Hvordan å behandle byggHvordan å behandle bygg hvis det vises oftere? Bygg - en veldig snikende sykdom: det er hevelse i øyet, som kalles "bygg", ganske uventet. Det er bare litt forkjølet som morgenen på øvre eller nedre øyelokk er det en liten hevelse som er svært kløende, og i tillegg ødelegger "skjønnhet". Hvis utseendet på et eneste tilfelle av bygg er fortsatt mulig å liksom holde ut, med vanlige skjermer av bygg må løses.
Hva forårsaker bygg

Hvordan å behandle byggBygg - en manifestasjon av den inflammatoriske prosess som skjer i hårsekken øyevipper. Skjer at antent bare én pose med hår, og det skjer at flere poser bli betent, foruten flere og andre øyne. Patogen betennelse i hårsekkene - Staphylococcus, som trenger inn i håret posen, og provoserer begynnelsen av purulent infeksjon. Årsaken til infeksjonen - et svekket immunforsvar, hvis en person immun mot prosedyren kroppen lett kan takle stafylokokker. Årsakersvekkelse immunitet kan være annerledes - sykdom, hypotermi, kronisk tretthet. Med utviklingen av sykdommen i hårsekken begynner å danne festemasse, noe som over tid bryter gjennom huden. Uavhengig akselerere denne prosessen kan ikke - det er farlig på grunn av potensialet for komplikasjoner.

Hva kan forårsake utbruddet av sykdommen

Svært ofte den direkte årsaken til forurensningen er i begynnelsen av bygg århundre mikrober som var på øyelokket skitt. Derfor, for forebygging av bygg for å unngå smuss i øyet av en streng personlig hygiene. I noen tilfelle kan ikke klatre inn i øynene med skitne hender. Ved kontakt med øynene, må smusspartikler ikke trenger å gni øynene med skitne hender - det er bedre å vaske med spesielle løsninger eller rent vann. En annen vanlig årsak til infeksjon stafylokokker - truffet i øyet med skitt eller kosmetikk fremmede fremmede håndklær.
Hvor å behandle bygg på et tidlig stadium
Hvordan å behandle byggDet er viktig å begynne behandlingen ved første tegn på hevelse eller karakteristiske fornemmelser. Hvis tide å ta affære, kan du unngå utseendet av pus sac. Det viktigste tiltaket i dette tilfellet - oppvarming og styrke immunforsvaret prosedyre. Spesielt må du sette på øyelokket oppvarmingen 70% alkohol løsning eller brilliant grønt. Som en forholdsregel oppvarming prosedyrer for å bli lagt ut på begge øynene. Dersom bygg begynner å vise seg klart bedre frafalle sminke under sykdom. Du kan også bruke et annet oppvarming, inkludert ultrafiolett lys. Utmerket metode viste seg å instilling øye albutsida, smøring bygg erytromitsynovu eller tetracyklin salve. På sykehuset kan du gå эlektroprohrevanyya prosedyrer i ulike settinger. Hvis bygg skjer ofte, bør legen starte riktig behandling.

