Hvordan å behandle canker sårStomatitt - ekkel sykdom. Sår på munnslimhinnen etter en stund gå bort. Men likevel er behandling nødvendig for å unngå den påfølgende kroniske stadium. I tillegg hjelper det å lindre symptomer, lindre sykdom, redusere risikoen for gjentatte eksaserbasjoner. Dessverre, trosser stomatitt kur. Men det er ulike stoffer som er mye brukt for behandling. Denne medisinen, spesialiserte verktøy, hjem metoder.
Klar legemidler med stomatitt
Å behandle stomatitt det er mange medisiner. Det beste alternativet - å oppsøke lege, vil han velge for deg riktig forberedelse og påføringsmetode. Du bør også lese nøye instruksjonene for å kjenne til mulige bivirkninger.
Oral Care
Velger tannkrem, ta hensyn til sammensetningen. Det faktum at tannpasta og andre stoffer for rensing av munnen, inneholder laurylovыy sulfat, noe som kan bidra til utvikling av stomatitt og kompliserer dets kurs.
Bedøvelse
Sår som dannes med stomatitt, veldig smertefullt, forårsake ubehag under en samtale, gjøre å spise vanskelig prosess. Å fjerne alle de ekle problemet ved å bruke produkter som inneholder bedøvelse - trymekayin, benzokain, lidokain. Finn tannkrem med bedøvelse, vil det dekke sår overflaten beskyttende film. Før du kjøper verktøy for munnhygiene, bør du rådføre deg med tannlegen din og følg instruksjonene for bruk.
Antibakterielle midler med stomatitt
På overflaten sår kan danne bakterielle plakk, som forsinker helbredelsesprosessen. Derfor anbefaler vi å velge produkter som inneholder ingredienser med antibakteriell virkning. For eksempel, for å skylle munnen, som inkluderer klorheksidin er bihlyukonatu, akselerere healing av sår. Det bør skylle munnen tre ganger om dagen, alltid spytter løsning.
Når trost, som er forårsaket av et virus, anbefales det å bruke antivirus - ynterferonovuyu, oksolinovuyu, tebrofenovuyu salve. Tannlegen vil foreskrive den beste måten.
Å fremskynde helbredelse av stomatitt
I den farmasøytiske industrien det er stoffer som når den brukes til sår som danner en beskyttende film. Det beskytter såret mot mekanisk påvirkning og innflytelse av irriterende stoffer. Disse stoffene redusere smerte og fremme raskere tilheling av sår stomatitt. Disse inkluderer karotolyn, vynylyn, tindved olje, etc.
Hjelp av vegetabilsk opprinnelse
Ofte tannleger i forbindelse med medisinsk behandling anbefalte urter. Å kurere canker sår, kan du bruke eik bark, salvie, calendula, kamille.
Hvordan å hindre stomatitt
Unngå skader på munnslimhinnen. Dette er ofte årsaken til stomatitt. Deformert segl, seler raskroshyvshyysya tann med utstikkende deler, etc. Ikke overse disse problemene. Tannlegen vil hjelpe deg med å løse disse problemene. Vær forsiktig med fast føde, kan det føre morgen. Vær forsiktig når du pusser tennene.
Hvis du oppdager at din tannkrem forårsaker irritasjon, endre det til en annen. Vær forsiktig med matvarer som kan forårsake en allergisk reaksjon. Det kan også føre til stomatitt. Ta vitaminer Begrens mat og drikke som inneholder syre. Hold godt humør, fordi stress negativt påvirke helsen din. Munnen er ikke noe unntak.  
Bestemme fremtiden kjønn på barnet

 Familieplanlegging er ikke noe overnaturlig. For tiden er det mange klinikker og teknikker som bidrar til å gjøre kjær drøm. Bestemme fremtiden kjønn på barnet okkupert hodet av trollmenn og healere for mange år siden.
 Du kan lage en liste over teorier som bidrar til å bestemme kjønn på et barn. Vurdere noen av dem. Vi utføre beregninger som mange kaller ganske pålitelig.

