Hvordan å behandle en blodig Desna?
 Blødende tannkjøtt - en av de mest vanlige tannproblemer. Den kan ta form av gingivitt - inflammasjon av den lille, ikke påvirker zubodesnevoho forbindelse, og kan uttrykkes i periodontitt - alvorlig betennelse i det myke vevet og tann ytterligere ødeleggelse av alveolar prosess hvor tannen er festet til kjeven. Blødende tannkjøtt som forårsakes av en rekke faktorer bestemme hvilke er nøkkelen til vellykket behandling av problemet. Hvorfor tannkjøttet blør?
 Svaret er bare kjent spesialist. Besøk det hvis du ikke ønsker å risikere sine tenner. En kvalifisert lege vil etablere årsaken til blødningen og gi anbefalinger for eliminering sin. Hva kan han finne deg? La oss se:
 tartar;
 uriktig børsting (for intensiv bruk av tannbørste og tanntråd)
 uriktige tilpassede tannproteser (for hardt);
 smittsomme sykdommer i tenner og tannkjøtt.
 I tann årsaker blødende tannkjøtt kan være forårsaket av:
 dårlig blodpropp og bruk av narkotika for sin fortynning;
 hormonelle forandringer (f.eks i kroppen av unge, gravide eller nylig gitt kvinner);
 Vitamin K-mangel, skjørbuk eller leukemi;
 psykologisk stress;
 røyke.
 Hvordan å behandle en blodig Desna?
 Først og fremst er det nødvendig å fjerne årsaken til blødning. Hvis det er forbundet med tartar er en ideell plattform for bakterier å vokse, må den fjernes. Dette bør gjøres minst en gang i seks måneder eller et år, men hvis noen grunn du aldri har gjort, trenger du ikke å føle seg flau - Tannleger og er ikke sett. Det eneste du trenger å vite i dette tilfellet: Første fjerning av plakk, vanligvis ledsaget av kraftige blødninger og veldig smertefullt.
 Frekvensen av tartar i forskjellige mennesker forskjellig. Heller det er dannet i de som elsker søt, enten tett linjeavstand til hverandre tenner, som er vanskelig å se klassiske hjem rettsmidler - tannkrem, børste og floss.
 Hvis blødende tannkjøtt passert stadium av periodontitt, i tillegg til hygieneprosedyrer for å fjerne plakk, kan pasienten trenger kirurgi, der vil bli klarert for dype periodontale lommer, installasjon materiale for dannelse av nytt ben og / eller fjerning av tenner som Det kan ikke lagres.
 Hvis blødende tannkjøtt er hormonelle natur, bør dens behandling gjøre endokrinolog eller gynekolog. Indremedisin, som fører til en svekkelse av tannkjøttet, bør elimineres i regi av spesifikk kompetanse.
 Ledsagende tiltak i behandling av blødende tannkjøtt
 Under behandling av gingivitt er ønskelig å forlate bruken av sukker og syreholdig mat, tobakk og alkoholholdige væsker, inkludert munnvann, som de ikke løse problemet, men bare utdype. Skyll munnen må urte besitter anti-inflammatorisk og oppstrammende effekt.
 Som folk medisiner kan brukes blåbær, kamille (en teskje av knopper helle en kopp kokende vann i en halv time og belastning), calendula, nesle, salvie (en spiseskje helle to kopper kokende vann og la stå i en halv time) og infusjon av eik bark (ett glass fint strimlet materiale til å lage mat i to liter vann, la stå i tre timer, avløp og fortynnet med to liter vann).
 Buljong beste kamille skylle munnen etter hvert måltid, salvie - morgen og kveld. Før du rengjør tennene i femten minutter kan du holde i munnen solsikkeolje, så det må spytte ut.
 Tannkjøtt hjelper inne støtte balansert kosthold og innføring av dietten av mat som inneholder store mengder vitamin C: sitrus (spesielt sitron), pepperrot, askorbinsyre, surkål med saltvann.
 Forebyggende tiltak for å styrke tannkjøttet
 Riktig og rettidig tannpleie hindrer blødende tannkjøtt og sikre deres helse og i mange år framover. Først av alt, er det vanlige tannlege besøk for profesjonell fjerning av plakk og vedlikehold kontroll i form av eliminering av eventuelle tannproblemer.
 Hjem tannpleie innebærer pusse tannkjøttet egnet tannbørste (det bør være verken for hardt eller for myke) og tannkrem, valgt sammen med legen. Børst tennene trenger to ganger om dagen, minst fem minutter hver gang. Utilgjengelige områder (typisk omfatter dette mellomrommet mellom tennene) rengjøres tanntråd.  
Papilotky hårPapilotky er sannsynlig å være i arsenal av noen moderne langhårede kvinner, men deres fordel er det praktiske og muligheten til å gjøre papilotku egne hender.
Etter mote for hår, brukte papirer og menn. Spesielt populært var blant den franske aristokratiet av banen, deretter hver herre og dame krøller ble opprettet av sine barberere og frisører bruker papilotok. I dag brukes og omsorg dlynnosherstnыmy kjæledyr som marsvin.
Moderne papilotku hår - en myk curlers er laget av skum, med en basis av fleksibel plast. De er enkle å fikse på håret, men prosessen krever tålmodighet og wrap tid.
Papilotku håret med hendene
Gjøre dem hjemme er ikke vanskelig, men denne klassen kan bli brukt flere timer.
Klipp et stykke tykt stoff i strimler. Den tettere stoffet, jo sterkere, mer praktisk papilotku. Strimler og tjene til å bryte tråder.
Du kan bruke vanlig papir, og ikke den beste kvaliteten men litt grov og tett. Rozkreslyte brev med blyant på bandet, gitt at bredden og lengden av strimmelen, vil avhenge av størrelsen og lengden av den ferdige bøyning. Disse strimler vridd i flag og tjene papirer for curling krøller.
Du kan lage papilotku papir og stoff samtidig. Prinsippet med å lage den samme som i papir og rag papilotok, men disse produktene er mye enklere å bruke og sterkere.
Det er nødvendig å kutte papir- og tekstil i strimler. Hver flagellum papir wrap i vev stripe, slutten av disse vil du tjene strenger.
I tillegg kan papilotku være laget av wire og skum, tråd og stoff.
Hvordan tvinner håret på papilotku
Først må du bestemme hva størrelse krøller og volum du ønsker å få et resultat. Husk at små papilotku lage små krøller, men som ønsker mer volum, for krøller trenger å tynne tråder. Begynn å vri hårstrå skal senke rad zakolovshy Den øvre tråd. Jo lenger du ønsker å holde krøllene, jo lenger du må gå med vridde tråder.

