Hvordan å behandle hoste hos barn
 Hoste - er de vanligste symptomene på luftveissykdom. Utseendet av hostemidler som skjedde lesjoner i luftrøret, bronkiene og strupehodet, som er sensitive reseptorene som "trigger" hosterefleksen.

 Hvordan å behandle hoste hos barn


 Hoste er en defensiv reaksjon der slim og slim er avledet fra lungene. Og vekker spørsmålet om hvorvidt det er nødvendig og behandle hoste hos barn som bruker det hvis kroppen blir kvitt "unødvendig"? Situasjonen her er noe lik den i behandlingstemperaturen. Nå vet folk at hvis en person er hevet kroppstemperatur, betyr det at kroppen kjemper infeksjon, så det er ikke anbefalt å skyte ned. Men hvis temperaturen stiger over er taket (over 38 °) bør temperaturen reduseres. Så med hoste. Inntil han begynner å "såre" kroppen, kan det ikke bli behandlet. Men hvis hoste hos barn begynner å forstyrre normalt liv - med ham for å slåss.
 Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør et barns hoste mest effektive for å raskt kom slim fra lungene.

 Hva medisiner bør brukes til å behandle hoste hos barn


 Foreløpig apotek kan kjøpe mange løsninger for å behandle hoste hos barn som tabletter, sirup, spray, etc. La oss se på sine hovedgrupper og egenskaper.
 Antitussive verktøy
 1. "Kodein" Dymemorfan "," Etilmorfin "- narkotika hoste. Det er på grunn av det faktum at blokkere et barns hosterefleks i hjernen.
 Disse stoffene er sjelden brukes til å behandle hoste hos barn. Bruk dem bare med legens tillatelse og under hans kontroll. Behandle disse stoffene smertefull tørr hoste som ikke kan kureres av andre rusmidler. Noen ganger brukes til å behandle hoste hos barn med pleuritt, kikhoste. Men vær oppmerksom på at med disse legemidlene kan ikke brukes ekspektoranter.
 2. "Okseladyn", "Glaucine", "Butamirate" - i motsetning til de første legemidler de ikke er narkotika. Selv om også undertrykke hosterefleksen ved nivået i hjernen. Men i motsetning til narkotika, disse er ikke vanedannende og ikke inhiberer funksjonen til hjernen.
 Midlene for behandling av hoste hos barn brukes mye mer tidligere. Indikasjoner kan tjene ystoschayuschyy, tørrhoste, som ikke klarte å kurere andre medisiner. Leger kan foreskrive disse stoffene til å behandle hoste hos barn med influensa, pleuritt, kikhoste. Kombinert bruk av antitussiver og ekspektoranter kontraindisert.
 3. "Prenoksyndyazyn" - hoste medisin perifere handlinger. Disse stoffene påvirker nerver som "trigger" hoste. Effektiviteten av disse medikamenter ved behandling av hoste hos barn er lavere enn den ovennevnte narkotika hoste.
 Indikasjoner for bruk av dette stoffet kan være: tørr uproduktiv hoste. Bruke medisiner for å behandle hoste hos barn kun etter avtale legen din. Ikke bruk slimløsende og antitussiva sammen midler.
 Slimløsende midler
 1. "Bromheksin", "Karbotsysteyin", "ACC" ambroxol "," hevngjerrig "- mucolytics å hjelpe rozridyty oppspytt.
 Disse rettsmidler for hoste for barn lette utslipp av slim, men ikke blokkere hosterefleksen.
 Påfør data mukolytky å behandle hoste hos barn med lungebetennelse, bronkitt og bronkiektasier.
 2. "marshmallow root", "Mukaltyn", "lakris", "forlater mor og stemor", "plantain blad", "kaliumiodid" "Timian", "Bronholytyn", "solutan", "Tussyn" "pertussin" - betyr en hoste slimløsende handling.
 Disse stoffene bidra til å eliminere hoste slim mer væske, slik fjerne bronkiene av bakterier og slim.
 De fleste av disse stoffene i sammensetningen inneholdende urter. De brukes til å behandle hoste hos barn med forkjølelse, lungebetennelse, bronkitt. Sammen med mucolytics gjelder antitussive og slimløsende medikamenter kan ikke være noe annet, kan blokkering oppstå bronkial slim.
 3. "Doktor MOM" "Kodelak phyto" - kombinert legemidler til behandling av hoste hos barn.
 Disse verktøyene består av hoste, vanligvis med flere legemiddel komponenter samtidig gi mucolytic, protykashelnyy, slimløsende, anti-inflammatorisk og bronkodilaterende effekten.
 Gjelder disse stoffene til å behandle hoste hos barn med ARI og ARI.
 Sammen med hostestillende medikamenter for å behandle hoste hos barn kan brukes russiske immunomodulator "Derynat." Det absolutt kan ikke tilskrives antitussive narkotika, men det hjelper kroppen med å takle hoste, øker motstanden mot infeksjoner.
 Bruk "Derynat" bare - begrave et barn nesen i 1-2 dråper flere ganger om dagen.
 "Derynat" vil styrke immunitet av barnet, redusere varigheten av forkjølelse. Dette produktet har ingen aldersgrense, så kan brukes for både voksne og barn. Den kan også brukes for babyer fra de første dagene av livet.

