Hvordan å behandle forstoppelseI moderne liv, folk står overfor mange problemer som gjelder, herunder helse. I denne utredningen, de vanligste fordøyelsessykdommer - forstoppelse. Årsakene til sykdommen er forskjellige. I utgangspunktet til denne vanskeligheten i å utlede avføringen fra kroppen, dvs. defekasjon vanskelig eller umulig samtidig bringe alle feces. Dette er ofte referert til som unormal avføring. Men det bør bemerkes at for hver enkelt sats, kan variere. Eksperter mener at hvis du besøker toalettet bare tre ganger i uken, mest sannsynlig at du har denne sykdommen. På grunn av utbredelsen av sykdomsproblemer, hvordan du behandler den, er veldig viktig.

Symptomer

En person som lider av dette problemet, er det lett å legge merke til tegn på sykdom. Det er verdt å merke seg at hvis hver dag er ikke oporozhnyaetes, betyr det ikke at du har forstoppelse. Det første du bør ta hensyn - avføring færre enn tre ganger i uken. Også, må du vurdere om problemer med toalett. Hvis du har til å gjøre en innsats for å bringe krakk, har du oppblåsthet eller ubehag konstant, kan det argumenteres for at du har forstoppelse.
Denne sykdommen er merket svakhet, sløvhet, kan være feber, hodepine, etc. Når symptomer bør ta egnede tiltak for ikke å forsinke behandling fordi sykdommen kan kjøpe en kronisk, kurere det mye vanskeligere.
Diagnose
Hvis du tviler på riktigheten av selvdiagnose, bør du oppsøke lege. I enkel undersøkelse spesialist vil lett sykdom. I tillegg er det nødvendig å analysere medisinsk kort. Å sørge for at dette ikke blokkering, gjennomfører legen en fysisk undersøkelse, sjekker for tilstedeværelsen av tarmobstruksjon. Hvis du tar medisiner bør snakke om dem, som noen medisiner kan føre til forstoppelse.
Konvensjonelt er sykdommen delt i funksjonelle og organiske. Først, avhengig av årsaken kan være mat, diskineticheskih relatert til brudd på fysisk aktivitet, psykososial nevrohennыm, endokrine, medisinering. Suksessen til behandling i stor grad er avhengig av årsaken til forstoppelse. Det er bedre å oppsøke lege. Etter samtalen, og en anmeldelse av legen vil gi de nødvendige anbefalinger om kosthold, fysisk aktivitet og ta narkotika. I noen tilfeller er en enkel visning ikke nok, og du trenger mer detaljert undersøkelse. Men i alle fall, skal behandlingen være omfattende.
Hva de skal gjøre med forstoppelse
Hvis du er sikker på at symptomene tilsvarer sykdom, bør bestemme hvordan å kurere det. Det er viktig å velge den mest effektive og trygt alternativ løsning. Valgfritt umiddelbart begynne å motta visse legemidler. Først av alt, gi opp stillesittende livsstil, bevege seg mer. Det faktum at mobilitet var årsaken stagnasjon av blod i bukhulen. Dette bryter den normale tarm, og følgelig fører til forstoppelse. Nyttig turgåing, jogging svømming. Spesielt effektivt er for mageøvelser.
En aktiv livsstil kombinert med riktig ernæring. Det hjelper å kurere forstoppelse. Utelukke fra kostholdet ditt ferskt hvitt brød, kaker, pølse, ost, kakao, fisk. Disse produktene bidra til forstoppelse. Valgfritt ta drastiske tiltak, men trenger å regulere bruken. Spis mer mat inneholder betydelige mengder av naturlig fiber. Denne brød med kli, havre, frukt og grønnsaker. En integrert del av kostholdet bør være friske grønnsaker. Det normaliserer tarmtømming og gjenoppretter den og berike kroppen nyttige vitaminer.
Behandling av forstoppelse
Hvis du har forstoppelse, ta fibertilskudd. For eksempel, havrekli. I tillegg er det flere naturlige rettsmidler som du kan bruke hver dag. De myke opp avføring. Legen din kan råde til å drikke mer vann. Ved mottak av fiberen er nødvendig. Ellers kan det være verre. Noen leger anbefaler å ta en suspensjon av magnesium, som er lik egenskapene til et avføringsmiddel. Det er andre rusmidler, men de er unaturlig, så ta hensyn til de naturlige behandlinger. Men hvis legen foreskriver deg medisiner, det bør tas ikke til å forverre situasjonen.
Self-behandling av forstoppelse
Hjem rettsmidler for forstoppelse viden kjent. For eksempel, alle vet at å bli kvitt plager stor hjelp frukt, men ikke banan. Utmerket verktøy - pærer. De brukes i kroniske natur av sykdommen.
Blant de mest brukte urter Sen, buckthorn og rabarbra. De er forberedt kjøttkraft. Planter stimulere tarmen, fungerer som et avføringsmiddel. Effekten kommer etter åtte timer. Til tross for tilgjengelighet og brukervennlighet urter ikke bør beundre dem, fordi de har en alvorlig ulempe. Regelmessig inntak av vanedannende, så for å oppnå en må stadig øke dosen.
Hvis du ikke har tid til å forberede infusjoner kan bruke en veldig enkel oppskrift. Nok til å kjøpe yoghurt, legg en skje av vegetabilsk olje og drikke før sengetid. Effekten kommer i morgen. Hvis ikke, sørg for å holde foretatt. Daglig drikke yoghurt om natten, må noen gang tjene tarmen.
I kronisk forstoppelse god effekt har aloe. For å normalisere stolen brukes juice anlegg, som også kan være blandet med honning. Kuttet ved roten av bladene bør stå i kjøleskap i minst en uke, og deretter satt under trykk for å få en juice. Hans fordampet og forsinkelser på vanlig stol drikke 0, 2 g per dag med litt vann.
Noen urtemedisin har mykere enn narkotika. Men før du behandler forstoppelse folk rettsmidler, må du sørge for at ingen alvorlig sykdom i tarmen. Viktigheten og type forstoppelse: atoniske eller spastisk. De mest populære oppskrifter stimulere tarmen, så effektive i atonisk, og brukes ikke i spastisk forstoppelse. Noen urter som kamille og ryllik effektivt lindre spasmer og er ikke effektiv i tarm atoni.
Kur forstoppelse hjemme er ganske enkel. Gitt utbredelsen av sykdommen er meget god. Selv om legen har foreskrevet deg medisiner, prøver å bruke naturlige midler.  
Naturlig formel flytende kastanje
 Rykter om effektiviteten av væske spre kastanje med enorm kraft, men ikke alle vet hva det betyr for vekttap, og hvordan du bruker den for å få resultatet. Dette er et kosttilskudd som er laget i form av brunt pulver og tatt inne for vellykket korreksjon av overskytende vekt.


