Hvordan bankene Massasje
 For å svare på spørsmålet, hvordan cellulitt massasje bankene å begynne å vite hva det er og hva det brukes. Denne fremgangsmåten brukes for å bedre blodsirkulasjonen og å forbedre sirkulasjonen interstitiell fluid, som er plassert i det subkutane lag.

 Hvordan bankene Massasje


 Å utføre denne prosedyren med vakuum banker, som er laget av silikon. Kjøpe dem i vanlig apotek. For å gjøre et vakuum på hudoverflaten, er det nødvendig å bruke banken et lite trykk. Under gjennomføringen av massasje bankene satt på problemområder lår og rumpe, som det akkumulerer den største massen av cellulitter. Når bankene må flytte kroppen rett og sirkulære bevegelser.
 Hvordan gjøre anti-cellulitt massasje banker, og ikke etterlater blåmerker på kroppen? Ganske enkelt, må du bruke spesielle gels og oljer som brukes til massasje. Trekkes essensielle oljer, som de hadde absorbert inn i huden, og derfor lettere å flytte banker gjennom kroppen.
 Å gjennomføre disse prosedyrene bør være innen 1-2 måneder, kan du hver dag, men du kan i en dag. Før anbefales massasje for å gå til dusj og rens huden, men i noen tilfeller bør rozparyuvaty hud, så kan skade kapillærene i den mekaniske handling på det.

 Hvordan å ikke gjøre anti-cellulitt massasje banker


 Hvis du bestemmer deg for å forfølge denne prosessen selv, bør du lese de vedlagte instruksjoner til bankene. Hvis du er i tvil, er det best å søke profesjonell hjelp, fordi det er mange grunner som holder denne massasje er kontraindisert.
 Den mest grunnleggende er tilstedeværelsen av kontra graviditet, økt følsomhet i huden, svulster, sykdommer i blodkar, så vel som tilstedeværelse av åreknuter. I slike tilfeller cellulite kopping massasje ikke bare avlaste deg av cellulitter, men også forårsaket stor skade for helsen din.
 Under massasje ikke kan gjøre brå bevegelser, slik at du kan få blåmerker og blødninger, og etter denne prosedyren, må du søke legehjelp.
 For at du skal bli fornøyd med resultatet og har ikke mottatt noen - skader, vet du nøyaktig hvordan du gjør cellulitt massasje banker.  
Mørke flekker på hudenFor mange av de rettferdige sex, og menn også problemet med opprinnelsen av mørke flekker på huden er mer enn haster. Hvem andre ønsker å sette opp med slike vakre ornamenter. " Men ingen av dem, av og store, er trygg og ikke et faktum som vil unngå disse manifestasjoner på huden som en ungdom og inn i voksenlivet. Så hvordan kan dette være?

