Hvordan å behandle bygg øye
 Mange mennesker lider av periodisk utdanning på bygg-tallet. Bygg - en purulent betennelse som manifesterer seg i akutt form, er interne og eksterne. Når ingen staver, ingen slagordene ikke hjelpe, er å forstå hvordan å kurere bygg øye ordentlig og uten konsekvens.

 Hva gjør bygg


 Bygg er preget av hevelse av århundret, ganske rødhet, nappe tallet og ubehagelige symptomer. Infeksjonen kan føre til bakteriologisk infeksjon, spesielt hvis svekket immunsystem.
 En gang i et århundre eller inne det dukket bump, trenger bare å gå til en terapeut for å ikke lenger nødvendig kirurgi.
 Mange sykdommer, inkludert felles bygg, unn deg trygg. I tillegg til i første omgang kurere den underliggende sykdom, noe som førte til dannelsen i bygg århundre.
 Men hvis dette ikke er et isolert tilfelle, og bygg vises ofte, kan det behandles uavhengig av hverandre, viktigst vet hvordan å kurere bygg øyet.
 Det er grunnleggende regler som ikke kan gjøres i nærvær av betennelse århundre:

 Du kan ikke utføre kosmetiske prosedyrer.

 Du kan ikke røre og scratch.

 Ikke bruk kjente metoder for behandling.

 Ikke bruk våte omslag.

 Du har ikke råd til å oppnevne antibiotika.

 Hvordan å behandle bygg øye hjemme


 Effektive behandlinger er:

 Fight hjelp tørt bygg oppvarming komprimerer. Men en slik prosedyre bør ta hensyn til sine egne følelser. Følte så snart at noe går galt, bør prosedyren være eliminert.

 På lokket må nøye satt rubbing alkohol, jod, brilliant grønt. Alt dette kan gjøres ved hjelp av fleece øre, unngå å falle inn i øyet. Fremgangsmåten bør finne sted i 10 minutter. Dette vil tørke ut huden, cauterize betennelse, drepe overflatebakterier.

 Grunnleggende prosedyrer for å behandle bygg øyet inkluderer bruk av øyedråper. Det beste er: "Tobreks", "Tsyprolet." De er effektive, men før søknaden skal sikre riktig bruk og les bruksanvisningen.

 Det samme kan sies om øyet salver og antibiotika. God hjelp "Эrytromytsynovaya salve", "tetracyklin salve", "Levometsytynovaya salve."  
 SG jenter - er ikke en figur som bør bekymre sterkere sex. Men hvis du er alltid i mitt hjerte 18 år og du ønsker å møte denne alder og utseende, og deretter finne ut hva de skal gjøre for å se yngre ut enn sine år.

 Inne alder - utenfor


 Hvis du er i dusjen - beshketnytsya, ikke skjule dette bildet for alvor. La deg i dag - businesswoman og mor. Dette utelukker ikke være morsomt, lett å gå og litt vind. Ikke la rutinen absorbere deg og ikke la byrden av dagligdagse anliggender hviler på skuldrene. Følg gale handlinger som din sjel var alltid ung.
Hvordan ser mye yngre enn hans alder?

 Ungdom rundt


 Å se yngre ut, føle deg ung. Og for å oppnå dette, må du velge den aktuelle sirkelen. Når du velger venner ikke anser slike kriterier som alder. Hvis du er interessert i å prate med noen yngre enn deg, er det flott! Dette betyr at motstanderen du interessert. Forresten, for å finne nye og interessante kort, kan du melde deg på noen kurs.
 Suspendere kommunikasjon med gamle skolekamerater, selvfølgelig, er ikke nødvendig. Men det er de som stadig sutre og klage over livet. Prøve å fikse dem eller begrense slik kommunikasjon. Hvis du regelmessig delta i å løse andres problemer og å høre klager, det bare legger rynker.

