Hvordan å behandle en kald hjemme?

 Behandle en kald hjemme Du kan til og med fint fordi møbler fortsatt bedre sykehusrom. Men før du fortsetter å behandle forkjølelse, sørg for at du har en forkjølelse, influensa eller ikke noen andre virussykdommer.
 Hoste, tett nese, svimmelhet, frysninger, feber - være sikker på at du har en kald. Tror ikke at kan overføres til kalde føtter, forutsatt at alt går av seg selv. Husk at ikke helbredet forkjølelse kan føre til alvorlige komplikasjoner. Derfor, tidlig behandling av forkjølelse hjelpe deg raskt komme på beina.
 Hvis du har konfigurert behandle forkjølelse hjemme, Bør du vite at hovedproblemet i behandling av vanlig forkjølelse - kroppens immunsystem til å takle sykdommen. I løpet av sykdommen bør være varm alene, gjøre fysisk stress på kroppen for å hindre spredning av viruset og forhindre komplikasjoner.
 Det anbefales å ta en stor mengde varm drikke varm melk med honning, ingefær te med honning, te med bringebær syltetøy, urtete med oregano, akasie og kalk farge. Den varm drikke hjelper flush virus og giftstoffer fra kroppen og forbedrer immunforsvaret.
 Temperaturen kan slå ned ved hjelp av antipyretika, men ikke misbruke dem, da temperaturen til 38 C hjelper kroppen bekjempe virus. Da faren for varme, kontinuerlig overvåker temperaturen i kroppen. Hvis du tar en feber febernedsettende medikament, gni kroppen med en svak løsning av eddik.
Hvordan å behandle en kald hjemme?
 Når tørr hoste fytosborы bruke et avkok av te, sirup, pastiller, tabletter for å suge. De inneholder vanligvis en slags ekstrakter av lime, kirsebær, akasie, eukalyptus, etc.
 Når våt hoste behandling hjemme å ta medisiner med slimløsende handling for å hjelpe utslipp av slim, sirup Banan, эvkabal, Hedelyks, Mukaltyn, pertussin og andre.
 Med sterk sår hals gurgle anbefales å bruke antiseptiske midler (furatsillina) eller urte potions. Ikke overse effektiv behandling for hals - innånding. Denne metoden vil raskt kurere forkjølelse. For inhalering kan brukes med nybulayzer fitontsidnymi, salt og alkaliske forbindelser eller urte.
 Legg merke til at behandling av forkjølelse Antibiotika brukes ikke! Hvis du økt hoste, slim grønn eller gul, noen dager holdt høy feber, sterke smerter i brystet, og du har en kronisk sykdom, bør du oppsøke lege umiddelbart!

 Hvordan å behandle en kald hjemme video


Aflubin akseptere dråperVår helse er avhengig av vår forsvarsmekanisme som utløses når eventuelle uønskede situasjoner eller penetrasjon inn i kroppen noen patogener. Denne mekanismen kalles immunitet, og jo sterkere immunforsvaret vårt, jo mindre vi gir etter for påvirkning av noe virus, infeksjon eller andre sykdommer.Spesielt viktig for helsen vår i den kalde årstiden, når det er forskjellig epidemi av forkjølelse SARS, influensa, lungebetennelse, bronkitt, etc. Det er veldig viktig å beskytte deg selv og kroppen din fra virus parasitter. For å gjøre dette, bruker en rekke immun-boosting medisiner og vitaminer for å levere beskyttelse til skadelige virus. En av disse stoffene er aflubin homeopatisk og øker immunstatus av en person mot virkningene av influensa og forkjølelse.
Mekanismen for legemiddelvirkningen
Aflubin - en kompleks homøopatisk middel som har preget immunmodulerende effekter. Aflubin laget av miljøvennlige urter på den nyeste teknologien, så det er veldig effektivt. I tillegg beholder den alle biologisk aktive stoffer.
Verktøyet forbedrer kroppens forsvar og anti-inflammatorisk, analgetisk, immunmodulerende, avgiftning og febernedsettende effekt. Aflubin påvirker slimhinnene i nese og tracheobronchial treet, styrke deres motstand mot sykdom.
Hvis vi tar aflubin umiddelbart når de første symptomene på sykdommen vil det være over, men hvis du starter den er behandlet i midten av ubehag som kommer mye tidligere utvinning og ingen komplikasjoner vises ikke. Men en ting som skal behandles, og noe helt annet - ikke bli syk i det hele tatt. Siden aflubin - bare en gudegave, så det er også en utmerket forebyggende tiltak.
Hvis barna er ofte syk, syk hvis noen i barnehagen eller dine student promochyv promerz føtter eller på vei hjem hvis du hadde kontakt med en syk person på jobb eller bruke offentlig transport - så trenger du en profylakse mot virussykdommer. Det er for dette formålet, og ta aflubin.

