Hva ligger bak den forferdelige ordet "onyhofahyya"? Onyhofahyya - akkurat slik en medisinsk begrep som kalles spiker bite vane. Det er på linje med røyking, bli kvitt det, akkurat som røyking, er ekstremt vanskelig. Det er denne vanen er vanligvis i barndommen haunts og obsessive person gjennom hele livet.

Hvordan avlære biter negler


 Skjemmende negler (husk at menn ta hensyn til kvinners hender, det er vår telefonkort!), Misdannelse av spiker plate, selv helseproblemer - ingenting kan stoppe "gnager". Det automatisk, uten å tenke, igjen og igjen tvinge neglene lide.
 Selvfølgelig, alle organene i kroppen vår som er beregnet for. Funksjonen av spiker - beskyttende. Når en person spiser spiker, han spiser det beskyttende lag, slik at ubeskyttede fingertuppene, noe som kan føre til opphopning av bakterier og infeksjoner.
 La oss tenke, hvor kommer denne vanen? Det kan skyldes genetisk, har tygge negler, barn ubevisst gjentar det. Men den vanligste årsaken - nevrose, den negative virkningen av miljøet - stress, spenning, følelser og psykiske lidelser, selvtillit tvil.
 Tror du at andre synes hrыzuschyy negler mann? Det er riktig - nervøs, usikker, frastøtende. Neglisjert, kan selv zhryzeni negler negativt reflektere over din karriere.
 Men hvordan bli kvitt den ekle vane?
 Det er mange tips som garanterer resultater. La oss starte med det enkleste.

 Bitter kake


 "Bestemors metode": Spre negler jod, sennep, chili eller naskribshy såpe.
 Modernisert variant av denne metoden - telleren spesiell bitter lakk. Lyst til å bite negler - du stopper en bitter smak. Dette alternativet er mest egnet for barn, men vil ikke stoppe "gnager" med stor erfaring.
Hvordan avlære biter negler

 Tenk om skjønnhet negler


 Alternativet som er mest hensiktsmessig for kvinner - en manikyr eller spiker - velg hva du er fornøyd.
 Påløpte akryl eller gel negler naturlig priori hardere, noe som resulterer zhryzty de vil være mye mer problematisk enn sin egen. Ellers har å bruke og tannbehandling.
 Det kan være en naturlig manikyr på salongen, og etterlater en anstendig mengde. Kanskje de materielle og estetiske aspekter blir viktig for "gnager".
 Det er synd å kaste bort penger - bruke tid og energi gjør manikyr hjemme. Kanskje beundrende blikk gjør at du tror og la en stygg vane i det siste. Bør manikyr en gang i uken.
 Hold opp neglene, lage bad. De vil styrke neglene, forbedre sitt utseende.

 Viljestyrke


 Føler du at du ikke kan tolerere, og vil snart falle i all seriøs? Pohrыzyte frø, spise frukt tygge drøv. Eller gå på apoteket og kjøpe en baby Cutters for tennene. De, selvfølgelig, blir kun brukt i hjemmet.
 Du slå deg for hånd, for å etablere en straffe oppgave (for eksempel et visst antall push-ups for en retur til dårlig vane), fornektelse (gi opp søte par nye sko). « Ingen kjærlighet, ingen varme, angrer ikke "Som de sier. Utvikle viljestyrke!
 Velg en annen nevrednuyu vane. For eksempel, trommer fingrene på bordet, klikk, vri dem. Du kan fjerne hånden i lommen - ute av syne, ute av sinn.

 Det er bedre å kutte enn nibble


 Du kan ikke spiker biting og medisinske grunner. Tenk hånd vi ikke er sterilt, kan du plukke opp en infeksjon. Bevisende? Så finner på Internett et bilde som viser ormer under neglene - ønsket om å umiddelbart forsvinne.
 Du kan gi en elsket ett ord - mor, kjæreste, mann - som i løpet av dagen eller uken, gjør du ikke prytronetes til spiker tenner. Eller, hvis du er en farlig sjel - posperechaytesya noe. Og vinn en tvist!
 Noen bite negler dine rett og slett fordi de ikke er fornøyd lengde. Ikke ukorachyvayte negler tenner, er dette en fil, bære den med deg.
Hvordan avlære biter negler

 "Rolig, bare roe! »


 Men som du vet, er det bedre å ikke behandle konsekvensene, og kvitte seg med grunner.
 Kontakt din kvalifisert profesjonell psykolog, prøve å finne ut hvorfor du hadde en dårlig vane og hvordan bli kvitt det.
 Slutt å bekymre deg over ingenting. Hvordan kan du beskytte deg selv fra en stressende, opplevelser. Føler om skjebnen og problemer filosofisk. Hvis du føler at det er nervøsitet, tretthet - ta et bad med aromatiske skum, drikke en beroligende te, gjør massasje, spa besøk. Du kan hjelpe yoga, meditasjon.

 Å lede hånd i riktig retning


 Noen gjør "det" ut av kjedsomhet. Fylle dagen alle de ulike aktivitetene: gjøre rent, lage mat, lese, Vi skal gå, sykle pokataytesya, finne en hobby som vil bli.

