Alle i mitt liv møtt slike problem som hoste. Vanligvis et barn vi er lært hvordan man skal håndtere det. Men i en situasjon der plutselig overgår oss hoste under graviditet, vet vi ikke hvordan å flykte fra den for ikke å skade barnet. For ikke å risikere sin helse og helsen til sine barn, tilbud om å lese en artikkel om hvordan å behandle hoste under graviditet.

 Årsaker til hoste


Hvordan å behandle en hoste under graviditet

 Før vi går videre til behandlingen av de viktigste metodene for behandling, la oss huske årsakene til hoste.
 De fleste leger diagnostisere hoste som et resultat av komplikasjoner av forkjølelse eller virussykdommer. Under svekket immunsystem eller utbrudd av epidemier, gravide kvinner står i fare for infeksjon.
 Et annet alternativ - allergisk hoste, spesielt under blomstring av noen planter. Allergisk hoste i svangerskapet kan fortsatt oppstå som en reaksjon på støv, skitt eller kjæledyr.
 I sjeldne tilfeller kan årsaken til hoste være en sykdom av ulike organer som mage, skjoldbruskkjertelen, pessar og hørsel. Ikke noe unntak er når du hoster angrep nevrotiske og hjerte- og karsykdommer.
 Fra hva som førte til hoste direkte avhenge foreskrevet hoste medisin. Det er derfor gravide rådes til å søke legehjelp på første manifestasjoner av disse symptomene.

 Hvor farlig hoste for mor og hennes baby?


 I hosten er noe farlig fordi det er fysiologisk, refleks prosess der det blir mulig å rense luftveiene. Men ikke glem at det er et symptom på en sykdom.
 Det er spesielt viktig å ikke kjøre denne prosessen når vi snakker om hoste under graviditet. Vordende mødre alvorlig hoste bringer ikke bare ubehagelig, men kan føre til økt livmor tone, blodtrykk eller true prematur fødsel.

 Dette skjer på grunn av spenningen i bukveggen, og senere i livmoren. Som et resultat av dårligere blodstrøm og næringsstoffer til barnet. Dette langvarig tilstand av truet intrauterin føtal hypoksi. Noen veldig viktige detaljer i videoen nedenfor:

 Har hoste behandling i svangerskapet


 All bruk av medisiner under svangerskapet barnet må alltid adlyde hovedregelen - ikke for å skade fosteret. Hoste behandling under graviditet er ikke noe unntak. Fare på dette tidspunktet å ta disse stoffene hoste du brukte tidligere. Det er mange restriksjoner når du tar medisiner under svangerskapet, så du bør stole på problemet kvalifisert fagperson. Han vil ta hensyn til plasseringen din og forårsake hoste, og foreskrive behandling.
 Vi skal ikke begynne å eksperimentere med folkemedisin og følge råd fra bestemødre og venner, hvordan å kurere hoste. Alt dette i løpet av svangerskapet kan føre til katastrofale konsekvenser.

 Tørr og våt hoste


Hvordan å behandle en hoste under graviditet

 Kanskje du er kjent med begreper som tørr og våt hoste. Skille dem er ikke vanskelig, men å gjøre det er det viktig å finne de mest effektive middel for hoste under graviditet.
 Ofte er tørr hoste under graviditet det første tegn på SARS eller kald. Han er ledsaget av irritasjon og sår hals. Denne type hoste er svært vanskelig og langtekkelig for gravide kvinner, som fører til migrene og søvnløshet. Det primære mål i behandling av tørr hoste - gjør det vått (våt).
 Når våt hoste med slim utskilt Airway (sputum). Våt hoste kan tyde åndedrettsorganene. Da vil det være nødvendig å behandle bronkitt og lungebetennelse.
 Hvordan å behandle begge typer hoste under graviditet vil vi fortelle deg.

 Behandling av tørr hoste


 Behandling av tørr hoste innebærer bruk av beroligende midler, smertestillende og krampeløsende narkotika.
 Hostesaft hjelper følsomheten av respiratoriske slimhinner å redusere. Ved å bruke hostesaft under svangerskapet, er det viktig at den være basert på naturlige ingredienser.
 Det er viktig i slike tilfeller forbruke en stor mengde varm drikk og for å styre fuktigheten i rommet. Mer på video.

 Behandling av våt (våt) hoste


 Våt hoste under graviditet krever bruk av narkotika litt annen handling. De bør ha anti-inflammatorisk og slimløsende handling.
 Slike produkter vil bidra til å hoste sputum LNG i lungene og bronkiene og fjerne det fra kroppen.

