Hvordan å behandle mageVanligvis folk ikke tenke på om han spiser takle magen med mat. Selv når symptomer på sykdommen, vi ikke hastverk til legen. Noen smerter eller halsbrann - et tegn på at kroppen begynte brudd som truer helse.
Årsaker
Mage gir fordøyelsen. Det grenser på toppen av spiserøret, og bunnen - tolvfingertarmen. Dens størrelse bestemmes av mange faktorer som kan variere i løpet av dagen. Det avhenger av den fylde magen, dens funksjoner, posisjonen av legemet. Kroppen består av fire slimhinner som utfører viktige funksjoner.
Legene tror at sykdommen fører til stress, dårlig kosthold, likegyldighet til farlige symptomer. Den mest vanlig manifesterer seg gastritt. Samlet sykdom kurert. Deres utvikling kan holdes under kontroll hvis du følger strenge retningslinjer leger.

Hvordan å behandle mage hjemme

Først av alt, trenger du en diett. Unngå all fet, krydret, salt. Begrense sukkerholdig brus. Maten er dampet. En viktig modus, ingen snacking vsuhom'yatku, ofte spise små porsjoner. Sørg for å spise. Slik slår balansen av bakterier i kosthold meieriprodukter.
Å finne årsaken til smertene, gå til legen. Ved diagnose "sår" er brukt til å behandle den følgende oppskrift. Brew celandine morgen drikke ca hundre gram på tom mage før middag samme. Løpet av behandlingen - to uker. Også mellom måltidene kan du spise valnøtter, linfrø drikke buljong og comfrey. Med økt surhet av mage ta infusjon av peppermynte, ryllik, johannesurt, fennikel frø.
Du kan gjøre spesielle øvelser. Ligg på gulvet, slappe av, ta en pust og hold pusten i ti sekunder. Sakte puster, tenk at exit er mørk energi og smerte. Det er vanskelig, men nødvendig trening.
Nyttige tips
Sørg for å spise. Utmerket Medicine - havregryn i vann og mager melk med tørket frukt. Dette har krysset rensende og beroligende egenskaper, har det mye vitaminer, det fjerner giftstoffer. Hvis du hopper over frokosten, vil du spise for en dag mer. I dette tilfellet kan magen ikke kan håndtere lasten.
Hvis du vet at magen - er dette din svakt punkt, og ofte spiser små porsjoner. Ikke se på den tiden, lytte til kroppen din. Ofte kroppen ikke har råd til store mengder mat, slik at han bruker all saften og ubehandlet mat går inn i tarmen, forårsaker gjæringsprosessen.
Vel prozhevыvayte mat. Allerede munnen begynner prosessen med fordøyelsen. Spytt inneholder fordøyelsesenzymer bryte ned og hjelper magen å fordøye mat. Strimlet mat leverer ikke mageproblemer, så næringsstoffer er lett fordøyd. Dessuten er det en god måte å gå ned i vekt.
Prøv å ikke spise under behandling og solide rå frukt og grønnsaker. Det er best å gni dem på et rivjern eller en lapskaus, dampet. Foret varm og myk mat, positivt påvirker fordøyelsessystemet. Av all frukten da bananer, som har utmerket mykgjørende og konvolutte eiendom.

Fysioterapi bidrar til å kurere magen

Selvfølgelig, bedre å holde en forverring av sengeleie. Men under rehabilitering øvelsen bidra til en bedre blodsirkulasjon i magen og øke utvinnings prosesser i kroppen som sørger for rask helbredelse.
En velvalgt sett av øvelser hjelper i kampen mot sykdommen bivirkninger - forstoppelse, nedsatt appetitt, etc. Lasten stabiliserer sekretorisk, motor, suge funksjon av fordøyelsessystemet. Terapeutisk øvelse stimulerer stoffskiftet, øker motstanden. At det dratt bør oppfylle flere forhold:

- Utøvelse av compliance tiltak for å bedre mage-tarmkanalen, og sterkere forverres.
- Hovedvilkåret - konsistens og regularitet,
- En øvelse justeres individuelt, bør det bare gjennomføre etter å ha snakket med legen din,
en forverring ingen mening å gjøre gymnastikk, og da trenger du å gå til sykehuset.

Anbefalte øvelsene i sykdommer i mage:
- Breathing bukhulen under inspirasjon membranen går ned, og magen buler. Sukk - det motsatte.
- Feet sammen, armene fremover. Den høyre foten bør få venstre håndflate. Pust ut, går du tilbake til startposisjon. Samme det andre benet.
- Ligg på ryggen, bena bøyd i knærne, hendene under hodet hans. Løft opp bekkenet, senke ned.
- Sittestilling, hendene opp, bena rett. Begge trekke knærne til brystet, puste ut.

