Hvordan å behandle depresjonDepresjon - er en følelsesmessig vrak som lider nesten tjue prosent av befolkningen i utviklede land. Sykdommen blir stadig mer vanlig. Men det mange ikke tar på alvor manifestasjoner av sykdommen. I mellomtiden, mennesker med depresjon ofte begå selvmord.
Depresjon - en alvorlig sykdom i legemet, noe som reduserer livskvaliteten og ytelse. I dag kraften i utviklede land bekymret for situasjonen, slik at propaganda er informasjon om depresjon og hvordan du behandler den.
Tegn på depresjon
Vær oppmerksom på at sykdommen manifesterer seg på forskjellige måter. Det hele avhenger av formen av sykdommen. Noen ganger sykdommen vises som enkeltstående episoder. Men de kan bære kronisk, ledsaget av eksaserbasjoner.
Når deprimert person opplever følelser av depresjon, håpløshet, hjelpeløshet. Han mister interessen i livet, blir aktiviteten merkbart redusert. Det er likegyldighet til verden, en konstant spenning. Blant de fysiske manifestasjoner kan noteres svakhet, kronisk tretthet, tap av appetitt, forstoppelse, og søvnløshet. Noen ganger motsatt effekt når en person ønsker alltid å sove. Dette indikerer en psykosomatisk natur av depresjon. I noen tilfeller er det smerte i forskjellige deler av kroppen. Noen ganger misbruke klarhet i tanken. Slike mennesker kan også synes unormal. Men det er ikke, det er vanskelig å konsentrere seg, har tanker om det nytteløse i livet av ubrukelighet, noe ønske om å kommunisere med andre.
En person som er deprimert, angst, varierer selvtillit. Dette kan føre til misbruk av alkohol eller narkotika. Hvis symptomene vedvarer i to uker, gjør legen diagnosen "depresjon".
Årsaker til depresjon
Det er biologiske, psykologiske og sosiale årsaker til sykdom. Den første kategorien er et brudd på nevrokjemiske prosesser. I kroppen svikter i utveksling av serotonin, noradrenalina og andre stoffer. Slike brudd kan være arvelig.
Psykologiske faktorer inkluderer en spesiell måte å tenke på. Disse menneskene ser seg selv og sitt liv bare i et negativt lys. Årsaken til depresjon kan være en situasjon i familien, som er preget av overdreven kritikk og høyt konfliktnivå. Depresjon kan føre til et økt antall uønskede situasjoner i livet: døden av sine kjære, skilsmisse, etc. En viktig faktor - sosial isolasjon, hvis en person har hatt nær kontakt og han ikke får nok emosjonell støtte.
Av sosiale faktorer inkluderer raske tempoet i det moderne liv og økt stressohennosty. I et samfunn har en høy konkurranse og sosial ustabilitet.
Måter å kurere depresjon
Depresjon i seg selv er lite sannsynlig å passere. Vi må huske på at det er en sykdom, ikke en dårlig humør. Derfor bør den behandles, det avtaler med en psykiater. Den enkleste måten å behandle depresjon tidlig. Den tidligere diagnose, jo mer vellykket behandling. Hvis sykdommen ikke behandles, kan det utvikle seg til en alvorlig, ofte fører til selvmord.
Behandling av depresjon - er et sett med metoder og biologisk behandling. I det første tilfellet, medisiner og andre behandlinger. Pasienten bør følge alle anbefalingene fra legen din, behandling, regelmessige besøk til en spesialist. Psykiateren vil hjelpe å bli kvitt depresjon.
En integrert del av behandlingen - stoffer, for det meste antidepressiva. Mange anser dem farlige og ikke engang, hvis det er nødvendig. Imidlertid er de nyeste antidepressiva godt tolerert av pasienter, nesten ingen bivirkninger og er trygg. Det er viktig at de ikke er vanedannende, men bør observere dose foreskrevet av legen din. I tillegg til den medisinske behandlingen blir brukt. Pasienten er aktivt involvert i behandlingsprosessen. Spesialist lærer å takle følelser. Psykoterapi kan oppnå gode resultater i behandlingsprosessen. De mest effektive metodene er atferdsmessige, psykodynamisk og kognitiv terapi.
Den grunnleggende regel for behandling av depresjon - en aktivitet. Dette kan være en jobb som er morsomt eller hobbyer og sportslige aktiviteter. De kan frigjøre spenninger som har samlet per dag, og gir en mulighet til å slappe helt av. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot NPT-regimet. Resten blir mer motstandsdyktig mot emosjonelt stress. En viktig rolle i behandlingen av depresjon mottak tar vitaminer og mineraler. Holde en positiv holdning. Dette vil bidra til meditasjon og autotrenynhy. Også god til å organisere en fest med morsomme musikk ser komedier.
