Hvordan å behandle giardiasis hos barn
 Mange foreldre tror at barnet deres ikke vil bli påvirket giardia. Men dette synet er feil, fordi i henhold til statistikken, er hvert tredje barn møtt med giardiasis infeksjon og dette tallet er ikke liten. Hvert barn får en risiko, og bare en lege kan avgjøre hvordan de skal behandle giardiasis hos barn.

 Hva er giardiasis


 Giardiasis - en parasittinfeksjon, som er en parasitt middel - Giardia. Et barn denne parasitten lever i tarmen og leveren, forstyrre sine normale aktiviteter. Ljamblii delt inn i to typer: cyster og vegetative former.

 Cyster. Ljamblii av tynntarmen flytte til fett, samt forhold for sin residens det negative, de er endret. Ljamblii slå inn cyster av omtrent en millimeter og er oval i formen. Cyster er ikke mobil.

 Den vegetative formen for mobil, er Giardia pæreformet, avrundet cutting edge, spisse halen. Ljamblii har en stasjon og fire par av flageller, ved hjelp av dem er det festet til tarmslimhinnen.

 Hvordan å behandle giardiasis hos barn: terapi


 Giardiasis - denne vanskelige sykdommen. Å behandle disse parasittene ikke overse råd fra en lege, og foretrakk bare folk terapi. For giardiasis trenger seriøs og umiddelbar behandling.
 Foreløpig leger ikke bare vet hvordan de skal behandle giardiasis hos barn, men også jobbet særordning. Utnevnt antyparazytnыe narkotika ("Makmiror" eller "Metronidazole"). Timer og dosering beregnet lege, tar hensyn til alle funksjonene til sykdommen, alder og barnets vekt.
 Giftige stoffer, og dermed øke dosen på egenhånd kan ikke, kan det føre til alvorlige konsekvenser som avbrudd av lever og nyrer.
 Den måten å behandle giardiasis hos barn er avhengig av hastigheten på utvinning. Etter å ha tatt narkotika noen få dager kan forverre barnets tilstand. Ikke vær redd for dette, fordi slik oppførsel er en naturlig kropp. Tilstanden forverres på grunn av virkningen av legemidler på parasittene som begynner å dø og dekomponere stort antall Giardia. Disse nedbrytningsprodukter begynner å bli absorbert inn i blod baby, henholdsvis at det går helse. Antihistaminer kan lette tilstanden og avføringsmidler (på resept). Behandling av giardiasis er en kompleks form, den eneste måten du kan oppnå ønsket resultat.  
Lading for gravide

 Lading for gravide trenger - så sier de fleste moderne gynekologer. Selvfølgelig må velges belastningen avhengig av svangerskapslengde og fysisk form av moren.

 Første trimester


 Lading for gravide kvinner i de tidlige stadier - er i utgangspunktet pusteøvelser. Pusteøvelser hjelpe mot stress, roe ned raskt, fordi vi vet alle hvor viktig fred i svangerskapet. I tillegg pusteøvelser lært å puste ved fødselen, som også er viktig. Og pusteøvelser for å brenne ekstra kalorier.

 Sterkere fysisk aktivitet tidlig i svangerskapet er ikke anbefalt. Det faktum at de fleste aborter skjer tidlig i svangerskapet og overdreven trening er ikke ønskelig.

 Andre trimester


 Farlig passert i løpet av første trimester, og kan trygt engasjere seg i lading for gravide. Selvfølgelig ikke nødvendig å laste seg selv i full kraft. Start sakte, med 15-20 minutter med trening. Hvis du føler deg bra, kan du øke klasserommet. Lading for gravide kvinner bør utføres regelmessig.
 Vær spesielt oppmerksom på øvelser for bekkenbunnen, vil det unngå mange problemer i de senere stadier av svangerskapet. Dette er en ganske enkel øvelse utføres i liggende stilling. Denne "sykkel" og alternative bøye bena på knærne sklir på gulvet og løft bena. I sittende stilling kan skifte og presse føttene sklir på gulvet, heve og senke bekkenet.
 Og, selvfølgelig, trening for gravide inkluderer øvelser for bena, spesielt leggen for å forebygge hjerte-problemer.