 Naturlig formel flytende kastanje


 Den aktive komponenten er guarana ekstrakt, og planten vokser i Latin-Amerika, og har allerede vist seg som en kraftig kosten betyr. Trenge inn i kroppen mister vekt guaranin ikke bare raskere stoffskifte, men gir også en ekstra kilde til energi i stand til å behandle store mengder tilstrekkelige mengder kalorier.
 Andre stoffer som naturlig formel bør gi teofyllin, teobromin og vitale antioksidanter og mineraler etterspurt, særlig harpiks, saponin, amider, natrium, magnesium, kalium og kalsium. Denne unike struktur ikke bare forenkler rask fjerning av fett innskudd, men også beskytter kroppen mot ubehagelig vitaminmangel, ofte ledsaget av en rekke metoder for vekttap.
Naturlig formel flytende kastanje


 Indikasjoner og terapeutisk effekt av flytende kastanje


 Sammen med kost observerte terapeutiske effekten av flytende kastanje fordi åpenbart regulering av fordøyelsen, inkludert vanlig stol og begynner kvalitet purgation av alle tegn på slaggdannelse.
 Effekter av flytende myk kastanje, og blant de indikasjonene er å gi ikke bare overvektig, men slike anomalier som kronisk forstoppelse, halsbrann og diaré, og vitaminmangel, svekket immunforsvar og mottakelighet for ervervet diabetes. Håndboken beskriver i detalj metoden og daglig dosering, men før du går over til en grundig vurdering av dette, må du forstå kontraindikasjoner.


