Hvordan å behandle bygg på innsiden av øyet
 Noen bygg, både internt og eksternt, er preget av rødhet, smerte symptomer, hevelse av øyet. Mange mennesker feilaktig tror at bygg - ikke en alvorlig sykdom. Men dette er ikke det. Og i alvorlige tilfeller må noen ganger kirurgi.
 Interne bygg (akutt meybonyt) treffer øyet mindre enn den utvendige bygg. En pasient med denne sykdommen opplever alvorlig ubehag. Dette problemet oppstår med lesjoner meybonytovыh kjertler infeksjon inne i øyet.
 Intern bygg ofte ikke offentliggjort. Det er to scenarier: gjenoppretting etter århundrer dannet inne i segl, som nei-nei, men det vil provosere, eller felt, som betennelse avtar, vil det løse seg selv. I alle fall er disse innenlandske bygg som skal behandles.

 Hva leger anbefaler?


 Det er best å gå til en lege øyelege, som vil fortelle deg hvordan du behandler innenlandske bygg.

 Mest remover betennelse og å bekjempe innenlandsk bygg utstedt effektive heterogene øye salver og dråper, som inkluderer antibakterielle komponenter.

 I tillegg til sine tildelte sulfatsil natrium salve som brukes på kant tent århundre.

 Å kurere bygg inne i øyet er best å bruke UHF stråling pålegge tørr varme.

 Det skjer slik at innenlandske bygg vokser til en stor størrelse. Hvis du fortsatt kirurgi er nødvendig, da leger anbefaler gjelde for de berørte øyet gul kvikksølv salve (1%).

 Mens det berørte området vil gjenopprette øynene etter ble slettet av innenlandsk bygg i tankene, bør du alltid gå med bandasje, da dette området er fortsatt ganske sårbare og skitt vil re-tenning, noe som er lite ønskelig.

 Bygg inne i øyet: nasjonal behandling


 Dessverre, alternativ behandling innenlands bygg der. Ikke bry deg med krepkozavarennoho pakker med te, ekstrakter av Hypericum, lotion med dampede løk - alt veldig effektive. Selv brenner alkohol eller grønn maling er vanskelig å utføre selv og smertefull, selv om trygg for selve øyet. I dette tilfelle kan bare bidra til farmasøytiske salver, dråper, tabletter og oppvarming fyzyokabineti.  
Hvordan å kurere bygg i disse raskHvordan herde bygg i øyet
Hvis hvitkalkede øye ble hevelse lys, så snart kan forvente å se på dette punktet bygg. Bygg - en betennelse i området av hårsekkene (talgkjertler), som ligger på kanten av århundret. Innen få dager ville bry hoven og smerte plassering og ser rød hode, som en enkel ål. Når du er fullt moden bygg, vil bryte ut og hodet ut pus. Denne artikkelen vil fortelle site nyttige tips hvordan du fjerner bygg fra øyet.
Hvis en person er høy nokimmunitetMens bygg snart passere, og med lavt immunforsvar kan være flere bygg, som gir ganske alvorlig belastning for hele menneske forsvarssystem. Som et resultat, kan temperaturen stige og bli alvorlig hevelse av lymfeknuter.
Førstehjelp for bygg

Når bygg var nødvendig å gi førstehjelp. Hvor vil bygg kan cauterize, men det må være veldig forsiktig betyr at du vil brenne bygg, ved et uhell får deg i øyet, som er ofte bygg ser ut til å senke øyelokk. Du kan cauterize bygg grønn maling, jod, eller rett og slett teknisk sprit. Mens du vil gjennomføre prosedyren kauterisering du lukker øynene. Denne prosedyren skal utføres med en vattpinne, som er veldig tynn og ikke falle inn i øyet. For å slette en eksisterende infeksjon og bygg der på grunn av tilstedeværelsen av infeksjon bør fukte bomullspinner i en spesiell løsning og holde det berørte området noen minutter (20 minutter etc.). Denne metoden hjelper dem som er interessert i hvordan å kurere bygg i tankene raskt.
Medikamentell behandling av bygg

Bygg er en smittsom sykdom som er som alle andre infeksjoner effektivt behandles medHvordan å kurere bygg i disse raskantibiotika. Det anbefales å bruke en velprøvd løsning 1% penicillin eller erytromycin. Dersom en person er allergisk mot en av disse antibiotika, er det nødvendig å bruke antibiotika for å behandle bygg fra en annen gruppe (gentamicin). Ta antibiotika bør være tre til fem ganger om dagen. Før du går til sengs, bør på kanten av nedre øyelokk bruke en kompress av erytromitsynovu eller tetracyklin salve. På den tiden når du kjøper disse midlene på apoteket bør sjekke med apoteket at midlene passform og bidra til å fjerne bygg fra øyet.
Før du søker MAZ bør vaske hendene grundig, og deretter ta en tube med salve og presse en liten mengde salve. Nå trekker den venstre kanten av nedre øyelokk og høyre håndbevegelser gjelder ryddig lag med salve. Salven er veldig smal, så det burde være en "rydde off" på kanten av århundret. Blanding krem ​​bør være like før sengetid, fordi etter salve roztechetsya under nedre øyelokk, vil du se alt i en tåke, og det kan føre til alvorlig ulempe.
Behandling av bygg varmen

