Hvordan å behandle en vinter?

 I vinter vår hud føles ekte stress, kulde, vind, slag varmeovner, mangel på vitaminer. Huden peeling, og rød all slags rop om hjelp.

 Forsvarlig omsorg i det kalde dager


 Uregelmessig hud om vinteren eller fullstendig mangel på det svekker den beskyttende funksjon av huden, føre til tap av fuktighet og skjørhet av blodkar. Hvis utbruddet av våren trenger du ikke ønsker å avsløre i hans årer, for eksempel ved vingene av nesen eller kinnene, pannen shelushaschyysya, bør hudpleie være daglig.

 Tre hvaler


 Uansett årstid bør følge tre grunnleggende trinn daglig hud rensing, toning og fuktighetsgivende ( ernæring ). I den kalde blir noen hud tørrere. Dette bør bli husket når du velger omsorg og endre sine vanlige midler for kosmetikk for tørr hud.
 • Rengjør ansiktet vinter. Utelukke såper og geleer. Klar hud bør være morgen og kveld ved hjelp av en kosmetisk krem ​​eller kremet rengjøringsmidler. Det er lurt å velge "renere" merket "for sensitiv hud." I stedet Scrub med store slipende partikler i kaldt bruk en myk peeling.
 • toning vinter. Ikke nekte muligheter! Denne fasen forbereder huden for fuktighet og forsterker krem. Men ikke bruk produkter som inneholder alkohol. De sterkeste tørket allerede overtørket hud.
 • Fukte. Vinteren bør ikke bare verne, men også fukte huden. Jo kaldere ute, jo fetere å være krem. Men det er bedre å bruke over natten eller i minst 2 timer før du går kaldt. Velge kremer i termisk vann, vil de beskytte mot utseendet på irritasjon og rødhet skyte.

 Det faktum at huden din vil elske


 Vinter - dette er god tid for alle typer skjønnhetsbehandlinger. Så hvis du har vært å sette av et besøk til skjønnhetsekspert, nå dette var riktig tidspunkt. Men kan noen prosedyre gjøres hjemme. Ikke glem å mette huden med vitaminer og næringsstoffer masker, hjelper de å opprettholde væskebalansen. Hvis huden din er sensitiv, kan deretter nærende maske gjøres to eller tre ganger i uken. For alle andre typer hud nok for en dag.
 Maske med ost og tusenfryd lindre og helbrede huden.
 1 ss. l. kilos ost med 2 ss. l. kamille suppen til en jevn røre. Sett den resulterende masse i 20 minutter, og skyll med varmt eller kaldt vann.
 For å forberede et avkok av kamille, hell 1 ss. l. kamille blomster kopp kokende vann, dekk tett og avkjøl.

 Diett for Beauty


 Noen hudpleie vil gi synlige resultater hvis du ikke spiser balansert. Sørg for å inkludere i vinter diett så mange forskjellige frukter og grønnsaker. For fornyelse av hudceller er viktig vitaminer A, E og C. Dens mangel vil føre til for tidlig aldring. I tillegg til mat som er rik på vitaminer ovennevnte, er det viktig å ta spesielle vitaminer.

 Hvordan ta vare på leppene i vinter?


 Lips - den mest berørte delen av ansiktet i vinter, og de trenger spesiell beskyttelse. Det første du må kvitte seg med dårlige vaner slikker leppene på gaten. Fra dette begynner de å tørke enda mer. Utmerket takle spesiell obvetryvanyem beriket leppepomade eller chapstick. Før sengetid, gjelder på rene lepper nærende krem.

 Hvordan ta vare på hendene i vinter tid?


 Til kalde hender rød og skrelle. Disse faktorene fremskynde aldringsprosessen, vi helt ubrukelig. Så glem om vinteren hender kan ikke i alle fall.
 • I normal fuktighetskrem, er det nødvendig å bruke fet, bedre basert på glyserol. Gjelder det en halvtime før du går utenfor.
 • For håndvask, bruk såpe med fuktighetsgivende agenter.
 • Før oppvasken bruke gummihansker eller bruke glyserin krem ​​skaper en beskyttende film.
 • Aldri gå ut i kulden med våte hender.
 • Ikke slå av "Meny" i badekaret pleieprodukter, bedre olje.
 For veldig tørr hud på hendene, underarmene i 10-15 minutter i et oppvarmet vegetabilsk eller olivenolje, som tidligere Tilsett noen dråper sitronsaft. Deretter DAB hånd håndkle og påfør en nærende krem.

