Hvordan å behandle liggesårLiggesår kalles dødt vev (nekrotisk eller iskemisk), hvis utseende er forårsaket ved sammenpressing av huden på grunn av langvarig kontakt med overflaten av sjiktet.
Vises liggesår tilgang til alle områder av huden hvor benet taler kontakt med overflaten av sjiktet. Behandling av trykksår - ganske lang prosess som krever kompetent tilnærming og koordinert handling. Hvis forhindre forekomsten av trykksår mislyktes, må du umiddelbart begynne sin behandling. Jo mindre lesjonsområdet, jo lettere og raskere å helbrede pasienten.
Vilkår for behandling av liggesår
I behandling av liggesår er viktig å huske på at ingen verktøyet ikke er særlig effektiv for behandling av hudskader påvirket, vil fortsette å bli strupt, og blod vil ikke flyte til den, slik at den ikke leverer essensielle næringsstoffer.

Derfor bør behandling av trykksår foregå på følgende tre områder:


- Restaurering av normal blodstrøm til det skadede området;
- Fremme avvisning av nekrotisk vev;
- Ta de nødvendige skritt for å helbredelse av trykksår og gjenopprette hudens overflate.

Restaurering av blodstrøm i behandling av trykksår
Å gjenopprette blodstrømmen til skadede deler av kroppen, må, først og fremst for å redusere kompresjon. For å få til denne pasienten elastisk madrass laget av skumgummi eller lignende materiale, tykkelse ikke mindre enn femten centimeter. I dag presenterer markedet også spesialmadrasser liggesår. Sørg for at overflaten som pasienten ligger, var glatt, uten fremspring, støt og fall.
Plasser pasientens kropp bør skiftes minst hver 2-3 timer. I tillegg benete projeksjoner kan sette pads med skum eller store poser med korn.
Gni huden bør også reduseres, hvis personen ikke er i stand til å bevege seg på sin egen seng, ikke trekk, ikke trekke seg ut av klærne sine. For det første må heve, dette er en spesiell tilpasning.
Følg renhet pasientens hud. Selv om du gjenopprette normal blodsirkulasjon vilje, og huden vil da bli forurenset, inflammatoriske prosesser som følger utviklingen av trykksår, ikke kan unngås.

Utelukkelsen av dødt vev i behandling av liggesår


Å fjerne dødt vev kan brukes på flere måter:

- Fjern kirurgisk (selvfølgelig, legen må foreta en operasjon der indikert til å gjøre det);
- Bruk av medikamenter som fremmer uttrekk (disse inkluderer, for eksempel, yruksol). Vanlige
ved hjelp av tilgjengelige midler, for eksempel en løsning av salt og konjakk, som er forberedt i hjemmet (ett hundre
femti gram brandy utvannet tretti gram salt) og brukes til lotions. Bandasjen dynket med en løsning pålagt ved forsegling papir, blir det skiftende behov. Før ileggelse av
bandasje såret vaskes for å unngå for høy saltkonsentrasjon.

