Hvordan barbere beina for første gang

 Den enkleste og billigste måten å bli kvitt uønsket hår barbering vurderes. Denne enkle og smertefri prosedyre har bare en ulempe: den har til å bli gjentatt etter en kort tid. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan å barbere leggene.


 I hvilken alder kan utføre inngrepet


 Anrop til en bestemt alder for å starte en slik prosedyre er vanskelig, hver jente løser dette problemet ved seg selv. Vi bare oppmerksom på at de fleste av damene begynner å fjerne uønsket vegetasjon på beina i ca 12-13 år. Det var som en tenåring jenter er svært opptatt av sitt utseende, de ønsker å se attraktiv i øynene av sine jevnaldrende, som guttene i denne alderen begynner å vise interesse for det motsatte kjønn.


 Hvordan å barbere leggene


Hvordan barbere beina for første gang


 Velge barberhøvel

 Til huden etter barbering var glatt og silkemyk, uten skader og irritasjon, er det viktig å velge et godt verktøy. Razor kan være én eller flere, enda viktigere, at det hastet. Hvis du skal fjerne hår for første gang, bruker bare nye blader.

 Fremstilling av huden

 For å oppnå et godt resultat, må du nøye forberede bena å barbere. Det er best å utføre hårfjerning etter at et varmt bad når huden er ganske myk og damping. Bena kan behandles videre skrubb for kroppen å kvitte seg med det laget av døde celler.

 Valget av barbering

 Det er verdt å merke seg at bruken av såpe for ekstremt lignende fremgangsmåte er kontraindisert, siden det sterkt tørker ut huden. Den mest hensiktsmessige måten er en gel eller barberskum. Anvende en liten mengde krem ​​på huden, fordelingen over den behandlede overflate og vente et halvt minutt. Deretter kan du starte prosessen med fjerning av hår.

 Prosessen med barbering

Hvordan barbere beina for første gang

 Mange kvinner fjerne uønsket vegetasjon, tilbringer maskin mot hårvekst. Denne metode synes å være mer effektiv, men det er ansett feil, så mye skade huden. Best barbering hår langs deres vekst. Hvis maskinen er ganske skarp og kvalitet - du bør ikke ha noen problemer som ble lansert.
 Prøv å ikke trykke for hardt på bladet, ta deg god tid og ikke gjør noen brå bevegelser. Ekstremt ryddig nødvendig for å behandle sone ankler og knær - i disse stedene er svært enkelt å kutte deg selv. For ikke å skade huden ved ankelen, slappe av ankelen. Når barbering kne etappe må rette.

 Behandling av huden etter inngrepet

 Når hårfjerning er ferdig, skyll restene av midler og tørke tørre føtter. Du kan søke på hud fuktighetskrem eller babyolje.


 De vanligste feilene


Hvordan barbere beina for første gang

 Mens mange jenter barberer beina tillate noen feil:

 •  Barbere leggene raskt. Denne prosedyren tolererer ikke hastverk, over det - nøyaktighet.


 •  Fjern hår fra betent eller irritert hud. Dette kan ikke gjøres fordi voksing kan forverre eksisterende problemer.


 •  Bruk gammel maskin med sløve kniver. Som nevnt tidligere, må verktøyet være skarp, ellers risikerer man å skade epidermis og svinge noen infeksjon.


 •  Gjennomføre prosedyren før besøke stranden. Etter barbering, bør huden gjenopprette litt, ca 12 timer, eller solens stråler og havsalt vil påvirke overhuden.


 •  Barbere leggene uten å bruke vann og spesialkjøretøy. Å gjennomføre prosedyren "til tørk" kan ikke på noen måte, eller du risikerer tjene betennelse i huden.


 •  Denne artikkelen vil fortelle deg i detalj hvordan du skal barbere leggene. Dette vil være spesielt nyttig for de som har tenkt å gjennomføre hårfjerning første gang i mitt liv. Vi ønsker deg vel i dette tilfellet.  
   Det er mange forskjellige planter som benyttes i medisin og for andre formål. Noen av dem er så nyttig og effektivt som kan selv bytte ut noen stoffer eller to ganger forbedre sin effekt. Hva er Milk? Hvordan kan du bruke olje av dette anlegget?
  Olje av melk tistel og dens anvendelse

   Sammensetning olje


   Sammensetningen er så rik at liste alle komponentene vil være vanskelig. Den inneholder vitamin E, D og F, selen, jod, bor, kobber, sink, krom, aluminium, jern, forskjellige fettsyrer (f.eks linolsyre, oleinsyre, stearinsyre, behenovaya etc.), karotenoider, klorofyll og mange -Mange mer.
   Det bør bemerkes at i oljekonsentrasjonen av næringsstoffer er høyest enn i tørr eller frisk plante. Så bare i denne formen ville være best å ta melk tistel.

   Nyttige egenskaper


   Fordelene med dette anlegget er uvurderlig. Her er de viktigste funksjonene:
 •  Umiddelbart verdt å merke seg healing og antiseptiske egenskaper. Så dette produktet kan brukes som behandling for sår og andre hudskader.

 •  Hjelper smør i visse sykdommer i fordøyelsessystemet.

 •  Hvis gift og giftstoffer slik enhet vil også ha til ting som reduserer aktiviteten av skadelige stoffer og nøytraliserer noen komponenter. I tillegg vil i løpet av kjemoterapi eller bestråling etter påføring også være relevant og nyttig.

 •  For leveren Melk er også svært nyttig arbeid av denne kroppen er forbedret ved hjelp av vanlig bruk.

