Hvordan å avle smektitten
 Som en av de mest effektive og mest populære naturlige sorbenter er smektitt mye brukt i forstyrrelser i mage-tarmkanalen, diaré, flatulens, forgiftning av forskjellig genese eller halsbrann.
 Vist seg å være ufarlig stoff og dens effektivitet, slik at verktøyet i behandlingen av barn. For den ultimate manifestasjon av belegg og adsorpsjon effekt trenger å vite hvordan du skal heve smektitten både voksne og barn.
 Stoffet selges i apotek som en fin spredning Nut gulaktig-grå, pakket i poser med 3 gram:
 - Babes nok en pose om dagen;
 - Barn fra 1 til 2 år dosen dobles;
 - Hvis barnet er eldre enn to år, er den daglige dosen en pinne to eller tre ganger om dagen;
 - Smektitt voksen oppnevne en pose 3 ganger om dagen.
 Hvis manifestasjon av gastrointestinale sykdommer uttrykte veldig klart, noen ganger, i begynnelsen av behandlingen, kan dosen økes.
 Ta en pose med pulver og et glass varm væske. Det er bedre hvis du gjør bruk av en spesiell vann beregnet for barn. Å behandle et barn vil du ha nok 50 ml.
 Men en hvilken som helst av de drikker - juice, saft eller sjy egnet for fremstilling av legemidler. Dette er flott hvis en liten pasient nekter å godta ukjente drikke. Da er det muligheter for å få ham til å drikke medisin pulver oppløst i kjent ham drikke.
 Daglig dose barnet er delt inn i flere deler (som vanligvis anbefales å ta 3-4 sorbent) og er gitt i løpet av dagen til faste tider.
 Oppløst forhånd daglig dose av pulver, må du huske å bruke igjen ved forsiktig riste drikke. Sediment bidrar til det faktum at mye av medisinen avsettes på bunnen av tanken.
 Drikke forberedelse må være mellom måltidene.
 Prøv å holde intervallene mellom dosene var minst 25-3 timer. Dette er nødvendig fordi, i tillegg til skadelige stoffer, smektitten vellykket absorbere nyttige ingredienser - vitaminer, medisiner, mat. Intervallet mellom doser som gir tilstrekkelig tid til å sikre at disse komponenter zasvoyilysya og absorbert i magen veggen.
 Optimal terapeutisk legemiddel kurset er 3-5 dager. Det var i denne perioden mest skadelige stoffer gjør nøytralisert sorbent. Hvis ingen bedring inntrer, ikke ta mer enn en uke smektitten. Det er bedre å oppsøke lege for korreksjon formål.
 En av de få bivirkningene smektitt kan betraktes sannsynligheten for forstoppelse hos barnet. I dette tilfellet, bør den terapeutiske dosen reduseres.  
 Ung, vakker og sunn ansiktshud - er viktige aspekter av kvinners utseende, som først og fremst snakker om alder av sin eier, samt graden av grooming.
 Selvfølgelig, holde seg ung for alltid uten en eneste rynke - umulig som det ikke ønsker, men så lenge som mulig for å forsinke aldringstegn - er høyst reell.
 Og best av alt, du trenger ikke å ty til plastisk kirurgi eller injeksjoner av ulike slag, moderne og progressiv metode - effekter på hudoverflaten ansiktet svake elektriske pulser.
Microcurrent terapi er nyttig Facial

 Hvis det høres altfor forferdelig, ikke bekymre deg, selve inngrepet er ufarlig, og effektiviteten av en gang sammenlignes med 10-12 timer med sterk og sunn søvn.
 Selv om utgangspunktet lik foryngelse terapi og rehabilitering av overflaten lag av epidermis ikke ønsket pryzhyvatysya i våre skjønnhetssalonger nå microcurrent terapi - en av de mest populære prosedyrer blant kunder av det smukke kjønn.
 Den opprinnelige prosedyren var ikke i etterspørselen på grunn av det faktum at på en eller to økter en spesiell lys visuell effekt er ikke sett reell forbedring i problemområder følte etter kombinert behandling.
 Men mindre forbedringer fortsatt være etter første prosedyren forbedrer hudfarge, reduserer hevelser, og huden blir glatt og myk, som et lite barn.
 Hele kurset Microcurrent terapi omfatter ca 12 økter, som vanligvis flere ganger i uken i 5-6 uker (for kvinner eldre enn 30 år).

