Hvordan å behandle mellomørebetennelse i hjemmet
 Ører - den myndighet som hvis sykdommen er tydelig umiddelbart. Spøk med høreapparater kan ikke være - svært alvorlige konsekvenser.
 Betennelse i øret (otitis media) kan uttrykkes på forskjellige måter - avhengig av hvilken av de tre aktuelle artene. Rammet er ulike deler av orgelet av hørsel, henholdsvis, og skiller ørebetennelse ytre, midtre og indre. Fastsette umiddelbart: snakke om hvordan å behandle mellomørebetennelse i hjemmet - en oppgave innebærer tilfeller av de to første stadiene av skade. Intern otitt (labyrinthitis) er en veldig vanskelig diagnose, sykdommen bør behandles bare på et sykehus, og umiddelbart: Dyr metoder ikke bare nytte, men ærlig stand skader, særlig ettersom veien er her hvert minutt - så ille alt kan resultere i at pasienten.
 Hvordan ørebetennelse og hva som forårsaket
 Otitis externa er ofte resultatet av hygiene ører. Ikke tenke på om de gjør det, er det mange som prøver å rense øret perfekt egnet for denne prosedyren objekter: kampene, pins og andre akutte former for enheter som kan skade membranen integritet, swing infeksjon, etc. Gjett hva du mellomørebetennelse, kan følgende kriterier: sterke smerter i øret (noen ganger derhayuschaya), øker med trykk. Mulige hevelse nabo vev - og med å øke lymfeknuter som ligger bak vasken. Hvis betennelsen blir diffus karakter, kan være gjødsel. Smerte begynner å veksle med kløe.
 Ørebetennelse gjennomsnitt også vanligvis forbundet med infeksjon traff mellomøret. Den vanligste infeksjonen forbundet med en sår hals eller kald, men kan utløses og meslinger, skarlagensfeber eller annen sykdom som påvirker tilstanden i nasopharynx. Smerten er skarp, tar det i dette tilfellet den pulserende natur følelsen skarp, derhayuschyh ryggsmerter. Øre legger vises støy, hørsel ofte avtar og temperaturen øker. Kanskje genetisk. I dette tilfellet er det nødvendig å behandle ørebetennelse øre raskt og intensivt - ellers truet han til å gå til den tredje og vanskeligste scenen - labyrinthitis.
 Intern ørebetennelse uttrykker seg symptomene er mye mer levende, tydelig - fra sterke smerter til svimmelhet, tap av orientering, kvalme og oppkast. Temperaturen stiger betydelig. Behandling hjemme er mulig - prosessen kan stoppes bare på et sykehus. Ofte i dette tilfellet må du ty til kirurgi, etterfulgt gjenopprette hørsels prosedyrer.
 Behandling av mellomørebetennelse hjemme (bare ytre og midtre)
 Vi oppmerksom på en gang: ingen av tilfeller av ørebetennelse bør ikke være uten tilsyn - selv om milde lesjoner kontakt lege hadde ikke hjulpet og hjem metoder. Å informere leger at mottakelighet for betennelse i øret er absolutt nødvendig - for å hindre tilbakefall. Vanligvis behandling av ørebetennelse gir termiske prosedyrer, gjødsel og nedgraving (minst - vask). Som du kan se, er behandling av ørebetennelse ytre øret av lokal karakter. Den viktigste måten - vi vil beskrive dem.
 1. Du kan skrive inn øret hull gasbind turundas med 70% alkohol. Parallell øre pålegger komprimere. Sin oppvarmende effekt er gitt varm kamfer olje, som fuktet bomulls pålagt vokset papir. I stedet for olje, kan du bruke alkohol eller ty til tørr oppvarmingsmetode: øret i dette tilfellet brukt en pose med varmt salt. Det er viktig å overvåke pasientens respons: så snart følelsen av at all denne smerten intensiveres, prosedyren bør avskaffes.
 2. Hvis øregangen zahnoyilosya være sikker rengjøring furatsillina eller borsyre. Med store gjødselutslipps fjernes best flere ganger om dagen. Vanlig øre stikker ganske egnet for denne prosedyren. For å unngå utilsiktet skade øret lett slår tilbake (i hans barn trenger også å trekke ned) - for å stikke det lettere å komme inn. Pus kan være for tykk - da må vi begynne prosessen med å fylle i passasjen av hydrogenperoksid (3% løsning): otkysshuyu vil fjerne mye enklere enn herdet. Endelige handlingen vil drypping av dråper i øret tsypromeda. Dioksydynu løsningen kan også brukes for dette formål.
