Hvordan å behandle en hoste ammende mor

 Angående amming og amming funksjoner, er det mange feil. En av de mest "populære" - en syk mor ikke kan amme. Faktisk er alle imot: på ammende kvinner hoste, trenger morsmelk barnet to ganger!


 Hoste under amming: Hva du trenger å vite


 Forsvar ordnede organ amming ofte svekket. En kvinne kan lett forkjølet eller bli utsatt for en alvorlig sykdom. Hoste - den viktigste symptom på akutt luftveissykdom, SARS, bronkitt, lungebetennelse, allergier. Hva du skal gjøre for å ikke smitte babyen? Først av alt, trenger ikke å få panikk og å avvenne babyen fra brystet ved første tegn på en kald.
 Bli kvitt babyen dyrebar tid tilbrakt sammen med min mor alene under fôring, gjøre babyen humørsyk og rastløs. Videre vil en skarp overgang til kunstig blanding forårsake mer skade enn nær kontakt med sin mor, som har en hoste og rennende nese. Forresten, er det antatt at melken av ammende mødre syk mozhnakyp'yatyty og deretter gi barnet. Dette er absurd! Kokende ikke bare ødelegge den utløsende agent, men også forvandle verdifull naturlig produkt "smokk", frata det av alle nyttige og antimikrobielle egenskaper. Mulighetene for moderne medisin kan plukke skånsom behandling for kvinnen som ammer.
Hvordan å behandle en hoste ammende mor

 Amming under en kald er ikke bare mulig, men sørg for å fortsette! Hjem forholdsregel - bruk av Bandasjen ikke bare fôring, men noen nær kontakt med barnet. Melke syke mor - og det beste forebyggende medisin for sitt barn. Under svangerskapet, en kvinnes kropp som feeder produsert beskyttende antistoffer som er overlevert gjennom melk barnet, og gir ham en naturlig immunisering.


 Hvordan velge et middel for hoste under amming


 Responsen til de minste endringer i helse ammende bør være umiddelbar. Hvis du lar problemet lysbilde, kan banalt hoste bli forvandlet til en mye farligere sykdommer, slik som i unilateral lungebetennelse. Et godt middel for hoste ammende mor vil hjelpe deg å velge en lege. Betyr fortsatt foretrekker?
Hvordan å behandle en hoste ammende mor


 Folk rettsmidler for hoste i amming


 Oppskrifter av tradisjonell medisin er bra ikke bare fordi det er nesten gratis i forhold til offisielle medisin. Deres største fordel naturlighet og sikkerhet for mor og hennes baby.

 •  Konfrontere en sterk hoste kan være å ta melk med tillegg av alkalisk mineralvann. Varm drikke litt drikke i løpet av dagen.


 •  Hes hoste mykne melk der kokt fiken.


 •  Uproduktiv (tørr) hoste nøytralisere et slikt verktøy: melken er kokt løk, tilsett buljong i en liten del av honning. Legemidler drikke tre ganger om dagen.


 •  Når du hoster bør drikke mye. Det kan være bær fruktdrikker, sjy fra hoftene, varmt kokt vann med tillegg av 2 - 3 ss solbær syltetøy.


 •  Vi går til apoteket for medisin


   Narkotika produsenter har tatt vare på ammende mødre - i en masse penger på å selge hoste som ikke forstyrrer med bryst-mate en baby. La oss ta en titt på de mest populære:

 •  Ambroxol (analog Lazolvan, Ambrobene Bronchostop) - hell takle vanning sputum;


 •  Prospan - middel basert eføy. Den har en kraftig bronhospazmolytycheskym og anti-inflammatorisk handling. Ta 10 dråper til fem ganger om dagen;


 •  Herbyon (sirup plantain) - god i tørr uproduktiv hoste. Drikk 5 ml 3 ganger om dagen;


 •  Pertussin - en dessert skje tre ganger om dagen;


 •  Alle rusmidler hoste, som inkluderer anis eller lakris rot.
  Hvordan å behandle en hoste ammende mor •  Husk at behandlingen ikke undertrykke hoste arbeider, som er bare en beskyttende reaksjon og eliminere årsaken. Velge riktig pleie mor vil gjøre en kompetent spesialist.
   Overgangsalder eller overgangsalder, kommer i hver kvinne. Tids menopause individuell og avhenger av mange faktorer.


