For noen grunn er det antatt at stomatitt - det er bare barnas sykdom, som vanligvis oppstår i alvorlige og svært små barn. Det er imidlertid verdt å merke seg at dette er en stor feil, fordi stomatitt, på samme måte, og noen ganger i en mer forverret form, kan forekomme hos voksne, og bringer med seg en svært ubehagelige symptomer og smerter.
 Det antas at én av fire mennesker på jorda, minst en gang, og møtt med denne sykdommen: en ubehagelig brennende følelse i munnen, små sår og betennelser, kompliserer måltid og en sjanse til å snakke.

 Vel, hvis du absolutt ikke forstår hva vi, folket, som har møtt slike symptomer, vet hvor vanskelig det er å vinne stomatitt, som for øvrig, krever nøye observasjon og behandling.
Hvordan å behandle canker sår, som dukket opp i munnen

 Fra det greske språk "forderve" oversatt som "munn", og i medisin refererer til en gruppe av sykdommer som påvirker slimhinnen i munnen.
 Bemerkelsesverdig, diagnostisere trost, slik som angina eller sopp er vanskelig på grunn av denne sykdommen, er det ingen spesifikke tester eller tester. Vanligvis vil legen diagnostiserer utelukkende visuelt bilde og, selvfølgelig, basert på medisinsk historie i journal.
 Kompleksiteten av denne sykdommen ligger i det faktum at det kan ha en ubehagelig utseende bare som følge av en mer alvorlig sykdom, som skal startes hoved behandling.
 For øvrig, raskt helbrede sår i munnen ikke virker, den minste varighet av behandlingen - 5 til 10 dager, og i tilfelle av mer kompliserte skjemaer - opp til 20 dager.

 Hva som forårsaker canker sår?


 Slående er det faktum at det er ingen vitenskapelige bevis for at trost kan være smittsom, skjønt, det er en lang rekke faktorer som kan føre til sykdom.
 •  Den vanligste årsaken til stomatitt er en vanlig infeksjon som kan komme inn i munnen med skitne hender, for eksempel, du tok til gatene på skitne rails, potrymalysya håndtaket på bussen, kom hjem og satte seg til å drikke te med kaker, helt glemmer å vaske hendene.

 •  Tannkrem og muntlige rengjøringsmidler som inneholder laurylovыy natriumsulfat, også kan forårsake utbrudd av sykdommen. Det faktum at denne forbindelse gjør sårbare slimete overflate av munnen, og eventuelle stimuli, over tid, kan føre til sykdom.

 •  Mekanisk skade kan også påvirke utviklingen av stomatitt, for eksempel, å ganske mykt vev i munnen bite eller riper i Desna på fast føde.

 •  Forresten, dårlig installert proteser eller bukseseler, og utilstrekkelig munnhygiene - flere mulige årsaker til fremveksten av en slik ekkel sykdom.

 •  Det er verdt å merke seg at usunt kosthold, mangel på visse vitaminer og mineraler også forårsake stomatitt utvikling, spesielt mangel på B-vitaminer, folsyre, sink, jern og selen.

 •  Hormonelle endringer og genetisk predisposisjon: hvis foreldrene ofte led utbrudd stomatitt, er det fullt mulig at sykdommen vil passere og deres barn.

 •  En allergisk reaksjon på visse matvarer og andre stoffer. Å finne deg selv i allergi må nøye overvåke hva du spiser, og deretter i munnen vises ubehag. De mest vanlige produkter og stoffer som kan forårsake stomatitt er sitrus, appelsin og tomat juice, alkohol, eddik, soya, sennep, tyggegummi, dentale materialer, og visse medisiner, og antibiotika.

 •  Som du kan se, årsakene til denne sykdommen er virkelig mye, og de er alle forskjellige og kan dukke kompleks.
   Vi har allerede registrert at canker kan bare være forårsaket av andre, mer alvorlige tilstander som magesår, kreft i nese, hals og nakke, svekke immunsystemet og nervesystemet.
   I dette tilfellet, vil behandling av ytre symptomer ikke bringe mye effekt, og den systema forekomst av stomatitt kan føre til sine mer komplekse og avanserte former som er vanskelige å helbrede uten intervensjon spesialist.

   Mulige former


 •  Den enkleste og vanligste typen stomatitt - Katarr, er det mest sannsynlig hos barn og voksne på grunn av feil oral hygiene. Ofte i slike typer sykdom oppstår hevelse og ømhet i munnen, en eller flere sår, slimhinner kan være dekket med gult eller hvitt bloom, kan alt dette ledsages av blødende tannkjøtt og dårlig ånde.

 •  Ulcerøs Stomatitt er den neste fasen catarrhal scenen, vanligvis ledsaget av en slående klinisk, ulcerøs brann vokse og spre seg i hele munnen.

