Hvordan å behandle forkjølelse hos menn

 « Menn kalde "- Enig, en interessant setning. Mange vil si at det er ikke forskjellig fra kvinner. Alle mennesker lide samme: rennende nese, hoste, sår hals, etc. Men hvis du ser nøye, du kald hos menn har noen forskjeller. La oss se hvordan det viser seg.
 Den viktigste forskjellen på sykdommen hos menn og kvinner i tilnærmingen til behandling. Ifølge psykologer, kvinner er mer oppmerksomme på deres helse. Mennene i kulden, ofte forverre sykdommen fordi de ikke starte i tide behandling.
 Medisiner blir ignorert og ikke anerkjent som lenge kroppen er ikke han være i stand til å håndtere kulden. Inntil nylig, utsetter sitt besøk til legene. Og forgjeves! For noe bedre sykdom kan behandles i en tidlig fase og senere appellere til fagfolk nervøs med komplikasjoner. Og dessuten er det en behandling for at de så lenge forsinket, vil bli gitt hardt. Hvis menn satt i en kald seng temperatur for sterkere sex - er uutholdelig tragedie.
 Noen kvinner har en tendens til å tro at deres smertefulle tilstand menn overdrive. Men vitenskapelig bevist at ingen blir overdriver. Hva mannlige befolkningen og faktisk verre enn kvinner tåle den samme sykdommen. Dette skyldes fysiologi. Menn Overtemperatur reseptorer i hjernen enn hos kvinner. Av denne grunn, vil menn med forkjølelse lide mer. Vanlig papir er om hvordan å behandle forkjølelse og influensa.
Hvordan å behandle forkjølelse hos menn
 Ikke alle vet at overføres til kalde føtter, for menn truende konsekvenser. Disse forskning utført i Skottland, viste sammenhengen mellom mannlig seksualitet og antall overførte forkjølelse. Jo flere menn som gjennomgår kulde-relaterte sykdommer i øvre luftveier, nedre deres seksuelle levetid.
 Vanligvis forkjølelse lettere å forebygge enn å kurere. Disse reglene passer hver, og er uavhengig av kjønn. I den kalde årstiden er nok å velge riktig klær for været og ikke peremerzaty. I perioder med dråpesmitte utbrudd i det minste prøver å være i mengden. Ta vitaminer som kreves for forebygging. Spesielt om vinteren og våren skal støtte kroppen din. Apotek har et stort utvalg av legemidler som øker immunforsvaret i kroppen din. Hvis du fremdeles føler deg svak kvalme, er det bedre å sitte ute noen dager hjemme for å ikke verke i det hele tatt. Hvis ingen temperatur er effektivt poparyty føtter og drikke urtete. Skål!

 Hvordan å behandle influensa og forkjølelse video


Hvordan sjarm en mann

 Ned med tomt snakk
 Master Class på sjarmen da menn starter med lytting. I dag lytting - en sjelden gave. De fleste er så fiksert på meg selv som fullstendig oversett interessert i andre. Se forholdet mellom hvor mye du sier, men hvor mye - din kilde. Spør ham hvordan han kom til det som i dag. Menn er ikke interessert i overfladisk samtale, i dette tilfellet bør bare gå til den enkelte! Gi ham en sjanse til å fullt avsløre seg selv i løpet av en samtale på dyptgripende temaer. Under kommunikasjon via SMS eller sosiale nettverk savnet det ved en hyggelig følgesvenn - slik som deg. Bare lytte til den.
 Ikke være sammen med ham bare søt
 Selvfølgelig, komplimenter - en honning for mannlige ego. Men aldri prise det som på overflaten - er allerede gjort for deg. Og en ubetenksom råd: ikke vær sjenert til å oppføre seg litt grovt.

