter bruke en liten mengde om morgenen medisiner (individuelt).
 Hvis du etter en tid på nettstedet klør du se rødhet, vil trolig være fraværende allergi mot medisiner. En slik test utføres must, spesielt når legen foreskriver ceftriakson barn.
 I tillegg bør behandlingen følger følgende regler:
 1. Ikke bland med andre antibiotika Ceftriaxone - ellers er det mulig krystallisering og fremveksten av sterke allergiske reaksjoner.
 2. Klar løsning er ikke mer enn 6 timer.
 3. Bruk Lidokain eksklusivt for intramuskulær injeksjon (intravenøse injeksjoner -! Bare sterilisert vann).
 4. injisert narkotika gradvis, ellers smertene vil være ganske merkbar.
 5. Til slutt, hvis allergiske eller andre reaksjoner (hopper press, beslag, arytmier), ta kontakt med legen din.  
Saltene i urin oksalat, urat og fosfat
 Sammensetningen av urin undergår forandringer under påvirkning av flere faktorer. Blant dem:
 - Diet;
 - Forhold av habitat;
 - Progressive / kroniske sykdommer.
 På den siste viser økt eller redusert innhold av sporelementer i sin struktur (normalt - 5%).
 Hvis saltet i urinprøven enhet oppdaget av laboratorietesting, er det ingen grunn til bekymring, men hvis avvikene observert i gjentatte analyser, og bunnfallet er regelmessig basis, så kan vi snakke om sykdommer i fordøyelseskanalen eller nyre dysfunksjon.
 En av de grunnleggende parametere av urin analyse er bestemmelsen av reaksjon (pH) eller fysikalske egenskaper, og resultatene av disse er tilstanden av syre-base-balanse. Hvis det ikke er noen variasjoner i sammensetning, bør urinen være litt sur eller nøytral. I nærvær av sure reaksjon i sedimentær tilstand svitsje urat - salt av urinsyre. I alkalisk reaksjon er dannelse trypelfosfatov, amorfe fosfater og ammonium urin syre.
 Saltene i urinen (høyt innhold) ble bestemt ikke bare sykdommer. Saltrester (spesielt hos barn) er ofte et resultat av ubalansert regelmessig bruk av enkelte produkter. For eksempel, sterk te eller kakao, buljonger og røkt, og andre.
 Oksalater i urinen
 Til å forbedre innholdet av oksalat i urinen forårsaker en ubalansert kosthold eller sykdom. I det første tilfellet - resultatet av bruken av tomater og epler, spinat, det vil si produkter med et høyt innhold av oksalsyre, vitamin C, så vel som utilstrekkelig væskeinntak eller dehydrering.
 Således er å normalisere dets sammensetning anriket diett anbefales:
 - Lav-fett supper;
 - Fersk frukt (som inneholder vitaminene A, B);
 - Produkter som inneholder magnesium;
 - Mineralvann.
 Nærværet av salt-oksalat i urin er oftest på grunn av:
 1. Utvikle sykdommer: pyelonefritt, kolitt, diabetes eller inflammatorisk tarmsykdom. Den første viser til en rekke jade - sykdom, manifestert symptomer på smerter i korsryggen, sterk varme, brudd utskillelse av urin, ofte ledsaget av kvalme.
 2. Forgiftning etylenglykol (finnes i plast, bremsevæske).
 Urat i urinen
 Komponentene av urinsyre er natrium / kaliumsalter som er oppløst i her. Med sin opptreden i urinen som rødlig eller lys gule steiner, kan leger bli diagnostisert - uraturiya (urin syre diatese).
 "culprits" av sykdommen:
 1. Genetisk predisposisjon.
 2. Alkoholmisbruk.
 3. Resultatet av stress og psykiske sykdommer så som hepatitt, pyelonefritt, pankreatitt.
 Uavhengig av opprinnelsen av sykdommen, behandlings uraturiyi justert diett. Fra kosten bør utelukkes pølse, havregryn, kjøtt, fisk (buljong), fet sauser. Du kan ikke drikke alkoholholdige drikkevarer, grønnsaker inneholder oksalsyre (i store mengder), krydret mat. De bør erstattes av produkter med store kalium / kalsium, alkalier og vitaminer, naturlig juice og bær, meieriprodukter og frukt.
 Fosfat i urinen
 Den brutte fosfor-kalsium-metabolisme fører til dannelse av urin konkresjoner, som normalt ikke skal forekomme. Lidelse kalt phosphaturia. Tegn på sykdommen kan være skyet urin (som utvannet melk), hyppige forekomsten av spredte steiner.
 I et sunt legeme nyrene utskille beskyttelseskolloider, hvor oppløst fosfat i urinen holdes i god stand. En av årsakene til sykdommen - et brudd på dannelsen av disse stoffer. Sykdommen kan starte som følge av overdreven utskillelse av kalsium fra kroppen.