 Ta vare på deg selv


 Selv om din sjel du vil være 18, men du ikke vil ta vare på dem, de ser yngre bare ikke vil fungere. De grunnleggende regler for omsorg for evig ungdom og skjønnhet:
 •  Weight Watchers. Hvis kroppen passform og slank, vil du se sexy og selvfølgelig de unge. Gå inn for idrett, ikke overspise og holder vanlig prosedyre for vekttap.

 •  Flg huden. Hun gir ofte kvinnens alder, så ta en omsorg for spesiell oppmerksomhet. Finne de riktige verktøyene: krem ​​med løfte effekt, fuktighetskrem, fuktighetsgivende maske, skrubb, fuktighetskrem rensemiddel, rette poser og ringer under øynene og så videre. Og husk at omsorg krever ikke bare din hud, men også hud og kropp! Måten å velge de perfekte verktøyene, kan du søke hjelp hos en erfaren beautician. Og mer: Beskytt huden mot solen så mye ultrafiolett overkant av aldre.

 •  Følg hygiene. Ungdom - en frisk og ren, så ikke dusje regelmessig. Bruk dusj gelè med fuktighetsgivende effekt at huden var alltid myk og smidig. En daglig Douches gjøre det mer smidig og elastisk.

 •  Gå til spa eller tilbringe spabehandlinger hjemme. En dag følgende prosedyrer vil miste minst fem år.

 •  Ernæring


  Hvordan ser mye yngre enn hans alder?

   Hvordan spise en kvinne å se yngre ut?
 •  Spise ofte, men i små porsjoner.

 •  Unngå stekt, fet, for salt, stivelsesholdige matvarer, samt halvfabrikata.

 •  Ikke spis etter 6-7 pm.

 •  Ikke glem frokost!

 •  Ikke spis på farten.

 •  Inkludere i kosten matvarer som du kan lagre ungdom. Disse inkluderer rød fisk (laks, stør, etc.), nøtter, korn og hele korn, ost, vegetabilske oljer (spesielt oliven), bær og frukt, grønnsaker, bønner, kål, greener og sjømat.

 •  Sunn livsstil


   Bli kvitt alle dårlige vaner! Husk at røyking er svært banale spoils huden og blodårer. Antall alkohol er også bedre grense. Mer tur i frisk luft og leve et aktivt liv.

   No stress!


   Vi vet alle at nervecellene ikke komme seg, og stress - en stor byrde for organismen, for tidlig aldring og rynker mer. Så for å se yngre ut, bare ikke være nervøs.
  Hvordan ser mye yngre enn hans alder?

   Det kommuniserer ikke med ubehagelige mennesker du ikke er i konflikt, hevder mindre, ikke bli involvert i sladder og intriger, og ikke ta alt til hjertet. Hvis du nervøs arbeid bedre erstatte det. Hvis nervene er "rystet", sjekk med legen din om å ta sedativa narkotika.

   Riktig restitusjon


   Hvordan å se yngre ut enn sine år? Det er nødvendig å riktig slappe av!
 •  Først gjorde helgen ikke planlegge noen store saker. Dedikere disse dager meg selv og min familie. For å rengjøre, vaske og forberede uke kan være. Og for å hjelpe involvere familien.

 •  Andre, ta hensyn til søvn. Søvn minst 8 timer i døgnet, gå til sengs senest 22: 00-23: 00 timer. Luft ut rommet, slå av TV og lukker gardinene som du ikke distrahere.

 •  For det tredje, slappe aktivt. Legg ut på en reise, eller en tur i skogen for sopp, er det mer nyttig enn å se på TV.

 •  Den riktige måten


  Hvordan ser mye yngre enn hans alder?

   Bildet av en attraktiv ung kvinne består av flere viktige komponenter:
 •  Frisyre og hårfarge. Svært korte hårklipp kan legge til flere år, så kast dem. Håret bør være stilig og moteriktig og fortsatt gjelder for deg. Skjær smell, vil det gjøre ansiktet ser frisk. Hvis håret ditt er fint, gi dem volum. Velge en hårfarge, bo i lysere farger, men ikke i nyanser av blonde.