De fleste eksperter anbefaler bygg behandlet ved hjelp av varme (oppvarming). Denne måten du virkelig kan kurere bygg, men det er en svært viktig forutsetning bør begynne å varme bygg før nagende kvise vises. Hvis du varmer øyet etter en pause i gjødsel, og samtidig forbedre risikoen for betennelse. Hjemme, varm bygg ved hjelp av egg. For ikke å brenne huden århundre, kokt egg innpakket klut og brukes på sår spot. Bygg bør varme opp for en eller to timer.
Hvordan kurere bygg i øyet, øyet

Hvordan å kurere bygg i disse raskOgså kurere bygg kan testes ved hjelp av folk rettsmidler. Det er en eldgammel behovsprøvd - den syke bør spytte i øyet, men sammensetningen av menneskelig spytt er et stort antall mikrober som er usannsynlig å dra, men du kan legge til en ny øyeinfeksjon og bare forverre situasjonen. Så ikke risikere sin egen helse og for å sette slike eksperimenter.
Det er en effektiv måte å følge - det er nødvendig å gjøre et glass med kokende vann en spiseskje av calendula blomster. Brygg av urter og la stå i en halv time for å sette mot i suppen kan da gjøres for å nedre øyelokk lotion.
Også anbefalt lotion med aloe - ta en frisk aloe blad og presse saften ut av det, og hell vann i forholdet 1:10. Lotion med Aloe juice bør gjøres minst tre ganger i løpet av dagen.
Kanskje bygg i stedet bryte husdyrgjødsel kan rett og slett forsvinne. Dette er normalt. Å hindre bygg bør jevnlig ta multivitaminer og immun-boosting narkotika. Du trenger for å unngå hypotermi, mens før du har bygg kan du infisere sine kjære, så du bør observere personlig hygiene og bruke en egen håndkle bør også være personlige kjøkkenutstyr. Mens ikke fullt moden bygg, vil en mann vises ubehagelig smerte. Du kan være alvorlig kløe og uimotståelig trang til å berøre og skrape det berørte området. Før du berører pasientens øye bør alltid vaske hendene.
Ikke i noe tilfelle være selv presse pus, som bygg og ikke bare en zit når du klemmer den, kan du ta med i alvorlige sårinfeksjoner. Patogene bakterier kan flytte til en annen øyelokk, og gjennom blodet infeksjon kan reise tilbake til hjernen. Men før du begynner selvbehandlings infeksjoner bør alltid konsultere med en spesialist. Etter en hel eksamen vil du bli utladet, og vil være en spesiell salve beregnet antibiotikakur. Hvis bygg vises igjen så må du gå til legen igjen, som en ny fremvekst av bygg kan være et tegn på alvorlige problemer med immunitet.  
Folk rettsmidler for forstoppelseEt stort antall av ulike sykdommer ledsaget av forstyrrelser i tarm motorikk, manifestert som kronisk eller akutt forstoppelse. Dette menneskelig mobilitet er begrenset, og mulig reduksjon av spastisk muskel masse sår (sfinkter). På denne tiden, den pasient med alvorlig forstoppelse føles subjektive følelse, slik som alvorligheten av abdominale smerter, oppblåsthet, etc. I tillegg slike brudd knyttet til endringsprosessen utskillelse av giftstoffer fra ulike menneskelige fordøyelse. Også under tarmforstoppelse absorberer sterkt mikrobielle toksiner og andre skadelige stoffer, utvikler det putrefactive mikroflora, og kan føre til komplikasjoner hemorroider verre fordøyelsen generelt.
Resultatet av rus kan være tap av appetitt, følelse av kvalme, hodepine, forstoppelse, men er mest farlig for leveren, helt forstyrre sitt arbeid. Denne sykdommen er ofte en kronisk form påvirker de eldre, som blir tvunget til å føre en stillesittende livsstil, og de personer som har hatt alvorlig kirurgi, hjerneslag, hjerteinfarkt og andre alvorlige sykdommer.
Behandle kronisk forstoppelse ofte svært vanskelig, mens bli kvitt denne sykdommen, som manifesterer seg i akutte form er ikke spesielt vanskelig. Det faktum at eldre mennesker og de som lider av ulike kroniske sykdommer, som kanskje ikke alltid fører en aktiv livsstil og gjøre fysioterapi. De er vanligvis oppnevnt av en streng diett og avføringsmidler.
Mange urter og planter har en laksativ effekt, men på samme tid hver av dem har sin egen alvorlighetsgrad og virkningsmekanisme lik den til forstoppelse.
Behandling av forstoppelse gjennom kosthold