Hvordan lage aflubin

Dermed forberedelse for ulike aldersgrupper og ulike sykdommer (avhengig av årsaker og kliniske symptomer) foreskrive ulike doser. Hvis vi tar aflubin de første dagene, da manifestert symptomer på forkjølelse, influensa eller SARS, sykdommen vil snart vike, og ingen effekt vises. Ja, barn under ett år oppnevne en dråpe av stoffet oppløst i en teskje vann eller morsmelk i 30 minutter før fôring eller en time etter måltider, 07:57 ganger om dagen (avhengig av kompleksiteten av sykdommen), men ikke videre. Barn to til tolv år er foreskrevet aflubinu fem dråper fortynnet i en spiseskje med vann eller til ren, men før du svelger, ta litt tid til å holde medisin munn. Barn yngre enn 12 år og voksne Prosedyren er den samme, men doseringen av 10 dråper. I alle fall bør bruken av medikamentet gjøres i en time etter måltider eller en halv time før, og ikke mer enn åtte ganger om dagen.

Videre behandling aflubynom innen 5-10 dager tre ganger om dagen.
 Dosering forblir de samme: voksne - 10 dråper, barn under tolv år - fem, og barn under 1 år - 1 dråpe.
For forebygging av sykdommer i den kalde perioden av året eller før influensa epidemien aflubin tatt to ganger om dagen i tre uker. Både barn og voksne ta aflubin i dråper til ren eller kaste dem i en spiseskje med vann, men barn under ett år av en dråpe av stoffet er fortynnet i en teskje av morsmelk. Ikke glem at en gang ta deg aflubin i dråper.
Etter alvorlig hypotermi eller kontakt med den syke blir holdt ikke planlagt (nødsituasjon) forebygging av influensa og ARI. Metode for administrering og dosering er de samme som beskrevet ovenfor, men varigheten av den andre. Alle tre grupper av mennesker ta aflubin to ganger om dagen i to dager.

I tillegg aflubin også brukes til behandling av inflammatoriske eller reumatiske sykdommer, ledsaget av leddsmerter syndrom.

I dette tilfellet, barn under 12 år Aflubin utnevne fem dråper en halv time før eller en time etter et måltid inne eller oppløst i ren form, men voksne ta 10 dråper. Behandling aflubynom gitt 3-8 ganger om dagen i løpet av de to første dagene og deretter en måned tre ganger om dagen, for både voksne og barn.  
Antivirale medikamenter for influensa
 Influensa - en alvorlig virussykdom som krever umiddelbar behandling. Så i dag svært populære antivirale legemidler for behandling og forebygging av influensa virus.

 Immunmodulerende og antivirale legemidler for influensa Arbidol. Antivirale og immunmodulerende middel. Det er hovedsakelig influensavirus A, B, og SARS (SARS). Stoffet hindrer inntrengning av virus i celler. Styrker immunsystemet, øker motstanden mot virus, reduserer risikoen for komplikasjoner og forverring av kroniske sykdommer og så videre. Kontra barn under tre år og idiosynkrasier.

