Før du begynner å gjøre noen handling, må du korrekt identifisere hva din hårtype. Det er flere grunnleggende typer: tørr, fet, normal og blandet type hår.

Hvordan å behandle forskjellige typer av hår?


 Til tørr Hair preget av følgende funksjoner:

 de er ikke for en stund zhyrniye;

 Etter å ha vasket håret, følte "styahnutist skalp;

 hyppig blow-tørking håret ditt er svært tynn, sprø og tørr;

 hårtuppene ofte pisket.

 Hvis du har tørr hårtype, ta vitamin A i kosten inkluderer smør, melk, egg, tran, appelsiner, gulrøtter.
 Vask håret så sjelden som mulig. Før du vasker hodet lage en maske av sur melk (yoghurt), gjelder det på håret og la virke i 10-15 minutter. Skyll håret med varmt vann, helst filtrert.
 Under tørking hårføner, bruke en "kald" modus, slik at du ikke skader håret ditt.
 Funksjoner fett hår : Etter sjamponering, hår veldig fort bli fett ved slutten av dagen har allerede rotete hår utseende.
 For fet hårtype, prøver å spise med minimal fett, legge til ditt daglige kosthold: frukt, grønnsaker og meieriprodukter. For å redusere fettinnholdet i håret gni hodebunnen med brennesle te, kamille og aloe.
 Vask håret med varmt vann, men i alle fall ikke kan vaskes med varmt vann! Utmerket for fett hår påvirke leire maske, brukes på hele lengden på håret, bortsett fra tips som de ikke kan overdry.
 Karakteristisk normal hårtype :

 Etter vasking, blir håret fettete bare på den tredje dag;

 tuppene på håret kan være normal eller pisket.