 Tredje trimester


 Nærmere levering av fysisk aktivitet vil redusere igjen og igjen for å gjøre pusteøvelser. Men i de senere årene har blitt svært populære vannaerobic, som bare er anbefalt for kvinner i de siste stadier av svangerskapet. Men før vi dykke med hodet først inn i bassenget, fortsatt snakke med din gynekolog og vannaerobic trener.  
Conception jente på eggløsning
 Mange par ønsker å være lykkelige foreldre, og svært ofte prøver de å bygge en prognose for fremtiden å vite kjønnet på sitt ufødte baby. Fremtidige foreldre lese hauger av ulike magasiner, artikler på nettet, se på overføring, lytte til råd fra venner som har funnet lykken av morskap og med spille inn sin bestemors hemmeligheter bare i tilfelle, for å velge den mer praktisk, og mest effektive alternativet.
 Mye mer alvorlig fremtid mamma og pappa tenker på sex babyen hvis deres familie har barn. For eksempel, i familien allerede har to eller tre gutt og hans far en drøm om en liten prinsesse. Egentlig er det ikke så vanskelig problem, og hvis det er å komme opp med en ansvarlig, oppfylle alle regler for unnfangelse.

 Hva du bør vite
 Først må du forstå hva som bestemmer kjønnet på det ufødte barnet. Det er ingen hemmelighet at kvinner og menn er utstyrt med visse genetiske materiale - X og Y-kromosomer. Kvinner har XX kromosomer og menn - HU. Når sex er en slags blanding av genetisk materiale for fremtidige foreldre. Eksperter mener at utseendet på jenta ansvarlig X-kromosomet, derfor, at det skal befrukte morens egg til å ha en datter drømmen en realitet.
 Det er mange måter å "justere" kjønn på barnet, vil vi fokusere på en av de mest populære.
 Hvordan beregne eggløsning å unnfange en jente
 Hvis din menstruasjonssyklus er vanlig, og du kan enkelt bestemme eggløsningsdagen, så har du muligheten til å kvalifisere seg til fødselen av sin datter.
 Å unnfange en jente du beregnet eggløsning, er det nødvendig i planprosessen for å gjøre samleie ikke mer enn to, og fortrinnsvis tre dager før utbruddet av direkte "magi" eggløsning. Så etter menstruasjon - den mest egnede tiden for kjærlighet, men senere ikke lenger anbefalt å ha et intimt forhold til de par som drømmer om en datter, fordi på dette punktet er det en høy sannsynlighet for å bli gravid en sønn.
 Å behandle gravid den etterlengtede jenter var bedre, og sannsynligheten for økt oppfordret til å gi opp seksuelle relasjoner i flere dager. For å avgjøre om det samme du har eggløsning, kan du bruke en rekke metoder, alt fra temperaturmåling, vedlikehold ovulyatsiynoho kalenderen eller ved hjelp av en spesiell test kjøpt på apoteket.
 Ingen økning
 Hva ville ha mer selvtillit du trenger for å støtte unnfange en jente på eggløsning riktige seksuelle positurer, som bare forverre effekten.
 Vi vet at for å bli gravide døtre ansett som et effektivt samleie i misjonærstillingen, som i dette tilfellet, er penetrasjonen ikke dypt, bidra til å unnfange en jente. I denne stillingen kan du bruke en annen - på siden av ryggen. En mann skal være bak en kvinne skal ta stilling på siden. Når prosessen er fullført kjærlighet, anbefalt fremtidig mor søvn mens i fullstendig hvile, klemmer knærne mot brystet hans.  
D-dimer i svangerskapet
 Graviditet bringer en rekke endringer i kosthold og kvinner, selvfølgelig, uunngåelige fysiologiske endringer i kroppen hennes. Å spare din helse og helsen til barnet ditt, må du betale mer oppmerksomhet til alt som skjer med kroppen. Det endokrine system, eller mer enkelt, genene som gir programmet er ansvarlig for graviditet for alle uten unntak. Det er et skifte i hormonnivåer og indre organer begynner å jobbe på en annen måte.