 Hvis du finner fosfater i urinen, er pasienten foreskrevet retinol A, tran, grønnsaker, frukt, nyttig bruk av smør og brød med. Ekskludert fra kostholdet av fisk / kjøtt buljong, kaffe og tapas.  
Fordeler og ulemper av avocado
 Historiske hjemland avokado ("alligator pære") er skogene i Mexico og Sør-Amerika, men i de senere årene avlingen begynte å vokse og plantasjer av søreuropeiske regioner. Tung, skinnende hud dekket med tett, frukt planter vokser på forgrenede trær, høyde på 18 meter.
 Tøff grønn-brun hud avocado, modnet, malt i svart og grønn-blå fet kjøtt som ligger rundt en stor spiss ankel lett myknet og har en delikat, litt syrlig, nøtteaktig smak.
 Frukten planter har lenge vært brukt som mat av innbyggerne i Sør-Amerika, kalte dem "skog smør" og finne mat godt humør tamuyuchoyi sult og helbrede sykdom.
 I dag, er avocado mye brukt i utarbeidelsen av ulike retter og homøopatiske oppskrifter. Frukten har vunnet et stort antall støttespillere blant gourmeter og blant tradisjonelle healere som vet nøyaktig hva fordelene og ulemper av avokado, og prøver å bruke det til å forbedre helsen til pasientene.
 Nyttige egenskaper avocado
 1. Flerumettede fettsyrer, som er en del av frukten kjøtt, redusere risikoen for karlidelser og hjertemuskelen, bedre hukommelse, bidra til å hindre aterosklerotiske lidelser. Fordelene med disse forbindelser ligger i det faktum at, i henhold til kosmetologer, disse stoffene forbedre hudens elastisitet og markeds organiske glatte rynker.
 2. Forhøyede nivåer av nødvendige humane stoffer som kaliumforbindelser, mangan, natrium og fosfor, et stort utvalg av vitaminer, inkludert PP, E, D, A og B, avocado foreta en reell bombe av vitaminer som kan stabilisere vann-saltbalansen, forbedre humøret og rene fartøy fra kolesterol avleiringer.
 3. Jern og kobber er også medlemmer av allyhatorovoy pærer, forbedre og normal hematopoetisk funksjon, øker hemoglobin og bidrar til dannelsen av røde blodceller i kroppen.
 3. Næringsrik fruktkjøtt gjør krefter etter fysisk anstrengelse, sult og tørst anbefales for å spise vegetarianere opplever mangel på animalsk fett i kosten.
 4. Mangel på sukker tillater bruk av frukt for personer som lider av autoimmune sykdommer, inkludert diabetes.
 5. Tar organisk antioksidant Avokado vellykket bekjemper frie radikaler som forårsaker kreft patologi, hjerteinfarkt og tidlig aldring av huden.
 6. Tilstedeværelsen av et stort antall avocado papirmasse vegetabilsk fett gjør det til et uunnværlig verktøy for forstoppelse og andre sykdommer i mage-tarmkanalen.
 6. I hjemlandet til denne magiske frukt planter blir betraktet som en sterk naturlig afrodisiakum som egge lidenskap og fortsatt unge menn. Det skal bemerkes at tilsetningen av sjømat forsterke effekten av eksitatoriske avocado.
 Avocado olje
Fordeler og ulemper av avocado
 Oljeprodukt, som er hentet fra massen av frukten er mye brukt i medisin og kosmetikk industrien.
 Fordeler med avocado for kvinner er først og fremst en foryngende og nærende kremer og masker, som inkluderer olje fosteret. Disse kosmetiske produkter er ikke bare avbryte aldringsprosessen, men også oppmuntre aktiv regenerering av øvre lag av epidermis, jevner rynker og tilfører huden.
 Hårpleie hår olje som inneholder fruktekstrakt, eliminere skjørhet og skjørhet av hår, næring og helbrede hårsekken, og med konstant bruk fullt oppdatere keratin laget av hår.
 I medisin, er olje som brukes til å rense kroppen for giftstoffer, healing morgen og ulike betennelses nettsteder, behandling av sår i magesekken og oppløse steiner. Det er viktig å bruke populære oppskrifter du konsultere legen din for å unngå å bli såret helse.
 Skade avocado
 Til tross for at den positive effekten av avocado på menneskekroppen er mye større enn de negative, bør du vite om når frukten kan være skadelig:
 1. Å være allergiske matvarer høy indeks avocado allergi utsatt for å forårsake anfall hos personer med overfølsom immunsystem.
 2. Forhøyede nivåer av kalorier i kjødet, kan bidra til vektøkning og fedme.
 3. I bein og hud av frukten inneholder giftige stoffer som kan forårsake forgiftning eller rus. Derfor bør maten inntas kun fruktkjøtt.
 4. utsatt for varmebehandling, blir massen avocado spesifikk bitter smak, som i betydelig grad reduserer smaken av produktet. Det er derfor de klassiske oppskrifter inneholder rå frukt.  
Яндекс.Метрика