 Det viktigste


 Forhåpentligvis, etter å ha lest denne artikkelen, velger du det mest hensiktsmessige alternativet for seg selv. Deretter gå videre til hovedpoenget. Så sett deg selv dag at du aldri vil bli biter negler. Det er viktig å understreke ordet "aldri" for å motivere deg selv. Bare bevissthet om deres problemer, viljestyrke og ønske om å bidra til å redde deg fra en dårlig vane. Elsk deg selv og lykkes!
 Alle drømmer om snø-hvitt og vakkert smil. Sunne tenner, åpne smil, trygg utseende - alt dette er nøkkelen til suksess i både karriere og personlige relasjoner. Dessverre tar profesjonell omsorg mye tid, nerver og penger. Selvfølgelig, å snu til en profesjonell, blir du eier av magien i Hollywood smil, men selv high-class spesialist kan ikke garantere deg evige klærne dine tenner. I gjennomsnitt tilbringer Whitening omtrent femten tusen, du har fortsatt å gi opp din favoritt sjokolade, te og litt frukt, og venner skal være forlatt vin, ellers perfekt hvithet av tenner svært raskt får en ekkel gulaktig fargetone . Og jeg snakker ikke om hvor hardt ganger har til røykere. Hvordan gjøre da?

Tannbleking aktivert karbon


 Den enkleste veien ut ikke har originalitet. Uten finanskostnader, kan du uavhengig bleke tennene hjemme så ofte du trenger være. Jeg skynder meg å merke seg at den første gang, det samme resultatet som i tannklinikk, nå deg, men som det sies, "Tålmodighet og arbeid." Andre advarsel: overforbruk egen tannbleking kan føre til katastrofale resultater. Det anbefales ikke å ty til nedenstående prosedyrer mer enn et par ganger i uken. Ellers kan du få problemer med emaljen på tennene og tannkjøttet vondt. Også ikke glem at noen, selv ultra-moderne laser bleking maskinen ikke skal gjøre tennene eller tone lysere enn din gjenstand og natur av gener.
 For ikke å kaste bort penger og nerver (og noen ganger kjemisk bleking kan føre til at noen ubehag i tannklinikk, bare se rundt deg. Sjekk ditt hjem førstehjelp kit. Jeg er sikker på at du vil finne en rekke kjente til alle pakker av aktivt kull. Det er bare aktivert karbon og er en utmerket naturlig middel for tannbleking. Her vil jeg gi fire måter å bleke tennene med aktivt kull hjemme.
Tannbleking aktivert karbon

 Fire måter å gjøre ditt smil sjarmerende hjemmefra Pusser tennene med aktivt kull!

 Aktivt kull er en naturlig slipemidler, karbon fungerer som en stor universell renere. Bland en liten mengde knust aktivt kull med din vanlige tannkrem eller bare fortynne kull pivtabletky liten mengde varmt vann. Det resulterende produkt konsistens skal ligne en tykk oppslemming. Ikke overdriv med vann! Neste, til det endelige produktet satt på tannbørsten og pusse tennene som vanlig. Dette er en av de mest gunstige fremgangsmåter for bleking av tenner, men likevel ikke bruke mer enn to ganger i uken. Forresten, er resultatet merkbar umiddelbart!

 Tygge kull!

 Ta et par piller kull og tror det rozzhuyte. Tennene og tungen har blitt mettet svart. Hold munn kull ti eller femten minutter, da kull vil øke ytelsen. Å konsolidere resultatene, suge en bomullsdott i fortynnet sitronsyre i vann og gni tennene. I dette tilfellet, jo mer vil du bleke tennene på denne måten, vil resultatet bli mer stabil.

 Elske "sur" kull!

 Spre en tablett kull "støv". Legg en halv teskje av vann og saften av en fjerdedel av en sitron. Ta fem prosent og en dråpe eddik. Blandingen pusser tennene. Spesielt ta hensyn til problemområder, forresten, hjelper perfekt røykere å bli kvitt nikotin plakk. Blanding av tenner anbefales umiddelbart etter rengjøring ikke vaske av, og hold i munnen i ti minutter for å forsterke effekten. Vær forsiktig med tannkjøttet, ikke skade dem! Ikke bruke denne prosedyren mer enn to ganger i måneden.

 Start "kull" boksen!

 Bare hogge pakke aktivert karbon støv i veien, som frykter at kan skade emaljen - male i en kaffekvern kull. Hell så den resulterende pulver i en fin krukke på badet. Så pusser tennene. På natten. Mangel på pust og hvite tenner og glatt er garantert.
Tannbleking aktivert karbon

 Forresten, etter alle disse prosedyrene rådes til ikke å spise eller drikke i ti minutter - femten, ellers alt arbeid kan gå ned i avløpet.
 Du har et sjarmerende smil! Men du har noe annet. Hva vil gjøre deg smile enda bredere.
 Men alle disse manipulasjoner ikke hjelpe, spesielt hvis tilstanden til tennene er langt fra ideelt. I dette tilfelle er selvfølgelig alle logiske først for å se en spesialist, og deretter ved hjelp av de ovennevnte metoder for å opprettholde hvitheten av tenner selv. Husk at tennene ikke kan alltid være hvit uten nødvendig omsorg. Å holde dem i god stand, må du legge mye innsats, og ett aktivt kull kan ikke gjøre. Husk å pusse tennene etter et måltid, bruke tanntråd og ikke overse et besøk til tannlegen hver sjette måned. Så ditt smil vil alltid være perfekt og hvitt!
Яндекс.Метрика