Hvordan å behandle en sår hals
 Alle foreldre møtt med problemet med forkjølelse. Og alt er ikke alltid i tide, gikk bare ung mor å jobbe som hennes barn har fått snørr og hoste. Hoste i barndommen - noe ofte nok og behandlet raskt. Du kan ikke si om voksne som hele tiden søker informasjon enn kurere sår hals.

 Spray hals


 Moderne farmakologi overrasket sine kunder et stort spekter av midler mot hoste og forkjølelse. Hva skal jeg velge? Hva skal jeg velge? Hver syk person står overfor noen dilemma enn å behandle en sår hals.
 Men hver verktøyet er rettet på å eliminere visse sykdommer, slik som medikamenter som Stopanhin, Heksoral, Kollustan, Kamfomen og Kameton - effektiv spray hoste, men laryngitt og faryngitt, så vel som en hvilken som helst annen sykdom, er de ubrukelige.
 Kameton - spray hoste har anti-inflammatorisk effekt, lindrer kramper og sår hals. Hvis tilbakevendende smerter og tørrhet, og hjelp Kamfomen Ingalipt. I streng kulde infeksjoner Heksoral blandet karakter - en flott måte enn å behandle en sår hals.

 Skyll med smerter i halsen


 Skyll med kaldt og betennelse - et effektivt verktøy ikke bare fordi det lindrer smerte og letter hoste, en væske vasket ut alle skadelige bakterier og smitte, og dermed være i stand til å oppnå positive resultater raskt. Den beste måten er ansett som en løsning av natron eller furatsillina. Do skylleprosedyre på et tidlig stadium av sykdommen hver time, deretter midlene kan erstattes avkok av urter som ikke bare letter hals tilstand, men generelt kan hjelpe kroppen takle kulden.

 Hvordan å behandle en sår hals raskest


 Dersom barnet er vanskelig å få tåle termisk innånding prosedyre, forstår den voksne at slike verktøy bidra til raskt å stå opp. Den mest kjente måten å hoste - innånding av damper razvaryvsheysya poteter. I gamle dager innånding kokt skrelle, men mange leger si at du kan bruke vegetabilsk selv. Vidvaryvshy poteter inntil gjort, må det bli knust, pasienten må bøye seg over en kasserolle og sakte inhalerer dampen fra toppen bør nakrytysya håndkle til dampen som forsvant, og pasienten bør ha en god svette.  
 Vakker spasertur - er ikke bare obligatorisk ferdighet kvinnen ønsker å trekke oppmerksomheten til det motsatte kjønn. Vakker gangart gir riktig posisjon av ryggraden og stoppe innstilling - og dette i sin tur en positiv innvirkning på bevegelsesapparatet, alle muskelgrupper og organer i menneskekroppen. Så tenk på hvordan du kan utvikle et godt trekk, er det nødvendig ikke bare zavoyovnytsyam menneskenes hjerter (de er liksom bare vet svaret på det spørsmålet!), Men enhver kvinne som bryr seg om deres helse og ønsker å se og føle for ett hundre prosent.
 Hvordan utvikle et godt trekk? Dette er kraften av alle - nok til å produsere noen enkle vaner og overvåke deres daglige prestasjoner.
 Samsvar med riktig holdning.
Hvordan utvikle et godt trekk?

 Krum rygg, skuldre hengende, kan hodet vippes frem ikke være ledsagere fin tur. Dens fundament - riktig holdning. For å oppnå det, må du utføre ukomplisert øvelse: heve skuldrene så høyt som mulig, ta dem tilbake og slipp. Her er det, riktig holdning! Dette brystet bør være raspryamlena, haken hevet, magen litt trukket. Føttene skal være parallelle. Musklene i rumpe og lår trange. Løse denne situasjonen og prøve å holde seg til det mens du går.
 Sette foten mens du går. Når hælen og tå flytte til være nesten på samme linje. Lov liten tå spredning utenfor, men i alle fall ikke inne - du trenger ikke bære toed og attraktiv jente som søker å forstå kunsten hvordan å utvikle et godt trekk. Ved kjøring på land opprinnelig plassert femte, deretter fokusere legemet overføres til den midterste del av foten, da - på tåen. Sjokket av landet - og neste trinn!
 Sekvensen av foten og kropp. Hvor ofte sett racing på full fart kvinne som kroppen beveger seg fremover, og deretter - føtter! Dette kurset kan ikke kalles elegant - så hvis du ønsker å øve for å forstå hvordan man kan utvikle et godt trekk, gjør alt nøyaktig det motsatte: først frem "er" fot, da - tilfelle.
 De riktige trinnene.
Hvordan utvikle et godt trekk?