 Selvfølgelig, kvinner yngre heller forenklet behandling - 3-4 økter per måned. For å bevirke varte så mye som mulig, er det nødvendig å konsolidere og opprettholde forebyggende nok en sesjon i 2-3 måneder.
 Faktisk, microcurrent terapi skryte av en ganske varige resultater som vil glede deg for et par måneder etter inngrepet. Dette er fordi vevsreparasjon etter eksponering for bølger mykrotoka fortsetter i flere uker.
 Microcurrent terapi - en slags foryngelse prosedyre for "lat" fordi ikke sette mye innsats og fysiske pris, får du neslabkyy resultat for ansiktet og andre kroppsdeler.
Microcurrent terapi er nyttig Facial

 Dermed ser det svake pulser av elektrisk strøm kan gjøres ikke bare i ansiktet, men også på andre kroppsdeler - lår og rumpe for å bekjempe cellulitter på halsen eller brystet området for å stramme musklene.
 I tillegg er en slik terapi ofte foreskrevet for behandling av akne, akne, for å redusere effekten av "poser under øyne" og rynker huden, løfte- og korrekt oval ansikt.

 Typer Microcurrent terapi


 Tiden går fremover, fremdrift står ikke stille, selvfølgelig, utvikler den foreslåtte terapi og kjøper sine nye underarter, ulik omfang og effekt av virkningen. La oss snakke om de vanligste typene.
 •  Mykrotokovыy lymfedrenasje. Det viser seg at "dårlig" hudfarge og hatefulle sorte øyne - resultatet av stillestående væske i vev etter 25 år begynner dårlig utskilles fra kroppen. Det er et produkt av celler som akkumuleres i vev av huden, som skader dets synlig form skadelig effekt. Mykrotokovoho lymfedrenering prosedyre gir delvis fjerning av væske fra kroppen og dens jevne fordeling, noe som til slutt fører til bedre farge ansikt og kvitte seg med sår.

 •  Mykrotok for å løfte ansiktsmusklene og nakke. Denne prosedyren er best egnet for disse damene som er desperat sliter med alder og etterligne rynker. Den eneste ulempen med denne underarten er økt intensitet av stimulering som kan forårsake kosmetiske problemer.

 •  Reprohrammyrovanye ligne muskler. Hvis du er lei å kjempe ansikts rynker, og ulike typer Botox-injeksjoner ikke inspirerer deg, så denne metoden er akkurat det samme for deg. Den effekt på huden mikro enheter fører til dyp avslapning av musklene, noe som til slutt fører til fjerning av de fleste eksisterende rynker, så vel som en god forebygging av nye.

 •  Selvfølgelig, disse typene, er det ikke de eneste varianter som er i stand til å takle visse dermatologiske problem.
   Forresten, gjør mykrotokovuyu terapi effektivt og hjemme, du bare trenger å kjøpe en spesiell enhet, omfanget og evner som må beskrives i de tekniske spesifikasjonene.

   Viktig for valget av et spesielt instrument på alvor, som om i hendene på en uerfaren person blir defekt eksemplar, kan du ikke bare se forbedringer, men også få komplikasjoner på huden din.
   Gjennomføre disse prosedyrene hjemme - veldig nyttig lærdom, den eneste ulempen - det er ganske høy pris system for å lage mykrotokovыh pulser.
  Microcurrent terapi er nyttig Facial

   Det kan variere fra 6500 USD. 20.000 USD., Slik at leken er ganske dyrt, men, uansett, veldig nyttig og effektiv.
   Forresten, ikke glem, hvis du ønsker å holde en økt hjemme, du kan ikke gjøre uten spesiell kosmetisk gel som ikke bare fukte og tone huden, men også bidra til økt løfte det øverste laget av overhuden.

   Positive sider Microcurrent terapi


   Det er svært vanskelig å finne enda en slik prosedyre som kan skryte av en så minimale bivirkninger og negative effekter av sin søknad.
   Det første du må huske på når du går for denne prosedyren er at det er helt trygt, fordi den strømstyrke som brukes i spesialiserte enheter er svært lav, kan skade menneskekroppen.

   Bare den motsatte, lavfrekvente strømmer påvirker cellemembranen, stimulere øket produksjon av kollagen og elastin, som er kjent i utgangspunktet er å fornye og forbedre hudens utseende.
   I tillegg microcurrent terapi, fikk en enorm mengde positive vurderinger, basert på minimum antall kontraindikasjoner, gjennomsnittlig prisnivå og effektiv bruk av resultatene.
   På toppen av at prosedyren er godt tolerert av kroppen, uten problemer og smerte, men følte under lys sedasjon.
   Men man må huske at mange proffer har sine ulemper: mykrotokovuyu terapi kan utføres dersom kunden lider av alvorlige former for kronisk sykdom, epilepsi, herpes i den akutte fasen, og har implantert elektriske apparater.  
  Midler mot liktorn og grov hud føtter

