Hvordan å behandle en konstant rennende nese?
 Sannsynligvis hver av oss en gang i mitt liv opplevde en svært ubehagelig fenomen som kalles vandøde. Og ikke for ingenting at de sier at i denne tilstanden og verden er ikke hyggelig - synet og lukten krenket forferdelig lunger, unngå å puste. Hvis sykdommen er permanent, så må du ta hastetiltak for behandling. Hvor farlig kronisk rhinitt, årsaker og hvordan man skal håndtere denne sykdommen - les videre. Hva er en konstant rennende nese og hvordan det farlig?


 I medisin, en sykdom som kalles rhinitt og det er betennelse i neseslimhinnen, som kan være på grunn av innflytelse på det av forskjellige skadelige bakterier. Dessuten kan en lignende reaksjon spores, og de resulterende virkninger av støv eller forskjellige gasser. Menneskelige nese er en fin måte luft desinfeksjon. Derfor er den største fare kaldt - er at når slimhinnen er betent, mister det meste av dens muligheter for desinfisering av luft som kommer inn i det nasale sinus. Som et resultat, kan i løpet av rhinitt lett fange en smittsom sykdom som en forkjølelse.
 Ofte går sykdommen bort etter noen dagers behandling, eller kurere seg selv innen en uke. Imidlertid kan det være noe slikt som en konstant rennende nese. Han uttrykte at lunger og nese kan vare i måneder eller år. Den viktigste årsaken til dette problemet - er det på tide ubehandlet akutt rhinitt.
Hvordan å behandle en konstant rennende nese?

 Risikoen for permanent kald er mulige komplikasjoner av svelg, svelg, luftveier og slitasje. Også, hvis ubehandlet, kan pasienten begynne alvorlig hodepine og hjerteproblemer. Hyppig nesetetthet kan føre til forstyrrelser i oppmerksomhet og hukommelse forverring av hjernens aktivitet.

 Hva gjør du hvis du har en konstant rennende nese?


 Hvis du lider av konstant, kronisk rhinitt, bør du straks oppsøke lege. Først må du finne årsaken til denne sykdommen, da dette vil avhenge av hvilken metode for behandling som vil hjelpe deg å bli bedre. Du må også huske på at jo tidligere behandlingen startes profesjonell, jo raskere vil bli kaldt og redusere sannsynligheten for komplikasjoner.
 Som for tradisjonell medisin, er det mange måter å behandle kronisk rhinitt, og en av dem - bartrær duft innånding av essensielle oljer og oppkuttede urter. Mange anbefaler drypp eller smøre nesen juice Kalachoe planter. Bedømme etter vurderinger, veldig god urte infusjon av peppermynte, plantain og sitronmelisse. Nok til 20 g av hver av disse ingrediensene og hell et glass med kokende vann. Denne buljong kan anvendes for inhalering, og for å begrave nesen. Å fremskynde helbredelsesprosessen, bør hver dag spise mat rik på vitamin C.
Hvordan å behandle en konstant rennende nese?

 Men du vet at det er bedre å gjennomføre regelmessige sykdomsforebygging enn kur har oppstått. Og dette konstant rhinitt er intet unntak. En nærmere behandle kroppen din, og du vil tjene takknemlighet på det som godt å være!  
Hvor farlig føflekker: symptomer på sykdommen er, behandling
 Føflekk (eller nevus) - et pigment formasjonen i menneskelig hud, som har et medlemskap av melanin og melanocytter. Betyr hver person de har mer eller mindre, men vel verdt det å vite at det er ikke bare harmløse manifestasjoner, men også farlige føflekker som kan gi stor skade for vår helse, spesielt - kreft. Sikre føflekker


 For bedre å forstå hvor farlig føflekk, å begynne å snakke om trygge nevus.
 Normal føflekk ser ut som en flat flekk brun eller svart. Vanligvis disse fødselsmerker eller ikke handle på huden i det hele tatt, eller virke litt. Størrelse godartede enhetene ikke overstiger størrelsen på en blyant viskelær på. En av indikatorene på sikkerhet føflekk - håret vokser direkte fra det, symmetri, klare grenser, permanent farge og diameter på ikke mer enn 6,8 mm.

 Symptomer farlige føflekker


 Med trygge nevi er mer eller mindre klare, men hvordan å identifisere farlige føflekker på kroppen? Dette vil hjelpe oss bildet nedenfor hvor bildene er normale føflekker og melanomer.
Hvor farlig føflekker: symptomer på sykdommen er, behandling

 Se nøye på hovedtrekkene i usunn nevus er:


 •  Asymmetri. Fordel de visuelle pigmentflekker i to like deler. Vanligvis vil en sunn muldvarp har nesten komplett korrespondanse mellom sine halvdeler, og vice versa problem.

 •  Land nevus. Grensene for god kvalitet på opplæringen (land) bør være like riktige former. Hvis de er "uklart", ujevn eller uregelmessig i form, bør du ta kontakt med en hudlege;

 •  Farge. Når fødselsmerke klart over tid fullstendig endrer farge (fra svart til brun eller vice versa) - et signal om negative endringer i sammensetningen;

 •  Diameteren bør ikke overstige 6-8 mm. Hvis du oppdager mer, betyr det ikke alltid bety noen problemer, men det er en risiko for at de inntreffer, anbefales det å registrere en hudlege.


