Hvordan barbere armhulene
 Chin er ikke en dekorasjon kvinner så vakre damer må jevnlig fjerne hår på uønskede steder. En lignende fremgangsmåte kan kalles hyggelig. Men hvorfor ikke gjøre på grunn av skjønnheten! I dag, kosmetikk trappet langt frem, så butikkene er så mange ulike verktøy for hårfjerning.
 De fleste av dem er anstendig penger, men det stopper ikke kvinner. Mange jenter foretrekker å gjøre hårfjerning i skjønnhetssalonger. Men barbere armhulene - ganske enkel prosedyre som makt til å gjøre hjemme.
 Mange av damene er klør seg i hodet over spørsmålet om hvordan du trygt barbere armhulene epilator. Hårfjerning bruke en slik enhet er svært følsom, fordi epilator trekker håret fra hårsekkene. Men etter at du kan glemme å barbere bust for uker.
 Trenger å barbere armhulene?
 Hvert land har sine egne fordommer om hår i armhulene. Det er, for eksempel, et land der kvinner aldri bedt slikt spørsmål. I Frankrike er det smukke kjønn ikke barbere armhulene, men det stopper ikke dem ikke lenger holde det første tiåret av de vakreste kvinnene i glansen av verden.
 Kvinner i Amerika foretrekker å forsiktig fjerne hår overalt på kroppen bortsett fra armhulene og bikinilinjen. Sistnevnte er et utmerket materiale for en rekke intime frisyrer. Hver kvinne bestemmer seg for å barbere armhulene eller bør ikke, skjønt, og så klart: hårete armhuler kan skremme menn gi inntrykk av urenslighet. Ja, det finnes tilfeller der som den andre siden av mynten, men dette er sjelden! For ikke å skuffe herrene til å følge ham og ordentlig fjerne hårvekst i uønskede steder.
 Hvordan barbere armhulene jenter?
 Av alle måter å fjerne hår barbering er den mest populære. Denne fremgangsmåten har flere fordeler. Først, for å fjerne hår på denne måten tar ikke lang tid. For det andre er det ingen ubehag.
 Å barbere bringe maksimal nytte, må du kjøpe en kvalitet barbermaskin. For et slikt oppdrag er ikke egnet disponibel maskin, fordi det første har det ingen haster, og for det andre er det svært irriterende for huden. Pass på å kjøpe barberskum. På grunn av den raske absorpsjon, skaper det en pålitelig beskyttende lag.
 Nå gå videre til den viktigste delen av prosedyren. Før barbering, ta en dusj. Varmt vann bidrar til å avsløre porene og mykne hårene som gjør smertefri hårfjerning. Deretter bruke en spesiell krem ​​til armhulen. Du kan også bruke dusjsåpe. Såpe definitivt ikke vil fungere, fordi det gjør huden tørr. Etter påføring av kremen skal symaskinen, suge den med vann, og deretter glatte bevegelser sbreyte hår.
 Flytt høvelen i retning av hårveksten, slik at du vil unngå kutt i huden. Etter barbering staffeli er ingen ideell resultat. Noen av håret forblir. Hvis du har sensitiv hud, sbryvayte håret mot deres vekst. Under barbering maskin jevne skyllevann.
 Når armhulen skyll, tørk dem med et mykt håndkle og sørg for å sette dem krem. Barbering armhulene maskin krever to eller tre ganger i uken. I vanlig prosedyre kan ha hudirritasjon.
 Like effektiv måte anerkjent hårfjerning voks og sukker. Ved hjelp av varm voks hjelper huden å holde seg glatt for en måned. Den eneste ulempen med denne prosedyren - det er en smerte. Det er spesielt sterk hvis du gjør prosedyren for første gang. Litt mer effekt kan gi laser hårfjerning, som er ganske dyrt. Med sin hjelp du sikre at huden din glatt for en meget lang tid.
 Nøye barberte armhulene gi en følelse av trygghet og fortreffelighet. Med perfekt barberte armhulene er ikke redd for å bære en skjorte eller kjole med tynne stropper.  