 Innånding Hoste


Hvordan å behandle en hoste under graviditet

 I tillegg til de vanlige hostemedisiner som er godkjent for bruk av kvinner under svangerskap, er det en annen metode for å håndtere denne sykdommen. Disse blir inhalert - meget enkel, men samtidig effektiv måte å behandle hoste. Innånding helt ufarlig og trygt både for mor og for hennes baby. Det eneste du trenger å følge ekstrem forsiktighet med varme inhalasjoner og bruk av essensielle oljer.
 Økende grad brukes til å behandle hoste Kompressjon inhalatorer - nebulizers. De hjelper til å raskt bli kvitt smerter og ubehag i halsen, mykne det, for å forenkle og fremskynde helbredelsesprosessen. For nebulizers utviklet spesialløsninger som er tilgjengelig over disk ferdig eller lage selv. Erfarne, effektiv og rimelig løsning anses alkalisk mineralvann uten gass.
 Oppsummering, jeg vil insistere på at legen er utnevnt til deg enn å kurere hoste under graviditet. Ikke selvmedisinering! Skål!  
Hvordan bli kvitt Blackheads hjemme? Gode ​​og effektive oppskrifter på masker

 Svarte prikker (eller åpen kamedonы) - en heller ubehagelig kosmetisk problem. Videre vises de ikke bare på forsiden av t-sonen, der huden i seg selv er ganske fet. Mye verre at svarte prikker kan vises på bryst, rygg og ben. Så du må bekjempe dem på alvor.
 Årsaker svarte flekker på bena
 Årsaker til Facial åpen kamedonov synes klart. Dette overflødig talg, døde hudceller og støv som tilstoppede vår tid. Men de svarte flekker på bena har en litt annen opprinnelse. Ofte et resultat av epilering. Ikke alle hårene kan fjernes helt, delvis, bryter de av. Samtidig huden er litt grovere, og fjerne dem ved neste hårfjerning ikke virker.
 Hvordan bli kvitt hudormer?
 Først bruker kroppsskrubb (ikke mer enn én eller to ganger i uken). Det vil gjøre huden din mykere og bidra til å fjerne hår. Hvis du bruker epilatoren de ikke kan fjernes, må du bruke fin pinsett - bare sørg for å håndtere det med alkohol.
 Også grundig rengjøre epilatoren fra akkumulert der hårene. Noen ganger kan det bringe skitt i porene i huden og av seg selv være en kilde til offentlige opptreden kamedonov (svarte prikker). Og ikke glem at hårfjerning skal kun gjøres etter en dusj når huden er helt dampet å fjerne alle uønskede hår som ellers kan vokse inn i huden og føre til betennelse.
 Behandling svarte flekker på ryggen
 De sorte prikker på baksiden - er åpen kamedonы den samme som på forsiden. Det er et resultat av overdreven produksjon av talgkjertlene sebum. Selvfølgelig, anbefalte de samme behandling som for all åpen kamedonov.
 Huden bør damp - for eksempel i badstuen eller bad. Etter denne prosessen myk skrubb (butikk-kjøpte eller gjort hjemme). Gjelde så masken som trange porene, deretter smøre fuktighetskrem for kroppen.
 Det virker enkelt nok. Men for å bli kvitt den svarte prikken i hjemmet, er det mange oppskrifter på skrubber og masker. Hvordan velge den mest effektive middel?
Hvordan bli kvitt Blackheads hjemme? Gode ​​og effektive oppskrifter på masker

 Kosmetisk leir
 En av de mest effektive masker muligens kosmetisk sort leire. Noen ganger kan du finne masker basert på kaolin (hvit leire). Men har det noen kontraindikasjoner. I utgangspunktet er det en allergisk reaksjon. Også leire masker kan brukes i tilfelle at ansikts akne er betent eller irritert.
 Eggehviter
 Men klassisk protein maske passer alle. Det gjøres veldig enkelt. I rå eggehvite (du må ta en) legges juice av aloe blader - ca to teskjeer og så mye sitronsaft (du må presse litt mindre enn en halv sitron). Blandingen er pisket med en mikser, rør, og deretter sette hvor de fleste svarte prikker. Og omtrent halvparten ferdig maske.
 Det tørker opp, så forble den i tillegg maske. Vent, når det tørker på 15 minutter og vask av med kaldt eller varmt, men ikke varmt vann.
 Bli kvitt svarte prikker folk rettsmidler ofte innebærer klemme. Dette gjør i alle fall ikke fordi porene kan settes en ny infeksjon, noe som fører til enda mer ubehagelige konsekvenser. I alvorlige tilfeller er det bedre å slå til en profesjonell kosmetolog. Noen ganger kan du bruke en skje Uno, som brukes i skjønnhetssalonger, men uten hjelp avtale med, er det vanskelig.

Яндекс.Метрика