Hvor å behandle bygg i øyet

Den viktigste årsaken til kronisk bygg - et svekket immunforsvar. Hos mennesker av og til synes patogen bygg - staph, men kroppen vanligvis uavhengig takle infeksjon. Men hvis det menneskelige immunsystem er svekket, kampen mot stafylokokker komplisert, og begynner abscess i tankene. Når byggen blir gjentatt regelmessig, uten å styrke immunforsvaret er nødvendig. Som første skritt å begynne å ta vitaminer som er involvert i hud regenerering og hud. Denne gruppen vitaminer A og C. Det er nyttig å kombinere inntak av vitaminer fra å spise mat som er rik på vitaminer disse gruppene. Av stor betydning for å styrke immunforsvaret harriktig kostholdOg komplett mat rik på vitaminer og essensielle sporstoffer.
Hvordan å behandle byggRensing kroppen også gunstig i forebygging av bygg. Å rense kroppen bedre å bruke en spesiell diett. Dietten inkluderer forbruk av rå mat for tre til sju dager. I kosten bør inneholde matvarer som frukt, grønnsaker, juice, meieriprodukter, urtete, mineralvann.
Hvordan kurere bygg hjemme
Hvordan å behandle byggGode ​​resultater i behandling av bygg viser metoder for instilling øye eller lotion basert på urteteer.
1Reinfann blomster i bruk av mat gi en positiv effekt. For å hindre fremvekst av bygg skal spise hver dag fra 5 til 8 reinfann blomster på en gang, drikkevann blomster. Blomster til å spise i 5-7 dager - så lenge betennelsen vedvarer.
2Buljong med calendula som en fuktighetskrem for å hjelpe til med en sterk bygg. Kjøttkraft ble fremstilt som følger: 10 g tørr blomst forseglet i et glass vann. Suppen kok opp, kok i ytterligere 10 minutter. Deretter press suppen bør forlate og pakket en time. Lotion skal gjøres ved hjelp av bomull eller gasbind stasjonen.
3Infusjon agave (aloe) kan brukes som et alternativ buljong calendula. For å forberede 5 gram fersk kutt aloe blader bør hogge gjennom en kjøttkvern eller en kniv, og deretter helle et glass kokt avkjølt vann, la stå i 5-6 timer på et kjølig sted.
4Buljong laurbærblad hjelper når du tar den inn under den inflammatoriske prosessen. Suppen er utarbeidet av dampende noen blader 50 gram kokende vann. Motta løsning bør være en eller to ganger om dagen.
5Grøtaktig blanding av frisk lilla blader som en kompress for å hjelpe med en sterk bygg. Å forberede komprimere godt vasket later syriner må sette brev lilla, og fest for øyet. Husk at du trenger å komprimere i en halv time. Total å gjøre 5-7 av disse pakkene. Effekten av fremgangsmåten bør være merkbart etter den første fremgangsmåten.
6Å redusere smerte, kan øyet løsning dryppe ochanky.
7Hvordan komprimere kan brukes burdock blad ekstrakt.  
Blindhet, symptomer og behandlingFargeblindhet kalles medfødt oppfatning av rød, grønn, eller, sjelden, lilla. Det er ekstremt sjeldent komplett fargeblindhet, hvor et brudd oppfatning av farger og miljø sett i nyanser av grått.
Dette skjer i en av tyve menn i hver av de to hundre kvinner. Folk ofte finne at de har delvis fargeblindhet bare etter en spesiell undersøkelse.

Fargeblindhet - arvelig sykdom.
 Kvinner kan være bærere av det unormale recessive genet er ansvarlig for normal fargesans, mens besittelse normalt fargesyn. Med andre ord, passerte blindhet fra fars datter barnebarn. Imperception grønne og røde farger sett i kvinner bare gjenstand for arv av fargeblindhet genet og far og mor. En sjelden form for fargeblindhet rammer begge kjønn likt.
Den eksakte årsaken til denne lidelsen, vet ingen. Oppfatningen av fargevariant laget kjegler - cellene i netthinnen. De inneholder tre typer tsvetovosprynymayuschyh elementer, som hver pigment reagerer bare en av de tre primærfarger. Det antas at fargeblindhet er forårsaket av mangel på elementer som er følsomme for en bestemt farge. Noen ganger kan en lidelse som følge av sykdommer i netthinnen eller synsnerven. Dette er en sjelden form for progressiv og ledsaget av en generell svekkelse av synet.
Symptomer
Personer med den vanligste formen for fargeblindhet oppfatter rødt og grønt som en og er i stand til å skille disse fargene bare ved sin lysstyrke. Over tid, de utvikler evnen til å skille nyanser på, tekstur og fargeintensiteten at folk med normalt syn oppfattes som grønt og rødt.
Full fargeblindhet - en sjelden form for brudd på fargesyn der verden blir oppfattet i nyanser av grått - er progressiv.
Profesjonelle restriksjoner
Brudd på fargesyn har nesten ingen ulempe i hverdagen. Hvis imidlertid, i kraft av tilstrekkelig profesjonell fargesans er viktig, kan folk som lider av fargeblindhet kjøpe kontaktlinser med korreksjon lyseffekt.
Det er også klart at grafisk design og fargefoto ingen områder hvor folk med fargesyn krenkelse kan stole på suksess. Rød og grønn er en universell standard tillatelse trafikk eller forbud, og brukes til å betegne de venstre og høyre side av sjø og elv fartøy, slik at disse menneskene kan ikke kontrollere elva, sjø og vei. Men, likevel, kan trafikklyssignaler skilles ikke bare etter farge, men også på deres forhold til hverandre, slik at i noen land er blindhet ikke til hinder for bilkjøring.
Korreksjon av medfødte lidelser av farge oppfatningen er umulig. Men hvis disse brudd er forårsaket av sykdommer i retina eller synsnerven, blir de herdet, eller i det minste stabilisert tilstand.
I hverdagen, er fargeblindhet så ubetydelig feil som mange er ikke engang klar over hans nærvær; Men kan denne lidelsen begrense tilgjengelige felt betydelig.  
Яндекс.Метрика