 • Hvor farlig føflekker: symptomer på sykdommen er, behandling


   Farlige føflekker på kroppen: årsaken til


   Tendens til aldersstruktur i kroppen vår avhenger i stor grad på arvelige faktorer. Mer enn halvparten av dermal formasjoner vises på vår kropp på 25 år bare fordi den er innebygd i vårt DNA, og her har vi ikke fikse det. Men det er flere andre like viktige faktorer som påvirker utseendet av store føflekker som er en fare:
 •  Ultraviolet. For intens brunfarge hud perenasыtyt melanin, som fører til flekker, ofte konvekse og farlige;

 •  Smittsomme virussykdommer, insektbitt. Mange leger tror at disse tre faktorene påvirker også dannelsen av overskytende melanocytter;

 •  Hormoner - en annen viktig faktor som bestemmer utseendet av uønskede føflekker. Splash hormonell aktivitet (f.eks, graviditet) kan føre til ukontrollert veksten av dusinvis melanynovыh merkene.


 • Hvor farlig føflekker: symptomer på sykdommen er, behandling


   Convex mol av et barn dersom faren?


   Hvis foreldrene mye føflekker på kroppen, er det vanligvis hos barn og de synes også å bekymre deg om det ikke verdt det, men det er best å konsultere en hudlege og onkolog minst 1-2 ganger i året ved å bli registrert. Dette vil hjelpe deg å se intensiteten av svulster, deres vekst og endring.

   Behandling føflekker, forebygging


   Dessverre, i tillegg til kirurgi og fjerning av gjenfødsel i melanom medfødte merker eller der det er en risiko for omdanning til malignitet, er det ingen annen behandling. Leger råder folk med en tendens til forekomsten av pigmentflekker, ikke bo lenge i solen, ikke gå til solarium, ikke sole seg. Således er det mulig å vesentlig redusere forekomsten av nye mol.  
  Purulent betennelse som kan føre til fistel. De viktigste årsakene som fører til sykdom.
   På ordet "fistel" folk flest forestille seg en stor nagende kvise. Men det viser seg at dette ikke er sant. Forstå hva fistel hjelpe liten leksjon fysiologi. Fistler er kanaler som forbinder de to hulrom inne i kroppen eller på overflaten av legemet. Den vanligste er den smale kanalen av epitel.   Fistel kan dannes i to tilfeller: når en sykdom i legemet, eller som et resultat av kirurgi.

   Årsaker


   Farlig nagende fistel kan oppstå i følgende forhold:
 •  Purulent betennelse. Hvis alt gikk infeksjon, kanal som gjenstår etter gjødsel helbreder vanligvis raskt. Men det skjer også at infeksjonen forble og dannet inne i hulrommet, som gradvis akkumulert gjødsel og fôr dens utgang er ikke smeltet.

 •  Ved roten av tannen fistler oppstår i kronisk periodontitt og påvirke Desna og kjeve.

 •  Hvis du etter et skuddsår kroppen ikke klarer å fjerne fragmenter av prosjektilet eller kule ved siden av dem betente svulst dannet i en fistel.

 •  Noen ganger opptrer de i nærheten av gjengene (ligaturer) som brukes for ligering av blodkarene på grunn av sin festering.

 •  De viktigste symptomene


   Her er deler av kroppen, som er ganske vanlig fistel:
 •  På tannkjøttet manifestasjoner er uttrykt konstant purulent utflod, høy mobilitet av tennene og smerte ved berøring tennene eller tannkjøtt.

 •  Bronkial fistel kan bli diagnostisert bare i klinikken fordi den gir opphav til spesifikke endobronchitis.

 •  Ved fistel dukket opp i rektum nær anus vil være et lite hull, som alltid vil lekke puss. Pasienten har til å bære en pute og ta en dusj flere ganger om dagen. I tillegg er symptomet store smerter under defekasjon, som deretter avtar.


 • Purulent betennelse som kan føre til fistel. De viktigste årsakene som fører til sykdom.


   Behandling og forebygging


   Normalt kan du bare bli kvitt den fistel gjennom kirurgi.
 •  Etter operasjonen, magesår eliminert ved å fjerne ligaturer på blodkar

 •  Legen fjerner ikke bare fokus for infeksjon betennelse, men hele epitel som dekker exit kanal gjødsel

 •  Det hender også at fistler oppstå hos nyfødte spedbarn. I denne situasjonen, er umiddelbar operasjon er nødvendig, fordi uten denne metoden et barn kan dø i løpet av få dager.

 •  Lukking av fistel kanal uten å sy umulig, som hans hull bred nok og kan ikke overgrodd selv.

 •  Metoder for forebygging


   For å hindre en gjentakelse av fistler hos voksne bør unngå smittsomme sykdommer. Selvfølgelig, det er ganske vanskelig å gjøre, fordi vi alle bli syk noen ganger. Men i det minste kan du la sykdommen gå sin gang, og i tide til å se en lege for anbefalinger om behandling.
  Purulent betennelse som kan føre til fistel. De viktigste årsakene som fører til sykdom.

   Mye avhenger av kirurgen som utførte operasjonen. Unnlatelse av å overholde vanlige regler sterilisering kabinett og instrumenter kan føre til uønskede konsekvenser for pasienten.
   Gravide kvinner kan ikke ta forebyggende Holes sine fremtidige barn, da disse sår oppstår i første trimester og bli kvitt dem bare etter fødselen.
   Leger anbefale i første manifestasjoner av purulent utladning, særlig hvis det skjer etter operasjonen, umiddelbart søke hjelp, så vel som utviklingen av betennelse og infeksjon i hulrommet kan føre til alvorlige konsekvenser, slik som blodforgiftning.  
  Яндекс.Метрика