 Gi barnet ro


 Behandling av hoste hos barn med forkjølelse eller bronkitt bør begynne med, bør du skape gunstige forhold for barnet å komme seg. Provosere et angrep av hoste i et barn kan støy, sterkt lys, etc. Sørg derfor for at barnet var behagelig og koselig.

 Riktig ernæring og drikke


 Fôring barn med hoste bør bli beriket med frukt og grønnsaker. Men samtidig bør det være næringsrik, fordi barnet er mye energi til å takle en hoste. Også la barnet drikke så mye som mulig. Dette vil unngå dehydrering barn og akselerere utslipp av slim. La barnet ditt når du hoster mineral alkalisk vann, for eksempel "Borjomi". Det gjenoppretter vann godt væske- og elektrolyttbalansen i kroppen til barnet, og takket være alkalisk sammensetning gjør tynt slim og fjerne det fra lys.

 Behandling av hoste hos barn med SARS


 SARS vanligvis alltid komplisert hoste. Imidlertid kan det være andre symptomer - rennende nese, tretthet, feber, smerter i hele kroppen. Hvis du tviler på at barnet hoste forårsaket av forkjølelse (dvs. ingen andre symptomer), er det nødvendig å sørge for at barnet i luftveiene ikke fikk et fremmedlegeme.
 I de tidlige dagene av hoste sykdom av et barn er vanligvis tørr. Det hindrer babyen til å sove kan fremkalle brekninger. Senere flyttet han til å hoste (sputum frigitt). Dersom et barns hoste er ledsaget av oppkast, er det best å ikke bruke populære behandlinger, og ringe en lege.

 I normal hoste (ikke mye) barnet kan behandles som følger:


 - Sørg for fred;
 - I den første tiden kan gis "Kodelak phyto";
 - Etter at barnet begynner å bevege seg bort slim, kan hoste behandling gjelde andre mucolytics som ble beskrevet ovenfor;
 - La barnet medisiner "Doktor MOM", utgitt i form av sirup, salve, roller blyanter, pastiller.

 Behandling av hoste hos barn med bronkitt


 Bronkitt er ofte en komplikasjon av forkjølelse, så behandle hoste hos barn med bronkitt skiller seg fra behandling av forkjølelse. Funksjonen hoste bronkitt er at det blir vått fra de første dagene av sykdommen. Det er dypere, men ikke så vondt, for eksempel influensa eller forkjølelse.
 Når bronkitt hoste hos barn behandlet bedre mucolytics og slimløsende. Kan også brukes "Doktor MOM". Bedre bruk av narkotika av urte hoste, spesielt hvis barnet er svært liten.

 Anvendelse av inhalert å behandle hoste hos barn


 Å kurere hoste hos barn over, kan du bruke innånding. For svært små barn innånding kontraindisert.
 For inhalasjon kan ta et par spiseskjeer timian blader eller mor og stemor og fylle dem med varmt vann. I ekstraktet kan bli tilsatt 1 t. Skjeen av natron og noen få dråper av mentol eller eukalyptusolje.

