Hvordan barbere bikinilinjen? Vilkår og teknikk av

 Hver jente noen gang lurt på: hvordan å barbere bikinilinjen? I form av estetikk barbere det bare nødvendig. Det er vanskelig å finne en moderne jente som ikke har hårfjerning. I tillegg, så mye mer behagelig og praktisk.
 Det finnes mange alternativer for hvordan å fjerne hår. Moderne kosmetikk vet teknikker som kan bli kvitt uønsket hår permanent. Men mange kvinner velger av ulike grunner ikke er så drastiske tiltak.
 Barbere intim sone bruker maskinen for mange mer vanlig trening. I tillegg barbering - det er helt rimelig og tilgjengelig hjelp av fjerning av vegetasjon på kroppen. Men selv om mange i hele sitt liv på den måten å bli kvitt hår, trenger de ikke har kunnskap hvordan å barbere dette området. Men det har også sine egne spesifikke regler.
 Hvordan barbere bikinilinjen: Forskrift
 • Hvis håret er langt nok, før hvordan å barbere denne delen av kroppen, må du klippe håret med saks. Dette vil være en glattere barbering. Som hvis håret er for lang, kan prosessen med fjerning viser noen ulemper.
 • Gjør barbering bikiniområdet kun etter spesiell forberedelse av huden. For å gjøre dette, gjelder en hud krem ​​eller gel. Du kan ta nesten alle midler: skum eller barbergel. Det viktigste at det penylos litt kjedelig smak og gir god barberhøvel gli over huden. Forresten, barbere håret på underlivet er stor for barbering geleer mannlige ansikt.
 • Hvis du har sensitiv hud, bedre, velge en kvinnelig Pinzi fordi dens sammensetning inneholder mer fuktighetsgivende ingredienser. Hvis en brønn er skum, beskytter den huden mot utilsiktet mekanisk skade.
 • Nå bikini området fullstendig klar til å barbere. Men husk at du trenger å kjøpe kvinners ett-tidsmaskin. Det er generelt gitt trygge blad og fuktighetsgivende strips for å mykgjøre huden.
 • barbere Kun hår hårvekst, eller det kan være et problem, som inngrodde hår. Det er ganske ekkel nyanse og kan gi deg en masse ubehagelig trøbbel.
 • Etter barbering, bruke en hud middel for å bremse hårvekst, og dermed gi pusterom følgende prosedyre. Dette kosmetisk produkt kan kjøpes i enhver butikk i Institutt for elementer for barbering.
 Ikke barbere bikinilinjen
 Ikke i dette tilfellet er viktig, fordi det påvirker kvaliteten på barbering. Roztashuytesya i denne posisjonen til pubis var flat. Siden dette området mange folder, ikke vær redd for å dra huden. Rynke på dette stedet ikke vises.
 Noen kvinner barbere huk over et speil. Prøv dette alternativet, og kanskje det vil komme til deg.
 Hårfarge i bikinilinjen
 Hvis du ønsket å endre fargen på kjønnshår, husk at disse hårfarge blekk ikke kan være normal. Bruke maling for øyenbryn og øyenvipper. For å beskytte huden rundt henne pre-smøre nærende krem. Sett kam i håret for å redusere maling kontakt med huden. Ikke la få maling på kjønnsorganene.
 Hvordan å behandle håret i den intime sonen
 For denne kategorien av hår såpe og dusjsåpe helt passe. Disse midlene er avsatt i tvil, slik at de blir kjedelig og "død". At de skinte - Vask kjønnshår ved bruk sjampo og balsam. Men før de kan være intime spray avtale hårspray for ekstra glans.