 Ingen trenger dribotyt eller for brede satt bena. Så walking "åtte" lite attraktivt for andre, skjønt, så gå modeller på catwalken. Trinn lengde må være lik lengden av foten uten sko. Selvfølgelig centimeter måle sine skritt ikke trenger, stole naturlig "øye" - og mer!

 Riktig bevegelse av armer, hode, hake posisjon.
 Ikke svinge armene når han går og avstå fra å bo i sine lommer. Hendene skal bevege seg tilsvarende rytme trinnstørrelse. Lederen skal ikke vrikke. Haken bør rettes fremover, men det gjorde ikke slå for høyt opp.
 Treningsøvelser for ryggen. For å opprettholde riktig holdning og - som et resultat - vakre trekk du kan utføre en øvelse:
 Øvelse 1. Ligg på gulvet, fortynne hånd i hånd. Hev hodet, nakke musklene strekkes, trekke sokker over. Hold denne posisjonen i 10 sekunder.
 Øvelse 2. Sitt på en stol, hendene bak hodet starte, bøy. Bo i denne posisjonen i fem sekunder.
 Øvelse 3. Ta bena. Ta hendene tilbake, lås holenostopы hender. Gjør treg vippe fremover, prøver å berøre pannen gulvet. Flytt vekten nede. Bo i denne posisjonen i 20-30 sekunder.
 Øvelse 4. Stå opp, ta hendene bak ryggen din, stulyvshy i deres "slottet". Strekke hendene. Slapp av - og rygg belastning.
 Øvelse 5. knele ned, ta tak i stolen, bøy. Bo i denne posisjonen i 10 sekunder.
 6. Øvelse Ligg på magen, armene utvidet langs kroppen, håndflatene distribuere opp. Bend, løfte hodet, hender og føtter noen inches av gulvet. Bo i denne posisjonen i 10 sekunder.
 Øvelse 7. Gå tilbake, stå opp, belaste ryggen muskler. Det spiller bøyer ikke beina og trekke dem opp fra gulvet og holde hendene en liten kropp. Bøye ryggen, hold pusten.
Hvordan utvikle et godt trekk?