Hvis sesongmessige depresjon hjelper urtemedisin. I tillegg finnes det effektive måter å bekjempe sykdommen ved hjelp av tradisjonell medisin. For eksempel, drikke fra depresjon. 250 gram havre korn vasket helle en liter vann og kok til de er møre. Buljong insisterer, belastning og drikke med honning i løpet av dagen. Ta en dag til en full gjenoppretting. Det anbefales å rense kroppen. Den beste tiden for dette - om sommeren når dietten kan inneholde massevis av grønnsaker, urter og frukt.  
Hvorfor skrape tennene under søvn
 Morgen hodepine, nervøsitet, irritabilitet, muskelspenninger hals, smerter i kjeven og ører, gingivitt, ystertost fortenner og hjørnetenner - disse og andre tegn kan tyde på at en person har bruxism, eller tennene knirker.
 Når sykdommen er ukontrollert, meningsløse kompresjons tenner under søvn. Ifølge statistikk, påvirker sykdommen omtrent femten prosent av befolkningen, men mer - mindre konstant bruxism oppstår i 1-3% av mennesker. Noen ganger kan dette fenomenet observeres i helt friske personer. Også leger sier at halvparten av barn i alderen 1 til 5 år gammel kan skrape tennene under søvn. I disse tilfellene bør ikke være redd, fordi alt må gå med alderen. Imidlertid er den voksne ikke så lett noen ganger nødvendig obligatorisk inngrep spesialist.
 Hvorfor folk skrape sine tenner i søvne? Årsakene kan være flere.
 1. Skrap tennene på grunn av kjeveortopedisk problemer.
 Først av alt, malokklusjon, feil installert sel eller misdannelse maxillofacial enhet. De fleste strøing tennene på grunn av feil okklusjon. Tennene er dårlig tilpasset hverandre, og personen opplever det, ubevisst prøver å gjenopprette sin naturlige stilling, beveger kjeven fra side til side. I dette tilfellet kan bare hjelpe de erfarne tannleger fordi selve sykdommen ikke vil fungere.
 Men ofte disse problemene er ikke observert, hvorfor mannen ble strøing tennene i søvne?
 2. Skrap tennene - et tegn på aggresjon.
 Det viser seg at bruxism er ofte forårsaket av indre aggresjon. Siden oldtiden, folk styskyvaly tenner angripe noen. Hvis en person er stadig i en stressende situasjon, reagerer på nye problemer, ofte opphisset og lett irritert - alt dette påvirker hans helse og manifesterer seg som sykdom.
 3. Skrap tennene antyder feilregulering av søvn, hans dybde.
 Det er en teori som sier at Han bet tennene sammen i søvne - et tegn på svikt i reguleringen av søvn dybde, og på grunn av de samme årsaker som mareritt, søvngjengeri, enurese under søvn. Hvis en person kan ikke sove overvåke arbeidet til sine muskler. Hvis ansikts muskulaturen ikke hvile med hele kroppen, ikke avslappet, og fortsetter å synke, kjeve begynne å krympe, og begynner knirkende. Skjerpende dette fenomenet følelsesmessige spenninger, stress og tretthet.
 Et av eksperter tror at tennene sliping under søvn - en refleks, den samme som for mange dyr på en slik måte at slipe tennene.
 Det er dokumentert, ifølge som det kan hevdes at det er en genetisk predisposisjon for bruxism.
 Men uansett hva årsaken til sykdommen, alle leger og forskere tviler ikke på en ting: bruxism er oftest sett i folk som er konstant i en stressende situasjon, hvis den indre nagende angst, er de stadig anstrengt og noen ganger brutt og sengetid .
 Det antas at en annen årsak til strøing tennene under søvn kan være tilstedeværelse av parasitter i kroppen, men konvensjonell medisin er ikke enig med dette, så lenge det var ingen bevis funnet å støtte denne teorien.
 Likevel har ikke bestemt hvorfor strøing tennene i søvne. Men den ovennevnte versjon er den mest populære forklaring av opprinnelsen av sykdommen. I alle tilfelle er hva som er årsaken til sykdommen det nødvendig å behandle, fordi ellers kan forbli helt uten tenner.