Hvordan å bleke huden i intime steder
 Huden vår er i stand til å gi noen problemer, og det er derfor det er så viktig å overvåke utseende. Hver kvinne din hudtype. Dens pigmentering - et direkte resultat av forskjellige prosesser i kroppen. Hvis en jente står overfor problemet med misbruk farge (men vitenskapelig det kalles "dyshromyya"), føles det enorm ubehag.
 Hva som forårsaker pigment i huden?
 Vanligvis er den viktigste årsaken til dette problemet en ubehagelig hudsykdommer, negative effekter av traumer og betennelse. Pigmentering av huden kan vises etter soling eller etter chloasma. Pigmentering er lett å kjenne igjen: det er en kombinasjon av store og små brune flekker. Vanligvis, etter fødsel, de fleste kvinner også overfor problemet med pigment i huden. Siden da begynner å seriøst forstyrre sine problemer som bleke huden i intime steder. Årsaken pigmentering i dette tilfellet er det en endring i hormonnivåer.
 Besøks kvinners fora, kan du finne denne versjonen av pigmentering. Liker, sommerdager når det er varmt, ben gnisser mot hverandre, og til slutt dette brune flekker. Faktisk kan det føre til. I dette tilfellet, bleking intime steder utføres ved hjelp av antiperspiranter.
 Før du forlater huset, bør på innsiden av låret gjelder antiperspirant. For å unngå dette problemet, er valget av klær anbefales å foretrekke shorts, bukser. Dette plagget bidrar til å redusere friksjon meter fra hverandre. Mange jenter tror at denne situasjonen har bare lubben skjønnheter. Dessverre er dette problemet i stand til å fange opp med noen jente.
 Hvordan å bleke huden mellom beina raskt og effektivt?
 Før du går til direkte whitening prosedyren, ikke glem å konsultere en hudlege. Etter en grundig sjekk for sopp og andre sykdommer kan gå videre til den ettertraktede prosedyre.
 Blant de populære progressive bleking metoder som er mye brukt i dag i skjønnhetssalonger, store populariteten til photorejuvenation prosedyrer og hud resurfacing laser. I prosessen med foryngelse for huden påvirker laserstråle, som forsvinner når strømmen pigmentering. Gravide kvinner gjennomføre en slik fremgangsmåte er uakseptabelt.
 Å bleke huden mellom beina har også spesiell maske basert på hvit leire. Imidlertid kan denne metoden ikke kalles perfekt. Denne ingrediensen er for vanskelig for huden, noe som øker risikoen for betennelse eller sprekker.
 Velge en krem ​​for et slikt oppdrag, lese lageret. Bleking kremer bør bidra otshelushytsya gammel hud, for derved å redusere nivået av melanin, som er ansvarlig for pigmentering. Også svært nyttig ekstrakter av persille, agurk. Fra Whitening huden perfekt takle glukonsyre. Det hjelper å fordele melanin.
 Folk rettsmidler er i stand til å gå en. Infusjoner av lakris, ryllik, persille rik på spesiell syre. For eksempel, alle vet Persille er rik på eteriske oljer - essensielle elementer bleking.
 Så langt som mine midler rettferdiggjøre seg selv avhenger av mørk pigmentering. Ta deg tid til å få panikk hvis verktøyet, som du putter håp har sviktet. Prøv en annen.
 Mange piker vanlig fremgangsmåte bidrar til å smøre på innsiden av lårene kratt, med kaffe fremstilt ved tilsetning av sitronsaft. For dette formålet kan du også bruke sitronbåter.
 For hud Whitening i intime steder mye brukt grapefrukt, granateple juice eller bjørk.
 Husk at folk rettsmidler påvirker umiddelbart. Disse metodene må gå hele tiden, og etter hver prosedyre søker juice må bruke næringsrike kremer.
 Under bleking ikke forsømme omsorg. Utelukke soling, kan de skade på dette tidspunktet. Midtpunktet i dette oppdraget - er tålmodig prøver ulike måter til øyeblikket da du innser at egentlig betyr for deg.  
