Hvordan å behandle en hoste folk rettsmidler hjemme

 Forsvar respons i opphopning av slim i strupehodet, luftrøret eller bronkiene, eller treffer dem fremmedlegeme, noe som resulterer i en reflekshandling, kalt hoste. Hoste ledsaget av mange forhold som forkjølelse, bronkitt, lungebetennelse, pleuritt, tuberkulose og andre lungesykdommer. Før du starter behandling av hoste bør bestemme årsaken til uhellet, men for å lette fremdriften av dette symptomet ved hjelp av ulike virkemidler for å hoste.
 Hoste. Behandling
 Mest hoste manifestert som en forsvarsreaksjon i kroppen som reaksjon på å falle i lungene bakterier, støv, etc., som gjeldende ekspektoranter. Før du bruker noen medisinske eller folk rettsmidler bør rådføre seg med en spesialist.
 Hvordan å behandle en hoste folk rettsmidler
 Folk rettsmidler er mye brukt i ulike typer hoste, en tørr og slim. Når du hoste forårsaket av forkjølelse eller andre sykdommer og antimikrobielle bruk vitaminterapi.
 Mange lurer på - "kur hoste hos voksne? "Og" Jeg har en tørr hoste enn å behandle det? ". Her er noen tips om behandling med folk rettsmidler.
 1. Erfarne resept hoste - varm melk mineralvann i forhold til hverandre, med honning eller fiken.
 2. Kok opp melk løk og la stå i noen timer. Ta dagen en skje.
 3. På urter brukes i behandling av hoste kan noteres tusenfryd, nardus, søt, mor og stemor, marshmallow, gjørme.
 4.Chay med en klatt smør hjelper med sår hals.
 5. brent sukker - et gammelt middel for hoste.
 6. eukalyptus og anis har antibakterielle egenskaper og stor hjelp i behandling av hoste.
 7. sitron, tranebær sirup og tranebær - vitamin hjelper i håndteringen av noen hoste.
 8. "gløgg" - er eggeplommene med sukker. Flotte kåper og lindrer.
 9. Bruk innånding basert på poteter, løk, hvitløk, urte.
 10. Den svarte reddik juice med pepperrot hjelper i behandling av hoste hos barn og voksne.
 11. Hvis allergisk hoste er forskjellige pusteøvelser, for eksempel på Strelnikova.
 12. Valmuefrø kombinere med varm melk. Ta ved sengetid.
 Når du hoster svært nyttig å inkludere i menyen varm melk, havremel såpe og potetmos. Du kan også anbefale reddik salat kledd med rømme eller olivenolje. Drue juice har mykgjørende og helbredende effekt. Sitronskall, blandet med honning - et godt middel for hoste. Unngå krydret mat, sjokolade og søtsaker, da disse produktene er vanskelig separasjon av slim.
 En hoste kan være et symptom på alvorlige sykdommer. På hans utseende bør besøke en lege.  
Reddik med honning hoste
 Om den helbredende kraften av reddik har vært kjent i lang tid. Denne roten kunne behandle mange sykdommer som brukes av våre bestemødre. Han har gode antibakterielle egenskaper. Som en del av sort reddik er en naturlig antibiotika og juice er en utmerket slimløsende middel. Det er også rik på askorbinsyre og sporelementer. Det er derfor den svarte reddik juice og mange brukes til behandling av hoste.
 Imidlertid er smaken av reddik juice meget skarpe og noen ganger til og bitter. Derfor bør det brukes sammen med naturlig honning. På de gode egenskapene av bie alle vet. Honning fungerer som en slags mykner. Det lindrer raskt irritasjon og lindrer slimhinnene i halsen, beroliger henne. Også gir honning en ødeleggende effekt på patogener. Den helbredende egenskaper av reddik og honning komplement, og viktigst, økning av hverandre.
 Hvordan er forberedt svart reddik med honning hoste?
 1. Finn den svarte reddik. I tre dager med behandling vil være nok ett stykke. Nøye, ved hjelp av en børste, skyll røttene.
 2. Ta en skarp kniv og skjær halen reddik. Også, må du kutte bunn rot, at han har fått en god stabilitet. Deretter kuttet midtveis, slik at i den originale emballasjen redtsi ut. Murene bør være så tynn. Forlate sine tykke - legemidler ut litt, men hvis du gjør svært tynn - kunne kjøre ut av juice av reddik. Den beste løsning - å la sidene omtrent 3 cm.
 3. Fyll hjertet reddik med honning i halvparten. Bruk alltid en kvalitet honning. Ellers vil behandlingen ikke bringe suksess. Prøv å søke søt kløver honning eller lime. Disse variantene er mest nyttig for forkjølelse. Ikke glem å ta hensyn til at noen mennesker er allergisk mot honning. Mange av denne grunn, og i fravær av honning som brukes sukkersirup, men den terapeutiske effekten i dette tilfellet vil bare støtte reddik juice. Granulert sukker vil bare fungere som en slags søtningsmiddel så "bitter pille" og ikke mer. Derfor, hvis du ikke er redd for bitre urter, utskifting av den manglende honning og sukker kan være helt forlatt.
 4. La reddik med honning til fire timer etter infusjon. I løpet av denne tid er fylt med reddik juice, som er blandet med honning. Potion klar. Oppbevar den på et mørkt sted på en skål som skiller seg ut juice sølt. Topp hakk root kan dekke bunnen av reddik eller vanlig tallerken. Høste urter lager er nødvendig. Bedre å gjøre det igjen når den gamle delen allerede over.
 5. Godta svart reddik med honning spiseskje tre ganger om dagen. Det er lurt å gjøre det før måltider og om natten. Reddik med honning kan hjelpe deg med alle typer hoste, fra tracheitis til tuberkulose. Forbedring skjer på den andre dagen. Hosten blir mykere og oppspytt går lettere.
