Hvordan å behandle kronisk blærekatarr
 Blærekatarr kalles en meditativ tilstand av blæreslimhinnen, sin betennelse, grunn som det vannlating lidelser. Kronisk sykdom er når den inflammatoriske prosessen er forsinket, det er hyppige tilbakefall. Begynn behandle kronisk tsystytsleduet først etter flere studier (urinprøver, ultralyd, røntgen, etc.) og diagnose.

 Antibiotikabehandling


 Før utnevnelsen av stoffet skal gjennomføre en studie for å finne ut hvilken type patogen og antibiotika mottakelighet. Standard selvfølgelig er en uke eller 10-dagers behandling - i løpet av hvilken tid kan oppnå fullstendig ødeleggelse av patogene mikroorganismer (i tilfellet med kroniske sykdommer, er de i stand til å trenge gjennom og konsentrere seg i podslyzystыh strukturer av blæreveggen).
 Behandle kronisk cystitt, kompliseres ved nærværet av infeksjoner, seksuelt overførbare sykdommer, bør kombineres med egnede antibakterielle midler.

 Økt immunitet


 Terapier basert på bruk av en rekke medikamenter interferon - de gir antimikrobielle forsvar, redusere muligheten for tilbakefall av cystitt. Sammen med stimulering av immunmekanismer er nødvendig for å sikre uttak av resirkulert mikser og patologiske bakterier - øke væskeinntaket. Ernæring, befestning, inkludert fysioterapi program i komplekset terapi og bidra til å kurere kronisk blærekatarr, forårsaker bekken forbedre sirkulasjonen.

 Komplett kurs instillasjon


 Inngåelse blæren av ulike rusmidler i passende konsentrasjoner nødvendig å undertrykke aktiviteten av patogener og rekreasjon blærekatarr blæreveggen. Behandle kronisk cystitt Veksling drypping bør være bare etter cystoskopi prosedyre og fastslå omfanget av skaden.

 Hvordan å behandle kronisk blærekatarr hjemme


 Ytterligere tiltak som kan gjøres parallelt med medisinering må avtales med legen din. For å lette staten kan ordne varmt fotbad og sittende, varmeputer til området av blæren. I vannbadet bør legge kjøttkraft av urter som har antiseptiske egenskaper (johannesurt, salvie). Varmeflaske med varmt vann komprimere kan erstattes med knuste poteter, urter (kamille, calendula). Leire eller honning-mel kaker er home edition fysioterapi.
 Ved kronisk cystitt bør følge en diett - melk og vegetabilsk kosthold, vegring for akutte, stekt og røkt mat. For å sikre en ren urinveiene kan legges til kosthold urteteer - hofter buljong, infusjon av linfrø og fennikel, kamille, kjerringrokk, etc. Infusjoner av ginseng, propolis, sitrongress eller eleutherococcus bidra til å støtte immunforsvaret.  
Førstehjelp for blærekatarr. Årsaker, symptomer og effektivt middel for behandling

 Blærekatarr - er ubehagelig og kjent for mange sykdommer i blæren (eller snarere dens betennelse). De fleste kvinner har en tendens cystitt, som er forbundet med visse fysiologiske egenskaper, så som oppbygging av urinrøret hos kvinner det brede og korte. Følgelig blir infeksjonen inn i blæren hurtigere enn menn.
 Årsakene til blærekatarr
 - Chill (nok til å sitte i 20 minutter på kalde steiner);
 - Infeksjon;
 - Sopp;
 - Langvarig og hyppig forstoppelse;
 - Hvis arbeidet ditt er koblet til datamaskinen din, og du er en lang tid i sittende stilling;
 - Tilstedeværelsen av kronisk foci av infeksjon i kroppen (for eksempel kronisk inflammatorisk sykdom, tannråte);
 - Underernæring, overarbeid, mangel på søvn.
 Symptomer på blærekatarr
 Symptomer på blærekatarr er vanligvis lett gjenkjennelig: hyppig vannlating, sterke smerter, sterkt farget eller grumsete urin, muligens med en stikkende lukt. I akutt blærekatarr feber, kvalme og oppkast.
 Hva gjør jeg?
 Førstehjelp for blærekatarr før du besøker legen er i samsvar med sengeleie, mottar rikelig varm drikke (inkludert urte diuretika). For å lette staten kan sette en varmepute på det området av blæren. I akutt cystitt ta smertestillende medikamenter.
 Etter å ha gjort de første nødvendige skritt, vente på ankomsten av sin egen lege eller kontakte sykehuset. Kvinner bør søke hjelp fra en gynekolog eller nefrolog. Bare en spesialist riktig diagnose og foreskrive behandling. Legen vil foreskrive du et kurs av antibiotikabehandling eller fysioterapi.
 Folk rettsmidler
 Tradisjonell medisin har en haug med oppskrifter for mange sykdommer, inkludert de av blærekatarr. Disse metodene er like og noen ganger mer effektiv enn farmakologisk.
 Men som du vet, er sykdomsforebygging bedre enn kur. Dette er den mest grunnleggende råd, lytte til dem, Du kan unngå denne ubehagelige sykdommen:
 - Ikke gå med trange jeans eller bukser;
 - Så ofte som mulig gå på toalettet;
 - Bruk bomull undertøy (bedre luft, henholdsvis mindre miljø for bakterievekst);
 - Sporozhnyayte blæren før og etter samleie;
 - Unngå å bruke deodoranter intime og daglige pads.
 Aromaterapi i kampen mot blærekatarr
 Aromaterapi forbedre tilstanden med blærekatarr. Men du trenger å bruke eteriske oljer i moderate mengder. Den mest effektive hvis før dykking i varmt badevann du legger 8-10 dråper olje. I denne sykdommen godt hjelpe olje sandeltre, bergamott og Kamille. Du kan også bruke sitron olje, men beløpet må ikke overstige 5 dråper.
 Urter for
 Urter også vil være et godt verktøy i kampen mot blærekatarr. Hvis milde symptomer bør drikke rikelig med urtete med kamille og mjødurt vyazolystnoy. Hvis du føler en skarp smerte, trenger du en kraftigere verktøy - ekstrakter som er best kokt med urter og bøketrær Bearberry normal.
 Naturlige produkter med blærekatarr
 Hvis du opplever utbrudd av blærekatarr, begynne å drikke så mye som mulig. Å bekjempe sykdommen gi opp kaffe og te, drikke vann og urtete. Noen ganger er det nyttig å vann er alkalisk, ved å utvide den litt natron.
 Som du kan se, blærekatarr kjempe sine egne folk rettsmidler, og det er mulig, men du bør ta kontakt med en spesialist.