Gå ned i vekt hjemme
 Slank i kroppen oppnås ikke bare riktig trening og en meny med tillatte kalorier. I hele verden er det hundrevis av produkter som er klassifisert zhiroszhihateley, at de er mer annet bidra til nedbryting av fettsyrer og fjerning av overskudd av vann og toksiner fra kroppen.
 Naturlig vekttap hjemme
 Til å begynne med, som vil endre den etablerte ideen om at du kan gå ned i vekt ved hjelp av visse produkter av kunstig opprinnelse.
 Tidligere kalt zhyroszhyhatelyamy kosttilskudd som idrettsutøvere brukt under intense treningsøkter. De er også nå bare bli betegnet strengt kostholds, fordi slike tilskudd kunne påvirke metabolismen hos mennesker når de brukes i feil dosering.
 De naturlige eller naturlig fett brennere inkluderer noen produkter med null eller negativ kalori. Noen av dem forbedre metabolisme, ikke la fett å hope seg opp i de mest upassende steder kalt problemområder, mens andre - Produktene av fordøyelsen der kroppen bruker den maksimale mengden av energi - såkalt tungt måltid. For metabolsk nyttig og de begge trenger bare å variere bruken.
 Vegetabilsk fett brennere
Gå ned i vekt hjemme
 Grønnsaker - er de mest nyttige produkter for mennesker, avhengig av tilberedningsmetoden, de trenger å spise minst 500 gram per dag. Av vegetabilsk rad med null kalorier inkluderer selleri, som er zhiroszhihateley liste som nummer én. På andreplass spirer av noe slag, dampet eller vann, har det mye fiber, som fremmer rask absorpsjon av fuktighet fra kroppen.
 Den tredje posisjon i puber som er nøytral i smak og passer for alle. Lavkalori tillater å bruke squash som en egen rett, så vel som et supplement til kjernen. For å gå ned i vekt, må du fjerne fra kostholdet produkter som inneholder noen form for stivelse. Dette - poteter, bønner, erter, mais.
 Vi vet at ingefær te om natten - et effektivt verktøy mot fedme. Snarere fordøyd mat hjelper kajennepepper, så hvis du er helt frisk, kan du legge til 1/5 av en pod suppe eller parabol.
 Frukt fett brennere
 Ifølge ernæringseksperter, den mest effektive i kosten - grapefrukt, det hjelper kroppen med å takle alle aktiviteter, inkludert karbohydrater og fett splitting. En annen utenlands frukt - kiwi juice som kjøtt for kebab blir myk og smidig. Stoffer som er en del av frukten, gjør det så populært blant dem som holder et vegetarisk kosthold. Alle andre frukter er lav i kalorier, unntatt bananer og druer, men kan også inngå i det daglige kostholdet.
 Mat-karnitin
 Du har sikkert hørt noe om protein diett. Den er basert på dekomponering av kroppen langsomme matvarer inneholdende protein. Disse omfatter alle typer kjøtt og fjærfe, dampet eller vann.
 En person som bruker mye vann (eid 15 å drikke to liter om dagen), drikke grønn te legger til drikke ingefær og kanel, vil alltid være i normal vektklasse.
 Til tross for at syntetiske tilsetningsstoffer, stoffer er effektive, men de kan gjøre en ugunstig innvirkning på vekslingssystem menneske. Videre tar kosttilskudd og ikke spille sport, tilpasser seg kroppen, og etter en stund slutter å gå ned i vekt. Naturlig fett brennere er aldri forårsake bivirkninger, kan de variere i utarbeidelsen av det daglige kostholdet fordi avhengighet er null, og de opererer jevnt og kontinuerlig, deres handling avhenger ikke av hvor effektive idrett trening eller ikke i prinsippet.
 Hvis du ønsker å oppnå rask effekt i oppkjøpet av harmoni og lette å riktig balansere kosthold, velge en passende diett og ikke glem budbringere fysiske aktiviteter.  
Яндекс.Метрика