Ofte hovedsakelig i behandlingen av forstoppelse er en diett ting. Positiv virkning på tarmen, stimulerende sine produkter, som inneholder store mengder fiber og pektin. Disse egenskapene er knyttet til rå epler, frisk salat, gresskar, kålrot, revet gulrot, redtsi, rødbeter, agurk og tomater, pepperrot, surkål.
Disse produktene trenger hver dag fordi de er i stand til å kjempe og drepe intestinal atoni av kronisk forstoppelse og for mange andre grunner. Hvis grønnsaker kan spises rå, de gni eller servert som en salat, om nødvendig varmebehandling, kan de fungere som et krydder eller garnityr.
Snakker av frukt, forblir eple den mest tilgjengelige, og om sommeren kan du finne kirsebær og moreller, plommer, vannmelon og melon, stikkelsbær. Hvis det er et valg mellom rå fruktkompott og det er bedre å foretrekker sistnevnte.
I tillegg er det nødvendig å si om de tre følgende produkter:
• Tang inneholder en stor mengde av pektin, som ikke er absorbert og sveller, danner en form for tarmmasse som binder vann og samler kolesterol, toksiner og andre skadelige stoffer. Det kan bli funnet på hyllene i form av salater, samt apotek pulver. Forresten, hvis du lider av kronisk forstoppelse, er det best å kjøpe det det og ta de nødvendige pulver 2 ts i morgen for å "lean" og mage før du går i dvale, drikke hans te eller rent vann;
• oliven, solsikkeolje og andre vegetabilske oljer også gi en mild avførende effekt. De trenger å drikke ett århundre. skje på tom mage om morgenen og før sengetid og stikke et stykke brød er ikke første friskhet grå eller kosttilskudd brød laget av hvetemel;
• Tørket frukt som aprikoser, kirsebær, fiken, svisker, bør vaske grundig nok varmt vann, deretter helte et glass med kokende vann og frukt tilført for et par timer på et lunt sted. Spis frukt dampende nødvendig før sengetid. Det er en annen allment akseptert populært verktøy som inkluderer en oppskrift frukt. Du tar 250 gram fiken, svisker og tørkede aprikoser, etter å ha fjernet frøene, bør de bli knust i en kjøttkvern, og deretter blandet med 250 g honning og 10 g Senna granulat eller pulver. Senna kan erstatte kjøttkraft buckthorn, som er utarbeidet i forholdet 1 til 10. Ta blandingen i 2 ss kreves ved sengetid, ikke glem å blande det grundig hver gang. Drikk verdt halv kopp med kaldt kokt vann. I morgen bør man drikke et glass vann, og legger til det en skive sitron og litt sukker eller en skje honning.
Tilleggsplantevern
Dessverre er behandling diett ikke alltid i stand til å kvitte seg med forstoppelse. Hvis resultatet av bruken av de ovennevnte produkter er utilstrekkelig, er det nødvendig å ty til urtemedisin - folk rettsmidler basert på urter og planter. Bør starte med disse midlene, hvis innflytelse mest myk, ikke glemme å holde en diett. Husk også at den maksimale perioden av gyldigheten av et phytopreparation er ikke mer enn et par uker.
Dermed i tidlig behandling av forstoppelse bruke følgende måter:
• Det bør være en ch.lozhku linfrø og zaparyty hele sitt glass med kokende vann, la stå ca 20 minutter og ta en kopp før sengetid;
• forstoppelse hjelp og 10. århundre. ss havre halm du ønsker å helle en liter kokende vann og varmes opp i et vannbad i 10 minutter, og deretter la stå i et par timer. Ta en buljong trenger et glass tre ganger om dagen, en time etter et måltid;
• Et annet populært middel for forstoppelse - det er kokt i et vannbad i 10 minutter 20 gram gress gås mure, helle en liter kokende vann. Buljong bør haryachenkoho press og drikk tre ganger om dagen for et glass;
• forstoppelse sparer og gentian rot avkok. Hell 20 g liter vann planter, la blandingen stå over natten, og deretter koke i et vannbad i 10 minutter og ta tre ganger daglig i et glass;
• Hvis du ønsker å bli kvitt forstoppelse, kan det ta 2 ss Lopukhov rot, fyll den med vann og kok liter vannbad i 20 minutter, og deretter ta en time etter et måltid tre ganger daglig glass;
• Sparer forstoppelse også populære buljong fra bladene blir. For å gjøre det, må du helle en liter kokende vann 5 ss blader og varme i 10 minutter. Ta det bør være tre ganger om dagen for et glass, blandet med honning. Denne suppen bør erstatte din te. Forresten, passform og Blackthorn blomster.  
Яндекс.Метрика