Sårtilheling i behandling av trykksår
Å fremskynde prosessen med rensing og helbredelse de trenger for å håndtere alginat (i form av pulver eller våtservietter) pålegge dem hidrokoloyidni dressing. Spesielle legemidler pleier å ha relativt høy pris, men de kan erstattes uten tap av effektivitet tilgjengelig Healing salve typen levomykolya, Aktovegin, Solcoseryl tillegg behandle sår buckthorn olje. Du må kanskje også midler til å bekjempe sekundær infeksjon som kommer inn i såret. Du kan bruke borsyre, hydrogenperoksid, furatsillina.
I behandling av hudlesjoner prolezhnevyh ikke gjøre uten å rette dressinger. De kan gjøre med bandasjer, når finne lesjoner i hardt behov lapp på papir.
Ordningen behandle liggesår
Som en bevist effektiv behandling av trykksår følgende skjema. Før bruk, bør du kontakte lege.
Først holdt exudative behandling med pulver delaskyna. Dette sikrer riktig hudpleie rundt lesjoner. Flere ganger om dagen, gjør en avtale med en lokal bassenger over pulver fremmer helbredelse. Når du vasker huden din kan ikke skrubbe, kan du bare bli våt. Etter hud hygieneprosedyrer bør la det tørke naturlig. Effektive som tørre og fuktige kompresser med de ovennevnte midler. Behandling delaskynom varer minst 3-7 dager.
Etter en eller to dager etter begynnelsen å bruke antimikrobiell behandling. For dette formålet, er det anbefalt å bruke kremen fuzykutan. Han påført et tynt lag av trykksår tre ganger om dagen i en uke.
Å fremskynde helbredelse av lesjoner prolezhnevyh også brukt vulnostymulyn. De begynner å bruke den på den niende dagen av behandlingen. Produktet påføres på sår to ganger om dagen. Behandlingen fortsettes inntil fullstendig sårheling eller tre uker.
Før behandling, bør hudlesjoner oppsøke lege fordi i noen tilfeller, for eksempel i nederlag for mange områder, dårlig healing kan behandle bare ved å transplantere vev.  
Bronduvannya hår (foto)Metode bronduvannya håret har fått sin popularitet nylig, men i dag er foretrukket av mange moderne kvinner som følge motetrender. Dette er ikke overraskende, fordi effekten av bronduvannya hår kan være spektakulære.
Fordeler bronduvannya på mørkt hår
Bronduvannya hår (foto)

Denne metoden er basert på en kombinasjon av tråder som har forskjellige farger, men i harmoni i farge. Profesjonelle håndverkere for å skape effekten bronduvannya bruker vanligvis tre grunnleggende farger: mørk, middels og lys.
Brond er en krysning mellom en brunette og blonde skyggen. Bronduvannya hjelper ikke bare å endre bildet, men også friske ansiktet. Mest egnet for brondurovanya langt mørkt hår. Å ha bronduvannya, sparer du deg selv fra å måtte jevnlig fargestoff hårrøttene, fordi enda et par måneder, vil de være ubetydelig. Denne prosedyren er best utføres i sunt hår. Hvis håret ditt er avslappet og veldig utmattet Brond vil se unaturlig.
For bronduvannya mørkt hår brukte bronse, lys rød farge. Som et resultat krøller kommer til liv, er de lettere å feste til enhver frisyre. For å skape en naturlig tråder bør være så tynn som mulig, og paletten av nyanser - så forskjellige. Den vanligste teknikken som brukes for bronduvannyavolossya peytynha og høydepunkter. Hvis du ønsker en mer naturlig farge, fagfolk anbefaler å bruke peyntynh.
Bronduvannya hår (foto)

Bronduvannya metoden bidrar til å takle mange problemer med krøller. Etter denne prosedyren, vises ansiktet lysere fordi annerledes i tone og revitalisere håret av ansiktet, gjøre klarere smil. Også bruker bronduvannya kan skjule grå hår, gjør håret mer volum ved hjelp av flere nyanser. Med denne metoden vil du sjelden trenger å farge håret røtter, siden regrown hår vil bli usynlig, selvfølgelig, med mindre de er kullsvart.
Bronduvannya perfekt som når du har et ønske om å returnere den naturlige fargen på håret, gjenopprette skadet hår eller endre sitt image. For eiere av mørke krøller bronduvannya er skikkelig bra, da det kan fremheve den naturlige skjønnheten, noe som gjør dem ser mer imponerende og lyse.
Bronduvannya hår (foto)

Med riktig bronduvanni overgang fra en farge til en annen er nesten umerkelig, fordi malingen påføres i en avstand av tre inches fra røttene.
Teknologi bronduvannya mørkt hår
For best effekt, bruk både eksperter og peyntynh og høydepunkter. Når melirovaniyi hårstrå og malt i forhold zamatыvayutsya i folie. I sin tur, den spontane peyntynhe fargede tråder. Hår som en brent ut i solen, men veldig vakker.
Bronduvannya hår (foto)