Hvordan å eliminere dårlig ånde? Behandling og dets grunnleggende årsakene

 Dårlig ånde er ofte forårsaket noen problemer med å kommunisere med andre.
 Ofte mannen er ikke i stand til å legge merke til en stygg lukt, og derfor han ikke kan forstå dens bakenforliggende årsaker og enda mer for å finne ut hvordan du kan bli kvitt dette problemet.
 I fjollete holdning til denne delikate spørsmålet folk ofte tror at maskering lukt løse det grunnleggende problemet. Men svaret ikke ligger på overflaten. Den årsaker dårlig lukt kan være:
 Sykdommer i munnhulen: karies, stomatitt, periodontitt og gingivitt. I dette tilfellet, er løsningen enkel: å gå til tannlegen for å gjennomgå behandling og glemme alle problemene.
 Dårlig lukt kan skyldes sykdommer i fordøyelsessystemet og mage-tarm, nyre og lever. I denne situasjonen trenger en grundig undersøkelse, etter hvilken behandling vil eliminere problemet med eksterne skjermer.
 Sykdommer i luftveiene: ARI ARI, sår hals og kan føre til dårlig ånde. Her, tidligere kommunestyret - konsultasjon.
 Imidlertid er halitosis ikke bare et problem for helse. Folk røyker eller drikker veldig ofte bedervet, ubehagelig lukt, tydelig følte i samtalen. Årsakene til sin forekomst er funnet i tobakk nikotin og nikotin harpiks. Disse stoffer samler seg på overflaten av tenner, tannkjøtt, kinn, tunge, kombinert med bakterier som er aktivt multiplisere i munnen og forårsake dårlig lukt resistente.
 Men det skjer også at du potensielt sunn mann uten dårlige vaner, men fortsatt lider av dårlig lukt.
 Hvordan fjerne dårlig ånde? I stedet bør du følge nøye med munnhygiene. For å starte, kan du prøve å pusse tennene etter hver og måltider, bruk tråden til å rengjøre mellom tennene. Flytende produkter inneholder i utgangspunktet klordioksid eller sink. Handler på et molekylært nivå, disse stoffene, rense munnen og fjerne lukt.
 I morgen og kveld bruk tannkrem med terapeutisk eller antiseptisk virkning. Rengjør grundig tennene og ikke bare rommet mellom dem, men se opp for renheten av språk og kinn. Hyppig bruk tannkrem drastisk reduserer bakterier i munnen, og som et resultat, drepe bakterier, du bli kvitt dårlig ånde.
 Å takle problemet med tilstrekkelig væskeinntak (minst to liter). Væsken forhindrer uttørking av munnen og bidrar til fremveksten av spytt, som vasker bort avfallsstoffer fra bakterier og eliminerer deres evne til aktivt å spre seg, og dermed forhindrer lukt.
 Vi prøvde å finne ut hvorfor det er dårlig ånde. Du bør analysere alt ovenfor og, om nødvendig, får behandling. Vi ønsker deg helse.  
Er det mulig å døpe en baby i posten?
 Dåp - en rite som den spesielle spenningen er alle kristne. Ikke overraskende mange foreldre bekymre seg om det faktum at ingen detaljer ble tapt under ritualet. Så spurte de en rekke spørsmål. For eksempel vil den beste tiden å utføre dette ritualet, og hva de skal forberede seg til dåp?
 Korrekt velge tid for dåp
 Siden dåpen symboliserer renselse fra arvesynden og slutte rekkene av medlemmene i kirken, i den kristne tradisjonen tatt for å utføre ritualet så snart som mulig. Noen ganger mysteriet er bokstavelig talt i de første dagene av livet. Selv prester anbefaler forsinkelse seremoni dersom barnet etter fødselen er veldig svak eller usunn. Da bør du vente til den tiden da han vil bli sterkere fysisk. Men er ikke nødvendig forsinkelsen av dåpen. Noen ganger skjer det en ulykke, så tidlig spedbarnsdød. Hvis han er døpt, betyr det at babyen er ikke Guds forbønn.
 Men noen foreldre er i tvil om du kan døpe et barn i posten eller på helligdager. Men kirken er å gi et entydig svar lov til å utføre dåp av et barn i innlegget noen ferie, og hverdagsliv. Hvis det er noen unntak fra regelen, de er forårsaket av tekniske hindringer for å begå ritual. At noen kirker etablere sin orden i dagene av fasten, utføre dåp bare på lørdager og søndager.
 Forberedelse til dåpens sakrament, må du rite?
 For seremonien dåp barnedåp pleier å kjøpe en skjorte, rumpe, krysser. I tillegg kan du må sveipe på stearinlys pose for lagring hårstrå som er kuttet i ritualet, barnedåp tilbehør sammen.
 Den viktigste delen for dåp kjole skjorte og kryzhma vurderes. I stedet skjorter kan kjøpes som en kjole eller dress, men i alle fall er det viktig at barnet det føltes komfortabelt. Og selvfølgelig, klærne må oppfylle festlig atmosfære.
 Kryzhma utgjør en delikat bleie, som adoptere et barn etter bading i skriften i gjennomføringen av dåpens sakrament. I hjørnet av dette attributtet kan brodere navnet på barnet og datoen av ritualet. Etter baken forbli i mange år som en ekte relikvie. Tradisjonelt tar det gudmor.
 Passet til barnet dåp vanligvis kjøper gudfar. På kryss barn bør ikke skilles i løpet av fremtidige liv. Som kryzhma, bekrefter det at babyen bestått døpt og renset fra arvesynden. Og selvfølgelig bør favoritt barnet definitivt kjøpe før ritualet, og alle klærne bør være ikke bare elegant, men ren.  
Tabletter for å stoppe amming