 •  Makeup. Riktig sminke kan hjelpe i 50 år for å se på 30 og enda yngre. Det er noen viktige regler. Først velger du den passende korrigerende verktøy som vil skjule alle dine feil. Men husk, det må gå flatt og tynt lag for ikke å belaste den personen. For det andre foretrekker naturlig make-UBA. Unngå lyse farger, de er gamle. For det tredje foretrekker flytende kosmetikk, tørr hud og kan ødelegge heve rynker. Femte, vier spesiell oppmerksomhet til leppene og øynene. Lepper bør alltid være fuktig og øyne - uttrykksfull.

 •  Klær. Unngå for gratis balahonystyh ting, glemmer de merkelige tingene som ikke tilhører noen av stilistiske retning. Velg din stil. For ungdom han ikke burde være, i 40 år det vil se latterlig. Men slike stiler som landet, casual, vamp, safari, etnisk eller vintage fit perfekt og gjøre bildet ditt lyse. Det er viktig å velge riktig lengde klær. Hvis du har velskapt ben, vise dem, men ikke åpne mye. Den optimale lengde er like over kneet. Knelange er universell. Lange kjoler og skjørt kan også være lyse og elegant. Også velge en passende farge. Fra for lyst og "syre" skal bli forlatt, vil de se latterlig. Egnet som hvit, svart, blå, smaragd, korall, blått, lilla, rød, burgunder, kirsebær og noen andre. Unngå fargerike og lekne utskrifter, foretrekker rolige bilder. 

 •  Tilbehør. Et velvalgt tilbehør kan gjøre bildet lysere, mystisk og uvanlig. Se etter små poser (fra stor bør bli forlatt), elegante belter, skjerf.

 •  Noen tips


   Nyttige tips:
 •  Overvåk utseende. Det bør ikke være trøtt eller slukket.

 •  Bygge deg opp, alltid tenke på gode.

 •  Finn riktig parfyme. Lukten bør ikke være for syrlig og vanskelig. Foretrekker fruktige eller floral notater. Men altfor søte aromaer vil ikke passe.

 •  Holde seg ung, sexy og attraktiv!  
  Hvordan å ikke glemme å drikke en pille?
   Moderne medisin er i stand til mye. Dessverre, vil selv de mest effektive medikamenter være ubrukelig hvis du glemmer å ta regelmessig. Og denne glemsel - ikke uvanlig. Så hvem, be fortelle, de daglige sykkel Affairs glemme om noen liten pille? I beste fall husker du om det i lunsjpausen, i verste fall - det vil forbli i medisinskapet hjemme lyve for seg selv tilbake. Ikke overraskende, denne tilnærmingen selv nyttig forsøke, fra en viktig terapi for å ta multivitaminer ofte dreie ingenting. Så, hvis du ikke ønsker å ta medisiner for multippel sklerose med andre tabletter må finne en måte å ikke glemme å drikke en pille. Hvordan gjøre det så snart som mulig? Velprøvde metoder ikke glem å drikke en pille
   De fleste medisiner for oral, gjennomsnittlig kumulativ effekt. Enkelt sagt, må du drikke piller i rute, med like intervaller mellom inntak, eller behandling ineffektiv. Piller på timeplanen sikrer at kroppen vil bli støttet av en stabil mengde virkestoff. Hvis tid er savnet, nivået av stoffet i blodet synker, og med det går tilbake til "nei" og helbredende resultater. Og greit, selv om det bare er om vitaminer. Da har du bare drikke en pille senere uten alvorlige konsekvenser. Men pass p-piller, for eksempel, har hatt langt større utfordringer.
   For å unngå dette, ikke glem å drikke en pille i tide. Dessverre, eller heldigvis, dette tar vare på mer enn én generasjon. Hans innsats har koblet og psykologer har tilbudt en vei ut i form av originale "beacons" eller koder som minnet om behovet for å drikke en pille. Så i dag vi kan vedta en eller flere gamle-god mottakelse medisinering påminnelser:
 •  Beliggenhet. Velg et behagelig sted i huset hvor sette tabletter daglig inntak. Vanligvis folk velger for dette formålet hylle på badet eller nattbordet. Kort sagt, et sted som nødvendigvis vil du være synlig til rett tid. Tabletter kan settes ved siden av en vekkerklokke nær tannbørste eller kaffe for å holde dem på dashbordet i bilen. Ulempen med denne metoden er at når han dro på ferie eller forretningsreise, risikerer du forlater tabletten der, i sin vanlige plass. Vi kan bare nevne dem og skifte i veien reise bag eller veske som alltid holde med dem og ofte åpen.
   Tid. Ta alltid tablettene samtidig - for noen mennesker denne metoden enda mer effektive. For eksempel, hvis du våkner opp hver morgen klokken 06:30 umiddelbart svelge medisinen. Du kan planlegge en pille til enhver passende tidspunkt lunsjpause, homecoming, kveld vise nyheter og t. E. Det antas at en jevn vane produserte i gjennomsnitt 21 dager. Så, etter tre uker vil du være samtidig huske tabletten. Det viktigste at det var fortsatt relevant (egnet for eksempel for multivitaminer og andre medisiner for langsiktig bruk).
   Omstendigheter. Prøv å "fikse" medisiner til andre dagligdagse handlinger. Dannet et ritual som at "umiddelbart etter børsting jeg drikker en pille." Eller "drikke en pille før makeup lepper." Ankere og anker kan være alt: Sett pillen i kosmetolog og bland med å bruke sminke, få på bordet tallerken spesielt for tabletter og drikke den til frokost. Denne metoden virker effektivt i forbindelse med de som er beskrevet i første avsnitt. Permanent og omstendigheter medisiner vil ikke tillate deg å glemme å drikke en pille. Med dette stemmer det store flertallet av folk som opplevde den måten ved å gjøre.
  Hvordan å ikke glemme å drikke en pille?