Algoritmen for å skape krøller som følger:

fukte tørr hårstrået vann eller mousse;
skrue lås på papirene til røttene tett til hodet. Strand stramme innsiden bedre;
end-bånd papilotku etter slipset bør i det hårfestet.

Du kan ikke stramme låse helt til slutten, men bare halvparten. Til krøller var glatt, vakker og det samme, må du nøye skille trådene. Og det er bedre å fikse en rekke forskjellige hårnåler, så det ikke forstyrrer.
Hvis trådene ble vridd om morgenen, om natten de kan fjernes. Nakrutyvshy dem i kveld, kan du skyte i morgen. Spin låse nøye, sakte, uten rykking. Etter fjerning, rett ut bretter hendene forsiktig for ikke å ødelegge formen på krøller. Ikke børste krøller, eller håret mister sin form og håret vil bli for fluffy og omfangsrik.

Fordeler papilotok hår

Hodet ikke vondt etter å ha sovet på papir laget av stoff eller papir, fordi de er myke;
motsetning Thermo og ployok, papilotku - en mer skånsom alternativ for curling hår;
krøller opprettet Papillote, lang pinne.
Ulempene ved å bruke papilotok kan betraktes lang tid det tok å lage krøller, og behovet for å gjøre hver ny papilotku å vikle håret. Ikke alltid første gang ut nivå og pene krøller, så ta et par minutter før du lære å lage vakre krøller.
Anbefalinger for bruk papilotok hår
oppmerksom på forholdet mellom størrelse og papilotku ferdig bøyning. Store krøller kan oppnås ved hjelp av et stort papir;
tråder som ikke bryte opp etter at hår på hjemmelaget papilotku bære en lue på hodet;
ikke gå til sengs i å kjøpe papirer i nettverket, uten å vite hvordan du skal pakke inn håret er utsatt. Første test produktet kan være håret for vanskelig å stramme en curl;
tynn kort eller mellomlang hår kan være for zavytsya og frisyre ser ut som ull sau;
det er ikke nødvendig å gre håret, bedre bare dele krøller med fingrene eller en kam med noen tenner;
ikke å skade håret styling sterk festing, bruk skum eller gel i stedet for vanlig øl.
Tålmodighet og regelmessig bruk papilotok vil lære prosessen og få ferdigheter i å skape vakre og pene krøller billig.  
Behandling av periodontal sykdomEn av de ubehagelige sykdommer - periodontitt. Sykdommen er farlig fordi hvis ubehandlet, tilstedeværelse av irreversible effekter nesten garantert. Metoder for behandling påvirkes av en rekke faktorer. For eksempel, generell helse, immunsystem, arten av vanskeligheter i deres nærvær.
Diagnosen
Effektiv behandling av periodontal sykdom er umulig uten en diagnose. For dette er det forskjellige måter:
- Undersøkelse av munnhulen ved hjelp av X-ray. Mange har opplevd det selv. Denne diagnostiske metoden gir gode resultater og gjør at du kan fastslå graden av bein ødeleggelse, kvalitative egenskaper av patogener som er trigger periodontal sykdom.
- Radyovyzyohrafyya - bilder laget ved hjelp orthopantomograph.
Etter å ha undersøkt munnen kan bestemme stadium av sykdommen, bestemme en behandlingsplan og velg metoder.
Hvordan å behandle periodontal sykdom