 •  Olje kan brukes ved behandling av forskjellige hudsykdommer som psoriasis, urticaria, akne, vitiligo og andre.

 •  Bruken av en slik anordning eliminerer noen problemer gynekologisk natur, for eksempel, er det brukt i infertilitet eller for forskjellige infeksjoner eller betennelser.

 •  Melk positivt påvirker det kardiovaskulære systemet, styrke blodårer og bedre hjertefunksjon.

 •  Ved anvendelsen av den normale blodpropp.

 •  For diabetikere olje er også nyttig (det stimulerer hormonet insulin).

 •  På grunn av antioksidanter er olje er en utmerket måte å forebygge kreft.

 •  For å styrke immunforsvaret og akselerere helingsprosessen slik at produktet kan også anvendes.

 •  Resepsjonen kan fremme utskillelsen av skadelige kolesterolet.

 •  Klorofyll en positiv effekt på funksjonen og regenerering av celler, foryngende nesten alle vev i kroppen.

 •  Positiv betyr det påvirker huden, så det er ofte brukt for kosmetiske formål.

 •  Hvis forstoppelse olje også vil sikkert hjelpe.

 •  Dette verktøyet er nyttig for vekttap, så vel som viser kroppen for giftstoffer og bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet, noe som fører til vekttap.

 •  Sykdommer i munn og svelg kan også behandles ved hjelp av dette produktet.

 •  Kontraindikasjon


   Det er verdt å merke seg at skade deres helse ved hjelp av dette verktøyet, nesten umulig, siden svært få kontraindikasjoner. Så, ikke bruk olje for kolecystitt og gallestein, en forverring av kroniske sykdommer og akutte infeksjoner, samt epilepsi og alvorlige psykiske lidelser. Vi må være forsiktige med jenter og kvinner i graviditet og amming scenen.
   Når det gjelder aktiviteter, trenger bare å kjenne og følge doseringen. For eksempel i kapsler Milk - er det en konsentrert måte. Før bruk, bedre oppsøke lege. Definitivt bør studeres instruksjon.

   Hvordan å bruke?


   Hvordan å lage et verktøy som mariatistelolje? Det avhenger av formålet og bruk av et spesielt problem. Vi tilbyr flere alternativer for å utforske.
  Olje av melk tistel og dens anvendelse

   For å styrke immunforsvaret


   Hvis du ønsker å støtte kroppens forsvar, så dette verktøyet kan brukes som følger. Etter hvert måltid for å spise halvparten eller en teskje olje, drikkevann. Det totale beløpet bør ikke overstige 3-4 teskjeer. Du kan også legge til olje til salater, varme retter eller supper, vil det også være nyttig.
   Men det er verdt å huske at varmebehandling kan nøytralisere av næringsstoffer, så det er best brukt i rå form. Dette er nok til å styrke immunforsvaret.

   For behandling av fordøyelsessystemet


   Hvis det er problemer med fordøyelseskanalen, er det best tas på tom mage olje i morgen, og deretter to ganger mer før måltider. En enkelt dose av en spiseskje. Hvis ren bruk verktøyet ikke virker, kan du ta den med vann eller med mat. Total behandling varer 1-2 måneder avhengig av sykdommen. Deretter må du ta en kort pause for en uke eller to, og deretter gå måned løpet av terapi.

   Problemer gynekologisk natur


   I sykdommer i kvinnelige reproduktive organer kan gjøre vanning eller komprimerer. Så når cervical erosjon vaginitt eller når du kan gjøre dette, skriver i 3 mg sprøyte olje, deretter taste inn nummeret av alt vagina og 10 eller 15 minutter Ligg på ryggen, helst løfte bena (men du kan legge en pute under baken eller brettet teppe). Etter inngrepet bedre pidmytysya varmt kokt vann.

   Sykdommer i munnhulen


   Når stomatitt og periodontal sykdom kan lage applikasjoner med olje. For dette stykke brettet flere ganger i steril bandasje Fukt med olje og legg i munnen på det berørte området. La bandasje på i 10-20 minutter og skyll munnen med kokt vann eller kjøttkraft kamille.

   Hemorroider og sprekker


   Disse ekle og altfor ømfintlige problemer kan elimineres ved hjelp av de beskrevne ressurser. Ta en liten klyster, skriv det i 30 milliliter olje (du kan spe den med varmt kokt vann) og gjøre et klyster. Under og etter prosedyren (5-10 minutter) må ligge på siden.

   For hud


   Å fjerne hud betennelse og når den kan gjøre skade komprimerer. For å gjøre dette, feste til de berørte områdene i 15-20 minutter flere ganger rullet bandasje dynket i olje. Og du kan lage en maske for tørr eller betent hud, slik at strukturen i ansiktet eller hendene i 40 minutter. Så bare skylle alt av med varmt vann. I tillegg kan du legge til oljen i en vanlig krem, lotion eller andre midler.

   Hvordan lage smør?


   Du kan lage smør hjemme. For dette trenger du:
 •  halv kopp melk tistel frø;

 •  En kopp vegetabilsk olje (linfrø, mais eller andre).

 •  Til å begynne å male frøene pulverisert i en blender eller kaffekvern. Nå plasserer den resulterende pulveret i en kasserolle og dekk med olje, og deretter sette alt i brann og varme til en temperatur lik 60-70 grader. Nå hell blandingen i en beholder, dekk den med et lokk og la på et mørkt sted om natten. Deretter må du tappe ut oljen og utnytte.
   Ha en fantastisk verktøy vil forbedre din helse og bidra til å holde ungdom og skjønnhet!  
  Яндекс.Метрика