  Årsakene til overgangsalder


   Normalt demping prosesser reproduktive funksjon begynner etter 45 år. Denne prosessen utvikler vanligvis gradvis.
   Først redusert østrogen produseres av eggstokkene. Denne prosessen kan ta 5-6 år og heter premenopausale. Neste stopp menstruasjon (menopause). I videreutvikling av degenerative prosesser i kjønnsorganene og andre såkalte østrogen. I tilfelle av menopause 45 år er det som kalles "tidlig". Årsaken til menopause er en naturlig eggstokksvikt som hormonproduserende organer.
   Årsakene til tidlig overgangsalder variert. Denne smittsomme sykdommer, spesielt i puberteten, medfødte misdannelser av organer, endokrine sykdommer og andre.
   Menopause kan oppstå i alle aldre etter operasjonen for å fjerne begge eggstokkene eller livmoren. Behovet for et slikt radikal interferens oppstår når tumorer av disse organene. Hvis eggstokkene er mer eller mindre klare, produserer ikke kroppen et hormon, ingen hormoner, hvorfor menopause oppstår når eggstokkene bevart ved histeroektomii? Fordi livmoren er det viktigste organet for østrogen og progesteron. Hvis den mangler, eggstokkene gradvis slutter å produsere disse hormonene.
   Å akselerere utbruddet av overgangsalder kan være endokrine lidelser som diabetes, stoffskiftesykdommer, syndrom Sheehan - Ovarian hypofunksjon av sentral opprinnelse utvinne fra massive blodtap under fødselen eller i operasjoner som følge av iskemi hypofysen. Eggstokksvikt kan bli fremskyndet hos pasienter som regelmessig tar hormoner på en systemisk sykdom eller mottar kjemoterapi mot kreft.
   Som en følge av avviklingen av østrogen og progesteron av eggstokkene, til slimhinnen i livmoren opphøre være sykliske endringene som kreves for implantasjon av et befruktet egg. Følgelig stoppe menstruasjon. I de fleste eggstokkene ikke lenger er en prosess for modning av follikler og graviditet blir umulig.
   Vær imidlertid oppmerksom på at disse gradvise prosesser. I noen tilfeller oppstår graviditet i overgangsalderen, fordi før utbruddet av overgangsalder trenger å ta vare på prevensjon. Livmoren er gradvis redusert i størrelse og andre organer begynner å målrette et underskudd på østrogen.
   Først av alt, vagina og urinrøret. De har reseptorer for østrogen i overgangsalder på grunn av mangel av dette hormonet hos kvinner opptrer tørrhet i slimete og glatt muskulatur svekkelse. Klinisk det er manifestert ved en gradvis svekkelse av musklene i skjeden og bekkenbunn og provoserer senking av disse organene. Fra urinveiene begynner å forstyrre inkontinens under brå bevegelser, hoste og ler.
   Nesten samtidig med begynnelsen av degenerative forandringer i urogenitale system starte vegetative-karsykdommer. Kvinner bekymret hetetokter og svetting, som kan variere frysninger. Sentralnervesystemet oppstår irritabilitet, emosjonell labilitet og søvnforstyrrelser. Alle disse symptomene på overgangsalder, det er viss tid, så kroppen tilpasser seg mangel på hormoner og gradvis autonome nervesystemet lidelser og forsvinne.
   For å korrigere mangel av hormoner og menopause lettelse selvfølgelig det er spesielle stoffer som velger gynekolog vurderer individuelle egenskaper.  
  Hvordan å gå ned i vekt i skuldre og rygg

   Et vanlig problem med overvektige mennesker er opphopning av fett i skulderen belte og tilbake. Disse forekomstene er utvilsomt ødelegge formen og svært begrenset utvalg av klær som ekstra inches må gjemme under klærne. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan å gjøre en god rygg og skuldre og tonet.


