Hvordan å behandle en lett hjernerystelse
 Rystelse kalt kortvarig dysfunksjon av hjernen, som skyldes hodeskader, alvorlige støt, fall fra høyde. Som et resultat av streik er hjernevevet av den indre overflate av skallen, og de fysiologiske forandringer i nerveceller skjer ikke - det er bare en svikt i sitt arbeid. Hjernerystelse fører vanligvis tap av bevissthet, alvorlig kvalme, oppkast, svimmelhet, hodepine og midlertidig hukommelsestap.
 Førstehjelp for en hjernerystelse er å sikre at offerets rettigheter må signere en praktisk, helst på siden - ikke i en posisjon som ikke vil forstyrre utslipp av spy.
 Uansett hvor sterke symptomer på hjernerystelse - offeret i alle fall, bør du oppsøke lege. Hvis pasienten ikke kan flytte, må du sende den til et nærliggende sykehus. Hvis en person etter å ha truffet lang gjenvinner bevisstheten, må mannskapet kaller legene.
 Ikke overse skade og søke behandling alene. Det faktum at i noen tilfeller kan være assosiert med hjernerystelse intrakraniale skader, blødning, alvorlig hevelse av hjernen. Derfor undersøkelse av en lege er et must for å unngå mulige komplikasjoner. For diagnostisering av skader gitt nok nevrolog eller traumer. Noen ganger kan legen bestille ytterligere forskning - MR og CT av hjernen.
Hvordan å behandle en lett hjernerystelse
 Vanligvis hjernerystelse ikke krever spesiell behandling. Offeret kreves streng sengeleie i minst 3-4 dager.
 De fleste mennesker som har lidd en hjernerystelse i de første dagene etter skade er svært følsomme for lys, og bør derfor unngås.
 På tidspunktet for rehabilitering av skadde person trenger for å lage alle mulige forhold for rekreasjon - eliminere trening, begrense mengden av lesing og gi opp å se på TV.
 Hvis du etter å riste en mann plaget av alvorlig hodepine, kan legen forskrive smertestillende mottak.
 Noen ganger skaden kan være forbundet med øket irritabilitet og søvnløshet. I dette tilfellet er en passende metode beroligende midler eller sovetabletter. Men å ta disse stoffene uten resept er umulig.
 Generelt, alle symptomene på cerebral hjernerystelse holdt innen utgangen av den andre uken etter skade.  
Frø amming
 Landet vårt har lenge vært svært populære solsikkefrø. De elsker å tygge, nesten alle deler av befolkningen, spesielt unge mødre som har til å tilbringe mye tid monotone turer med sovende baby i en barnevogn. Spiser frø gjøre oppholdet mer behagelig.
 Positive sidene ved å spise frø
 Generelt kan solsikkefrø bedre humør, fordi de har evnen til produksjon av endorfiner, som er "lykkehormoner".
 Nærvær av selen og andre sporstoffer kan fylle sin mangel hos mennesker. Med hensyn til fettsyrer, som er rike på disse frøene, kan de bidra til lavere kolesterol.
 Frø inneholder vitamin A, en positiv effekt på hud og øyne. Også de har en vitamin E, som er nødvendig for normal drift av det kardiovaskulære systemet. Like effektive vitamin D, gjennom hvilken kalsium absorberes bedre. Ikke glem også tilstedeværelsen av vitamin C, i generelle gunstige effekter på menneskekroppen.
 Til tross for nytten av å spise frø og offentlig hedre sin holdning til deres bruk under amming er tvetydig. I alle fall, helsearbeidere inn sitt kosthold hos ammende mødre anbefales ikke.
 Er det mulig å bruke frø amming
 Dette spørsmålet oppstår i nesten enhver ung mor som mater baby. Svært få av dem kan trygt bruke dette produktet uten å tenke på sine fordeler eller skade på barnet. Og med rette, fordi effekten av å spise denne nasjonale narkotika tvetydig.
