Hvordan å behandle humper av injeksjoner
 Hvem har ikke drømt om som barn "hurrarop"? Selvfølgelig, det ville ikke gå på skolen. Som nettopp gjorde, og spiste iskrem i kulden og bar hals gikk godt varmet termometer Battery eller bordlampe.
 Som voksen, innser du at det desperat tid borte, og nå jobber - dette er viktig. Noen ganger noensinne ser oppoverbakke og ingen bryr seg, er kilden eller sykehus, hjemme reparasjoner og selv komme ut av sengen du ikke kan, det er ikke viktig - arbeid som må gjøres. Det er derfor, som voksne, folk prøver å skade mindre, og hvis syk, deretter behandlet hjemme ekstreme metoder.
 Dette er resultatet av behandlingen hjemme når intramuskulære injeksjoner er gjort uavhengig av hverandre, i all hast, ikke alltid følge reglene i sterilitet og temperatur. Konsekvensene av slike handlinger er støt på baken, herde og vospalyayuschyesya (selv abscesser), noe som kan føre til mange problemer.
 Så, for å gjøre injeksjoner hjemme eller på sykehus overvåke tilstanden til steder etter injeksjoner, er det dannet sel.
 Hvis du finner ut at det var en kul på baken injeksjon, bør du umiddelbart ta affære og ikke kjøre sin størkning.
 Behandling kjegler av injeksjoner
 I prinsippet hver sykepleier gjør intramuskulær injeksjon, anbefaler alltid hans pasienter gjøre jod rutenett av nettstedet. Hva er jod nettet? Dette bildet i et rutenett (som "bondesjakk") påføres huden av baken av nettstedet. For denne kunsten trenger jod og stokk med en bomullspinne. Hvis jod tegne et rutenett på en jevnlig basis, så humper av injeksjoner kan ikke forekomme.
 I tillegg til behovet for å beskytte disse områdene fra kald trekk, skader. Siden virkningen av miljøet kan også påvirke utseendet av humper etter intramuskulær injeksjon.
 Hvis du fortsatt synes at etter injeksjon, innenfor baken var sel som hver dag blir vanskeligere, ikke la det bli med det. Det er ikke i seg selv løse. I prinsippet skjer det, men sjelden. Mest herding betente og røde hudoverflaten baken.
 Deretter kobler du fester og dette vil ikke hjelpe enten jod mesh eller salve kjegler eller komprimerer eller lotions. Bare skalpell kirurg vil fjerne zahnoyvshuyusya kjegle av injeksjon.
 I denne situasjonen, bare én vei ut - gå til legen fordi nahnoyvshuyusya kjegle fjerne deg selv vil ikke fungere.
 Folk rettsmidler
 Det er folk som ikke stoler på tradisjonell medisin, og alle er avhengige av praksisen med leger. På den ene siden er dette den riktige avgjørelsen, og de andre tradisjonelle legemidler som brukes i behandlingen av kjegler etter injeksjoner er svært effektive.
 En av de mest vellykkede anti-inflammatorisk narkotika - en kål. Letter of frisk kål posharpaty trenger litt så han la saften brukes på plass dannet kjegler. På toppen lå en polyetylen. Så du kan flytte og arbeid, og kål juice vil gjøre healing virksomhet. Hjemme, kan du legge ved et brev av surkål, vil det bli enda bedre.
 God hjelp alkohol komprimerer. Ull fuktet med alkohol til 50 grader, for ikke å legge til og hudforbrenninger. Dekomponerer jevnt lag på overflaten av baken og dekket med plastfolie, for ikke å vyparovuvalosya og ikke tørket ut. God hjelp alkohol tinkturer blomster eller unge kastanje kastanjer, Echinacea, johannesurt, peppermynte, ryllik og misvisende.
 Du kan bruke aloe juice, hvis huset er et slikt anlegg, blande det med alkohol. Aloe har absorberende handling og bidra til å kvitte seg med kjegler.
 Eldre mennesker gjerne råde behandling med honning. Hvem gjør kaken og som salve to ingredienser - mel og honning. Deretter sette dem på steder der det er et problem, og så la noen timer ukryvshy som vanlig polyetylen. Betennelse passere etter to eller tre dager med søknaden, og deretter sel spre.
 Mange bruker apotek salver. Den mest populære er heparynovaya salve, gel lioton.
 Og massasje. Sted etter injeksjoner bør beskyttes ikke bare fra det ytre miljø, men også stadig gni massasje i en sirkulær bevegelse.  
Hvordan injeksjonerNoen ganger livssituasjon slik utformet at det er nødvendig å ta et kurs av injeksjoner .... Vel, oppriktig sympatisere. Men det er ingenting som skal gjøres: vi må - så det burde. Problemet oppstår når spesialisten for dette ubehagelig fremgangsmåte for å se i nærheten. I dette tilfelle faller inn i en sprøyte ikke dyktige hender. Men, av og store, ikke bekymre deg om det. Etter at injeksjonen er ikke så umulig oppgave.