   Hard hud på føttene. Behandling hjemme


  ? I mais Du kan sette en bandasje og myknet såpe.
  ? Hard hud på føttene kan reduseres ved å gjøre over natten pakke med rugbrød smule gjennomvåt eple cider eddik.
  ? Liktorn Du kan mildne og deretter slette hvis dampende såler sette en fuktig stykke aloe side på plass og løse problemet over natten.
   Det samme resultatet vil komprimere av revet rå poteter. Etter å ha fjernet komprimere, bør natoptysh tørkes pimpstein og smøre fett krem.
  ? Til en stor harde calluses Du kan feste et plaster for noen timer en skive sitron. Da kornet bør være mekanisk fjerne spesiell terochkoy eller fine pimpstein.
  ? Grov hud mykne hæl må først pakke med løk masse, forårsaker den til 2-3 timer. For å gjøre dette, revet løk satt på vev festet til hælen og fest en plastpose. Fjern deretter komprimere og fjerne myknet hud. Fots vask, våt, strø talkum.
  ? Callus på hendene kan bli fjernet, smøre dem mer juice løvetann.
  ? Skrubbsår og gnagsår på føttene bør behandles med en svak løsning av kaliumpermanganat med en liten mengde bakepulver og salt. Det bør være 20 minutter i en løsning av leggene, deretter føttene våte og smøre fett krem.
  ? Dypt inngrodde Liktorn kan fjernes ved hjelp av propolis. Det er et stykke propolis festet patch til tærne, og når det øverste laget rozm'yakshytsya, forsiktig skrape den. Propolis trenger å re-feste og t. E.
  ? Sprekker i hælene fjernet av såpe-brus bad. Den femte bør være godt spredt med myknet såpe og leggen i varmt vann med brus (1 t. Spoon av natron i 1 liter vann) i 15 minutter. Grov pimpstein eller tørk området med en stiv børste, så smøre fett krem. Selvfølgelig - 7-8 behandlinger.
  ? Sommer kåt hud på føttene Du kan fjerne ved hjelp av kaldt saltvann bad. 1 ss. salt oppløst i 1 liter vann og holde løsnings føtter i 10-15 minutter.
   Skyll føttene med kaldt vann og fett krem.
  ? Liktorn fjernet stekt hvitløk. En leder av hvitløk bør bake og male. Bland slurry med 1 ss. skjeen av smør eller smult. Føtter damp, vått område og liktorn pålegge hvitløk krem. Deretter legge til dette stedet burdock blader eller plantain blader og sette på sokker. Holde styr komprimere 2 timer, deretter fjerne den og gjenta prosedyren etter 10-12 timer.
  ? Det samme resultatet kan oppnås ved å påføre salven til natoptыshu knust marigold blomster.
  ? Effektivt middel for å fjerne hard hud er celandine juice, blandet i like proporsjoner med smeltet smult. Salven brukes på mais, sette et stykke bandasje og plaster fikse det. Hold salve bør være 3-4 timer, deretter mais bør skrape av spesiell terochkoy eller pimpstein.
  ? Nedtoningen hard hud på hendene fremmer smøring av kamfer alkohol.
  ? Store deler av keratinized hud på føttene kan fjernes Napara varm havre halm. Halmen bør bli knust, hell en liten mengde kokende vann, avkjøles litt og holde føttene i det i 15-20 minutter. Myknet det øverste laget må fjernes og smøre huden fet krem ​​eller noe fett. Fremgangsmåten må utføres for å oppnå det ønskede resultat.
  ? Hard hud på føttene godt fjernet fra resin med bartrær. Et stykke myknet harpiks festet til tærne på lappen.
  ? Hard hud på hælene mykne komprimere en blanding av 1 eggeplomme, 1 ts. Ss sitronsaft og 1 ts. Ss av stivelse. Blandingen ble påført på fem damp og binde en klut og la stå i 1 time. Komprimere fjernet, huden er vasket, gnidd med pimpstein og smurte fett krem.
  ? For å eliminere hard hud på såler av natten kan du smøre den med olje eller smeltet smult, sette cellofan poser, og sokker. I morgen, bør huden vaskes, våt, tørk terochkoy fot, deretter strø talkum.
  ? Sprekker på hælene av healing ved hjelp av kompresser ved hjelp søvn te, revet potet ochystok, strimlet gulrot og kål, dampet blomst kamille eller kornblomster. Komprimere bør holdes på hælen i timevis. Så grov hud rundt sprekken for å fjerne pimpstein og fem smøre næringsrik vitamin krem.  
  Яндекс.Метрика