 En enkel formel for å bestemme kjønn på fremtidige barn innebærer å samle mengde antall hele år kvinner + måned når det kom til lys + måned der barnet ble unnfanget + 3. Hele beløpet mottas bør deles i to. Hvis nummeret som ble resultatet teller, selv, kan du kjøpe et blått bånd, og hvis er rart, da rosa.
 Det er en teori som gir arbeidet til å oppdatere beregning av blod. Kvinners blod oppdateres hvert tredje år, og mennene - fire. Derfor bør en alder av faren deles på fire og mor - til 3. Hver resulterende tallet bør deles i to. Hvis balansen mødre mer enn fremtiden far, født datter. Omvendt, større balanse i tallene far løfter sin sønns fødsel.
 Bestemme fremtiden kjønn på barnet kan utføres ved å analysere seksuelle opplevelser. Det antas at hyppig samleie bidra til fødselen av en gutt og sjelden - jente.
 Fransk kosthold gir et resultat i 80% av barnekjønnsbestemmelse. Makt til å justere to måneder før unnfangelse. Det antas at for å unnfange en gutt bør spise poteter, sopp, kjøtt, appelsiner, fiken og bananer. Mengden av salt økes. Men du kan ikke spise meieriprodukter, nøtter, rå kål, grønn salat og asparges. Hvis du drømmer om en jente, gjerne lene seg på meieriprodukter, aubergine, erter, agurk, rødbeter, paprika og løk. Men du kan ikke plommer, poteter og eksotiske frukter.
 En høy andel av positive resultater gir en metode for å beregne tegnet av dyrekretsen, som er en måned på tidspunktet for unnfangelsen. Hvis månen i tegn på brann og luft, og deretter vente på arving, hvis symboler av jord og vann, datter. Mange av metoder, men noe av det fremtidige barnets kjønn er ikke 100% resultat.  
Hvordan du planlegger en bursdag gutt
 Mange av foreldrene drøm om å ha et barn, men mange flere foreldre drømmen om et barn av et bestemt kjønn - planlegge et bursdagsbarnet ville være mange, men ikke alle vet hva den trenger.
 Det finnes mange forskjellige litteratur, teknikker og tips fra de enkleste til den utrolige. En hvilken som helst lege kan forklare at et barn i en bestemt kjønn - ikke bare er en genetisk disposisjon, men påvirkning av forskjellige faktorer, som vist, for eksempel, metoden for beregning av dagen for eggløsning å tenke seg en baby.
 I ulike mennesker på ulike tider var det også spesielle skikker og varsler at fruktbarheten er guttebarn.
 Beste tips og teknikker for å unnfange en gutt
 En kvinne som drømmer om å ha en gutt, anbefaler å følge en spesiell diett for et par uker før planlagt befruktning lener seg på følgende produkter: alle typer kjøtt, frukt og frossen fisk, ris grøt, friske grønnsaker i store mengder, ost, sopp retter med poteter, svisker, dadler, te. Men fra meieriprodukter, grønnsaker, bønner og egg bør være forlatt. Riktig ernæring vil øke sjansene for å bli gravid en gutt, men absolutt ikke garantert.
 En populær metode blant kvinner kalender når du trenger å eksplisitt beregne perioden for eggløsning ved farmasøytisk test eller måling av basal kroppstemperatur. Det antas at hvis du prøver å bli gravid en baby mindre enn en dag eller umiddelbart etter eggløsning, økt sjanse for å ha en gutt. Hvis den vordende mor oocytmodningen faller alltid nøyaktig på midten av måneden, i ulike år av livet mer sannsynlig å tenke seg en gutt i måneder (februar, april, og så videre F..), Og kanskje år - tvert imot.
 Du kan undersøke og spesielle tabeller utviklet for å planlegge kjønn på babyen. For eksempel er det en teknikk som er basert på teorien om fornyelses blod, som varierer hos kvinner med intervaller på tre år, og menn - fire. Å unnfange en gutt, må du beregne at i denne perioden blodet far var yngre mors blod, bør det tas i betraktning at det begynner å bli oppdatert med fødselen og transfusjon eller kirurgi i kroppen. Denne metoden er ansett som særlig pålitelige og utprøvde generasjoner.
 En annen teknikk som hjelper til å planlegge fødselen av en gutt - en økning i hyppigheten av samleie, med regelmessige seksuelle handlinger, mannlige og kvinnelige sperm er til stede i kroppen i like mengder, med noe innhold er sannsynlig å øke konsentrasjonen av kvinnelige sperm er ansvarlig for fødselen av en baby kvinnelig.
 Måne sykluser og nasjonale tegn - hjelp vordende mødre
 Det er en interessant teori om planlegging kjønn på babyen ved månens faser. Det antas at en spesiell syklus som innebærer å bli gravid en gutt eller en jente spurte en kvinne fra fødselen av. Chance unnfange øker når månen er i samme fase hvor det var ved fødselen av den vordende mor. Deretter må du vurdere dette: hvert neste to og et halvt døgn månen vil flytte fra mannlige dyrekretsen - den kvinnelige, i løpet av måneden unnfangelsen gutt bør være nøyaktig i herrenes mark.
 Det er morsomme skilt nasjoner: Kinesisk anbefales ved unnfangelsen løgn hodet til de nordeuropeere for fødselen av sin sønn, begravet øksen under sengen, og på et avgjørende øyeblikk prøver å skremme dem med moren sa, og kalte guttens fødsel, tyskerne mente at unnfange viktig i dag når himmelen ingen skyer.
 Mye informasjon kan forvirre foreldre, men studerer det er fortsatt mulig å velge en bestemt teknikk eller bruke hele arsenal av verktøy for å oppnå sine mål - fødselen av en mannlig baby.  
Hvordan å tenke seg en gutt