Vanligvis tar behandlingen sted i flere etapper. En avgjørende rolle spilles i å forbedre immunitet, styrke kroppen og av anti-inflammatorisk aktivitet, den viktigste oppgaven som - vev reparasjon.

Sørg for å konsultere trenger flere spesialister:
 tannlege, lege, endokrinolog, nevrolog, immunolog og andre fagfolk. Alt dette viser at periodontal sykdom kan herdes, men ikke lett. I noen tilfeller kreves for kirurgisk behandling.

Ortopediske metoder
 - Er, først av alt, enheten for sikring av mobile tenner og bruk av proteser. Dette gjør det mulig å redusere belastningen på de skadde tenner og slå dem tidligere funksjon.
I tillegg, vektoren benyttet behandlingsapparat. Det har vist seg gjennom sin painless og effektivitet. Stadig mer populært er laserbehandling, er det helt smertefri, effektiv, uten fare for inflammatoriske prosesser i munnen. Laserbehandling eliminerer søm.
For behandling av periodontal sykdom ofte foreskrive antibiotika. Dette skyldes det faktum at periodontal sykdom kan skyldes indre faktorer. Antibiotika hemme aktiviteten av patogene mikroorganismer deri.

Stadier av periodontal sykdom

Ofte etter diagnose diagnosen - den gjennomsnittlige vekten. Hovedsymptomer: mobilitet av tenner, blødende tannkjøtt, dårlig ånde. I dette tilfellet holder curettage tannkjøttlommer - ikke-kirurgiske området rent poddesnevoy å fjerne plakk. Prosedyren utføres under lokalbedøvelse. Som et resultat av tyggegummi godt vedheng til tannoverflaten som før. I tillegg er den polerte overflate av tannen, noe som gir god omfang.
I noen tilfeller oppstått alvorlige eller avanserte former av sykdommen. Dessverre er det alltid kirurgi. Noen ganger har vi å fjerne ødelagte tenner, utføre åpne lommer utskrapning kirurgi ved hjelp av lasermaskiner (det kalles "scrappy")
Forebygging av periodontal sykdom
Den mest effektive måten å forebygge sykdom - følg oral hygiene.Tannpuss bør utføres hver dag - minst to ganger. I løpet av dagen rett etter måltider anbefales å bruke tanntråd. Det blir stadig mer populært på grunn av sin effektivitet og brukervennlighet. Tråd gode rense interdentale mellomrom. Prosedyren tar tre til fire minutter. Tråden bør endres før hver rengjøring.
Hvis det er mulig, bør du rengjøre tennene etter hvert måltid,selv om du er bare en bit. Hvis ikke, kan du bruke sukkerfri tyggegummi, som selges i apotek.
Å velge en tannbørste. Det bør være polert og har avrundede bust. Grovt bust kan skade tannemaljen og tannkjøttet, vil resulterende effekten motsatt. Pensel størrelse og formen bør være slik at det er lett fikk ut av hvert hjørne av tannsett. Tannleger anbefaler å endre børste hver tredje måned.
Hvis mulig, kjøpe en elektrisk tannbørste.Det det litt dyrere, men bedre effekt. I tillegg er det veldig praktisk, trenger du ikke ønsker kjedelige og repeterende håndbevegelser.
En viktig faktor i forebyggingen av periodontal sykdom er diett. Det anbefales å gi opp søt mat eller mat som inneholder sukker på måltidene. Så sørg for å pusse tennene og tanntråd.