Kurere magen ved hjelp av populære oppskrifter
I medisin, kurere mage hjelp folk rettsmidler. I akutt nyttig kamille te, er det vel lindrer betennelse. Det bør drikke en halv time før måltider i små slurker til te obvolikav magesekken. Tindved olje lindrer smerte og bidrar til å gjenopprette den mageslimhinnen. Det er drukket før måltider tre ganger om dagen.
Effektivt verktøy - furu harpiks. Et stykke på størrelse med en ert bør oppløses i munnen tre ganger om dagen. En annen god måte - behandling av linfrø. De trenger å lage mat, og bringer til en byll og la stå i to timer. Dette gelé drikke to spiseskjeer til åtte ganger om dagen, uavhengig av måltider. Kurset - minst syv dager, men bedre - fem uker.
Hvis du følger alle anbefalingene, vil lettelse komme raskt. Som en forholdsregel bør gjennomgå behandling i løpet av våren og høsten, da sykdommen ikke vil bry deg.  
Light-upHver årstid bringer noe nytt, men likevel lett-up er alltid viktig. Når du bruker den, vil jenta alltid være attraktive. Dette skyldes det faktum at det ikke tiltrekker seg oppmerksomhet, men hun ser naturlig. Det antas at lys makeup er lett å påføre. Faktisk er det ikke. Engineering kreves lang og pasientundersøkelsen. Naturlig makeup er rolig, men tar mye tid og krefter. Det er lett - er ikke bare ekspressive, men også valg av riktig fargepalett, teksturer lette kosmetikk.
Hva er nødvendig kosmetikk
Light-up - er, først av alt, godt utvalg av farger. Foretrekker duse farger og nyanser. Men husk, naturlig make-up - er ikke nødvendigvis det samme farge. Snarere er det smart kombinasjon av transparente farger: kaffe, grønn, dempet grå, lilla. Sørg for å ta hensyn til tekstur farge, bør det være gjennomsiktig og passer din bilde av luft.
Shadow er best å velge skarp, skygge dem lettere å bidra til å oppnå naturlighet nyanser. Eyeliner er ikke anbefalt, da de naturlige liker veldefinerte linjer. Lipgloss og plukke skinner enkel blek leppestift.
Light-up

Basis først
Hvis du ønsker å gjøre lys opp, ta vare på lik og plettfri hud tone. Hvis det er ingen synlige ansikt problemer, kan du trygt bruke flytende foundation eller daglig taste effekt. Mindre mangler kan være skjult lys i tekstur concealer også egnet middel til reflekterende partikler. Disse midlene vil hjelpe glatte mørke ringer under øynene. Corrector søke på fuktig hud, vel roztushovuyuchy. For fet hud fundament må fikses, dette lysbildet ansikt myk puff av pulver.
Light-up

Øyne
Det viktigste elementet i den naturlige make-up - øyne. De kan identifiseres ved hjelp av subtile nyanser og naturlige farger som harmonerer med fargen på øynene dine. Ved bruk av mer avanserte teknikker, velger kompakte eller skarpe skygger. Summer bruk flytende skygger som delikat mousse eller gjennomskinnelig roller.
Shadows naturlige nyanser brukt ett lag, men ikke glem å skygge dem på et bevegelig århundre. Det er ikke nødvendig å bruke børsten vil se mer naturlig skygge skrives ut med fingrene.
Konturen av øyet ikke er nødvendig å sette foringen. Du kan prøve å skygge mørkere nyanser. Light-up godtar ikke tunge vipper. Derfor velger brun eller grå blekk, og forlengelse fremfor volum.
Som for øyenbrynene, deretter bruke grå-brun blyant eller mørke skygger og nøye tegne en hale knekk.
Light-up

Lepper
Alle vet at det er ingenting mer attraktive naturlige og naturlige lepper. De bør være lett og ikke veldig forskjellig fra naturlig fargetone. Det er akkurat nok lipgloss.
Hvis du ønsker å fokusere på leppene, bruker leppestift mørkere tone. Nye farger - blek karamell, kald blek rosa, honning, gyldenbrune. Glem kretsen, så det er godt synlig. Prøv å fordele leppene slik at de generelt make-up så usikker - det er veldig vakker og forførende.
Light-up


Rouge

Naturlig sminke - den eneste regelen - er mindre bedre. Men riktig valgt blush og dyktige bruk bare nytte. Bare noen få slag kan endre ansiktstrekk. For eksempel kan de lubne kinn kinnben justere linjen, har blush lys korall farge. Visuelt bidra til å redusere tykk nese fersken blush, bør de bli satt på hver sin side av det.
Light-up

Lys makeup vil gjøre deg sjarmerende, det er perfekt for hver dag, og for ferie parter.
Hver jente er vakker på sin egen måte. Fløyelsmyk hud, øyne ivrig alltid tiltrekke seg oppmerksomhet. Kosmetikk stand til å gi frisk ansikt og fremheve de fordeler. Casual makeup antyder mest naturlige toner og lyse farger minst.
En spesiell art - naturlig sminke til skolen. I ungdomsårene, jenter ønsker å skille seg ut og se eldre ut. Oppgave mor - for å lære skikkelig make-up, for å bringe en følelse av smak og tiltak.  
Яндекс.Метрика