Den kur for blærekatarrCystitt - en betennelse i blæren på grunn av inntrengning av bakterier til blæreveggen. Cystitt bringer ubehag og smerte, men det er lett å kurere bare på den innledende fasen. En forsømt sykdom før eller senere føre til nyresykdom.
Hva medisiner kan hjelpe med blærekatarr
Han nylig begynte å behandle med antibiotika. For noen tiår siden, folk blærekatarr behandles ved hjelp av urtemedisin, korrigert din diett med vitaminer og prøvde å styrke immunforsvaret. Risikoen for blærekatarr er det lite synlig overgang til en langvarig kronisk og forårsake alvorlig skade på kroppen. Derfor, de beste, ifølge leger, en måte å overvinne blærekatarr - til fortsatt mottar medisiner som er utviklet for å behandle urinveiene. Men de må gjøres på anbefaling av en lege å ikke gjøre ting verre selv.
Den kur for blærekatarr
Vanligvis blærekatarr vellykket behandlet uroantyseptykamy som skaper terapeutisk konsentrasjon i urinen.De mest kjente antibiotika for å behandle urinveisinfeksjoner er følgende legemidler:
Monural.Dette stoffet, ifølge leger, kan kalles en av de beste i behandling av blærekatarr. Fosfomycin - er den aktive ingrediensen Monural som kan eliminere nesten alle spekter av patogene bakterier. Stoffet er så kraftig og effektiv at behandling av akutt blærekatarr bare én pose Monural dag. Fordelen med dette antibiotikum er at den er fullstendig uskadeligheten til kroppen av en gravid kvinne;
NolytsynSom er et legemiddel for en rekke ftorhynolovыh, det har antibakterielle egenskaper. For behandling av akutte blærekatarr skjemaer bare én pille om dagen i 6 dager til fullt igjen. Kronisk sykdom cystitt behandles 4-6 uker;
Palin.Dette er ganske et gammelt og velkjent verktøy som fungerer mot patogene Gram-negative og gram-positive bakterier inn i urinveiene rettigheter;
Nitroxoline- Dette er ikke nyheter, men også lenge vært kjent i medisin narkotika. Spekteret av antimikrobiell aktivitet er bred, og medikamentet viser aktivitet mot sopp negativ typen Candida, ødelegge dem med suksess. Nitroxoline cystitt botemidler for to uker, og medikamentdosen bør ikke overstige 0, 8 oz. per dag.
Hvordan å behandle blærekatarr forårsaket av sopp
Identifisere sopp i urinveiene hjelp urinalysis. Velge sin egen medisin for å bekjempe sopp er ikke nødvendig, det er bedre å kjøpe en bil på anbefaling av legen. De mest kjente soppdrepende medisiner for behandling av blærekatarr er denne medisinen som Lamisil, Mykosept og Fluconazole. Virkningen av disse stoffer er å eliminere mycel av soppen og dets celler. Det er således inhibering av patologiske prosess på overflaten av blæren slimhinnen. Ti dager kan du helt bli kvitt soppinfeksjon og blærekatarr.
Hvordan å behandle smertefulle cystitt
Å undertrykke smerten kan ta ikke-steroide medisiner som utøver anti-inflammatorisk effekt. Disse stoffene er kjent Nurofen, Indomethacin og Diklofenak. Smertefulle kramper kan fjernes ved konvensjonelle tabletter Nospanum.
Immunterapi for behandling av cystitt
Effektiv i behandling av urinveis inflammatoriske anerkjente og immunterapi narkotika. De kan stimulere beskyttende funksjoner i kroppen. Et velkjent medikament er Uro-Blacking. I den er det Lavomax som effektivt behandler cystitt og hell tatt som et forebyggende.
Preparater på basis av medisinske urter for å behandle blærekatarr
Den mest effektive legemidler urte medisiner er som følger:
Canephron.Det inkluderer rosmarin blader er til stede, centaury og Løpstikke rot. Stoffet dreper bakterier og reduserer betennelse i hjertet av infeksjon;
Monurel. Moderne stoff som hemmer veksten av E. coli på veggene i blæren. Som en del av denne medisinen er tranebær komponenter;
Tsyston. Dette Phitopreparation inneholder ekstrakter av stilkene madder cordata, saxifrage siv frø og pulver solomotsveta mumie.
Kontraindikasjoner mot å motta disse midlene kan være idiosynkrasier urter eller restriksjoner fra legen.
Яндекс.Метрика