Hvordan å barbere uten irritasjon ethvert objekt (en elektrisk, maskin, blad)
 Mange menn, som det er merkelig, vet ikke hvordan å barbere riktig. Barbering - en slags kunst som krever litt kunnskap.
 De vanligste måtene å bli kvitt ansikts hår er barbering, barbering staffeli og en rett barberhøvel barbering.
 La oss se på hver metode for seg og trekke konklusjoner om riktig barbering.

 Hvordan å barbere med en elektrisk barbermaskin


 Å bruke denne metoden for å barbere nøye behandle type utvalg barbermaskin. Menn med sensitiv, utsatt for irritasjon og akne hud bør velge en mesh type elektrisk. Men hvis det ikke er noen problemer der, kan du trygt kjøpe roterende typen barbermaskiner som for øvrig er mer effektiv enn mesh.
 Ikke mindre bør nøye til valg av tid på dagen til å barbere. Det er bevist at morgen - den beste tiden å barbere, fordi huden hviler natt og i morgen er det mest klar for denne typen prosedyren.
 Vask med varmt vann ved hjelp av et spesielt verktøy rengjøringsmiddel eller mild skrubb som hjelper kvitte seg med døde hudceller. Da gjelder et middel til å barbere, og kan trygt gå videre til umiddelbar prosess.
 Alle dine bevegelser skal være glatt og rolig. Barbermaskinen flytte uten rykk, i retning av voksende hår. Den vanligste feilen er å trykke på en barberhøvel på huden din, så er det ofte skader.
 Etter barbering ikke hastverk med å sette på noen måte. Først kjøle ned huden, spolosnuvshy av kjølig vann, og deretter bruke en beroligende lotion. Hvis det er nødvendig, kan du selv sette en ansiktskrem.

 Hvordan barbere maskin


 For å kunne barbere ansiktet maskin, følg de enkle instruksjonene:
 1. Skyll ansiktet med varmt vann. Hvis det er nødvendig, vaskes med passende gel eller skum for vask.
 2. Påfør en krem ​​skum, barbering gel og la den i noen minutter for å myke opp håret hadde litt. Når huden begynner å litt pokolyuvaty, gjerne begynne å barbere prosedyre.
Hvordan å barbere uten irritasjon ethvert objekt (en elektrisk, maskin, blad)

 3. jevnt og sakte begynne å barbere ansiktsbevegelser, av og til spyling blad under rennende varmt vann.
 Dette vil bidra til å forhindre tilstopping av kniver på tape. Videre skylling må bruke varmt eller varmt vann til håret ikke avkjølt og ikke stå på slutten, forstyrrer den normale prosessen med barbering.
 4. Flytt maskinen bør retning av hårveksten, og endre kassetter bør være minst hver tredje uke.
 5. Etter barbering, skylle ansiktet med kaldt vann og påfør en beroligende.

 Hvor rett barberhøvel barbering


 Barbering barberkniven har lenge vært en slags rituell og stilig tillegg til bildet av denne mannen. Å barbere barberkniven, er det nødvendig å vite noen regler.
 Først, bruker den en spesiell såpe eller krem ​​som gir en tykk skum og børste som jevnt vil bruke det på ansiktet. Andre, ta hensyn til den riktige plasseringen av fingrene holder en barberkniv.
 Den vanligste og praktisk er dette stedet: pekefinger, langfinger og ringfinger er plassert over håndtaket, tommel - på toppen av nakken og finger - den bakre sporet.
 Husk at bladet skal dermed rettet nedover. Under prosessen med å barbere huden bør være litt trekk og barberhøvel bør holdes i en vinkel på 30-40 grader. Alle bevegelser skal være lett og glatt.

 Forfatter: Lily Romanov  
Olje av melk tistel
 Oljen ekstraheres fra frøene av melk tistel anlegget, som er godt kjent populært kalt "tistel."
 Denne naturlige medisiner i løpet av årene av sin eksistens, fant mye brukt i mange felt av medisin og kosmetikk med et bredt spekter av nyttige egenskaper.
 I tillegg har mariatistelolje praktisk talt ingen bivirkninger og kontraindikasjoner for bruk, noe som gjør det enda mer attraktivt for bruk i medisin.

 Bruken av mariatistelolje


 Scope olje er ekstremt omfattende. I dag brukes det i følgende områder:
 Tannbehandling - Behandling av stomatitt, periodontal sykdom, samt et hjelpeverktøy i dezynfytsyrovanyy munnen.
 Hepatology - Behandling av cirrhose, hepatitt, fettlever, alkoholisk og medikamentleverskade, så vel som i mange andre tilfeller.
Olje av melk tistel

 Gastroenterologi - Behandlingen av ulike sykdommer i fordøyelsessystemet, inkludert gastritt, magesår, halsbrann, og mer.
 Dermatologi - For å håndtere ulike typer dermatitt, sår, brannsår behandling av kjemisk og termisk samt å fremme helbredelse av alvorlige skader.
 Skjønnhet å gjenopprette farge og fjerning av små hud feil, sin fuktighet og andre formål.
 Dette er bare grunnleggende og svært kort liste over innen medisin og sykdommer som brukte dette utmerket naturlig middel.
 Det bør også legges merke til at verktøyet kan brukes ikke bare terapeutiske men profylaktisk tiltak, for eksempel for å understøtte immunsystemet og gjenopprette normaliserings funksjoner av forskjellige organer. To store området der brukt olje tistel, er toksikologi og immunologi.
 Det faktum at dette stoff, klarer med fjerningen fra kroppen av forskjellige giftstoffer, og kan anvendes, for eksempel, forgiftning giftig sopp. I tillegg brukes den til å gjenopprette normal funksjon av immunsystemet og lever etter kjemoterapi eller langvarig antibiotikabehandling.