 Du kan gjøre det enda enklere. Bare ta en reddik, skrelle og rist. Press deretter saften og tilsett honning. I 500 ml saft bør ta 200 g honning. Betyr laget denne oppskriften, kan du umiddelbart ta.
 Dessverre er en slik fantastisk folk rette for hoste ikke for hver pasient. Det er kontraindikasjoner mot slik behandling. Infusjonen kan drikke for personer med nyre og hjerteproblemer, samt lider av magesår. I redtsi er stoffer som sterkt irritere fordøyelseskanalen. I tillegg er bruken av dette verktøy for å nekte kvinner under graviditet.  
Masker for vekst av øyevipper
Ideelt sett bør alle kvinner være perfekt. Intet unntak og øyevipper. Vakre, lange, tykke øyevipper og uttrykks forynge og gjøre ansiktet ditt mer attraktivt, noe som gir den spesielle, vakre funksjoner. Det er ingen hemmelighet at menn elsker det.
Dessverre, for ikke alle jenter og kvinner med vakre øyevipper, og de fortsatt bare én måte ivareta sine øyevipper og gjøre forskjellige masker for vekst av øyevipper. Det finnes mange typer masker for pleie av øyevipper.
Hvis du våknet opp, så i speilet og innse at vippene ikke er blitt foreldet, eller de er ikke like god som før, så starter det på tide å se etter dem, ved hjelp av forskjellige masker for øyevipper.
Ansikt til å vokse øyevipper hjemme
En av de beste måtene å akselerere veksten av øyevipper - bruker olje steg. Det antas at dette er den beste maske for øyevipper. Denne oljen er veldig bra for huden, beroliger og gir næring til næring. Deretter vippene begynner å bli sterkere og begynner å vokse. I stedet for olje roseolje kan brukes mandler.
Meget god effekt er å blande ulike oljer. For eksempel kan du bruke den lakserolje eller bland den med andre. I tillegg er det mange andre oljer og stoffer som bidrar til å akselerere veksten av øyevippene. For eksempel olivenolje og tindved.
Det viktigste å huske på at masker veksten av øyevipper er ikke alltid ett hundre prosent resultat. I masker bør også overholde visse regler for pleie av øyevipper. La øynene hvile på sminke, fordi det er ikke den beste måten påvirker dem. Skyll makeup før du går til sengs for å flimmerhårene kunne slappe av. Ikke bruke sminke hver dag, er det bedre å gjøre det i perioder, for eksempel når det virkelig gjelder.  
Hvordan å vaske med øyenvippe utvidelser?
 Påløpte øyevipper sikkert ser veldig bra ut på enhver jente. De bare synes uttrykksfulle øyne, og andre kosmetikk er ofte ikke lenger nødvendig. Kostnader øyevipper prosedyre er også helt akseptabelt penger, spesielt hvis vi slår til privat mester hjemme. Det eneste som ofte stopper kvinner fra å være i stand til å gjøre en slik øyevipper - frykter at det vil være vanskelig for dem å opprettholde. Oftest de er redde eller annen måte skade dem når du vasker.
 Hvorfor vippene skrelle og hva du bør unngå?
I å bygge de nye vippene holde deg til din naturlige ett eller bjelker. I alle fall, det viktigste feste slik skjønnhet på øyelokkene - lim, og hans periode holdbar som du ville ikke sikret. På grunn av slike funksjoner lim på feil omsorg, vil korrigering må gjøre mer, så du trenger å vite som kan redusere dens varighet.
Følgelig lim erodere olje - å bære forlangte øyenvipper glemme maske for ansiktet av noen oljer, siden de kan være rødme øyevipper eller skyll dem veldig nøye, først med slikkepott for å fjerne masken og deretter vasket med vann. Contra og eventuelle fett verktøy - som melk makeup remover eller rik krem. Vchytuytes nøye som utgjør at du er satt på øyet området - du kan ha tid eller nekte dem veldig nøye, bare brukes på nedre øyelokk. Vurder om å male øyesminke, øyevipper og påløpte så vel se ut som malt.
 Vilkår vaske med øyenvippe utvidelser?
Du kan bruke skum rengjøringsmiddel eller lett skummende gel. Ikke bruk noe aggressiv - som såpe. Først skylle ansiktet med varmt vann, deretter raskt namыltes unngå å berøre øyet området, og skyll med vann og klapp skum ansikt håndkle. Denne metoden er egnet hvis du malte øyne. Hvis du ikke motstå bruken av skygge eller eyeliner, suge en bomulls plate med vann og forsiktig vaske av sminke med øye takle restene av bomullspinner. Husk at vippene gni eller håndtere verktøy makeup remover - ikke god idé fordi du kan ved et uhell vidkleyity vippene.
Ikke anbefales som å øke øyevipper før du går til sjø, reduserer salt vann også levetiden på lim. Men hvis du bestemmer deg, når man bader i sjøen, kan du prøve å dykke med et hode for ofte, og du kan vaske.
Så, påløpte vippene krever spesiell omsorg, de gjør ikke ofte ønskelig å røre, øyne ikke bør i tillegg bli malt makeup, makeup remover bør brukes lette skummidler og i alle fall lotion eller fuktighetskrem, kosmetikk utestengt fra olje og bedre ikke lang svømmetur i sjøen hvis du drar på ferie. Disse kravene kan virke tung å bære, men etter et par dager etter inngrepet vil du raskt bygge osvoyitesya og får brukt, og råd fra denne artikkelen for å hjelpe utsette turen til piske justering for to uker eller mer.  
Яндекс.Метрика