Intramuskulære injeksjoner helt i stand til å mestre hver. Men intravenøs beste tillit leger - er ingen opplæring ikke kan takle.
Så hva om intramuskulære injeksjoner må gjøre pasienten hjemme.
Det første du må gjøre - er å frykte. Skjelvende hender og panikk i en så følsom sak - ingen hjelpere. Da pasienten bør plasseres i en horisontal posisjon, så de fleste avslappede muskler og vil derfor være mindre smertefull injeksjon. Deretter velger du plasseringen for injeksjon. For å gjøre dette, mentalt dele rumpeballe i 4 like deler (firkant), noe som gjør injeksjon i øvre ytre torget. Stedet har en spesiell betydning, fordi når den er riktig valgt punkt er det en risiko for å skade isjiasnerven.
Generelt er den samlede sekvens av handlinger er som følger:
Grundig vask hendene
Utvid emballasje sprøyte. Bruk en nål på en sprøyte uten å fjerne hetten mens
Banke på sprøyte, nål rettet oppover til luftbobler 4) Ta av lokket - å samle narkotika
opp.
Slipp luft lett berøring på stempelet
Lukk hetten nål
Fukt alkohol vatt - Tørk området med
Stretch (voksen) eller komprimert (barn) hud på injeksjonsstedet
Brått inn desember nesten hele lengden (3/4)
Skriv inn medisiner, trekk nålen, trykk på stedet med bomullspinne fuktet med alkohol
Hvis injeksjoner må gjøre deg selv alene, må du vurdere en rekke funksjoner. Her prioritet til å overvinne den indre frykt punktere huden. Selvfølgelig, injeksjoner - en ubehagelig prosess, men de virkelig trenger deg, ellers vil de ikke er tildelt.
Noen mener at injeksjonen kan utføres i hver muskel. Vi anbefaler imidlertid sterkt sciatic, til tross for at det kan være ubehagelig. Med mulige posisjoner: stående i speilet napivoberti eller liggende på siden. Og deretter alt er nesten den samme som beskrevet ovenfor:
I posisjon
Tørk området med en bomullsdott dyppet i alkohol
Ta en sprøyte i sin høyre hånd
Sterkt inn nålen til det ønskede punktet, holder pennen, slik at et trykk på stempelet tommelen
Sakte holde medisiner
Med sin venstre hånd til å trykke på stedet med bomullspinne fuktet med alkohol på forhånd, ikke sant - trekke sprøyten
Massasje nettsted med
Faktisk, på dette og avslutte din smerte. Lykke til! Ikke bli syk!  
Hvorfor vokser hår på brystet?Hvorfor vokser hår på brystet? Vel, menn - og selvfølgelig naturlig. Men, merkelig nok, problemet med bekymring for mange kvinner. Selvfølgelig, de fleste av dem prøver å skjule dette faktum, bli kvitt hår på forskjellige måter. Men hvis vi slår til kvinners fora på Internett, innser du at hår på brystet vokse i mange kvinner. Unødvendig å håndtere det og hvordan du gjør det?
Hvorfor vokser hår på brystet?
Vi klager ofte at håret faller fra hodet, er sjeldne, fine. Men på samme tid i andre steder vokser raskt. Og det er veldig tykk og mørk. Det viser seg at noen av hår problemer.
Menn enklere. De er ikke redd woolliness økt i hele kroppen og mangel på vegetasjon på hodet. Og kvinnene de oppfatter er vanlig i enhver form.
Men mest kompleksuyut veldig mye om dette. Jeg begynner å bli kvitt uønsket hår på forskjellige måter. I de fleste tilfeller gir denne metoden bare for håret og gjør dem enda hardere. Det er nødvendig å finne årsaken til problemet, og deretter vil vi finne en måte å bli kvitt dette problemet.
En grunn kan være mange: hormonell svikt, bivirkninger av medisiner tatt, genetisk disposisjon, og mer.
Hva er grunnene til å vokse hår på brystet hos kvinner?
Dette fenomenet kalles hirsutisme og forekommer vanligvis i androgen-avhengige områder. Disse områdene omfatter også mage, rygg, kinn, overleppe og hake. I de fleste tilfeller vil utseendet av håret i disse deler av kroppen hos kvinner som er forårsaket av genetiske funksjoner eller problemer med hormoner.
Faktisk, tynne vellus hår og sjelden er liket av en kvinne. Denne bestemmelsen bør ikke håndtere dem. Problemene starter når disse hårene er stive og mørke. Derfor årsakene til veksten av hår på brystet hos kvinner er:
Genetisk predisposisjon. Avhengig av hvilken type hud og hår, som tilhører etniske grupper, nasjonaliteter av følsomhet for alle kroppshår distribusjons endringer. Denne iboende natur, og bekjempe slike fenomener forgjeves. Du kan bare fjerne håret for kosmetiske formål ved hjelp av pinsett eller annen type hårfjerning.
