Hvordan å behandle bihulebetennelse
 Bihulebetennelse kalt betennelsessykdom i frontal bihulene. Det er en komplikasjon til influensa, akutt luftveissykdom eller generell chill. Sykdommen kan forekomme i akutte eller kroniske former. Riktig diagnose avhenger hvordan å behandle bihulebetennelse.
 Når bihulebetennelse pasienten føler mye smerte og en følelse av tyngde i pannen. Dette skjer oftest i morgen. Smerte kan midlertidig svekke etter å fjerne nese slim eller puss fra og vokse som de akkumuleres i bihulene. Pust nese er ikke gratis. På nesen er det valg. Det fotofobi, øyesmerter og rive.
 Akutt bihulebetennelse pasientens kroppstemperaturen stiger til 38-39 grader Celsius, og synker til 37 grader Celsius og forblir så veldig lenge da. Pasienten er observert svelling av det øvre øyelokket. Huden i pannen og øvre øyelokk er rød.
 Akutt bihulebetennelse blir kronisk etter seks måneder med utbruddet. Ytre tegn på kronisk bihulebetennelse vises mye svakere. Antall dedikerte slim og puss avtar sterkt og veldig dårlig otsmarkyvaetsya. Fortsatt svelling av neseslimhinnen. Gratis nesen puste er ikke mulig. Hodepine er undertrykkende eller verking i naturen, spesielt i pannen og kan forverre trøtthet, arbeid på kveldene, når du tar alkohol eller røyker. Svært ofte dannet polypper i nesen.

 Hvor å behandle bihulebetennelse i den akutte formen av sykdommen?


 I den akutte formen av sykdommen til behandling av sinusitt nødvendige terapeutiske metoder. Tidlig behandling pasienten anbefales sengeleie. Behandling er levert av lokale og generelle virkemidler. For å forbedre strøm av slim og puss de verktøyene som lindrer hevelse i nesen (for eksempel "Sanoryn" eller "Halazolin"). Dersom nesedråper ikke gir den ønskede effekt, gjør legen en sonde inn i nesehulen oppløsningen via eller efedrin. Når slim og puss ikke bryte fri, fortynne de løsninger furatsilinom eller kaliumpermanganat og tvunget til å suge. Den aller barm vasket med eksterne anti-inflammatorisk og anti-mikrobielle løsninger.
 Fysioterapi i akutt bihulebetennelse utnevnt bare hvis godt innhold med sinus strøm. Hvis strømningen er komplisert, kan fysioterapi forverrer sykdommen. Som en generell hjelp av terapi foreskrevet smertestillende, anti-inflammatorisk og antimikrobielle tabletter og antibiotika intramuskulært ved skjønn av legen. Hvis behandlingen ikke gir ønsket effekt, er frontal sinus punktering utført.

 Hvordan å behandle bihulebetennelse i kronisk form?


 I tilfellet med kroniske former av sykdommen til å behandle sinusitis, uten ledsagende komplikasjoner som mulige terapeutiske metoder. Denne behandlingen er lik behandlingen av akutte formen av sykdommen. Med sin svikt, i tilfelle av forskjellige komplikasjoner, blir kirurgi utført på frontal sinus åpning. Det er mulig bare for strengt definerte grunner. Etter operasjonen, er det ikke sjelden betennelse. Derfor legene prøver å bruke en mer godartede metoder og sinus punktering gjort gjennom hvilke legemidler som er innført. Noen ganger gir det gode resultatet.
 Behandle bihulebetennelse nødvendig under medisinsk tilsyn og overholde alle avtaler for å unngå forskjellige komplikasjoner av sykdommen.  
Hvordan skille PMS graviditet?
 Oppmerksomhet på din kropp og korrekt forståelse - ikke bare nøkkelen til kvinners helse, men i prinsippet det en nødvendig betingelse. Det er ingen tvil om at bryr seg om deres helse bør begge kjønn, men en kvinnes kropp har vært og vil være mer følsom og sårbar. Og gitt de funksjonene som den utfører, og som har stor betydning for kvinnen og for hele menneskeheten, kontroll av alle prosesser som forekommer i det, og endringer kan ikke bare overdrive, men overdrevet. Reproduktive system - en av de mest komplekse systemer, og eventuelle endringer i den, og jo flere brudd nødvendigvis ha en innvirkning på arbeidet til andre etater, og den generelle tilstanden. Videre kan minne meg selv er neste generasjon. Til tross for dette, unngår mange mennesker studere ens egen kropp, og hans kjennskap til den obligatoriske modningen blir til en tilfeldig og ofte forvrengt kunnskap om deg selv og kroppen din. Hvem er å klandre og hva du skal gjøre i denne situasjonen - et enkelt og meget bredt tema. Vi prøver nå å tillate minst noen potensielle konflikter som oppstår fra tid til annen i enhver kvinne, pryslushyvayuscheysya signaler til kroppen din. Og en av de mest vanlige, og sammen med de mest viktige, for det viser seg kompleksitet og noen ganger umulig å skille PMS graviditet. Og selv om du er ett hundre prosent trygg i sin egen helse og godt kjent med de signalene som kroppen tar deg å avklare noen punkter og utvide utvalget av informasjon vondt ingen kvinne. 
