Noen ganger kroppene våre ikke kan takle alene med virus, mikrober, giftige stoffer. Det hele kommer an på hva som forårsaket forgiftning. I de fleste tilfeller er det forgiftning bakterier som kommer inn i kroppen med mat. Mange forveksler forstyrrelse av mage, lever, eller bukspyttkjertel og forgiftning mikrober som var inne, forgifte kroppen giftstoffer. Hvordan å behandle matforgiftning hvordan å bestemme hvilke handlinger som må først gjennomføre?
Hvordan å behandle matforgiftning?

 Symptomer på forgiftning


 •  Det første som vises er magesmerter. De kan være skarp, verkende eller økende.

 •  Må vise kvalme, oppkast passerer i single eller kontinuerlig.

 •  De fleste tilfeller utvikler diaré, som kan være forskjellig fase.

 •  Hodepine, svimmelhet.

 •  Mulig feber eller frysninger.

 •  Alvorlig svakhet, respirasjonssvikt, mulig tap av bevissthet.

 •  Disse symptomene kan være separat, så vel som sammen ulike kombinasjoner. Reaksjonen av kroppen, hastighet tegn avhenger av mengden av absorberte skadelige mikroorganismer på graden av forurensning, så vel som hvordan legemet av offeret er i stand til å håndtere giftstoffer. De mer uttrykksfulle manifestasjoner, det snart trer i kraft. Ved tegn på forgiftning vises i et barn eller en gravid kvinne, oppsøke lege umiddelbart, selv med minimal smerte, kvalme eller oppkast.
  Hvordan å behandle matforgiftning?

   Forgiftning toksiner plante, dyr eller kjemisk opprinnelse, omsetning av legemet kan være helt forskjellige. Alt avhenger av spekteret av en gift. Noen ganger er det ikke liker matforgiftning. Svakhet, zatumanyuyetsya syn, forstyrret puste, tale, svelgevansker, bør du umiddelbart ringe en ambulanse, som hindrer de fleste tilfeller av død.

   Behandling av forgiftning


   Guard har de første symptomer på gastroenteritt å få effekt i tid. Metoder for behandling av matforgiftning er nesten identiske. Spiller ingen rolle hvilken type mikrober, men kompleksiteten i rus. Hvordan å behandle matforgiftning å stoppe på den innledende fasen av betennelse. Det første du trenger er å prøve å skille ut giftstoffer, deretter øke sjansen til å kjempe for en uavhengig instans, mens mikrober ikke har tid til å bli absorbert i blodet. Du må føre til oppkast, etter å ha drukket ca to liter rent vann, helst med mangan, på samme måte klyster. Selvfølgelig, dette er ikke den eneste måten, men veldig effektiv. Det fungerer vel svelging adsorbing agenter, snarere enterosorbents, er disse aktivert eller hvit kull Entherosgel, Filtrum. Du kan bruke hvilken som helst som alltid bør være i hjemmet medisinskapet, i tillegg til å "smektiske".
  Hvordan å behandle matforgiftning?

   Disse bør være den første handlingen og hjelpemiddel for rus offer. Hvis sykdommen ikke forverres, stabilisert tilstand etter prosedyrer utført, la pasienten drikke rikelig med væske for å fjerne giftstoffer fra kroppen. En god terapeutisk effekt som gir urteteer kamille, samt tørkede blåbær. Tørkede bær er dynket i vann i noen timer, deretter koke i noen minutter, kan drikke te i stedet. Hvis forgiftning begynte betennelse i tynntarmen, bruk av kamille te med johannesurt. Bland urtene i like proporsjoner, to spiseskjeer samling brygge 5 minutter, Gulf of kokende vann. Det er bare så flott hypnotisk.
   Begrenser også mengden av matinntaket, unngå fet, stekt, tung mat hvis pasienten har en interesse for mat. Det anbefales å bruke narkotika som gjenoppretter mikroflora.  
  Hvordan å mate babyen din med en kald