Graviditet. Dette faktum kan også være en årsak til håret. I løpet av denne perioden, oppstår kvinners hormonelle endringer i kroppen. I de fleste tilfeller, etter fødselen av disse stedene ikke vokser hår, og forsvinne.
Helseproblemer. De også føre til hormonell ubalanse. Situasjonen kompliseres av inntak av visse legemidler (hormonelle eller kortikosteroider). I dette tilfelle testet for hormoner. Riktig behandling foreskrevet i de fleste tilfeller lar seg positivt løse problemet.
Hormonelle lidelser. I dette tilfelle begynner håret til å vokse på mange steder på en gang. Grunnen til dette fenomenet er endokrine lidelser, problemer med binyrene, hypofysen misbruk. For noen av disse sykdommene aktive mannlige hormoner. Ofte hormonelle endringer fører til at en bryst større enn den andre.
Måter å bekjempe uønsket hår
Pinsetten. Vanligvis ikke mye hår på brystet vokser. De er den enkleste trekke ut med pinsett. Men det bør gjøres ordentlig. Ikke trekk kraftig hår, kan det bryte. Du må nøye trekke den sammen med løk. Dra bevegelser følger hårets vekst, ikke omvendt vekst.
Etter å ha fjernet hårene desinfiser huden i deres sted. Gjenta prosedyren for å ha mye hårvekst. Å utføre denne metoden for hårfjerning er nødvendig at noen hår industrien. For mange kvinner er uakseptabelt.
Barberhøvel. Denne metoden for bryst ikke passer. Hvis du barberer mer hår voksende sted, umiddelbart dannet en skog vegetasjon. I tillegg til hår barbermaskiner er svært strenge.
Barbermaskinen kan kun brukes til nøyaktig kutting hår ved roten, uten at det påvirker huden og er nær fargeløse tynne hår.
Krem for hårfjerning. Det bør være forsiktige med denne metoden for å fjerne uønsket hår. Sjekk med legen din. Huden på brystet er veldig øm, så det er forskjellige mulig irritasjon, betennelser, kviser, etc.
Samtidig kan fra kremer vises på bryst innvokste hår, som er vanskeligere å fjerne. Å bruke kremen også, blir nødt til å vente til håret vokser ut igjen, dvs 1-2 uker vil gå på voksende svart hår.
Elektrolyse. Dette er en svært populær metode for å bli kvitt uønsket hår. Dessuten er dette alternativet det mest sikre og effektive. Med DC elektrolyse fjerner hårsekkene. Denne metoden blir kvitt problemet permanent. Men denne metoden er egnet hvis håret ditt er ikke så veldig mye.
Det er verdt å merke seg at etter elektrolyse for en stund kan være rødlige arr eller blåmerker. Mange sliter med problemer som solarium.
Voks. Denne metoden brukes når en masse hår på brystet. Varm voks påføres huden ved det punkt hvor håret vokser. På toppen er limt et stykke vev, som deretter bryter med hår. Etter noen gang håret vises igjen. Men de er mye tynnere fjernkontroll, og det vil bli mindre.
Denne prosedyren er ganske smertefullt, spesielt på brystet.
Laser hårfjerning. Denne metoden er ikke egnet hvis årsaken til håret til hormonelle problemer. Hårfjerning med laser er mye utonshaet og lysere hår. Flere behandlinger kan bli kvitt volosatosti alltid.
Laseren dreper hårsekkene som inneholder pigment. For folk med blondt hår, kan denne prosedyren være ineffektiv.
Hvorfor og hva vokser hår på brystet hos menn?
Menn også er forskjellige. I noen kroppen glatt og ren som en jente. Mer fra topp til tå dekket med hår. Det er interessant at kvinner tar det på forskjellige måter. Noen mener hårvekst virkelig stygg. Andre liker ikke menn uten hår på brystet.
Håret ser på kroppen av et barn i mors liv. Noen av disse hår fra fødselen går tapt. Men noen steder er fluff, som også etterhvert passere.
I voksen alder Hårete menn i de fleste tilfeller er avhengig av genetisk predisposisjon. Hvis familien menn hårete bryst, bein, hender, så barnet også vil til slutt overalt hår. Dette er spesielt merkbart i de østlige menn.
Kroppshår mann av talgkjertlene som beskytter huden mot bakterier. Men på samme tid, vil bakteriene formere seg og avsatt på håret, begynne å gi en ubehagelig lukt hvis ikke vasket regelmessig. Hvis ikke forsømmelse hygiene, ingen problemer.  
Яндекс.Метрика