 •  Aftøs stomatitt ledsaget av et høyt hopp av temperatur (40 °), fremveksten av mange små sår (3-5 mm), som er omgitt av en rød kant og med grå-hvit. Ofte er dette stadium av sykdommen utløses ved nærværet av gastrointestinale, virale infeksjoner og allergiske reaksjoner.

 •  Hvordan å hjelpe seg selv?


   Nesten alltid behandle denne sykdommen er ledsaget, som vanlige legemidler og medisiner lokal handling. Selvfølgelig er det best å se en lege som kan tildele tilstrekkelig behandling, basert på en bestemt stadium av sykdommen din.
   Hvis sykdommen er på et tidlig stadium (det var ett lite sår, temperaturene ikke), kan du prøve å nasjonale behandlingsmetoder: Skyll munnen avkok av kamille eller calendula som har anti-inflammatoriske og antivirale egenskaper.
  Hvordan å behandle canker sår, som dukket opp i munnen

   Alternativt, hydrogen peroxide munnvann, gulrot eller kål juice, fortynnet med vann ekstrakt av eukalyptus og betente steder å feste mush revet poteter eller en skive.
   Hvis sykdommen går inn mer alvorlig form, og sår utvide ikke bare på tannkjøttet, men også i språk og kinn, er det nødvendig å ty til vanlige legemidler. Ikke dårlig hjelper anti-inflammatorisk salve: tebrofenovoy eller oksolinsyre.
  Hvordan å behandle canker sår, som dukket opp i munnen

   Steder ulcerøs lesjoner er hver 3-4 time nødvendig å smøre antiseptiske løsninger som furatsillina eller rivanola. Noen ganger, når alvorlige stadier av sykdommen, leger foreskrive anti-virus verktøy, men å utnevne en Følgende legemidler bør ikke, bedre å oppsøke lege.
   Det er også viktig å ta vare på generell styrking immunitet, dette dårlig selv viste et avkok av rose hofter, noe som bør brukes daglig og en multivitamin som inneholder vitamin B og C.  
   Til huden er ren, bør du regelmessig gjennomføre slike prosedyrer som peeling. Kjører den ved hjelp skrubb. Utvalget av slike midler er nå stor og stor, men det er viktig å velge noe som vil passe de fleste. Men hva valg ikke gjør en feil?
  Den beste ansiktsskrubb: hvordan å velge?

   Prinsippet om operasjonen


   Hvordan gyldig skrubb? Disse midlene er nødvendig for å fjerne lag av døde hudceller. Disse cellene gjør stygge ansikter, grå og grov, så fjerne dem er nødvendig. Scrub inneholder spesielle ingredienser som hjelper vidluschuvaty all unødvendig, uten å påvirke den skjøre lag. Men det var alt på den måten, du vet hva du skal se etter når du velger.

   Hva du skal se etter når du velger?


   Den beste skrubb for ansiktet - er en som vil fjerne døde hudceller, beskytte mot akne og hudormer og slette dem, og bidra til å forbedre hudens tilstand. Her er noen punkter som må se etter når du velger middel til å skrelle.

   Sammensetning


   Sammensetningen av en hvilken som helst kratt i hovedsak består av slipepartikler av mekanisk innvirkning (ved å anvende massasje bevegelser) løsner all unødvendig. Disse partiklene kan være både naturlige og syntetiske. For eksempel, brukes ofte bakken frø av ulike frukter og bær (aprikos, drue, kirsebær, etc.). Imidlertid, kan disse partiklene være syntetiske polymer.
  Den beste ansiktsskrubb: hvordan å velge?

   Den andre viktige komponenten - er fundamentet. Den mest brukte kremaktig stoff som letter påføring og gir næring til huden. Kan søke gel som er brukt for godt, godt vasket av. Også i det foreliggende, og kan være spumy komponenter som vil bli anvendt for den aktive skum og rense huden.
   Ofte kremer inneholder fuktighetsgivende ingredienser som naturlige oljer som gir næring til huden. Ofte et middel til å skrelle legge noen naturlige organiske syrer (melkesyre, frukt), som faller på overflaten av huden reagerer med forurensninger, utvide porene og fjerne dem unødvendig.
   Det er ønskelig at preparatet også inkludert anti-inflammatoriske naturlige ingredienser som kamilleekstrakt og te data.

   I tillegg produsenter i sine midler legge ulike konserveringsmidler, dufter og smaker. Jo mindre er prosentandelen av slike komponenter, desto bedre for huden. Et bedre valg mest naturlig kosmetikk.

   Hudtype


   Det er viktig å vite din hudtype, som ikke alle midler, for eksempel, egnet for tørr, og ikke alle midler for å forbedre tilstanden til huden problem.
 •  For fet hud passe biler med tillegg av kosmetisk leire som tørker litt og fjerner glans. I tillegg, er det bedre å velge hjelp av naturlige slipepartikler, som for eksempel malte aprikoskjerner. Dette vil sikre dyp rengjøring og fjerne overflødig talg.