Gi opp dårlige vaner.
 Nikotin bidrar til sykdommer i munnhulen. Det constricts blodkar, reduserer immunitet. Husk at sykdom forebygging er bedre enn en lang og kjedelig å behandle.
Behandling av periodontal sykdom folk rettsmidler
Tradisjonelle behandlinger gi god effekt bare i kombinasjon med behandling designet tannlege. Ikke stol bare på gress, som periodontal sykdom - en kronisk sykdom som er vanskelig å behandle.
Pre-behov for å besøke en lege for å fjerne tannsten. Spesialisten vil velge for deg individuelt urter, oppskrifter anbefaler å gjøre decoctions og salver, tilbyr noen behandlinger som kan være uavhengig anvendt:
- Skyll,
- Gymnastikk og massasje tenner og tannkjøtt,
- Søknader,
- Styrke tannkjøtt og tenner,
- Bruken av mineralprodukter.
Når det gjelder forebygging, er rehabilitering for oral folkemedisin svært effektiv.
Skyll med periodontitt
En av de mest effektive måtene - munnvann avkok av eik bark. Tilstanden for en positiv effekt - bruk hver tredje time med en obligatorisk foreløpig rengjøring tenner. Du kan også bruke infusjoner og decoctions av bladene av blåbær, ringblomst blomster, fiolett tricolor. Skyll godt reduserer betennelse og smerte.
Ved bruk av løse tannkjøttet trekke fra bladene av valnøtt. Å forberede, ta to skjeer av blader, hell kokende vann, la det brygge. Klar midler til å skylle munnen minst seks ganger om dagen.
Styrke tenner hjelp infusjon av Poten oppreist, sorrel og saltlake surkål. Blandingen ble infusert i flere dager og brukt for å skylle seks ganger om dagen.
Når blødende tannkjøtt hjelpe varm infusjon av bjørnebær blader, burnet, johannesurt, geranium og sand starr. De kan brygge i en termos. Det vil ta en håndfull av gress og en liter kokende vann.
Gymnastikk og massasje tenner og tannkjøtt
Periodontal sykdom er treatable folk rettsmidler, men i lang tid og regelmessig behov for å massere tannkjøttet. Forbedringen kan bli følt innen en måned hvis salver, kremer og blandinger for å gni tannkjøttet riktig valgt.
Å massere tannkjøttet kan blandes med tindved fir olje eller fiskeolje. Han utført med bandasje dynket i kokt blanding. For løs og blødende tannkjøtt ved hjelp av en salve laget av alkohol og glyserol infusjoner Kalgan.
Masser godt egnet fine salt, gni det inn i tannkjøttet til fremveksten av ichor. Så du skylle munnen med hydrogenperoksid. God blanding av fine havsalt tannkrem å pusse tennene i fem minutter.
Gymnastikk tenner og tannkjøtt er gjennomført gjennom furu grener, som må være grundig tygges. De første tre ukene hver dag kvist forsiktig bite ned. Deretter utføre den andre øvelsen - bli konvertert fortennene kvist og kjeve beveger seg i forskjellige retninger. To måneder etter flytting til den tredje fasen: en slutt grener holde ham i hånden, og en annen - hans tenner, prøver å rive av et stykke. Dette anspente kjevemusklene, forbedrer blodstrømmen til tannkjøtt og tenner, som til slutt styrker tennene og reduserer betennelse.
De komplekse legemidler foreskrevet av legen din, og behandling av periodontal sykdom folk metoder gi god terapeutisk effekt, eliminere betennelse, styrke tannkjøttet og tennene, noe som resulterer i utvinning eller betydelig forbedring i kronisk sykdom.  
Яндекс.Метрика