Hvordan å behandle flux hjemme
 Betennelse i periosteum er alltid ledsaget av sterke smerter, hevelse i kinnet lesjon, noen ganger feber. I situasjoner der kontakt til tannlegen ikke er mulig, ha en forandring behandles hjemme.

 Hyppige skylle lindrer


 Den mest enkle og effektive måten å fjerne betennelse - skyll. Skylle munnen med medisinske løsninger så ofte som mulig for å redusere hevelse og litt nummen vevet. Urtete og infusjoner kan tilberedes i små porsjoner, så de holdt sine helbredende egenskaper. Ved inflammatoriske urter omfatter calendula, kamille, johannesurt, eik bark - den tørre blandingen skal helle 05 liter kokende vann, og skylle munnen med mettet løsning. Rett nybrygget grønn te har utmerket antioksidant og antiseptiske egenskaper - Legg til det litt buljong salvie og salt.
 Peppermynte er kjent for sine smøreegenskaper, så bruk det som en mild bedøvelse - en mulig kortsiktig opphør av smerte. Legg mynte avkok av kamille te eller johannesurt, bruker varm blandingen til å skylle.

 Prøv å behandle flux i hjemmet hjemmelagde salver


 En blanding av vegetabilsk olje (en beholder) kokt kylling plomme (1/2), bivoks (et stykke på størrelse med en fyrstikkhode) varme i et vannbad i ti minutter. Cool sammensetning og bland godt det - sette en varm krem ​​bomullspinne på tannkjøttet betente områder. Lagret denne lim i kjøleskapet, men å bruke det bør være litt varm.
 Unn flux hjemme ved hjelp av antibakterielle salver - blande like mengder ihtiolovoyi streptomitsinovoyu og salver, fett Desna tre ganger om dagen.

 Gjør pakker


 Å behandle flux hjemme kompleks, bør varieres for skylling, bruk av salver og omslag. Tradisjonelle metoder for fjerning av betennelse i munnhulen er brus og salt - skyll munnen med vann løsninger som kreves tilstedeværelse av noen inflammatorisk prosess. Bland salt og bakepulver, tilsett litt vann for å lage en tykk pasta - gjelder sammensetningen på et stykke gasbind pakk den og feste til betent tannkjøtt. Sterile gasbind Dryss pulver rosa og holde minst en time - denne pakken har god smertestillende effekt. Terry håndkle dynket i kaldt vann, feste til kinnet av pasientens side (du kan vikle stoffet av et par stykker av is).