 Hvis du har normal hårtype, prøver å spise fet fisk, rosenkål, kylling.
 Vaske hodet bare spesiell sjampo for normalt hår. En gang i uken kan gjøre en maske styrker. Å forberede maskene ta en bit av gjær, hell henne et glass kefir 05 og satt i et varmt sted. Påfør masken på håret, la virke i 30 minutter og vask det med sjampo.
 Vilkår for omsorg Hair blandet type.
 Hvis røttene av håret fettete, bør de behandles og rengjøres (gni urtete, alkoholholdige kremer) og slutter når den er tørr de skulle nære og fukte (gjør olje eller honning wrap).
 Gjør ukentlig følgende maske: 1 ss. spoon brennesle, linfrø, marshmallow root (tilgjengelig over disk), helle et glass med kokende vann og la stå i 30 minutter, tilsett fargeløs henna og rør til konsistensen av rømme. Påfør masken på håret og hold i 40-60 minutter, og skyll med varmt vann med såpe, og skyll håret to ganger mineralvann med sitronsaft.  
Rivanola for hårfjerning
 Hormonelle endringer i kroppen fører ofte til økt hårvekst. Dessverre, det smukke kjønn, har en tendens til å ikke bare ung og moden, men også hos eldre. Det er ikke overraskende at hver jente eller kvinne interesserte muligheter til å unngå de ubehagelige konsekvensene av endringer i hormonnivåer. For spesifikk problemer kan levere håret vokser på overflater av kinn, lepper eller over. Det er i slike øyeblikk, jenter og kvinner lurer på: "Hvordan bli kvitt uønsket hår? ". Det er kjent at vegetasjonen i ansiktet ikke fornuftig barbering eller vyskubuvaty, som et resultat av sin vekst bare akselerere.
 Imidlertid bør det umiddelbart forkaste alle negative tanker til side og ta valg av fasiliteter for effektiv fjerning av uønsket hår. I dag kan en kjøper finne et tilstrekkelig bredt spekter av slike produkter og tjenester av alle slag. Det kan være ulike salon prosedyrer, felles midler eller folk metoder som brukes i hjemmet. Selvfølgelig er det best å bruke spesielle midler for å ha et passende tidspunkt, sparer penger, bli kvitt overflødig vegetasjon.
 En av de mest effektive og praktiske måten å fjerne uønsket hår er å bruke et verktøy kalt rivanola. Dette stoffet har vist seg utelukkende på den positive siden, og dette har tjent popularitet blant jenter. Du kan kontrollere dette selv, møtte mange positive tilbakemeldinger fra de som er direkte rivanola brukes til hårfjerning og var fornøyd med det ønskede resultatet.
 Hva rivanola?
 Rivanola er en kjent medisinsk medikament som har en positiv effekt på huden. Med dette stoffet lett å desinfisere huden, som eliminerer muligheten for infeksjon, noe som er svært viktig. I tillegg er egenskapene til medikamentet i nærvær av sår-helbredende effekt på huden. Produksjon rivanola utført i flere former. Enkelt bruke denne medisinen i tablettform. Imidlertid kan apotek butikkhyllene denne verktøy finnes også i form av pastaer, pulver og salver.
 Merk at for å bli kvitt uønsket hår er egnet bare 1% løsning av stoffet. Derfor vil styret være nyttig å bruke stoffet bare tabletter som er enkle å løse seg opp i vann. Spesielt god rivanola takle fjerning av hår på overflaten av kinnene, over den øvre leppe og tidsområder. Straks det er verdt å merke seg ulovlig bruk av narkotika i tilfelle av nyresykdommer, og tilstedeværelsen av individuelle følsomhet av legemet av eventuelle komponenter av denne kostnaden.
 Oppskrift rivanola
 Til høyre var løsningen bør ta 10 g av stoffet, og oppløse den i en liter vann. Hvis du har problemer med å skaffe en så liten mengde av stoffet, kan du alltids bruke en andel på 100 gram produkt per 10 liter vann. Sørg for å bekrefte fravær av allergi mot komponentene rivanola. For dette formålet er det nødvendig å ta noen av de forberedt løsning og bruke det ikke et lite område av huden som er i skurken av albuen. Du må følge reaksjon på stoffet i seks timer. Hvis du etter dette tidspunktet hudoverflaten forble uten irritasjon og rødhet er synlig, kan du starte hårfjerning behandlinger ved hjelp rivanola.
 Fjerne ansiktshår rivanola
 Hvis du trenger å bli kvitt hår som vokser på ansiktet ditt, våte en bomullspinne oppnådde løsning, tørk alt uønsket hår. For å utføre denne fremgangsmåten hver dag, en gang om dagen. Det er viktig å ikke avbryte planen av prosedyrer. En uke gnir hårene rivanola de bør poridshaty og til slutt forsvinner, og etterlater en ren, fin hud.
 Søknad rivanola å kvitte seg med huden i ansiktet av dårlig hår dag er en av de mest praktiske og rimeligste måten å gjøre utseendet ditt mer fornøyelig og feminin. Gjennom bruk av narkotika huden blir myk og fløyelsaktig, og prosessen ikke etterlater negative inntrykk.
 Vennligst ikke bruk betyr mer enn to uker, det er medisiner, som har noen effekt på huden.
 En merkbar virkning av bruken rivanola manifestert i en uke utføre fremgangsmåtene ovenfor. I motsatt fall, når du bruker rivanola ikke ført til den forventede resultat, er det bedre å gå gjennom prosedyrene og oppsøke en spesialist.  
Belysning kanel hår
 Produsent av hårfarge tilbyr et bredt spekter av produkter inkluderer forskjellige farge tonics, shampo, maling. Fra så mange øyne kjøre, og noen ganger er det vanskelig å stoppe på noe spesifikt. Men hvis du tenker på det alle de tilbudte varer er liksom dårlig for håret, fordi det inneholder kjemikalier.
 For å gjøre en opptreden ønsket justering er ikke nødvendig å bruke det som er allment annonsert og lagres på hyllene i supermarkeder. Nok til å ty til naturlige og trygge metoder som ikke bare vil en liten endring, men en gunstig effekt på håret.
 Belysning hår ved hjelp av kanel - er ikke bare en endring i tone hår, men også hyggelig og nyttig prosedyre som er fylt med energi og styrke deres hårets struktur. Duftende og søt kanel bleker forsiktig håret, og omslutter dem velduftende. Det er den virkelige kilde til innholdet nyttig for kroppen, mangan, jern, kalsium og fiber.
 Det bør bemerkes at fremheve kanel hår, ikke forvente at etter den første fremgangsmåten blondt hår eller hvit. Natural dette ikke vil skje, men for å oppnå en lysere nyanse vanligvis mislykkes. Resultatet av bruk av kanel glede fordi håret blir silkeaktig, glatt, duftende og tilegne seg behagelig skygge av rødbrune høydepunkter.
 Making lys hår kanel og honning
 Tandem honning med kanel virkelig gjør underverker. De kan ikke bare fjerne håret med henna, men selv de kjemiske bestanddeler av maling. Effekter av honning oppløst i renset vann, er sammenlignbare med virkningen av peroksyd og kanel handlinger akselerator peroksyd. Denne metoden for belysning er kontraindisert for dem som har vært allergisk mot kanel eller honning.
 Oppskriften er enkel nok lys hår og krever ikke mye innsats og kostnader. I keramikk, til plast eller glassbeholder blande følgende ingredienser: 200 ml balsam for håret, 3 ss kanel og hakkede 70 ml naturlig flytende honning. Bland godt til en jevn røre.
 Det er viktig å bruke bare naturlig, uten tilsatt sukker til prosedyren og hadde en tydelig effekt anbefales ikke å bruke en metallbeholder, for ikke å provosere oksidasjons blandinger av metall.
 Før prosedyren, må du først lys vask håret og litt tørr. Deretter gre uten å skade dem og prøver å lure.
 Den forberedt blandingen jevnt gjelde hele lengden av hårstrå impregnert alt fra rot til tupp. Vi anbefaler ikke helt gni blandingen inn i hårrøttene, fordi du kan forårsake allergiske reaksjoner, ripe eller brenne huden. Du må heller ikke tømmes i blandingen i ansiktet, ører og hals, men hvis det var, så bare plassere bør vaskes under rennende vann. Etter påføringen av håret pakket inn i cellofan, for å oppnå den drivhuseffekt, og la stå i 40 minutter. Etter fjerne cellofan og ikke vaske blandingen i ca 3 - 4 timer. Etter grundig vask og skyll hodet kamille kjøttkraft - det vil understreke fikk en fin skygge. Prosedyren kan gjentas flere ganger for å oppnå det ønskede resultat.  
Яндекс.Метрика