 Konklusjoner


 Å behandle hoste hos barn bør være med forsiktighet. Hjemme, bare bedre behandle akutt hoste, men subakutt og kronisk bedre behandlet på et sykehus eller under konstant medisinsk tilsyn.  
Hva hjelper HosteI sin fysiologi, er hoste en kraftig tvunget utpust, som forårsaket irritasjon reseptorer redusere luftveis muskler.
Faktisk, hoste - en slags beskyttende refleks av vår kropp. Fordi, hoste, blir vi kvitt giftstoffer, bakterier og slim som har samlet seg i vår luftveiene. Så travelt med å blokkere hoste er absolutt ikke nødvendig, fordi de lenger skadelige giftstoffer vil forbli i vår bronkier og lunger - desto lengre tid vil angripe utvinning.
En annen ting - hvis hosten er tørr, kjedelig og irriterende hans menneskelige slimhinner, luftrør og bronkier. I dette tilfellet er det selvsagt være å hjelpe kroppen håndtere den. Men først - det er nødvendig å fastslå årsaken til hoste.
Årsaker til tørr hoste
Tørrhoste kan oppstå av ulike grunner. Det kan være forårsaket av kontakt med slimhinnene i de øvre luftveier av forskjellige irriterende stoffer, herunder støv og røyk. Eller et fremmedlegeme.
Men ofte er tørr, langtekkelig, langvarig hoste oppstår som en reaksjon på inntrengning av de øvre luftveiene av skadelige virus eller bakterier. Denne hosten er ofte ledsaget av akutte luftveisinfeksjoner som påvirker nesegangene, luftrøret, bronkiene og lunger.
Vanligvis kan en hoste ikke passere på egenhånd, uten spesifikk behandling, så for å bli kvitt den, eller må fylle opp med narkotika, eller bruker folk rettsmidler. Her noen liker det hjelper.
Hoste medisiner
Medisiner som kan hjelpe å bli kvitt hoste kan deles inn i flere grupper ved hjelp av innflytelse. Først, disse er stoffer som hemmer hoste voldsomt syndrom, som påvirker kashlevыe sentre i kroppen. Dette er en veldig alvorlig narkotika, som har som formål programmer kan bare gjøres av en lege. Til tross for effektiviteten av denne gruppen av narkotika, bruke dem uavhengig er umulig.
Den andre gruppen av legemidler som hjelper hoste - dette er stoffer som, gjennom ulike aktive ingredienser, oppløsnings akkumulert slim i luftveiene og fremmer rask fjerning av lungene, luftrøret og bronkiene ved deres forlengelse.
Selvfølgelig er det bedre å foretrekke forskjellige naturlige sirup og preparater basert på urter, men finne ut hvilke medisiner hjelp fra av en hoste, selvfølgelig, kan en lege avgjøre, etter en undersøkelse av pasienten puste og lytte.
Folk rettsmidler for hoste
Det er mange folk rettsmidler for hoste brukt av våre bestemødre i mange år.
Dermed en av de mest effektive middel for å bli kvitt hosten er infusjon av reddik med honning. Gjør det veldig enkelt: å gjøre det bra vasket liten redtsi dypere og sette honning i det, jo bedre - i mai som i seg selv er allerede et flott middel for forkjølelse. Men kombinert med saften av reddik - dens gode egenskaper bare intensivere. Dannet i dypere og reddik juice med honning - du trenger bare ta en teskje 3-4 ganger daglig før måltider og ved sengetid.
Like godt å bli kvitt sykdom og annen velsmakende måte - dynket i melk fiken. Så når en tørr hoste bør utmattende fem små frisk frukt fiken brygge en kopp varm melk er bra, permisjon og male innhold. Dette inzhyrne melk bør drikke 75-80 g (1/3 kopp) tre ganger om dagen, helst før måltider også.
Like nyttig er en annen trylledrikk - med melk og salvie, noe som gjør at du ønsker å sakte kok opp i en liten kasserolle 150 g av melk og 1 ss. l. salvie, slå av brann, og deretter inn i varm melk og bland shalfeynuyu bare legge en teskje smør eller, enda bedre, nutryanoho svinekjøtt fett blandingen og la stå i 10-15 minutter under lokket lukket.
Etter at blandingen nastoyitsya - avløp, tilsett melk, hvis ikke allergisk, en teskje honning og drikke denne drikken om natten. Hoste blir mye mykere, og hvis i tillegg gjør fortsatt pakker - vil være svært rask.
Utmerket hjelper hoste og løk juice blandet med honning eller sukker.
Og hvis du kombinerer de helbredende egenskapene til melk og løk - effekten er imponerende i det hele tatt! Prøver å forberede en potion av melk, hvitløk og løk, og du glemmer om hoste svært raskt. Andelene av dette midlet for hoste er 10 skrelte løk, 1 fedd hvitløk og en liter av fersk kumelk. Alt dette er nødvendig for å koke til hvitløk og løk er møre. Deretter legge hvis ingen kontraindikasjoner, en spiseskje honning og rør mai. Nå det viktigste at du har nok tålmodighet til å akseptere de mottatte time midler. Nok en spiseskje viktigst - ta en blanding regelmessig.
Også et utmerket middel for hoste er healing blanding av like mengder aloe blader juice, honning og fersk smør mai. Alle ingredienser av urter for å blande og ta en te skje fire ganger om dagen.
Effektiv i behandling av hoste og decoctions av urter. Du kan bruke ferdige thorax samling, som selges i apotek og kan lage din egen samling protykashelnyy, blandet i like proporsjoner gress med hostestillende egenskaper, for eksempel alteyka, Hestehov, lakris, og til slutt urter som har desinfisering egenskaper, for eksempel mynte, salvie og ryllik og urter og planter som ville mette kroppen med viktige vitaminer og er fremfor alt, hagtorn, vill rose og bringebær.
Men å velge en måte å bli kvitt hoste, må du huske på at det kan være forårsaket av allergi, ikke bare smittsomme sykdommer. I dette tilfellet, behandle det noen av de ovennevnte midler absolutt ikke!
Så gjør ikke selvmedisinering, men først rådføre seg med legen din!  
Яндекс.Метрика