 •  Hvis du har tørr hud til å være forsiktig. Det er bedre å foretrekke mykere polymerpartikler, de vil ikke skade huden. I tillegg bør basisproduktet være næringsrik og fuktighetsgivende. Se etter kremer med naturlige økologiske oljer.

 •  Egnet for sensitiv hud mykere midler. I tillegg, vel, hvis det er sammensatt av anti-inflammatoriske ingredienser som tea tree ekstrakt, peppermynte, kamille og jojoba.

 •  Hvis det er et problem som akne, kan du kjøpe en skrubb av hudormer. Det bør bemerkes at de slipende partikler bør være myk, slik det vil være vanskelig å ødelegge allerede lider og usunn hud. På grunn av denne akne kan spre seg til friske områder, over vises rødhet og irritasjon ansiktet.

 •  Scrub omtale


   Hvis du ønsker å vite om opinionen eller annet medium, deretter lese anmeldelser. Det er mange forskjellige Scrubs, effektive, naturlige, med syrer, frukt komponenter eller kull, dyre og rimelige. Her er noen ideer:
 •  Slike produkter som tilbys av "Clean Line". Scrubs dette selskapet er billig, nær 60-70 rubler. Tanker om visse biler er forskjellige. For eksempel, myk skrubb med ekstrakter av bringebær og tranebær glede ikke føre, men klarner skrubb med aprikoskjerner mye av tilfredshet.

 •  Scrub "Harnyer NAV lær" koster ca 260 rubler. Prisen er gjennomsnittlig, men, som vist ved sosiologiske studier, er egentlig effekten. Mest brukt dette verktøyet bemerket at antall kviser og hudormer betydelig redusert, og rødhet og spor av akne nesten helt forsvunnet.

 •  Scrub "L'Oreal 7 i 1" er ikke veldig dyrt, prisen er rundt 270 rubler. Mange jenter er glad, fordi acne er virkelig visne og bli mindre synlige med regelmessig bruk.

 •  «Clinique» - dette betyr at produsentene posisjonering som en profesjonell make-produsert med avansert teknologi. Faktisk, det er derfor, er prisen riktig. For eksempel, er en tube skrubb 1000 rubler. Men de som foretrekker dette betyr for peeling, villig til å prøve andre. Scrub veldig myk og egnet for sensitiv hud. I tillegg er det en tydelig effekt rensing. Huden blir frisk og vakker.

 •  «Vichy» kan kjøpes på apotek, så det betyr at denne linjen til å omfatte medisinsk og faglig. Kostnad scrub er ca 600-700 rubler. Men mange har testet dette verktøyet for å finne en pris er urimelig høy, så ingenting uvanlig i søknaden har ikke lagt merke til. Effekten er, men fond med den samme effekten kan kjøpes for mindre penger.

 •  Lage dine egne hender


  Den beste ansiktsskrubb: hvordan å velge?

   Ønsker ikke å betale? Hvis du ønsker å bruke kun naturlige midler? Du kan forberede effektiv hjem skrubbe hendene nesten improvisert ingredienser. Her er noen oppskrifter:
 •  Myk næringsrik melk og havre kratt. Ta tre spiseskjeer med havregryn, male dem i en kaffekvern, tilsett 2 ss fløte eller melk. Den resulterende slurry i 20 minutter, ta på huden din, og skyll med varmt vann.

 •  Skrubb for sensitiv hud. 2 ss hakkede valnøtter blender. Smelt smør, bland med nøtter. Sammensetning satt på huden i nakken og ansiktet, og en halv time skyll med varmt vann.

 •  For fet hud kan lage mat på denne måten: blande en spiseskje med havre mel, malt ris og olivenolje. Ytre bevegelse put struktur i ansiktet, la stå i 20 minutter. Skyll med varmt vann.

 •  Hvis du liker å drikke økologisk kaffe, ikke rush å kaste bort det som er igjen i bunnen av koppen. I kaffe begrunnelse legge noen dråper mandelolje. Påfør velling på ansiktet og vask av etter 10-15 minutter med vann. Forresten, hvis du legger litt tykk ost (ca 1 ss), melkesyre inn i huden og renser det enda bedre. Dessuten vil du merke effekten av fuktighet.

 •  Hvis du har fet hud, forberede følgende sammensetning: en fjerdedel av kopp mandler hell 100 ml kokende vann. Etter fem minutter, drenere vannet og de resterende masse, slipe en blender, deretter legge en teskje av sitronsaft. Påfør lim på huden i 15 minutter, skyll med varmt vann.

 •  Bruk kremer til huden din er ren og vakker!  
  Яндекс.Метрика