 Ta antipyretika


 Smerten kan være veldig sterk, så behandle forandring i hjemmet bør være å bruke anti-inflammatorisk og smertestillende medikamenter - hvis det ikke er noen kontraindikasjoner, og deretter ta paracetamol eller ibuprofen. Tilsett noen kapsler med vitamin C i det daglige kostholdet - dette vil øke kroppens motstand. Ikke ta antibiotika alene, vente på faglige råd.  
Hva skylle munnen med forandring?
 Flux - er betennelse i bindevevet som oppstår direkte i munnen. Den fluks (eller odnohennыy abscess) er vist i periosteum, det vil si vev som omgir tannen. Denne sykdommen er en følsom og krever øyeblikkelig intervensjon. Han faktisk diagnostisert primært akutte tannsmerter, og fungerer som hans viktigste symptomet.
 Essensen av flussmiddel og dens symptomer
 Dessuten kan du se hevelse av vev rundt tannen, hevelse i slimhinnene og utseendet på de karakteristiske støt fylt med pus lag. Abscess klart uttrykt, og hvis det vises på overkjeven. I dette tilfellet, kan symptomene være hevelse på lepper, kinn, hovne øyelokk og øyne. Dersom flux manifestert i kjeven, kan det vise hevelse i haken, kinnene, og kan alvorlig skade lymfeknutene under kjeven.
 Gitt det faktum at den ønskede sykdommen forårsaker smerte og ubehag, begynner pasienten å tenke på hva skylle munnen med forandring. Samtidig begynner kroppen selv til å reagere på uønskede fremmed prosess som skjer i det. Således reaksjonen ledsages av feber (38 til 385 grader), lett feber og generell utilpasshet kropp. Svikt periostitis behandling fører til en rekke uønskede bivirkninger, inkludert zahnoenye vev av ansiktet, er langt fra den siste.
 Årsaker til flux
 Årsaker til periostitis mye. En av dem kan være: cyste tannkaries lansert, travmadesnevoho lommer og andre. I alle disse tilfeller undergår bindevev mykning og infeksjon trenger dypere, påvirker massen (nerve). Til tross for det faktum at over tid tann begynner å dø, og smerte, mens for å roe ned, infeksjon, imidlertid ikke forlate kroppen av verten, og justerer alt grundig. Det er i dette tilfellet, bør du tenke på hvordan å behandle tann flux, som indirekte forhold til dette problemet kan til og med føre til døden (i noen tilfeller).
 I noen tilfeller kan abscess spontant utvikler seg. Her er det puss gjennom Desna og utvikling av inflammasjon. Naturligvis er denne svingen for ikke å si at behandling kan stoppe eller ikke starte. Tvert imot, i dette tilfellet, for å iverksette tiltak for å fremme elimineringen av sykdommen.
 Behandlinger flux
 I dag er det så mange metoder og behandlinger flux. For eksempel, i de senere stadier av abscess, er kirurgisk inngrep uunngåelig. Men i de tidlige stadier av utviklingen, kan du gjøre selv og skylle munnen buljonger forskjellig layout.
 Behandling av forandring i hjemmet gir bare prosedyren munnskyllevann, som serverer originale antiseptisk og har en gunstig effekt. For eksempel, tusenvis av mennesker foretrekker å bruke plager kjøttkraft salvie, som den primære metoden for behandling. For å gjøre en healing kjøttkraft trenger ikke å ha noen ekstra kunnskaper eller ferdigheter. Det er nok å følge de krav og anbefalinger. I dette tilfellet trenger du å brygge to skjeer (tabell) salvie per kopp (200 ml) og la stå i ca to timer. Dosering kjøttkraft er ganske enkel: du må skylle munnen hver 2-3 timer.
 Der sykdommen ikke er noen trussel mot helse, bruk en løsning av natron og salt. For å gjøre dette, ta en teskje av løst materiale oppløst i varmt vann og tilsett en dråpe jod.
 Det er også ganske effektive talsmenn og propolis skjær. Dessuten vil det ta bare to ingredienser: vegetabilsk olje (en halv kopp) og, faktisk, propolis (10 g). I varmet vegetabilsk olje bør legges propolis og bland godt.
 Like populært er og medisiner, som gir munnskyllevann anti-inflammatorisk og antiseptisk healing.  
 Ifølge statistikk, er prosentandelen av graviditeter ender i spontanabort 15-20%.


Årsaker og symptomer på spontanabort


 Oftest dette skjer lenge før en kvinne vet at hun er gravid. Spontanaborter er ikke vurdert på sikt svangerskapet til 22 uker kan deles inn i tidlige og tolv uker, de står for ca 70% av alle svangerskap, og senere 12-22 uker.
 Denne prosentandelen av tidlige spontanaborter forbundet med feil genetisk utvikling av fosteret, noe som kan skje eller en tilfeldighet, eller er en del av genetiske lidelser. Dermed er en kvinnes kropp reddet fra underutviklet embryo, i dette tilfellet, produserer natur utvalg, bli kvitt ikke-levedyktig avkom, noen ganger virker det veldig grusom. I alle andre tilfeller er årsaken til abort helt skylden en kvinnes kropp.
 Resten av drektigheten ikke er forårsaket av en rekke faktorer:

 infeksjonssykdommer;

 infeksjoner som overføres seksuelt;

 defekter i utviklingen av det reproduktive systemet;

 dårlige vaner (alkohol, narkotika, røyking);

 emosjonelle og psykologiske tilstand;

 ustabile miljøforhold;

 kronisk sykdom.