 Hvordan ta vare på din negler vinter?


 Vinter negler krever også ekstra beskyttelse mot kulde - så ikke overse medisinsk neglelakk som skal utføre en beskyttende funksjon. Ikke glem å bruke vinterhansker eller votter - og de skal bruke før du forlater huset for å unngå brå temperaturendring.

 Liket av gudinnen


 Behovet for å varme klær, forandringer i temperatur og fuktighet fører til tørr hud fra kroppen. Various avslappende og styrkende bad i kulden vil være en reell frelse for kroppen din.
 Mykgjøre huden hjelper bad med hvetekli.
 Før du ringer i badevannet, hell i en gasbind pose 2 ss. l. kli og henge den på kranen slik at det holdt gjennom jet.
 Etter badet nødvendigvis gjelder for huden nærende krem ​​eller enkel grønnsak (oliven) olje. Olje påføres med en bomullsdott og gni riktig, bør restene skyll med varmt vann.

 Hvordan ta vare på hæler?


 Vinter hud på føttene ofte bli altfor tørr, fast, flassende. Normal hygiene og fotpleie hjelp, men ikke for lenge. Adresse hjelp av spesielle bruk for kosmetiske og medisinske kremer salver som inneholder stoffer som forårsaker aktive eksfoliering av døde celler - salicylsyre (6%) og melk (5 til 12%) syre, urea (10 til 30%) . Vanligvis blir disse komponentene kombineres med fuktemidler. Ikke overse og fot skrubb. Foretrekker masse av polyetylen granulat.
 En spesiell avdeling gi slitne føtter etter en dag med virkelig moro. Hell over i en bolle med varmt vann, tilsett 1/4 kopp fersk sitronsaft, en klype kanel, 2 ss. l. olivenolje og 1/4 kopp melk.
 Forfatter: Irina Katayeva  
Rengjøring av huden. Verktøy for behandling av huden

 Vurdere hvordan du rengjør huden. Hva middel til bedre bruk for å rense huden på hendene?
 Hva kvinne drømmer ikke om vakre hender med fløyelsaktig og myk hud og negler godt preparert? Imidlertid er en naturlig del av strukturen i hud og negler på hender som de trenger konstant beskyttelse, for å sikre at bare du kan. På dorsum av hånden hud inneholder svært få talgkjertler på håndflatene og de ikke. Den omfatter fem ganger mindre vann enn huden. Det er derfor huden din blir eldre og, fremfor alt, uten forsvarlig omsorg kan lett gi til andre på din alder, og ofte overdrive det. Kjemisk, så tilrettelegge oppvasken, vaske og rengjøring hender og negler forårsake stor skade. De er mer enn åpen for andre deler av kroppen blir påvirket av ytre stimuli, støv, skitt, sol, vind, vann, frost. Alle disse faktorene gjør huden tørr og tynn, og negler - svake og sprø. Vare på hender og negler er tre grunnleggende obligatoriske trinn: rensing, ernæring og hydrering