 Egenskaper tistelolje


 Rastoropshevoe olje har sårhelende, antiulcer, anti-inflammatorisk og antiseptiske egenskaper. I tillegg er det rike på vitamin A, D, E og F, inneholder mange nyttige sporstoffer og vegetabilsk fett, og dermed har en gunstig virkning på kroppen som et hele, og i de enkelte organer.

 Kontra tistel olje


 Som nevnt ovenfor, har tistel olje nesten ingen kontraindikasjoner for bruk. Et unntak er idiosynkrasier av de enkelte elementene.
Olje av melk tistel

 Også i tilfelle av gallestein eller eksaserbasjon kolecystitt, anbefales det å diskutere muligheten av medikamentet lege.
 I alle andre tilfeller, kan oljen brukes med måte og har ingen bivirkninger.

 Anmeldelser av mariatistelolje


 Med et bredspektret, et stort antall positive effekter, og nesten fullstendig fravær av kontraindikasjoner for bruk, vurderinger tistel olje bare positivt.
 Av effektivitet i bruk og en rekke positive egenskaper som har tillatt stoffet for å oppnå anerkjennelse blant leger, farmasøyter og pasienter som et middel for å hjelpe på ulike sykdommer og har ingen negativ innvirkning på kroppen.
 Forfatter: Lily Romanov  
Rødhet hvite i øynene
 Rødhet hvite i øynene er en av de vanligste oftalmiske problemene som møter moderne mennesker.
 Dette buslovleno mange faktorer som negativt påvirker våre øyne. Dermed grunnen at øynene var røde, kan tjene som de mest enkle ting (tretthet eller irritasjon fra nye kontaktlinser), og ganske alvorlige sykdommer, som umiddelbart bør lege kontaktes.

 Forårsaker rødhet i øynene


 Selv om årsakene til rødhet kan masse ubestridte leder er øynene som følge av langvarig ser på TV, datamaskin arbeid eller lesing.
 Med denne faktoren kan grovt klassifiseres og tørre øyne syndrom - en sykdom som oppstår fra det faktum at når du arbeider på en PC person og sjelden blinker slimhinnen ikke fuktet. Dette syndromet kan være forårsaket av arbeid i rom avkjølt ved hjelp av luftkondisjoneringsanlegg.
 Også, i noen tilfeller kan rødhet oppstå som et resultat av hyppig fysisk aktivitet eller konstant hoste. Videre øyne er ofte rød på grunn av irritasjon. Som stimuli i denne situasjonen kan være mange faktorer som vi er i kontakt hver dag.
 Dermed blir mest populære faktorer grunn av noe som det er irritasjon er kontaktlinser, sigarettrøyk, alkohol og, selvfølgelig, ulike typer stråling, for eksempel fra samme datamaskin eller TV. Det er verdt å merke seg at selv sollys og kulde kan fungere som stimuli.
Rødhet hvite i øynene

 Til dette må legges den tredje gruppen forårsaker rødhet av det hvite i øynene - en rekke sykdommer.
 Ofte rødhet proteiner er en del av allergiske reaksjoner på noen substans.
 Siden i dag registrert hundrevis av allergener, deretter føre dem alle ikke fornuftig, er det nok å minne om at det mest vanlige er som dyr dander, pollen, støv, eller komponenter av kosmetikk.

 Behandling av såre øyne


 Den viktigste behandling som benyttes i tilfelle av rødhet er å eliminere årsakene som forårsaket den. Derfor, i tilfeller der rødhet forårsaket av stress og langvarig arbeid ved datamaskinen eller ser på TV ferie, anbefaler vi en god søvn for å gjenopprette hele kroppen og øynene spesielt.
Rødhet hvite i øynene

 Når du tørker av slimhinnen og utseendet på tørre øyne syndrom er best å bruke spesielle dråper og kunstige tårer, som kan finnes i apotek.
 I de tilfeller der proteiner rødhet forårsaket av noen irriterende eller allergen, må du installere det på nytt og fjerne, for eksempel kaste en dårlig kontaktlinser, tømme rommet fra allergener og t. E. Vi anbefaler også bruk av en rekke øyedråper.

 Øyedråper av rødt


 I dag er markedet presenterer mange typer øyedråper som kan hjelpe med rødhet. Spesielt er den mest berømte "Vizyn" og "Sofradeks" disse stoffene har vasokonstriktor handling og gir mulighet for 45 minutter for å fjerne rødhet.
 Imidlertid er den hyppige bruk av dem ikke anbefalt på grunn av det faktum at de er vanedannende, og fortsette uten at man vil være ganske vanskelig å gjøre. Som nevnt ovenfor, kan du også bruke kunstige tårer for å fukte hornhinnen. I de tilfeller hvor rødhet forårsaket av allergi protyvoalerhenni anbefalt å bruke narkotika, for eksempel "Fenystyl."
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика