Hvordan å behandle kronisk bihulebetennelse hjemme
 Alas, bihulebetennelse svært vanlig sykdom i bihuler. Det det ofte som en komplikasjon etter en sterk og varig kaldt, sjelden kjører gjennom tannråte. Som et resultat av neseslimhinnen infisert, og det er en vedvarende inflammasjon, som er ganske vanskelig å behandle. For å velge den mest effektive behandlingen, anbefaler vi å lese de tidlige symptomer på kronisk bihulebetennelse og hva konsekvensene kan føre avanserte former av sykdommen. Hva er kronisk bihulebetennelse


 Bihulebetennelse - en betennelse i neseslimhinnen, der gapet snevret overkjevens bihulene, som fører til avbrudd av drenering og lunger. Hevelse overkjevens bihulene kan forårsake tåkesyn. Infeksjon kan gi komplikasjoner i øregangen, så det kan utvikle ørebetennelse eller total hørselstap.
 De viktigste symptomer: nasal fullført en eller begge sider av nesen, trykk i øynene, smerter i den fremre del av hodet, valg av gul, grønn eller brun fargetone, noen ganger med blod. I de tidlige dagene av akutt sykdom er det en økt temperatur 38-40 grader. Redusert appetitt i denne tilstanden. Ofte er det mørke ringer under øynene.
Hvordan å behandle kronisk bihulebetennelse hjemme

 Behandling av bihulebetennelse folk rettsmidler


 Men til tross for alvoret av sykdommen, med riktig behandling, likevel trekker det. Så la oss ta en se de mest effektive metodene for tradisjonell medisin som legene anbefaler selv erfarne otolaryngologists.
 Begrave vann med havsalt. Denne metoden er kjent for sin evne til raskt å trenge inn og oppløse puste stillestående pus propper. For å gjøre denne løsningen, bland en halv kopp vann og en dessert skjeen av havsalt. Dryppe nødvendig hver time.
 Det hjelper også i denne sykdommen løsning hvitløk juice og honning. Hvitløk er en kraftig antiseptisk og honning lindrer hevelser. I 100 ml vann oppløse 10 dråper hvitløk juice og en halv teskje honning. Begrave morgen og kveld.
 For å frigjøre puste veldig tykke sekreter vil være svært nyttig å bruke varmt kokt egg. Bare vikle et skjerf og helle til siden av nesen.
Hvordan å behandle kronisk bihulebetennelse hjemme

 Den mest kjente bestemors oppskrift - denne løk juice. Jeg er sikker på at mange barn følte det ekkelt, men effektivt verktøy for deg selv. Men vi modnet og forstå at noe ubehag - dette er ingenting sammenlignet med samme sykdom. Derfor, for raskt å komme seg, anbefaler vi tre dråper frisk løk juice å fortynne 10 dråper vann. I noe tilfelle ikke bruke ren juice, samt få brenne neseslimhinnen.

 Apotek for behandling av bihulebetennelse


 For raskere innsettende effekt likevel anbefale til nasjonal behandling selv koble til og tradisjonelle. Apoteket kan du kjøpe utmerket måte å behandle dette problemet. For eksempel, perfekt takle sykdommen Synuforte, Pinosol og Nazyvin. Det blir ingen skade for å kjøpe narkotika for å forbedre immunitet (vitaminer, immunal) til kroppen bedre takle sykdommen.
Hvordan å behandle kronisk bihulebetennelse hjemme

 Som du kan se, til behandling av kronisk bihulebetennelse eksistere. Og hvis du følger disse anbefalingene - en sykdom svekkes raskt!  
Hva er skjelvende hender

 Årsaker skjelvende hender kan være annerledes. Dette overdreven trening, følelsesmessig stress, angst og nervøse lidelser. I alderdommen, Parkinsons sykdom og skjelvende hender i fullstendig hvile, med bevegelser som minner skott mynter eller rulle kjøttet baller.
 Hva er skjelvende hender

 Unge mennesker forårsaker skjelvinger i hendene kan bli overdreven drikking. Og som tilfellet er med mild alkoholforgiftning.
 Hendene kan skjelve og medisiner som inneholder koffein. Mange kaffe har en lignende reaksjon. Hendene skjelver og av kullosforgiftning.
 Eventuelle skader på lillehjernen observert skjelvende hender. Det manifesterer seg i de rytmiske vibrasjoner og øker i en tid da en mann nesten berøre ønsket motiv. Tremor gradvis øker når det er nødvendig for å opprettholde lange gjenstander, gravitasjon eller butikken posisjon. Men det har ingenting å gjøre med fysisk tremor som oppstår under arbeid i The Model og dansere.

 Hva er skjelvende hender


 Det bør bemerkes at risting hender er ikke bare på grunn av nervøs spenning, men i noen sykdommer. For eksempel, hormonelle forstyrrelser eller hjernebetennelse. Men ikke tro at du er noe av pasienter med utseendet på denne symptom til diagnose krever en rekke punkter. Hvis hendene skjelver fryser, da har du bare en kopp varm drikke. I så fall bør når du ser et sett av disse symptomene se en lege.
 Det var mulige svar på spørsmålet hvorfor skjelver hendene.  
Skjelving av hendene: årsaker og behandling
 Hvis en person ufrivillig skjelvende hender, kan det tyde på årsaken til patologisk natur. Kronisk hånd tremor kan overføres ved arv, så vel som å være en konsekvens av den høye følsomheten av nervesystemet.
 Adrenalin er sluppet ut i blodet ved høy magnetisering CNS, ofte ledsaget av hjertebank og skjelving av hendene. Når en person føler frykt eller i en tilstand av depresjon, langvarig oppbevaring av samme hånd Postures selv begynner å riste.
 Årsaker til Hånd tremor
 I grensestatene, føles alle skjelvinger i fingrene, det er forbundet med aktivitetene til emosjonelle og vilje personlighet. Mange av oss tar til hjertet livet situasjoner bekymre opplever stress, noe som sikkert påvirker den generelle helsen.
 En person kan ikke kontrollere seg selv fullt ut i post-traumatiske forhold og under depresjonen. Noen stimulerende påvirke sentralnervesystemet negativ innvirkning, effekten er likt det som skjer etter at store mengder alkohol, og sterk te og kaffe.
 Individuelt skjelvinger kan forekomme i alle, selv de mest sunn person, vil det avhenge av graden av fysisk aktivitet. Hvis "åpner en ny vind", det er noe vi gjør gjennom kraft, den første påvirket vår nervesystemet, forårsaker symptomer på tremor i ekstremiteter.
 Den vanligste typen håndhilse under hypotermi eller skarp temperaturhopp når vi forlater rommet varm i kulden. Men alle de ovennevnte årsakene skjelving i hendene er faktisk ikke en sykdom, som vi eliminere kilden som: slå seg ned, zihrivayemosya og skjelvinger i seg selv er.
 Patologisk tremor, som, og når de oppstår?
 Noen interne sykdommer kan utløse tremor av fingrene. Med en kraftig nedgang i blodsukkernivået en såkalt hypoglykemi ledsaget av skjelvende hender. Beruselse oppkast i de fleste tilfeller fører til rystelser.
 Alle endringer i den normale driften av CNS lesjoner lillehjernen patologi i strukturer subcortical og hjernestammen ledsaget av en hånd tremor. Dessuten, en nevrologen er disse tegn fører identifisere symptomene på de ovennevnte sykdommer.
 Ofte den type tremor, kalles essensiell tremor er arvelig og lider små barn. I 80% av tilfellene hvor eldre slektninger er de med rør pust og flimmer hånd tremor gått gjennom genet. Vi snakker ikke om sykdommer i alderdommen, som inkluderer parkyssonyzm når rammet alle subkortikale regioner av hjernen, selv på hendene avslappet trening ufrivillig skjelving bevegelse. Mennesker i alderen '57 ikke lider av denne sykdommen.
 Behandling tremor av hender
 Behandling i tilfelle av patologisk tremor foreskriver spesialist nevrolog som uttrykker en konklusjon på grunnlag av terapeuten, blodprøver og ultralydundersøkelser noen indre organer og hjerne MR.
 I tilfelle av fysiologisk tremor behandling er nødvendig, det viktigste - å eliminere årsaken til skjelving i hendene, slappe av, ta en varm dusj, fjerne stress fra muskel korsett etc. Som en forholdsregel kan vi anbefale beroligende daglig hvis nervesystemet perezbudzhuyetsya raskt eller noen få minutter før hendelsen som gir forstyrrende effekt på psyken. Medisinskapet bør være vendelrot i "svart" tabletter, som det absorberes raskere blod, og motherwort.
 Legen din kan anbefale en endring kosthold, søvn og hvile. Lytt til råd fra eksperter, utelukke fra kostholdet til søtsaker og kaffe, alkohol og sigaretter. Å redusere ufrivillige muskelsammentrekninger kan vekselvis komprimere og dekomprimere hånd. Trening kan gjøre med en byrde, kjøpe ekspander, kan du gjenopprette blod til lemmer og aktiverer musklene til å kontrollere skjelvinger, stopper det ikke bare viljesterk, men muskuløse innsats.
 Som et ekstra insentiv til å kjempe tremor Anbefal utvikle motoriske ferdigheter, lære å veve perler, strikk og hekle, makramé, lage origami, kutte tre. Svømming positiv effekt på betingelse av nervesystemet, så den fysiologiske eller patologiske konstant tremor du kan besøke bassenget flere ganger i uken for å forbedre den.
 Noe narkotika, siden ikke-selektive betablokkere og etterbehandlingsmidler mot retten må oppnevne en lege i henhold til individuell toleranse, siden mange legemidler som virker på sentralnervesystemet, det er bivirkninger.
 I ekstreme tilfeller kan en person spiser og drikker, å ty til kirurgi.
 Blant forebyggende prosedyrer, i tillegg til svømming, kan du merke hirudotherapy (snylting og bier) når blodet delvis oppdatert fungoterapii (soppbehandling) og utvikling av metoder for avslapning.  
Яндекс.Метрика