 8. Øvelse Ligg på magen, gripe tak i anklene, bøy tilbake så mye som mulig. Bo i denne posisjonen i 10 sekunder.
 9. Øvelse Ligg på ryggen, bøy knærne, bøy torso midjen (magen jag opp). Basert på hans hode og hender til å bo i denne posisjonen i 10 sekunder.
 Gjenta hver øvelse 5-10 ganger - og regelmessig trening snart gi ønsket resultat, og problemet med hvordan å utvikle den rette farten, forsvinne av seg selv.
 Praktisere god holdning. Det er mange måter å rette stilling trening, men er ansett for å være den mest effektive gang med en bok på hodet. Legge boken på hodet (ikke bare sette Ozhegova Ordbok - ikke bok ikke å være vanskelig) Og prøv å gå med det, vil det ikke slippe. Ved første synes det komplisert, men med praksis kan du selv gjøre snur hodet med en bok om det og Crouch i denne posisjonen.
 Velge riktig sko. Hvis du tenker på hvordan man skal utvikle god holdning, glemmer altfor høye hæler og joggesko. Det beste alternativet for de som ønsker en god tur - i gjennomsnitt hæl sko.
 Ved å følge disse tipsene, du bestemmer deg for seg spørsmålet om hvordan man skal utvikle den rette farten, blir grasiøs og elegant, få deg beundrende blikk av andre. Og ikke glem den søte smil og godt humør - fordi ingen skjønnhet er ikke kompatibel med neulыbchyvыm og frustrert ansikt!  
Hvor å redusere størrelsen på magen?
 Hvis en person lider av fedme, er det ikke nødvendig å umiddelbart komme på en diett. Det er bedre å først prøve å redusere størrelsen på magen hans, slik som å redusere mengden av mat som forbrukes og beskytte deg fra overspising. Etter en stor mage - en sak ikke bare for din fylde, men mange helseproblemer. Spesialister vist at folk som magen er veldig stor, ofte lider av oppblåsthet, smerte, ptose av magen. Og så du kan unngå alle disse problemene, la oss snakke om hvordan du kan redusere magen størrelse uten kirurgi, nedenfor.
 De viktigste årsakene unormal økning i magen
 De viktigste årsakene til dette fenomenet, ifølge leger, kan vurderes:
 - Overspising;
 - Mat vane å drikke rikelig med vann eller te;
 - Vil ikke spise 1 - 2 ganger om dagen i stedet for 3-4 ganger;
 - Bruk mat til å håndtere en dårlig stemning med stress eller kjedsomhet;
 - Den vanen med å spise mens du leser en bok eller nyte TV.
 Og hver person som ikke er fornøyd størrelsen på magen hans og ønsker å redusere det, husker faktorer for å kunne justere livsstilen din og forbedre din diett.
Hvor å redusere størrelsen på magen?
 Viktige anbefalinger for å hjelpe deg med å håndtere problemet
 1.  Prøv å spise ofte, men i små porsjoner. Tren deg til å bruke i stedet for store plater liten skål (ikke pålegge ham bitter mat, fordi ellers vil du lure seg selv).

   Mat skylt ned med bare noen få slurker med væske eller skylle ned i det hele tatt. Umiddelbart etter måltid drikke ikke anbefales - bedre gjøre noen slurker med vann før du setter deg ned ved bordet. Men hvis maten er veldig tørr, uten vann vil det dårlig assimilert - Husk dette ikke å skade magen.

   Drikk når du ønsker å spise. Mellom måltidene kan du bli kvitt sult, hvis du drikker vann, juice, te eller melkeprodukter. De ikke bo i magen og derfor kan ikke strekke det.

   Gjøre spesielle øvelser. Hver dag, på tom mage utføre denne øvelsen: stående rett, puste luft i dypt og så puster sakte, maksimal stuper mage, hold. Øvelsen bør gjentas tretti ganger på rad, og du må gjøre hver dag, umiddelbart etter oppvåkning (fortsatt tom mage).

   Vær tålmodig. Alle som ønsker å redusere størrelsen på magen din, husk at denne prosessen er ganske lang. Du er nødt til å bruke minst to til tre uker å håndtere problemet. Og etter at magen er redusert, fortsetter å spise små porsjoner og aldri prøve (med få unntak) ikke drikker sitt måltid.
   Medisinske løsninger på problemer
   I dag kan du redusere størrelsen på magen og ved hjelp av spesielle medisiner. Dessuten er det ikke nødvendig å gjøre operasjonen - selv om det skulle bli gjenkjent kirurgisk metode for å løse problemet betraktes som en av de mest effektive i dag.
   Det bør bemerkes at pasienter som kontaktet klinikken for å redusere størrelsen av magesekken kan tilby:
  1.  "Sydd" nederst i magen med et spesielt verktøy, som vil bli administrert gjennom munnen.

    Å plassere en silikon ballong i magen, som deretter kan lett fjernes.
    Men for å ty til slike metoder bare tilrådelig dersom problemet med overvekt for dere er svært alvorlig. I alle andre tilfeller er det bedre å gjøre enkle og rimelige anbefalinger som ble beskrevet ovenfor.  
Яндекс.Метрика