 I tillegg kan bruxism plutselig dukket opp i den voksne være første symptom på epilepsi, er det viktig straks oppsøke lege for videre diagnostisering. Spesialisten vil sette spesifikke årsaken til sykdommen og velge riktig behandling.  
Hvorfor skrape tennene om natten?Skrape tennene, kalt bruxism kompetente sirkler kjent 15% av mennesker på planeten. Ifølge statistikk skjærer drømmen ofte høre barnesenger og voksne er mindre utsatt for denne sykdommen.
Spesialister ofte spurt hvorfor folk skjærer tenner om natten, og de ofte svare at dette er et resultat av spontan rytmisk sammentrekning av masticatory muskler.
Hvis barnet ikke er rypyt tenner om natten, da ...
Foreldre som har barn av og til mos sine tenner i en dream've hørt historien om ormer. Men ikke medisinske studier støtter ikke denne hypotesen folkemusikk. Leger er stadig mer tilbøyelig til å tro at barnet ikke er rypyt tenner om natten på grunn av søvnforstyrrelser, bruxism knyttet til en rekke spesifikke sykdommer, inkludert: snorking, somnambulisme, nattlig enurese, og andre.
Men det slutter ikke der. Forskere mener også at knirker - er ikke noe annet enn en konsekvens av anomalier bite. Dermed nedre tennene og overkjeven i en drøm "slikket" til hverandre.
Og det er mange fakta som etablerer at det er en såkalt arvelig bruxism. Som et resultat du har kjøpt hyperaktive Antiparasittiske midler kan bare legge til helseproblemer, men ikke eliminere den egentlige årsaken til natt knirk stengt.
Han bet tennene sammen - så ikke sunt?
Etter fruktbar forskning utført på en profesjonell måte, var en endelig dom. Han overrasket mange. De fleste team av forskere har konkludert med at bruxism forekommer hovedsakelig hos personer som er stadig utsatt for stress, samt alle de som er engstelige, sinte, kort sagt, til en viss grad brutt før sengetid.
Et kjennetegn ved disse statene både voksne og barn. Videre kan ganske sunne og følelsesmessig herdet personer per natt skje kort (10 s) perioder av bruxism. Så hvis et barn eller en voksen du våknet opp, skjærer tenner, men i morgen følelsen god - grunn til bekymring.
Ta hensyn til behovet for å knirke når bruxism angrep påvirke menneskers helse. Kanskje det plager morgen hodepine eller ubehag i musklene i ansiktet. Da bør du oppsøke neuropsychiatrist og tannlege.
Det er nødvendig ikke bare for å identifisere årsaken til "natt sliping", men også hindre ytterligere tannråte. Prøv ikke å frata besøker klinikken, samt effekten av bruxism noen ganger Pathology TMJ.
Bruxism - trusselen om personlig liv
Hvis sykdommen vant en voksen person, kan det være truet selv hans personlige liv. Permanent skjære tenner om natten ikke inspirere valgt eller velger hvem som skal være "bruksystom" under ett tak.
Og relasjoner med kolleger på forretningsreise vil bli anstrengt etter "skummel" nochy.Vrachy anbefale utgifter ved sengetid forebyggende prosedyrer som reduserer eller eliminerer bruxism angrep.
Spesielt blir de bedt om å nøye laste tyggesystemet: tygge epler, gulrøtter, reddiker og andre harde frukter og grønnsaker. Vtomyvshy ordentlig før du går til sengs musklene dine, kan du tilbringe en rolig kveld. Vi viser også varme kompresser og avslappende massasje.
Gjemmer seg i tennene "kapky"
Tips tannleger vil være nyttig for alle som ikke har vært i stand til å endelig beseire denne sykdommen. For å unngå ødeleggelse av tannemaljen Night leger anbefaler å bruke spesielle munn vakt tenner og lignende enheter. Kommer opp med sine egne versjoner er ikke nødvendig. Dental Praksis viser at hver sak er individuell, så det er best å ta kontakt med en erfaren tannlege.
Generelt, hvis vi tar hensyn til at den viktigste grunnen er sliping stress, mer oppmerksomhet bør rettes mot de avslappende aktiviteter kombinert med vernetiltak:
Reduser inntaket av karbohydrater og tunge drikker som inneholder koffein.
Ha kvelds turer og lytte til rolig musikk.
Ta et beroligende bad med urter og salt.
Unngå overdreven fysisk og psykisk stress.
Dekk tygge muskler før seng (harde frukt og grønnsaker).
Bruke spesielle kapamy.  
Яндекс.Метрика