 Hvordan sjarm en mann
 Ikke spør hvorfor, men menn forholder humor kvinne med hennes oppstemthet. Le det starter. Smil, latter, hohochy av hans vitser, men god! Han bør prøve hans stolthet nødvendig. Vi kan legge til et snev av selvironi, og hvis du vil, yazvytelnosty ja du en fantastisk stemning lys. Faktisk er denne "letthet av å være" menn sett på som erotisk. Med andre ord, kvinners latter - vibrator for mannlige hjernen.
 Unngå klisjeer
 Kvinner iboende empati - innlevelse talent. Mange ganger innlevelse vi som oppfant seg selv. Prøv å se mannen som han egentlig er. Du kan ikke engang forestille meg hvordan klisjé kan slå oss forvirret! Vi SI huset og tenker for seg selv: han er en mann, så han er interessert i fotball, biler og store bryster, er han allergisk mot alt arugula og sentimental. Ikke oppfinne hva du ikke vet sikkert! Han vil sette pris på om du vil ikke se på det gjennom prisme av stereotypier.
 Erte ham en genuin interesse for et par sympati og lett podtrunyvanyem - cocktail, som han rett og slett ikke kan motstå.
 Nå vet du hvordan å sjarmere en mann!  
Obstruksjon i egglederne, symptomer, årsaker og behandling
 Eggledere - et par av reproduktive system av kvinner som kobler eggstokkene med livmoren. Til ære for oppdag anatomist Fallopyya egglederne kalles egglederne.
 Egglederne har en lengde på ca 12 cm og en diameter på 5 mm. Men det er nok til egg kunne gå etter dem og etter befruktning for å komme inn i livmoren for implantasjon. Obstruksjon av egglederne ofte årsaken til kvinnelig infertilitet.
 Årsaker
 Alle årsaker er delt i organisk og funksjonell.
 For organiske etiologiske årsaker inkluderer anatomiske forandringer som gir en mekanisk barriere for bevegelsen av sperm og egg. Det kan være:
 - Adhesjon dannet som et resultat av de inflammatoriske lesjoner i reproduksjonssystemet;
 - Genital infeksjoner (klamydia, gonoré, syfilis);
 - Dannet etter operasjonen for tarm og livmor synechia;
 - Blokkering av egglederne kan også forekomme med hyppige aborter, intrauterin innstilling enhet for en lang tid, endometriose.
 Voksninger er band av tett bindevev som gjør elastisk vegg av egglederen tett, saktegående.
 Synechia avhengig av årsakene kan være dannet i egglederen eller mellom bekken organer, endre form og mobilitet av egglederne, livmor og eggstokker plassering.
 For organiske årsaker inkluderer også misdannelser som Hypoplasia (ufullstendig utvikling) eller atrezyy (komplett fravær av egglederne).
 Funksjonell obstruksjon av egglederne følge krampe rørveggen. I den normale tilstand uten mekaniske hindringer for passering av egget eller sperm observeres.
 Ofte funksjonell obstruksjon utvikler seg i mindre endringer i limet prosessrørene, endre sin anatomisk posisjon og plassering av livmor.
 Symptomer
 Symptomer på obstruksjon av egglederne kvinnen er ikke i stand til subjektiv opplevelse. Verken hormoner og heller ikke på under menstruasjon eller sex livet på denne patologi har ingen effekt.
 Sykdommen bare kan uttrykkes i manglende evne til å unnfange et barn mer enn seks måneder, og dermed forårsaker infertilitet.
 Diagnose
 En av de stadier av diagnose årsaker til infertilitet er tubene er åpne test.
 Hysterosalpingography
 Denne røntgen-metode for å studere passasje av egglederne. Denne metoden blir utført i en fase av menstruasjonssyklus, for å unngå eksponering av modne egg. I kontrast fargestoff injiseres livmor, som gradvis fyller sin hulrom og tubal lumen. Dersom kontraststoffet ikke når enden av egglederen, slik at det er tilstopping av egglederen.
 Imidlertid har denne metode ulemper.
 1. Sannsynligheten for feilaktige resultater på grunn av krampe i veggene i egglederen. De oppstår som en reaksjon til innføring av disse kontrastmidler.
 2. Allergiske reaksjoner på kontrast materialet er uvanlig, men det er mulig.
 3. I hysterosalpingography eggstokkene gjennomgå stråling røntgen.
 Эhohysterosalpynhohrafyya
 Эhohysterosalpynhohrafyya (эhohydrotubatsyya) er en metode for ultralyddiagnostikk. Etter inn i livmorhalsen saltvann og skjermen ser ultralydapparat fyller livmoren.
 Hvis røret passasje, vil saltvann de kommer gratis. Hvis det er hindringer i egglederne saltvann vil hope seg opp i livmoren, og øker volumet.
 Ehohisterosalpinhoskopiya med saltvann mindre informativ enn hysteroalpynhohrafyya men tryggere for en kvinnes helse.
 Maksimal informativ er эhohydrotubatsyya bruker kontrast materiale, synlig ultralyd maskin.
 Laparoskopi
 Dette er den mest informative metode som direkte undersøke alle organene i det reproduktive systemet. Denne metoden innebærer kirurgi og krever generell anestesi (pasientadministrasjon av anestesi).
 I fremre bukvegg snitt tilbringer tre poeng for inngangs optikk og ekstra verktøy. På grunn av kompleksiteten i laparoskopi utføres kun ved lidelser med behovet for kirurgisk behandling.
 Behandling og forebygging
 1. Konservativ behandling av tubal obstruksjon ineffektiv. Medikamentbehandling kan utføres hvis hindringen er assosiert med inflammasjon på tidspunktet for undersøkelsen. I dette tilfellet, er varigheten av behandlingen i minst seks måneder.
 2. Pertubatsyya og hybrotubatsyya - blåser prosedyrer og fjerning i egglederne voksninger ved å innføre væske under høyt trykk. Disse manipulasjoner er ikke utført på grunn av høy grad av traumer og prosedyrer for komplikasjoner.
 3. Operativ laparoskopi med tubal okklusjon er en effektiv behandling. Under kontroll av øyet fjerner voksninger i bekkenet. I solderings effektiviteten i laparoskopi reduseres til 10%. Når fullstendig obstruksjon, er denne metoden ikke effektiv i det hele tatt.
 Forebygging av obstruksjon av egglederne er rettidig behandling av inflammatoriske sykdommer i mage og bekken, samt beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer ved hjelp av beskyttede seksuelle handlinger.  
Яндекс.Метрика