 Inhavirin. Anti-inflammatorisk og antiviralt middel. Det influensavirus A, B og adenovyrusnuyu infeksjon. Den har anti-inflammatorisk effekt, reduserer symptomer på forgiftning (hodepine, svimmelhet, svakhet), reduserer feber periode, hindrer utvikling av komplikasjoner. Ta antivirale legemidler for influensa som Inhavirin forbudt ammende og gravide kvinner, barn under 18 år og personer med individuell intoleranse overfor stoffet.

 Alhyrem (Orvyrem). Barn antiviral medikament som brukes til å forebygge og behandle virusinfeksjoner. Stoffet er godkjent for mottak av barn fra 1 år. Det er kontraindikasjoner, slik som å gi barn med influensaantivirale medisiner, bør du konsultere legen din.

 Remantadin. Et antiviralt legemiddel. Indikasjoner for bruk av influensavirus er en sykdom hos barn 7 år og voksne, samt forebygging under epidemier av virusinfeksjoner, og hjernebetennelse. Det er kontraindikasjoner før du tar du bør konsultere legen din.

 Kagocel. Et antiviralt legemiddel. Den brukes som et forebyggende og bøte for luftveisinfeksjoner og influensa hos barn i alderen 6 år og voksne. Kagocel også brukes til å behandle herpesnoy infeksjon hos voksne. Tillates i forbindelse med Kagocel bruke andre antivirale legemidler for influensa. Kontraindikasjoner: overfølsomhet, barndom, graviditet og amming.  
Forberedelsene til forebygging av influensa
 Influensa er typisk for sen høst og vinter, frata pasienten av kapasiteten på noen gang, ødelegger planene, i verste fall føre til komplikasjoner. Alt dette er veldig frustrerende fordi denne tiden av året bør passe på at bedre motstand mot influensa eller andre virussykdommer. I markedet er det ulike medikamenter for å forebygge influensa, som kan utfylle de populære metoder.

 Hva narkotika beskytter mot influensa


 I de senere årene, leger oppfordrer innbyggerne til å gå protyhrypovoyu vaksinasjon. Ikke alle søker å bruke denne metoden for ulike grunner eller fordommer. Folk er mer villige til å ta piller eller ta vitaminer.
 Forberedelsene til forebygging av influensa varierer i sine handlinger. En gruppe er rettet mot å undertrykke forplantningen av influensavirus, kan slike verktøy hindre inntrengning av viruset inn i kroppen. Denne antivirale medikamenter. De blir brukt for forebygging og behandling av influensa. Forebygging ved hjelp av disse medikamentene er anbefalt å diskutere med legen din.

 Blant antivirale medikamenter ut immunomodulator "Polyoxidonium" resept "Cyclopheron" salve "Viferon" moderne medisin "Amixin."

 De andre gruppeinstitusjoner gjør homøopatiske midler. Deres viktigste oppgave - å styrke immunforsvar. Den mest populære rettsmidler influensa "Anaferon», «Influenzinum» (Inflyutsyd), "Antyhrypin." Nylig, er den klare lederen regnes som "Otsyllokoktsynum" fra Boiron Laboratories.

 Øke kroppens forsvar askorbinsyre, som er vitamin kompleks "Upsavyt vitamin C". Andre vitaminer som er en del av vitamin C vil også være nyttig under epidemier.

 Forberedelsene til forebygging av influensa hos barn


 Gitt det faktum at barnets kropp ennå ikke har dannet, er mange medisiner kontraindisert hos barn. Leger forsøker å foreskrive virkemidler tilgivende og unngå medisiner, hvis mulig.
 Dessverre blir den voksende, men nystartede kroppen et lett mål for mange sykdommer som influensa. I forebygging, foreldre kan dra nytte av influensavaksinasjon begynne å ta babyen med vitaminer og mineraler, regnes som trygt for barn og homeopatisk "Otsyllokoktsynum."
 Forberedelsene til forebygging av influensa vil være effektiv bare i forbindelse med den generelle hygiene i en farlig periode.  
Яндекс.Метрика