 Kontra flytende kastanje


 Dette stoffet er ikke anbefalt å ta i kroniske sykdommer i det kardiovaskulære systemet forbundet med hjertearytmier. I tillegg er inntaket av tilsetningsstoffer forbudt i skada og nyresykdommer, endokrine og urinveiene, de åpenbare nevrologiske lidelser.
 I kategorien "tabu" var gravide og unge mødre under amming. Ikke anbefalt vektproblemer ved hjelp av flytende kastanje i barndommen, samt individuelle intoleranse for noen naturlig urte ingredienser formel. I det sistnevnte tilfelle de progressive bivirkninger som krever umiddelbar korreksjon eller utskifting regime valgt diettbehov.


 Bivirkninger av flytende kastanje


 Sjelden kastanje i hudeyuschem kroppen fungerer rolig, men hvis det er økt følsomhet for huaranynu, da huden utelukker ikke tegn til hudutslett, elveblest, hevelse og økt lunger. I slike tilfeller, redusere den daglige dosen er ubrukelig, velge den beste kosten agent som ikke inneholder naturlig formel huaranyna eller andre allergifremkallende komponenter.
Naturlig formel flytende kastanje

 Andre bivirkninger bør tildeles økt angst eller depresjon, som påvirker livskvalitet tynnere kropp. I alle fall bør disse anomalier diskuteres med en ernæringsfysiolog for å sist tok umiddelbare skritt for å løse dem.


 Dosering og daglige doser av væske kastanje


 Tilsetningsstoff "Liquid kastanje" er til internt bruk, men å bruke en konsentrert sammensetning er svært viktig for å løse opp i væsken. Hvorfor er det nødvendig? Det faktum at kruttkornene trenge inn i magesekken i tilstrekkelige mengder, men mye av det forblir i mukosa uten å vise deres kost handling. Det er derfor brunt pulver som skal oppløses i vann, juice, grønn te, kjøttkraft eller melk grøt, og ta en halv time før hovedmåltid. Drikke er nødvendig vann, men vent et angitt tidsintervall fortsatt anbefales.
 Når en person etter en enkelt dose av kosttilskudd vil passere til hovedmåltidet, sørg for å legge merke til at hans appetitt er ikke like sterk som for en halvtime siden, og ønsket om å spise helt forsvunnet. Følgelig er antall måltider reduseres, og en del av hver tid vil avta i volum, men også gi en følelse av metthet. Så det er en naturlig prosess for å miste vekt, mens inne i kroppen hjelpekilde energiprosesser er gamle forekomster av fett i subkutis.
Naturlig formel flytende kastanje


 Interessant informasjon om flytende Chestnut


 Guarana vokser i Sør-Amerika, og brukes ikke bare som en komponent av kosttilskudd kosttilskudd, men også som en energidrikk, sports ernæring komponent. Ved sin virkning er lik den kjente koffein, men i motsetning til sistnevnte, ikke forårsaker uventede hopp i blodtrykket.
 For å bekrefte effektiviteten av dette stoffet var mange studier, og internasjonalt. I et av forsøkene involverte mus, og etter seks ukers observasjon, forskere konkludert med at gnagere har mistet 50% av sin vekt, mens resterende aktiv og sunn.
Naturlig formel flytende kastanje

 Vitenskapsmann med erfaring fra Danmark Torben Andersen viste at i to uker, pasienter som bruker flytende kastanje, droppet 11 pounds, mens andre fag som valgte andre metoder for vekttap, nesten mistet bare 500 gram. Bare én konklusjon, og forskeren sa med sikkerhet at guaranin fremmer rask og trygg vekt korreksjon.
 I dag, er amerikanerne offisielt anerkjent kosttilskudd guaranin effektiv og trygg på samme tid en komponent som er en del av mange kosttilskudd, slankepiller. Sjelden kastanje var ikke noe unntak.
 I konklusjonen, kan vi bare legge til at vekttap er ikke nok for en produktiv man mottar flytende kastanje, også viktig å følge prinsippene for god ernæring, ikke stappe natten baking eller annen konfekt. Med en slik livsstil tilsetningsstoff figur, dessverre, ikke vil spare.
Яндекс.Метрика