 Et udiskutabelt faktum er evnen til å heve nivået på frø amming. I dette henseende, solsikkekjerner operere så effektivt som kan til og med føre til hyperlaktatsyy, hvis forbrukes i store mengder. Dette truer til uønskede konsekvenser.
 Men dette er ikke eiendommen av frø kan kalles den mest ubehagelige. Men den virkelige faren er opphopning av skadelige stoffer som kan komme i behandlingen i et produksjonsmiljø. Å utvide lagring av frø, dyrket kjemikalier som har en negativ innvirkning på menneskekroppen. I tillegg til dette, er det ingen garanti for at det oppfyller gjeldende radiologiske materialer standarder. Selvfølgelig er ikke alle kjøp ristede frø er giftige. Men risikoen for et slikt oppkjøp, fortsatt stor.
 For ikke å risikere helsen til barnet ditt, kan du ikke bruke kjøp av frø, og bare bruke rå rå, vasket og tørket seg. Men et slikt produkt kan ha en negativ effekt på barnet.
 Frø er ansett å være et produkt som kan bidra til utvikling av allergi hos spedbarn. De er spesielt farlig i de første månedene av livet. Det bør bemerkes at allergenet ikke er upassende for alle barn. Noen har noen allergiske reaksjoner oppstår ikke selv om mor spiser frø hele tiden. Andre barn kan lide mer fra en håndfull solsikkekjerner tatt av moren. I dette tilfelle anbefales det absolutt utelukkelse fra diett produkt.
 Allergi er ikke den eneste negative siden av bruken av frø. De regnes alvorlige mage mat for barnet, kan føre til Denormalization stolen, forekomst av kolikk og oppblåsthet.
 For de som ikke kan motstå fristelsen poklatsaty beste alternativet anses gresskarfrø. Selv om dette produktet bør være svært forsiktig. I denne perioden av livet mor og baby bør generelt svært oppmerksomme på mat og administreres i dietten til et bestemt produkt svært nøye, nøye kikket inn atferden til barnet og tilstedeværelsen av lesjoner på huden. Hvis noen endringer blir lagt merke til, er det best å ikke bruke dette produktet i det hele tatt. Hvis et barn er glad og ser frisk ut, så unn deg en liten bit av en favoritt delikatesse er fortsatt mulig. Bare sjelden og ikke i store mengder.  
Hvite flekker i ansiktet av et barn
 Når foreldre finne hvite flekker i ansiktet til barnet, de umiddelbart faller inn i en panikk. Umiddelbart begynner en rekke kampanjer i klinikker og leger som rammer ikke bare økonomisk situasjon, men først og fremst psyke baby. Erfarne leger anbefaler ikke å komme opp med en forferdelig diagnose og ikke plage barnet meningsløs forskning på leting etter mulige årsaker til sykdommen. Tross alt, hvis det i tillegg til andre funksjoner i lesjonene ble observert, situasjonen er kanskje ikke så forferdelig som det virker ved første øyekast.

 Årsaker til Hvite flekker
 De viktigste årsakene til fenomenet hvite flekker på kinnene av et barn kan være:
 - Sopp-patogener, og effekten av dette er nødvendigvis ledsaget av peeling det berørte området;
 - En form for midlertidig dermatitt, hvori lesjoner observert i tillegg til den person som på hender eller nakke;
 - Mangel på melanin, og den resulterende tap av farge i enkelte områder av huden.
 I disse forferdelig diagnose estetisk utseende av slike feil kan være forårsaket av smittsomme sykdommer, hormonelle forandringer, ormer, immunrespons på vaksinen, økt emosjonell overfølsomhet eller barn.
 Funksjoner av behandling av hvite flekker i ansiktet
 Prøver å finne årsaken til flekker eier høyst uønsket. Selv aldri gi en positiv effekt, og i behandlingen av et barn kan føre til katastrofale konsekvenser. Derfor, i tilfelle en kollisjon med lyse flekker i ansiktet eller andre deler av kroppen bør umiddelbart søke hjelp fra en dyktig fagperson.