   Attraktivitet. Hver voksen barnet bor, velsmakende på spennende, morsomt og en fin måte. Derfor kan du samtidig glede din indre barnet og ikke glem å drikke en pille, kan du lage en fin sak for medisinering, case, boksen. Generelt holde tablettene i den butikken som du ønsker å ta over og som gleder deg. Heller, på denne søte shtuchtsi du ikke vil glemme, og ikke nekte muligheten igjen til å vri hendene. Følgelig, bare husk på innsiden del av stoffet.
   Godbiter. Ved hjelp av denne metoden avhenger ikke bare deg, men også på produsentene av medisinske produkter. Sin essens er enkel: tablett må være deilig, så du ikke vil glemme henne drikke. Husk hvordan i barnehagebarn venter vitaminok distribusjon. Banal Revit eller gule baller askorbinki lik den søte delen - så vel glemme det?! Selvfølgelig er ikke alle legemidler produsert i myk skall. Men gitt et valg og tilbøyelighet til å passere medisiner foretrekker nettopp en slik pille.
  Hvordan å ikke glemme å drikke en pille?

   Note. Noen ganger er den enkleste måten for ikke å glemme å drikke en pille - skriv det på et stykke papir. Fest meldingen til deg selv i en fremtredende plass, dør, speil, kjøleskap døren. Det er enkelt, men effektivt - ikke for ingenting at folk er påminnelser var fleiper kallenavnet "papir-sklerotychky." Den største ulempen med metoden er at vi må heller ikke glemme å legge til en påminnelse. Og ta hensyn til meldingen, prymelkavsheesya av fargerike magneter på kjøleskapet.
   Fare. Merkelig nok, men det er en risiko for å gå glipp av medisin og de problemene som denne viljen kan være den mest effektive stimulans morgen. Noen mennesker er så følsom at tanken på konsekvensene av å hoppe piller ikke tillate dem å slappe av og glemme å drikke medisinen. Du kan forsterke effekten, i fargene presentere et mulig problem. Eller økonomiske kostnader forbundet med behovet for å re-buy pillene og starte en behandling som ble avbrutt på grunn av en irriterende glemsel.
   Alle er forskjellige, så hver har en bedre måte å huske å velge en tablett. Men statistikken viser at den beste påminnelse - en oppriktig motivasjon. Idrettsutøvere som øker muskelmasse, ikke glem å ta medisiner for utholdenhet og vedlikeholde kroppen, fordi de ønsker å få resultater så raskt som mulig. Kvinner bekymret sprø negler, rynker, ikke glem å ta komplekse vitaminer og mineraler, fordi de ønsker å forbedre hudens tilstand. Generelt, ikke glem å drikke en pille ikke bare trenger å ønske å glemme, det er den beste løsningen.
   Nye måter ikke glem å drikke en pille
   Ikke bare latskap - motoren på fremgang. Teknologiske fremskritt i sin tur fremmer aktivt latskap og glemsel, slik at de er plotting. Men vi, takket være denne fruktbart samarbeid, kan vi bruke moderne metoder påminnelse for mobiltelefon, datamaskin og andre devaysov:
 •  Funksjonene til enheten. Selv en veldig enkel modell av telefonen er i stand til å spille inn påminnelser. For ikke å nevne smarttelefoner, som følger med påminnelse vekkerklokke eller spontant dukker opp til rett tid. Du har bare en gang konfigurere denne funksjonen for å motta regelmessige rapporter om at det var på tide å drikke en pille.
  Hvordan å ikke glemme å drikke en pille?

   Særskilt søknad. Avhengig av hvilken type operativsystem for smarttelefon, har du en større eller mindre utvalg av applikasjons-påminnelser. Men i alle fall, til din disposisjon flere programmer, hvorav de fleste er installert og kjører gratis. I denne forbindelse, veldig praktisk program for kvinner som inkluderer en kalender med valgfrie meldinger.
   Dataskjermen. Skape et bilde eller en etikett for å minne deg på å ta medisin. Sette dette minnesmerket til den stasjonære bærbare eller telefon. Bare sørg for at det er ikke tapt blant de sett med fargerike etiketter. Ideelt sett bør det være alene på skjermen stoff. Alternativt - pinne klebrig papir på skjermen eller tastaturet.
   Fitness gadgets. Ikke alle bruker penger på en slik enhet bare for ikke å glemme å drikke en pille. Men hvis du er glad i sport og rekreasjon, hvorfor ikke kombinere forretninger med fornøyelse? Trenings armbånd, smarte klokker og andre spesielle enheter ikke bare overvåke tilstanden til kroppen din, men også ta på seg vervet som personlig trener, minst, vil ta deg tid til å drikke en pille.
   Men kunstig intelligens kan ikke sammenlignes med det menneskelige sinn. Og ingen mirakel teknologi er ingen erstatning for levende kommunikasjon, så det er noen ganger lettere å bare spørre noen fra slektninger for å minne deg på å drikke en pille. Selvfølgelig, hvis din bedre hans minne. Kan forhandle minne pille til hverandre, noen mennesker liker å undervise så det ville ikke glemme muligheten.
   Riktig medisinering. Betydningen av disiplin i pille
   Glem drikke tablett farlig, men enda farligere å forvirre mengde og utvalg av narkotika. Der hvor det er en intensiv behandling, er det nødvendig å ta ikke en, men flere forskjellige tabletter til forskjellige tider i løpet av dagen. Noen piller drukket på tom mage, andre - bare etter måltider, andre forårsake døsighet og drivere er kontraindisert, fjerde, tvert imot, føre til en bølge av vitalitet og hindre sove sent på kvelden generelt, trenger å drikke pillene på tid er unektelig. Det gjenstår bare å lære ikke glem å drikke en pille på et bestemt time.
   Spør legen din evne til å ta mange piller om gangen. Hvis det vil, vil du redusere risikoen for å glemme å drikke en pille, bare godta dem umiddelbart når huske. Og i løpet av mottak for livsviktige medisiner ikke skade å kjøpe en ekstra pakke og holde den på jobb eller i vesken. Med dette trikset, kan du drikke en pille, selv om omtale av det etter å ha forlatt huset. Og hver gang mentalt sette et kryss, ta en pille. Du god hukommelse og god helse!  
 • Яндекс.Метрика