   Nedsatt appetitt - et typisk trekk ved nesten enhver sykdom. Pasienten er ofte ikke barnet til mat. Dette er enkelt forklart hvis vi husker at en av de viktigste organer som støtter fordøyelsesprosessen, er leveren (forresten, er barnet funksjonelt umoden).
   Og som leveren, først syntetisert stoffer som nøytraliserer virus og bakterier, og for det andre, nøytraliserer gifter (toksiner bakterier svinge celler) dannet i legemet. Naturligvis prøver kroppen å frigjøre leveren fra saker som kan vente (fordøyelsen). På dette notatet følgende.
   Vilkår fôring et sykt barn
  ? veiledet, først av alt, appetitt barn;
  ? prøver å tvinge-fôring er helt uakseptabelt;
  ? mate oftere, men små porsjoner;
  ? under sykdom, unngå eksperimenter - ikke bruk noen nye matvarer produkter.  
  Hvordan massere babyen fem måneder
   Babyer er født inn i verden med svake muskler, og det er derfor de trenger gymnastikk og massasje. I de første ukene av livet barnet ligner milde massasje slag til fem måneder bør gjøre litt mosjon.

   De barnet fem måneder


   Massasje babyen fem måneder kombinert med trening. Startprosedyren bør være forsiktig streke av kroppen, fra hendene og setter kursen mot skuldrene. Deretter hevet baby hender i forskjellige retninger og krysset på brystet, strekke opp og ned. Så bør gjentas seks ganger.
   Allerede kan du bruke ringen, sette dem i hendene på barnet og forsiktig sipping. Du kan gjøre bøying og pryhynannya kroppen, leg extension, trykke på foten for å utføre svinger tilbake. I fem måneder innført mange øvelser for normal utvikling.

   Hvordan massere babyen fem måneder   Massasje magen. Hånd bør gjøres sirkulære bevegelser langs tarmen (venstre til høyre), fange navlen. Deretter hånd prasuyetsya brystet, fallende til magen. Øvelsen skal utføres fem ganger.

   Massasje bena til barnet er samtidig og suksessivt fleksjon og ekstensjon. Etter øvelsen skal massere fingrene og trykk forsiktig på foten. Det er punkter som er ansvarlig for driften av hele barnet. Denne prosessen bør oppmuntres, som systemet er i stadig utvikling nyfødt etter fødsel.

   Belastningen på ryggraden. Massasje babyen fem måneder som kreves for å utføre vendinger på siden. Slik var ensartet belastning på ryggraden, er det nødvendig å holde barnet på kneet og albuen. Deretter bør den settes på magen og begynne ryggmassasje.

   Ryggmassasje begynner med lette strøk fra sacrum til nakke, skuldre, langs kantene. Fullfør massasje kan være en liten kribling i huden. Forlater en baby liggende på magen, bør beina være sta og dra i spaken opp. Oppdra en baby, bør du sette ham på kneet.