 Først av alt er det nødvendig å vise barnet en hudlege for å utelukke mulige hudsykdommer, så sørg for å undersøke mage-tarmkanalen, lever og galleveier.
 Det neste skritt bør være å sjekke om intoleranse overfor noen interne eller eksterne stimuli, samt innføring av forebyggende tiltak mot helminths.
 Hvis du merker noen alvorlig sykdom og behandling, er det viktig å grundig som mulig for å oppfylle alle legens instruksjoner og holde huden fra å bli direkte sollys. I tillegg koordinerte aksjoner med legen din, kan du bruke vitamin terapi - økning i barnets daglige diett av frisk frukt og grønnsaker for å bidra til å styrke immunforsvaret.
 Hvis ingen av disse mistankene ikke er bekreftet, bør prøve å beskytte barnet mot stress. I tillegg er den positive utviklingen i gjenopprettingsprosessen vil nødvendigvis vanlig friluftsliv eller moteller, som ikke bare styrker immunforsvaret, men også mette organisme som vokser med positiv energi og ny energi.  
Drop magnesium under svangerskapet
 Sen toxicosis, truet spontanabort, for tidlig fødsel - følgende grunner reisemålet gravid med magnesium drypp. Som en del av legemiddel er magnesiumsulfat, som akselererer fjerne overflødig væske fra kroppen, opprett elastisiteten i livmorveggen, og, enda viktigere, fjerner sin tone.
 Døde i svangerskapet: det er trygt medisin?
 Ofte med en liten patologi legen foreskriver injeksjoner av magnesium gravid, men hvis det er en alvorlig grunn til bekymring, vil du bli tilbudt å gå til sykehuset og gjennomgå en omfattende kurs helsen til mor og ufødte baby.
 Drop magnesium under svangerskapet er indisert for svangerskapsforgiftning, som forekommer i 80% av kvinner i de senere stadier, når nyrene ikke kan takle arbeidet, og væske beholdes i kroppen i form av ødem.
 En av indikasjonene for magnesium er avvisning, som manifesterer seg i livmorhypertoni, deretter behandling vil være for et par dager magnesiumsulfat, og styrke veggene i livmorhalsen selv å fullstendig eliminere risikoen for spontanabort.
 Er det noen kontraindikasjoner?
 Siden fjerner overflødig væske medisinering, det senker automatisk blodtrykk, fordi på frekvensen av magnesium anbefaler sengeleie og mangel på mosjon. Kvinner som har lavt blodtrykk, dvs. tendensen til redusert press magnesia kontraindisert.
 Det er også foreskrevet som en primær behandling for første ukene av svangerskapet fordi stoffet kan påvirke bokmerke vitale organer til fosteret. Magnesia er stavet med livmor hypertoni, fra andre trimester.
 Bivirkninger
 De fleste kvinner klager over generell svakhet i hele kroppen, økt søvnighet, plutselige endringer i trykk, nedsatt appetitt, økt angst, hyppige hjertebank. Hvis symptomene er truende, og ble den eneste negative symptomer, behandling er magnesium erstattet av en annen eller kansellert.
 Intramuskulært injeksjon leverer gravid mye ulempe, da det er "hot" og svært viktig når det gjelder smerte. Magnesia bedre administrert gjennom IV, er prosessen svært langsom og mer effektivt, som i sjeldne tilfeller IV vil påvirke trykkfallene.
 Er magnesium tabletter?
 Legene utførte en studie der fant at endetarmen absorpsjon av magnesium sulfat er ikke som magnesium piller ingenting, men en lakserende effekt gir ikke. Legemidler påvirker livmoren bare så lenge det er i blodet, skjer utgangen fra magnesium i løpet av få timer, slik at medikamentet blir ofte brukt til fødselen, slik kvinner gjør frukt til full utvikling.  
Яндекс.Метрика