 Hva er PMS. Symptomer på PMS
 Det er vanskelig å kalle en "annonsert" og kjent for allmennheten i alle aldre til den kvinnelige kroppens tilstand enn premenstruelt syndrom, eller PMS for kort. Tilskrevet ham et sett av eksterne funksjoner som påvirker atferd og utseende for å gå gjennom denne vanskelige perioden kvinner helt inn vitser, internett memes, og generelt alle moderne folklore. På grunn av selve essensen og herlighet av denne stereotypien - dette er ikke overraskende. Men som det faller sammen med den virkelige tilstand? Faktisk ICP - det er veldig vanskelig og mnohosostavnыy ikke bare en fremgangsmåte og et sett med prosesser og endringer i kvinnekroppen som oppstår i respons til en nær (2 til 7 dager i forveien) menstruasjon. I løpet av denne perioden, kan hun faktisk se og reagere på hendelser rundt annerledes enn på andre tider av menstruasjonssyklusen. Dette er åpenbart i en eller flere tegn på PMS:
 1.  Psyko-emosjonelle: irritabilitet, plutselige humørsvingninger, depresjon, "øyne på våt flekk." Og hvis depresjon under PMS er preget hovedsakelig for unge kvinner, mer modne kvinner, spesielt nærmer seg overgangsalderen, gjør premenstruelt syndrom aggressiv.
   Metabolsk-endokrine: økt svetting og berøringsfølsomhet. Økning, følsomhet, noen ganger smertefulle bryster. Utseendet av ødem og avvisning skarp lukt. Typiske symptomer - hodepine skriver migrene, svimmelhet mulig og til og med kvalme.
   Vegetovascular: Økt hjertefrekvens, plutselige hopp i blodtrykk, følelse av tetthet i brystet, nummenhet i fingre og hender, pulsering av blod i templene og øyeepler. Abdominal tyngde og vises også kjedelig, dra smerte.
   I tillegg er det hyppig vannlating, smerte i korsryggen og andre mer spesifikke reaksjoner er sjeldne. I noen tilfeller PMS kan begynne i god tid og ta litt tid etter måned og år dens manifestasjoner kan øke og / eller erstattes av andre. Heldigvis PMS pleier ikke alle kvinner, men til en viss grad i det minste noen av de ovennevnte symptomene opplevde 80% av den rettferdige sex. Selv en overfladisk titt på følgende liste er nok til å legge merke til sine likhetstrekk med andre status viser av den kvinnelige kroppen, graviditet. Men det er dette som er overfladisk syn, ble vi enige om å unngå, fordi det er på tide å finne og forklare forskjellen i de ytre symptomer på PMS og graviditet.
   Symptomer på PMS og graviditet: fellestrekk og forskjeller
   Og menstruasjonssyklusen, og dessuten, graviditet, har stor betydning for den kvinnelige hormoner. Styrken i denne effekten avhenger av fysiologiske egenskaper, helsetilstand, alder og mange andre faktorer, til okkupasjonen, livsstil og selv rase. Men det er en annen effekt. Det kan være forvirret dersom fokus utelukkende på eksterne skjermer, og deretter bare delvis. Men noen ganger også en liten snev av ubehag er nok mistenkelige personer og spesielt de som planlegger en graviditet og alltid lytter til hans søken hint på begynnelsen. Faktisk, i de tidlige stadiene av svangerskapet som PMS, ledsaget av følgende funksjoner:
   kvalme, negativ reaksjon på de skarpe lukter og smaker av noen;
   irritabilitet, tearfulness, humør variasjon fra depresjon til aggresjon og vice versa;
   endring i spiseatferd i form av økt appetitt generelt og for de produktene som normalt ikke forårsaker mye entusiasme;
   bryst utvidelse og økt følsomhet, smerter i brystene, magen, ryggen (spesielt korsryggen);
   døsighet, tretthet og mangel på initiativ;
   hyppig vannlating, hevelser i ben og ansikt.