 Bemerkelsesverdig, når nektelsen av barnet fra amming skjer gradvis, så hun stopper og amming uten ubehag for moren.
 Dessverre er det situasjoner når du trenger akutt avvenning babyen fra brystet, og for å redusere amming nødvendig å bruke spesielle midler. Konvensjonelt kan de deles inn i naturlige legemidler og farmasøytiske piller for å stoppe amming. Av naturlige midler inkluderer salvie og mynte.

 Salvie


 Sage å stanse amming er brukt som et skjær. Det reduserer produksjonen av melk og litt lindrer hevelse brystene. Infusjonen er utarbeidet med kokt vann og 2-3 ss av urter. Den samme virkning er mynte, kan den brukes som et skjær og te. Mynte og salvie å stoppe amming er myke midler og forventer umiddelbar effekt er ikke nødvendig.
 Bruk av narkotika er bare mulig i svært alvorlige bevis, da disse midlene er alltid bivirkninger. Kvalme, magesyke, hopper press og søvnighet - er de vanligste effektene av disse stoffene. Men hvis bruken berettiget, bør doseringen foreskrevet av legen din i henhold til individuelle data.

 Dostyneks


 Tabletter Dostyneks å stoppe amming - de mest populære midlene. Dens virkning er basert på å redusere produksjonen av prolaktin i hypofysen og er kjent prolaktin - et nøkkelhormon som er ansvarlig for opptreden av melk. Som nevnt ovenfor, er en høy risiko for alvorlige bivirkninger, og det er viktig å drikke legemidlet på resept skrevet i strengt dosering. Så dostyneks å stoppe amming kan brukes, men bare i spesielle tilfeller.

 Bromkamfora


 Tabletter Bromkamfora å stoppe amming mindre populært middel. Den effekten er ikke like raskt som å bruke dostyneksa. Men bivirkninger forekommer mye mindre uttalt og ikke så lyse. I tillegg bromkamfora det - ingen hormoner. Bromkafora å stoppe amming - egnede midler, men hvis ikke du trenger en rask forsvinningen av melk.

 Bromkriptin


 Tabletter Bromkriptin å stoppe amming fungerer også som dostyneks. Denne hormonmiddel som påvirker hypofysen og reduserer produksjonen av prolaktin, følgelig melk. Bivirkninger av bromokriptin etter vedtakelsen av de samme styrkene som etter dostyneksa. Dette kvalme, svimmelhet, oppkast. Bromkriptin å stoppe amming som dostyneks og andre medisiner kan brukes kun på resept.  
Яндекс.Метрика