   Avsluttende massasje babyen fem måneder anbefales til utviklings øvelse for gjennomgang ferdigheter. Ungen har å ligge på magen, bør hånden plasseres føtter og forsiktig presse frem. Ungen vil gradvis bringe bena til ham mens du prøver å få på alle fire. Dersom gjennom denne øvelsen, begynner barnet å krype seks måneder, ble det gjort riktig, som alle tidligere.  
  Ølgjær for vektøkningMenneskeheten kan deles inn i de som ønsker å gå ned i vekt og de som bare drømme popovnity. Enig, menn som "deilig" kvinner, og kvinner som menn som spiller under huden og musklene i magen oppblåst "kuber".Hva med de som ønsker å gå opp i vekt?
  Det er mange forskjellige teknikker for vektøkning, men det er ett stoff som har en unik komponent struktur og effektiv ved utveksling og biokjemiske reaksjoner i kroppen. Dette er vanlig gjær.
  Hva er gjær og deres sammensetning
  Ølgjær, og vitenskapelig avtolyzat ølgjær (ADF) er et biologisk aktivt supplement som kan kalles "magic box", som lagrer vitamin D, H, PP, F, K, E, B1, B2, B6, fettstoffer syre, mineraler krom, selen, jern, kalsium, mangan, sink og mange andre makro-og mikronæringsstoffer. Proteinet er lik i sammensetning til et dyr, er halvparten av blandingen av ølgjær og bidrar til mer fullstendig absorpsjon av mineraler. Gjær er også unik i at deres sammensetning inkluderer åtte aminosyrer som kroppen ikke produserer på egenhånd.
  Hvorfor gjær øke i vekt?
  Hvis du bruker høy-kalori mat, gjær, på grunn av sin balansert vitamin og mineral kompleks i struktur og tilstedeværelse av fiber, protein, glukose og fett bidrar til vektøkning. Det unike med sine effekter på kroppen er at normale hormoner og går tilbake til normal funksjon av mage-tarmkanalen. De indre organene begynner å fungere normalt, stabilisere stoffskiftet og øker appetitten.
  Vitamin B3, B6, D, kalium, fosfor og magnesium, og bidrar til energiforsyningen av celler og akselererende utveksling, forbedrer mineralmetabolismen ved tidspunktet for passasjen av mat gjennom tarmen. Også justert det endokrine systemet, stabilisere blodsukker og insulin, som i betydelig grad forbedrer fordøyelsen.
  Vitamin B7 og D tillater ikke fett å hope seg opp i leveren, og akselererende blodstrøm i portvenen, hjelper absorpsjon av næringsstoffer.
  Natrium er involvert i å stabilisere vann-salt metabolisme, bidrar til å renne fra kroppen.
  Cellulose, som er en utmerket absorberende, absorberer all forurensning fra tarmen og sammen med vitamin F akselererer opptaket av vitaminer og mineraler.
  Det avgiftning, stabilisering av fordøyelsessystemet og fremskynde prosessen med å fjerne giftstoffer. Alt dette fører til normalisering av assimilering av protein, fett brenning og opprettholde stabil energibalanse. Han begynte å ta ølgjær, veldig snart vil du legge merke til at en normalisering av vekt. Og interessant, var den mer diskré vekt, raskere rekruttert pounds.
  Hvordan spise ta ølgjær
  For gradvis vektøkning er tilstrekkelig å bruke et utvalg av mat opp til fire ganger om dagen. Det bør begrense inntak av salt, sukker og et stort antall av fett, og drikke minst 2, 5 liter væske per dag. Hvis du ønsker å øke vekten din med mer enn ti pounds, må du begynne hver morgen med en solid frokost og lage gjær minst en måned.
  Fett eller muskler lag ... valget er ditt
  Hvis du tar ølgjær, lede en stillesittende livsstil, kan du oppnå en økning i fett. Med regelmessige sport og aktiv livsstil vil øke muskelmasse med minimal økning fett laget.
  For de som velger å ta gjær til å trives, men heller for å øke muskelmasse, er tre oppskrifter som du kan forberede deg selv.
  Gjær drikke. Rugbrød kuttet i små biter og stek i ovnen kjeks. Hell kokende vann og sette mot i 3 timer. Legg 50 gram ølgjær, røre og belastning. Den resulterende væsken koke, kjølig og legge til 5 gram gjær. Bland og satt i 8 timer på et lunt sted. Ta en halv kopp halv time før du spiser ikke mer enn seks ganger om dagen.
  Gjær drikke med tilsatt sitron. Med 200 gram rugbrød koker sprakk. Hell 1 liter kokende vann og la stå i 4 timer. Belastning. Den flytende delen litt varm, og legger til 200 gram gjær og skall av en halv sitron. Spør drink på et lunt sted i 8 timer for å gjære. Drikken er klar til bruk.
  Gjær drikke for barn. Grind 10 gram ølgjær og 10 gram sukker. Hell bland en halv kopp med varmt kokt vann. Be om en time på et lunt sted å gjære. Gi barnet drikke en halv time før måltider. Beløpet som er for to doser.
  Husk at din figur var oppblåst og vakker nok til å drikke bare de ovennevnte drikker bør også gi musklene dine en god fysisk trening.
  Kontraindikasjoner for å ta ølgjær
  Du kan ikke ta ølgjær til vektøkning hvis du lider av gikt, nyresykdom, trost, allergisk mot penicillin og overfølsomhet for stoffet.
  Symptomer på intoleranse ølgjær

  Hvis du tar ølgjær observert oppblåsthet, diaré, raping og en følelse av tyngde, bør du slutte å ta narkotika.
  Når kan jeg slutte å ta ølgjær
  Aksept av ølgjær kan stoppes hvis rekruttert ca 75% av de planlagte ekstra pounds.
  Øl eller gjær

  Denne informasjonen er opprørt fans av øl, men som dessverre er ingen erstatning for øl gjær, hvis du ønsker å øke vekten av kroppen, slik at når gjær filtrering og sterilisering av det helt fjernet.
  Ølgjær er tilgjengelig over disk i pilleform, flak, pulver eller væske. Før bruk må du lese nøye instruksjon mottak.  
  Яндекс.Метрика