   Mull selv bidrar til sannsynligheten for blødning fra vagina. Men i motsetning begynte mensen, de forklarte den såkalte blødningen oppstår under gjennomføringen av det befruktede egget i livmorslimhinnen. Dette skjer omtrent mellom den sjette og 12 dager etter begynnelsen av svangerskapet, som også passer inn i den typiske tids strømme PMS. En mer inngående studie av forskjellen er åpenbar. Og hvis vi kunne se på prosesser som skjer i den kvinnelige kroppen til enhver tid innenfor, eller i det minste gjennom øynene til en erfaren lege, ville vi umiddelbart se at selv lignende symptomer faktisk ha ulike årsaker og konsekvenser:
  1. [I] emosjonelle tilstand [/ I] er forskjellig "tone": under svangerskapet svinger det fra god til dårlig humør og tilbake med PMS humør meste dårlig okrashyvayuschee alt i mørke farger og forebygger nyte livet og tror på det gode i fremtiden.
    [I] appetitt og fôring atferd [/ I] også annerledes: under svangerskapet kan de være så uvanlig, og grenser til paradokser når hun plutselig begynner å ønske de matvarer som aldri elsket. Hvis du bare vil ha en masse PMS er vanligvis søt (karbohydrater).
    [I] Smertefull sensasjon [/ I]: brystet gjør vondt og øker under PMS, smertefull knytter seg hovedsakelig til herdet brystvortene. Under graviditet brystene gradvis økende amming for fremtiden, men hvis det gjør vondt, smerten forbundet med dette heller tunge bryster, er det ikke skarp. Vondt i magen i løpet av PMS i mange kvinner, og ganske vanskelig og smertefull natur smerte - krampaktig. Under graviditet magen gjør vondt bare et lite antall kvinner, og føler heller haling og mye mer myk og kortvarig. Ryggsmerter er mer vanlig for de senere stadier av svangerskapet når ryggraden begynner å oppleve høy belastning. Under PMS ryggsmerter forbundet med magesmerter og ha henne "ekko".
    [I] Svakhet og tretthet [/ I]: når PMS oppstår før menstruasjon, økt i løpet av kurset (inkludert på grunn av blodtap), avholdt i slutten av menstruasjon og gjenopprette hormonelle nivåer. Den første måneden etter starten av svangerskapet en kvinne kan være veldig energisk, og ofte styrker ikke gitt henne og for alle 9 måneder.
    [I] Urinering [/ i]: i denne PMS symptom heller refererer til ytterligere og sjelden enn den stabil. Hvis graviditet øker frekvensen og volumet av vannlating er uunngåelig på grunn av den generelle omstilling av metabolske prosesser i kroppen og indre trykk på blæren.
    Blødning [/ I]: når PMS ikke er observert direkte bare skje under menstruasjon. Det kan være meget rikelig og består av lyse mørkt blod. Hvis graviditet ikke oppstår med hver kvinne om den andre uken etter unnfangelsen og er svært knappe, mazhuschymy og blek.
    Uansett hvor banalt det høres ut, men i livet til hver kvinnes menstruasjon oppstår mye oftere enn graviditet - på grunn av mange års erfaring, og det begynner å definere sin tilnærming, selv om midlertidig avbrudd av menstruasjonssyklusen, nesten ufeilbarlig. Og bare fravær av symptomer på PMS og menstruasjon til forventet tid og gir grunn til å mistenke begynnelsen av svangerskapet. Dette er ikke for å glemme at hver kropp er individuelle og unike, tilbøyelig til å svare på miljøet, vold i hjemmet og andre faktorer, endre sin egen atferd i respons. Og ignorere noen, atypisk eller du synes mindre skiltene kan ikke være kategorisk. Som sikkert forklare utilpasshet tilfeldighet egen tretthet og / eller påvirkning av atmosfæriske fenomener. Enhver tvil bør umiddelbart oppfordre deg til å besøke gynekolog. Vel, sannsynligvis for å skille PMS graviditet, uten feil og tvetydige konklusjoner kan bare hjelpe din lege og / eller graviditetstest er ikke. Alle andre symptomer, inkludert de ovennevnte er bare en referanseinformasjon for gjennomgang og en bedre forståelse av kroppen din. Være i harmoni med deg selv, din kropp og sjel, og lykke til!  
Яндекс.Метрика