Kanskje mange av oss ønsker å nyte unnfange en gutt. Hvorfor? Det er enkelt. Noen ønsker en arving, og en bror til hans fire døtre. Men hvordan?
 Kanskje følgende tips vil hjelpe deg å forvirre naturen og påvirke hva som vil være kjønnet på det ufødte barnet.
Hvordan å tenke seg en gutt

 Følg en spesiell diett
 Spise riktig. I dette tilfellet er den fordelaktige effekten av kalium og natrium i kromosomet og den positive effekten av kalsium og magnesium på X-kromosomet. Så for å unnfange en gutt, et par måneder før den planlagte unnfangelsen kvinne trenger å spise fett kjøtt, fisk, pølse og poteter. Kjøttretter bør inneholde nok salt og pepper.
 Fra frisk frukt foretrekker bananer, aprikoser, fiken, kirsebær, appelsiner og fersken. Fra drinker å ekskludere mineralvann med kalsium og melk. Gi opp Hvit hlebka, vafler, pannekaker, sjokolade og noen melkeprodukter samt retter som inkluderer en rekke nøtter. Ikke spise sjømat.
 Plan unnfangelse
 Conception gutt i ulike år skal planlegges i ulike måneder, for eksempel, i 2013 unnfange en gutt vil være tilgjengelig i januar, mars, mai, etc. Motsatt bør kanskje år unnfangelse falle på måneder - august, april, juni, februar
 Å ha sex bør flyttes skyfri og vindstille natt med månen, ikke fullmånen på himmelen.
Hvordan å tenke seg en gutt

 Bruk oppdateringsmetoden blod
 Det antas at blodet av kvinner er oppdatert - en gang i tre år, og blodet av menn - hvert fjerde år. Det bør bemerkes at dersom en person lidd noen alvorlige kirurgi, den blodprosent oppdatering fra datoen for en slik blødning.
 Derfor, for å bestemme kjønn på fremtidige barn skal delt alder eller tiden som har gått fra den siste operasjonen på fire, og for kvinner - tre. Og i tilfellet av Rh-negative kvinne nevn forandring.
 Videre, en sammenligning av både private partnere. Hvem har mer privat, og han har en ung og sterk blod, og på grunn av dette barnet vil være gulvet.
 Påfør tallteori
 Conception gutt mest sannsynlig på odde aldrende mor i måneder, og vice versa. For eksempel, i 25-år gamle mor født en gutt unnfanget I august, juni, april, februar eller desember.
Яндекс.Метрика