 I blod gjennomgår også betydelige endringer. Siden under fødsel har vært tap av blod (500 ml), dets volum øker under svangerskapet. Slik at legemet forbereder for blodtap, som ikke er meget merkbar, som er lagt natur.
 Det var på dette tidspunktet i kroppen aktivert koagulasjonssystemet. Det er viktig å vite at denne periode kan være dannet blokkering av blodårene. For å oppdage avvik, gjennomføre prøvetaking for analyse. En av måtene å gjenkjenne trombose er en metode for D-dimer.
 Hva er D-dimer?
 Ved fare for blødning er til stede i kroppen stoffet - fibrinogen, og vanligvis er det alltid til stede i løsningen, blir uløselig form, kalt fibrin. D-dimer - er stykker av fibre, hvis utseende er i ferd med blodlevring fibrin spaltning. Levetid av disse stoffer til 6 timer.
 Norma D-dimer i svangerskapet
 Analyse for å bestemme nivået av blod D-dimer er nødvendig for å være i stand til å identifisere antallet og hindre risiko for blodpropp. Dessverre fortsatt ikke sette klare standarder for kvinner som nærer fosteret. Guidet mulig å omtrentlige indikatorer på D-dimer. Hver frisk person mengden av ikke mer enn 248 ng / ml i løpet av graviditet hos kvinner betydelig øker nivået og det er viktig å vite hvor mye.
 Det er omtrentlige tall, disse dataeksperter i betraktning under testen. Norma D-dimer i første trimester om 500nh / ml, den nest 900nh / ml ved slutten av den tredje - ikke mer enn 15002000 ng / ml
 Denne prosedyren er hjelpe og arrangeres i forbindelse med mange andre undersøkelser. Må anses kliniske symptomer.
 Hvis D-dimer økt sammenlignet med data, kan det være på grunn av uregelmessigheter under graviditet. I dette tilfelle kan utvikle preeklampsi, nyresykdom og preeklampsi. I disse sykdommene påvirket vev dannes omfattende blåmerker som kan provosere abort eller tidlig morkakeløsning. Det er viktig å gjennomgå en full undersøkelse og behandling, om nødvendig oppnevnes av lege for å unngå komplikasjoner og tragiske konsekvenser.
 Mange kvinner bekymre oppdaget etter inngrepet at D-dimer kutt. Hvis dette punktet, er det ikke en grunn for følelser, fordi kvinner under graviditet anbefales ikke igjen nervøs. De fleste av disse problemene gjelder for spesialister. Hvis legen bestemmer at bevismaterialet er for lav, kan det være et signal fra et brudd av blodkoagulasjonen. Omfattende behandling ofte tildelt hvis de er over den antatte normen.
 Mange laboratorietester er svært viktig, spesielt når kvinnen bestemte seg for å ha en sunn baby og det er svært viktig for deres egen stat. Rettidig påvisning av avvik fra normene bidrar til å gi for utvikling av farlige sykdommer. Gir også mulighet til å stoppe i tide og forebygge sykdom.
 Trombofili utløses av ytre faktorer. De kan gjennomføres skade, medikament å normalhormonelle nivåer, prevensjonsmidler, røyking og mange andre grunner.
 Test nummer D-dimer gravide hjelper i noen tilfeller hvis et presserende behov for å redusere blodpropp. Slike tilfeller finnes, og de er svært farlig. Spesiell oppmerksomhet er gitt til styret anbefalt å betale kvinner som har kunstige hjerteklaffer, har utviklet venøs trombose, trombose eller APS historie fetal tap, atrieflimmer på bakgrunn av hjertesykdom, hjertesykdom, er risikoen for blodpropp.  
Яндекс.Метрика