Årsaker til mørke flekker

Å begynne å forstå mysterier saken. Huden av en person, i varierende grad, utsatt pigmentering. Og, dessverre, denne prosessen ikke alltid fortsette korrekt. På grunn av den skjeve fordelingen av melanin i cellene - pigment og vises mørke flekker på huden. Disse inkluderer aldersrelatert pigmentering, som hovedsakelig forekommer på utsatte deler av kroppen - ansikt, hender. Også på denne listen og får ikke alltid ødelegge utseendet på fregner. Hvis du er til ansikt, er det bedre ikke å trekke dem - er bare et pluss til din sjarm. Men noen ganger hender det og farge mørkere enn jeg ønsker, som ikke har flekker på huden.
Mørke flekker på huden kan være fødselsmerker, manifestert i mennesker fra fødselen eller vises i tidlig barndom. Resultatene kan bare kirurgisk.
Årsaker til mørke flekker på huden, i tillegg til familien, der bakken er dekket i genetikk, er ganske enkel. Oftest er det banale prenebrezhenyyamy reglene i solen. Det er på sin innvirkning på ubeskyttet hud begynner å utvikle overflødig melanin. Som et resultat, selvfølgelig, og vi kan få en fin brunfarge, men husk hvor ofte sammen med dette du fikk første grads forbrenning og uønsket pigment i huden? For ikke å gjenta gamle feil, en gang for alle godta regelen følgende anbefalinger - for å unngå soleksponering i rushtiden (10,00 til 14,00), bruk beskyttende kremer for huden, iført hatter.
Den nest vanligste årsaken til mørke flekker på huden av en mekanisk og kjemisk påvirkning. Dermed skadet hud etter helbredelse er ikke alltid tilbake til sin opprinnelige tilstand. På stedet av såret kan vises som lyse og mørke flekker. Dette midlertidig. Å fremskynde prosessen med normalisering av huden ved hjelp av spesielle kremer, så skjønnhet oppskrifter, for eksempel, med mørke flekker gni sitronsaft, agurk og jordbær som har lyseffekt. For å øke deres virkning, kan saften olivenolje tilsettes for å sikre inntrengning av blandingen i de dype lag av huden. Også egnet masker av disse ingrediensene. Så med agurk og jordbær kan gjøre en velling eller gnidd på et rivjern, legg sitronsaft til det og søke på problemområder i tjue minutter, dekker klut maske. Etter gang vasket blandingen av med varmt vann og gnis inn i huden av sitronsaft eller agurk.
Vanligvis, jo mer du tørke mørke flekker skive sitron eller agurk sirkel, jo bedre. Harm fra dette no og fordeler vil bli klart i løpet av en dag.
Andre grunner
Ved misbruk og distribusjon av melanin produksjonen kan føre til hormonelle overspenning under graviditet, overgangsalder eller skjoldbrusk sykdom. Å kontrollere disse prosessene bør bare Vaktsom lege som oppnevner medisiner selv. Med normalisering av hormonelle bakgrunn mørke flekker på huden, vanligvis passere på egenhånd.
Utseendet på mørke flekker kan være hensiktsmessig reaksjon på allergen-aktivator. Dette pigmentering forsvinner som løsningen av hovedproblemet - behandle de underliggende årsakene.  
Pigmentering av hudenHvor ofte vi hører uttrykket "kiss of solen." Som kjærlig kalles fregner i ansiktet. Mange mener disse små prikker veldig hyggelig, gi personen en unik sjarm. Men noen ganger disse plyamky huden bli deres hersker reell pine, det er ikke alltid slik "farge" gjør mannen, spesielt når det kommer til hud pigmentering som "sun kysser" er svært lyse og store. Fra det som er tilkoblet sitt utseende og som er pigmentering av huden?
Hva pigmentering