   Start med mat


   Settet med tiltak for vekttap bør inkludere strømbelastning og riktig kosthold. Hvis du spiser alt, sørg for å vurdere din daglige meny og ivareta følgende anbefalinger:
  Hvordan å gå ned i vekt i skuldre og rygg


 •  Redusere antall kalorier du forbruker per dag.


 •  Endre din måte å tilberede. Stekt mat er svært skadelig for kroppen, så du bør foretrekker matlaging til damp i ovnen eller på grillen.


 •  Bruke færre krydder og salt. Salt holder vann i kroppen, og kryddere stimulere appetitt.


 •  Redusere inntaket av fett og raske karbohydrater som finnes i poteter, hvitt brød, pasta, søtsaker.


 •  Drikk nok vann. For voksenpris væskeinntaket er 15-2 liter per dag.


 •  Et sett med øvelser for skulderen belte


   Å fjerne overflødig fett i skuldrene, utføre følgende oppgaver:
  Hvordan å gå ned i vekt i skuldre og rygg


 •  Ta en passende håndmanual vekt på, sitte på en stol eller benk og uprit albue trenyruemoy hånd like over kneet. Heve og senke skall flere ganger til du føler deg sterk stress og tretthet i musklene. Endre side og gjør den samme øvelsen. Gjenta alle trinn i 3 sett.


 •  Grab manualer og stå rett. Løfte hendene opp og deretter sakte bøye dem på albuene slik at skjellene var bak hodet. I dette tilfellet, sørg for at albuene er ikke fra hverandre, og "sett" direkte. Så bare ta en treg start posisjon. Gjør 3 sett med 12-15 slike tider.


 •  Stå rett, føttene spredt skulder bredde hverandre. Hender med manualer plassert langs kroppen. For inspirasjon, heve armene til siden slik at de er vannrett på gulvet. Hold denne posisjonen i noen sekunder og puster ta startposisjon. Gjenta så mange ganger du kan.


 •  Øvelser for ryggen


   Vurdere omfanget av fysiske aktiviteter som vil hjelpe deg bli kvitt ekstra inches i ryggen:
  Hvordan å gå ned i vekt i skuldre og rygg


 •  Komfortabel seng matte på gulvet og ligge på den. Ben bøy i knærne og plasser ca 20 cm fra hverandre. Legge armene i kors på brystet. Lag en kraftig økning og trykk trunk lårene. Så igjen, len deg tilbake og bøy i thorax-regionen. Gjør denne øvelsen minst 10 ganger.


 •  Gå ned på kne, lener seg på albuen. Hode og kroppen skal danne en rett linje. Bue ryggraden opp og ned, som en katt. Gjenta bevegelsen 20 ganger.


 •  Sitt på gulvet, trekke beinet foran deg, plasserer hendene bak ryggen og mager på håndflaten. Løft bekkenet så høyt som mulig og sikker posisjon i 5 sekunder, deretter slappe av. Utføre denne handlingen 10-15 ganger.


 •  Ta manualer og sitte på en stol. Kroppen fremover, presset brystet til lårene. Fortynne hånd i hånd, løfte sportsutstyr ved maksimal høyde.


 •  Gå ned på kne, bør tjene som et omdreiningspunkt knær og hender. For inspirasjon trekke høyre arm og venstre ben parallelt med ryggraden. På utpust, tilbake til startposisjon. Deretter gjentar det samme som å endre retning. Gjør 10-12 repetisjoner.


 •  I denne artikkelen har vi gitt noen nyttige råd for de som ønsker å gå ned i vekt på skuldrene og ryggen. Vi håper tipsene ovenfor vil være nyttig for deg.  
  Яндекс.Метрика