 Hvordan å vaske hendene og negler


 Helsen til hud og negler, avhenger i stor grad på bruk av hygieniske komponenter. Såpe - den viktigste middel for å rense huden hender negler. Det er klumpet, flytende, i form av granulater eller flak
 Å vaske hendene er beste flytende såpe, fordi overflaten kan akkumulere klump avle bakterier og bakterier. I tillegg er den flytende såpe inneholder ofte ulike komponenter som ikke bare fjerner skitt, men også fukte huden og negler, næring, styrke og glatte ut rynker.
 Denne såpen perfekt beskytter huden mot for tidlig aldring. Den moderne kosmetiske industrien produserer et stort antall forskjellige varianter av såpe, de fleste som inneholder planteekstrakter som er gunstig for hud og negler. Å eliminere sprekker helbredende mindre riper egnet såpe fra glyserin, svovel og calendula ekstrakt. Å forynge huden eller bruk yoghurt mint såpe, og for å styrke negler - med Dødehavet salter eller tindved olje. Protivoallergicheskie såpe med lavendel ekstrakt flokk eller eliminerer irritasjon og betennelse. Svak og tørr hud er perfekt såpebasert fuktighetskrem.
 En annen måte å rense huden - spesielle sanitære servietter, som er praktisk hvis du ikke kan vaske hendene. Det er best å kjøpe en hypoallergenic kluter impregnert med planteekstrakter og inneholder ikke alkohol.
 Det renser hendene uten såpe såkalte vann ikke krever skylling. Det inkluderer spesielle desinfiserende tilsetningsstoffer, det er vanligvis pakket i praktisk å bruke container med dispenser. Denne støvsugeren er best brukt før manikyr - det beskytter neglene mot fuktighet metning, slik tilfellet er med konvensjonelle vaske hendene med såpe.
 Vask hendene med varmt vann trenger bare, som den kalde tørker huden begynner å flasse av, coarsens og lagdelte negler. Bor på huden i lang tid, bidrar vannet til sin tørrhet, så hender bør umiddelbart tørke mykt håndkle.
 Før rengjøring, klesvask, oppvasken bør alltid gummihansker, de hindrer virkningen av kjemikalier på huden. Å gjøre husarbeid gunstig for penner, sette dem på en fuktighetsgivende eller nærende krem ​​hver gang før du tar på hansker. Dette skaper et eiendoms effekt badstuer, varmt vann og nesten fullstendig fravær av luft vil fremme bedre penetrasjon inn i huden av næringsstoffer fra kremen.
 Nyttige råd for omsorg for tørr hud hender
 Hvis du har veldig tørr hud, kan i stedet for såpe for å rense melk brukes for sensitiv hud.  
 Før du slitasje stilig swimsuit ærlig, sørg for at huden i bikiniområdet var glatt og velstelt. Voksing bikinilinjen - svært intime og delikat prosedyre.


Voksing ømfintlige områder


 Kosmetologer si at ty til barbermaskinen i dette ganske delikat område ønskelig. Som kjent kan etter barbering håret blir mer rigid og sensitiv hud være irritert eller, enda verre, inngrodde hår.

 Den ideelle situasjonen i dette tilfellet er voksing. Kosmetiske selskaper tilbyr et bredt utvalg av verktøy til hårfjerning, inkludert hjemme. Det kan være geler, kremer og spray, og den mest effektive og sikre antatt voks.

 Før behandlingsområdet designet for hårfjerning, er det nødvendig å behandle tonic som forsiktig og nøye avfettet og renser huden. Siden fremgangsmåten er noe smertefulle, huden kan forårsake talkum med mentol, som har en lett bedøvelse og antiseptisk virkning. Da den oppvarmede voks spatel blir påført huden, og et par minutter lett fjernes.

 Noen jenter foretrekker å fjerne nesten alt håret i bikinilinjen, kaller denne metoden "deep bikini".

 Det er en annen - "ekstra-bikini", i dette tilfellet fjernes helt all hår i bikinilinjen, inkludert hår i skrittet. Etter inngrepet, kan huden forbli voks som enkelt kan fjernes med et spesielt verktøy basert på olje. Som for effektiviteten av denne prosedyren, er det trygt å si at etter voksing bikinilinjen, laget varm voks effekten varer fra to uker til en måned.

 Hvordan, da, er voks? Voksing bikini voks er laget ved hjelp av to typer:

  •  Varm voks brukes på store områder av huden på 38-42 grader i retning av hår vekst. Under prosedyren, huden er oppvarmet, åpne porene og håret lett fjernes;

  •  Myk voks anvendes hovedsakelig i form av varme. Hovedsakelig beregnet for bruk i bikini området for å fjerne ansiktshår. Voks papir stripen er fjernet bevegelse mot hårvekst.


  •  Wax er en svært effektiv metode for å fjerne uønsket hår, men det bør bli husket, og dets bivirkninger, ofte i huden etter hårfjerning er rødhet, men dette er bare en midlertidig effekt, og vanligvis et par timer det går. Etter hårfjerning voks i 4-5 timer er bedre ikke å fukte huden.  
    Яндекс.Метрика