Pigmentering - er faktisk fargen på huden vår. Hver person er forskjellig og avhenger av mange faktorer - rase, og klimaet der folk bor, og den arv han fikk. Fargen på huden vår er styrt av tilstedeværelsen i det spesielle lakkpigmenter.
De er få i kroppen vår, og hver enkelt er ansvarlig for sine farger:
- Melanin - i brunt,
- Karoten - i gult,
- Oxyhemoglobin - i rødt,
- Dezoksyhemohlobyn - i blått.
Kombinasjonen av disse pigmentene og gir huden vår en spesiell fargevalg. Når pigmenter produsert nok - selv sin farge, men noen feil i utviklingen av pigmenter, spesielt, fører melanin til pigmentering. Videre kommer det som et overskudd av mørkt pigment, og dens mangel. I det første tilfelle, vises huden mørke flekker i det andre - hvit. Begge er enige om, ikke veldig hyggelig. Hvorfor er dysfunksjon i produksjonen av melanin og hvordan du kan unngå det?
Hvordan gjør huden pigmentering
Vi vet allerede at melanin - en spesiell farge mørkt pigment. Det er dannet ved interaksjon av ultrafiolett stråling fra aminosyren i spesifikke celler - melanocytter. Prosessen med melanin syntese er påvirket av mange faktorer, og spesielt - i solen. Det er UV-faktoren er nødvendig for produksjonen av melanin, som både beskytter huden mot skadelige soleksponering. Dette er grunnen til at folk i de sørlige landene - hud er mye mørkere og de nordlige folkeslag - nesten hvit. Og at hudfarge er lagret på genetisk nivå, selv om en person forandrer sin residens.
Selvfølgelig, når vi går mot sør og åpnet erstatning sol huden din, kroppen begynner å bli produsert melanin og huden vår blir brun brunfarge. Vel, hvis det blir jevnt fordelt, men noen ganger etter tan vaske - på huden er mørke flekker som ikke falmer over tid. Årsakene til fremveksten av mange flekker. Dette kvinners sykdommer som forårsaker hormonelle systemfeil, og kronisk betennelse i urinveiene, og dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen, lever og / eller galleveier. I tillegg kan en svikt i utvikling og pigmenter forårsake graviditet og hormonelle prevensjonsmidler. Utsatt for dette som folk svekket av kroniske sykdommer som arbeider med kjemikalier som er berørt av mangel på vitamin C.
Føre til overdreven hud pigmentering kan også kosmetiske skjønnhetsbehandlinger. Med god grunn skjønnhetseksperter rådes til ikke å gjøre for rene skreller og ansiktsskrubb på våren og sommeren. Disse prosedyrene øke hudens følsomhet for UV-lys. Forresten, sammensetningen av makeup - kan leppestift eller rødme, også være en utløsende faktor.
Og, selvfølgelig, en meget viktig faktor som påvirker produksjonen av melanin - en genetisk predisposisjon. Noen ganger denne tendensen forårsaker ulike misdannelser.
Typer av pigmentering
Således er den fullstendige mangel på pigment i huden kalt "albinisme". Dette arvelig sykdom hvor det ikke er noen farge ikke bare ansikt og kropp, men øynene og hår. Den årsaker albinisme er tilstedeværelsen i kroppen av patologisk genet som blokkerer produksjonen av melanin.
Også arvelig sykdom kan være delvis pigmentering lidelser, som kalles vitiligo og er uttrykt i forsvinningen av melanin i enkelte områder av huden. Som et resultat, vises den kropps klart definert hvite flekker. Årsaken til vitiligo kan være som legemidler og kjemikalier, inflammatoriske og nekrotiske prosesser i kroppen, og noen sykdommer, så som diabetes. Dessverre er den fullstendige gjenvinning av vitiligo i dag ikke eksisterer, og en alternativ er å behandle sykdom behandling med ultrafiolett lys ved bruk av medikamenter som øker følsomheten.
Slike medisinske navnet er delvis eller fullstendig fravær av mørke pigmenter. Nå vurdere saken av overskytende.
Ja, alle de kjente og kjente fregner - ingenting som vanlige stedene, overføres, vanligvis også arvet. De fleste fregner kan se eierne eller lys rødt hår. Disse mørke flekker dannes, ikke bare på overflaten, men også i andre deler av legemet som ikke er dekket av sollys. I en alder av 35 år, antall fregner, kan ofte øke, men disse alders flekker på huden begynner å falme. Om ønskelig, kan våren misfarges ulike fasiliteter, god arsenal av moderne kosmetikk tillatelse.
Men for å bli kvitt pigmentflekker store, såkalte chloasma, må du eliminere rotårsak av deres forekomst. Chloasma ofte vises på ansiktet i kinnene, panne, nese og hake, men noen ganger kan være lokalisert på innsiden av låret og magen.
Bare hudlege kan fastslå årsaken pigmentflekker og velge riktig behandling ved hjelp av spesielle kremer eller kosmetiske prosedyrer. Og selvfølgelig, vil noen ekspert anbefale til personer utsatt for pigmentflekker, bruke solkrem for å unngå solbrenthet og hudkreft.  
Яндекс.Метрика