Bronduvannya kan ha flere effekter. Veldig populært blant kvinner likte overgangen fra lys til mørke rotspissene. Det ser bra ut på mørk, brun eller gylden beige hår. Men gjør bronduvannya, må du sette mer sminke på ansiktet ditt, eller håret ditt vil se preparerte.
Hvis du er eieren av brun eller mørk brunt hår, før bronduvannya håret skal male i midten eller vanlig brun. Først da begynner bronduvannya.
Å bestemme fargen bronda må ta hensyn til dine hårfarge, øyne og hud type. Når brondyrovanyy anses akseptabel kombinasjon av kontrasterende eller helt forskjellige farger. Også ikke overse teknikk transfusjons nyanser, som er en del bronduvannya.
Mens prosedyren bronduvannya på mørkt hår er ganske vanskelig å gjøre det hjemme kan ikke ta hver kvinne, så det er best å kontakte salongen. Før bronduvannyam må lette mørkt hår og lys - svart ut.
Bronduvannya hår (foto)

For å oppnå en myk overgang nyanser av hårfarge bør være svært nøye fordi bronduvannya hår er best håndteres av fagfolk. Finne en frisør som er godt bevandret i sammensetningen av farger, klart forstår hva det er resultatet som skal oppnås, og vil ikke gjøre håret bronduvannya som ikke er egnet for denne prosedyren. På grunn av det faktum at dannelsen bronda på håret - prosessen er kompleks og tidkrevende, farge håret selv ikke er anbefalt.
Hvis denne prosedyren er gjort riktig, i samsvar med alle nødvendige krav, vil håret ditt ser nydelig, lønnsom av fargen. Bronduvannya kan gjøres når som helst alder, håret uansett lengde, men selvfølgelig det ser mer imponerende på lange krøller. Denne prosedyren er akseptabelt for de aller fleste kvinner, har det stor popularitet blant kjendiser, mange av dem har lenge gjort dem Brond.
Stadier bronduvannya på mørkt hår

Hvis du bestemmer deg for å gjøre denne prosedyren hjemme, bør du være kjent med sine grunnleggende trinn som må følges. Bronduvannya prosedyre begynner med søknaden til hårrøttene grunnleggende tone. Dette bør gjøres ved midten av ryggen, gradvis beveger seg til slutt, og bare da gå videre til farging tråder på toppen. Mens hele lengden på håret, blant annet tips, maling er nødvendig.
Nå en egen tråd av trekantet form plassert ved avskjed, og lette det. Dette vil tonet låser skinne i solen, mens harmonisk kombinert med trådene som osvetlyatsya.
Ta noen tråder og gjøre dem lettere. La hårrøttene er rikere og tips - litt lysere. Slike manipulasjoner skape et spill av farger og visuelt øke volumet av dine krøller. Brondyrovanyya prosedyren er veldig lang, så du bør være tålmodig. Farge håret, ikke glem å la noen av dem, så gi dem en mørkere nyanse. Etter å farge håret bør vaskes med sjampo og sette dem sammen ved hjelp av en hårføner for å ha sett all sjarmen bronduvannya.
Bronduvannya hår (foto)

Eksperter anbefaler å fullføre prosessen lamine fargede tråder. For denne prosedyren, kan du bruke vanlig gelatin. Ved hjelp av enkel oppskrift laminering ved hjelp av gelatin maske, legger du håret mer lys skygge, vil de komme tilbake vitalitet.
Prosedyre bronduvannya mørkt hår blir stadig mer populært blant kvinner som alltid ønsker å se vakre og fasjonable. Men bortsett fra at bronduvannya svært populært i dag, det kan du gjøre dine låser deres helse og understreker fordelen alle fordelene med ansiktet ditt, hudfarge. Å ha en Brond, du blir mer attraktiv for sterkere sex, som vashevolossya være så lys at det er rett og slett umulig å ikke trekke oppmerksomhet til deg.  
Яндекс.Метрика