 Å hindre abort av de ovennevnte grunner, er det nesten umulig.
 Hvordan i innkallingen tegn på nærmer fare og hjelper kroppen å holde frukt?
 Tegn på den farligste er plutselig begynte å blø av noe slag. Kramper i ryggen og magen, shvatochnыe voksesmerter - alle tegn som når som helst kan skje abort. Hvis umiddelbart søke svangerskapsomsorgen, muligheten til å lagre og bevare embryoet graviditet øker mange ganger. Men i de fleste tilfeller i gang blødning tyder på at prosessen med abort har allerede begynt og legemet skyver detalj frukt og fjerner den fra kroppen.
 I ekspertene er begrepet, så det var en spontanabort. Mange kvinner ikke har mistanke om at flyttet ham. Hver overført abort, er kvinnen mindre sannsynlig at fulgt graviditet avbrudd ikke skje igjen. Derfor er det viktig å ta hensyn til rettidig plutselig var det tegn.
 Uansett årsak ikke var forårsaket av abort, er fosterets tap for kvinner en stor belastning. Men fortvil ikke, moderne behandlinger øke sjansene for graviditet for de fleste kvinner sunt foster, bør gjøre dette arbeidet og tror at alt er trygt over.  
 Yeah venner. Ikke en lett tema du kommer til å berøre. Alle som er interessert i materialet, kanskje mange ganger, og han smakte "stå stille". De som klarte å gjøre det på en jevnlig basis - risting hender! Og for de som bare kommer til å tilby noen enkel og effektiv tilnærming til problemet vårt.


Lære å våkne opp tidlig


 Til å begynne lært en viktig faktum: viljestyrke ingenting å gjøre med. Du kan få en, to ganger entusiasme. Men ikke alltid fungerer. Tidlig på morgenen hjernen din er våken og ikke i sin ytterste delene av parasitten vises. Det er denne parasitten og gjør løgn "ikke mye." Og det allerede og middag snart
 Dette innebærer følgende faktum. Få opp bør være strengt på vekkerklokken og ikke la oss hvylynochok å tenke. Her kan du tror at dette er den såkalte frihet. Nei! Hvorfor?
 I metoden av stigende bør bruke strenge vilkår. Nemlig sengen slik at kroppen tid til å hvile. Man trenger tid til å komme seg. Denne tid varierer i området av 6 til 10 timer for en gjennomsnittsperson. 8-10 for idrettsutøvere og folk som er involvert i tungt arbeid, for eksempel utbyggere. En stipendiat kontor vil fortsette på kortere tid - 6-8 timer. Men søvn er nødvendig! Og du og du vet det.
 Deretter snakke om de psykologiske faktorer. Dette er sannsynligvis enda viktigere problemer enn beskrevet ovenfor.
 Få opp bør lykkelig! Og denne gleden kan bli tatt fra luften.
 Ja! Noen gang hørt ordet selvhypnose? Så det er veldig kraftig mekanisme for å påvirke underbevisstheten. Selv i de tidlige dager du vil gå udekket form, vyrobyvshy vane (og det er produsert av studiene 26-30 dager), og du vil se at du tror på det han gjør.
 Tro brakt suksess i bedre ytelse. I uttrykket "Hvem står opp tidlig" i slutten.
 Hva ville lette utvinning tid fra sengen, anbefaler vi å bruke motiverende bonuser. For eksempel drikker yoghurt om morgenen. Men i morgen. Så utvikle seg til underbevisstheten refleks, hvis du ønsker å få deilig - er nødt til å prøve litt. Ikke en så høy pris, ikke sant?
 Det siste jeg vil nevne alle midler. Root motvilje mot å få opp ligger mye dypere. Selv å si - før. Tidligere omtrent på de samme 6-8 timer. Det er øyeblikket når vi ikke ønsker å gå i dvale. Fordi vi vet at i morgen blir nødt til å stå opp tidlig.
 Ja, det stemmer. Man instinktivt flykter fra nå, kjører i frykt. Da han, selvfølgelig, inkludert refleksjoner og sunn fornuft. Vi fortsetter å sitte ved datamaskinen i håp om å få noe som er uendelig komfort og belaster oss med energi, og hver gang naivt å tro at dette er akkurat det stedet i dag. I slike tider du bare si til deg selv - Jeg går til sengs. Her begynner vilje! Ikke i morgen og kveld.  
Яндекс.Метрика