 3. Behandling av otitis medium gir lignende fremgangsmåte som nettopp er beskrevet med rengjøring av øret. Også praktisert instilling i øret varm løsning av alkohol - forutsatt at husdyrgjødsel ennå ikke er begynt å skille seg ut. Sengeleie med mellomørebetennelse nødvendig. Dersom husdyrgjødsel utskilles raskt, ty til antibakterielle midler - drops kloramfenikol, sofradeksa (de oppnevne en lege). Med tilhørende ørebetennelse undead kjemper også - gravende nese vasokonstriksjonseffekter narkotika. Det faktum at det er, den legen på nytt.
 Typisk, otitis media behandlet i 10 dager (full selvfølgelig), men kan herdes og raskere. Husk, hvis pus fortsetter å skille seg ut, og tre dager etter behandlingene, den aktive inngripen av leger som kreves: mulig å akselerere prosessen vil kutte trommehinnen (åpen passasje akkumulert nagende masse).
Hvordan å behandle mellomørebetennelse i hjemmet
 Det skal sies at årsakene til ørebetennelse forekommer i svært små barn (som han var spesielt farlige konsekvenser - i form av hørselstap, mastoiditt og andre alvorlige komplikasjoner).
 Spedbarn er kjent for å være rikelig burps. Derfor bør de definitivt holde etter hver fôring for en stund vertikalt. Men det ikke alltid hjelper: babyen kan kaste opp senere. Det er en annen fare ørebetennelse spedbarn. Som en liten baby er lang, under enhver luftveisinfeksjon betennelse, spredning horisontalt påvirket øre. Så otitis valgt til barna inne.
 I behandlingen av barndommen ørebetennelse hjelp folk rettsmidler: drypping i øyet av anstrøk av einer, laurbær infusjoner av blader, vill hvitløk juice. Du kan investere i babyens øre og rullet inn i et rør små blad geranier (vaske og tørket det på forhånd).
 Erfaren pediatrisk otolaryngologist vil anbefale deg behandling av mellomørebetennelse i barnet varmt øre snarere enn som nese (f.eks blå lampe) - og vil helt rett.
 Som for antibiotika i otitt deretter tildele dem - et problem legen. Ikke engasjert i behandlingen av alvorlige problemer med øret alene. Du ubrukelige komplikasjoner i form av hørselstap - det er bedre å unngå dem ved å ringe spesialist.  
Rengjøring fartøy fra kolesterol
 Hva vi vet om fartøyene i sirkulasjonssystemet som sådan? Mann, langt fra medisin, nok til å vite at denne typen mekanisme for å transportere blodet inne i kroppen. Med alderen, de indre veggene i blodårene av fettavleiringer dannet i form av plakk, noe som påvirke blodet og generelle helse. Tross alt, for den jevne drift av eventuelle menneskelige organer bør fullblodtilførsel. Et tett med fett, forseglet fartøy kan ikke helt gi det.
 Sykdommen som utvikler seg i nærvær av kolesterol ekspansjonskar, som kalles aterosklerose. Hvis han rørte arteriene, er det koronar aterosklerose. Det er også cerebral karsykdommer og høyt blodtrykk (hypertensjon). Den grunnleggende årsaken til denne sykdommen bør vurderes overdreven dannelsen av insulin. Denne funksjonen er typisk for folk i alderen. Dette hormonet hjelper mutasjon molekylær formel av kolesterol (i utgangspunktet er det to typer av det - HDL og LDL, siste bare skjer for å påvirke staten fartøyene). En ytterligere årsak av aterosklerose kan kalles røyking, som fremmer herding (redusert elastisitet) fartøy.
 Hvordan forebygge forekomsten av slike ubehagelige, livstruende problemer, og hvordan du rengjør fartøyer fra kolesterol? Det er mange måter, alt fra konservative (kirurgisk) metode og slutter med alternativ medisin. Vurdere noen av dem nedenfor.
 Diett som en del av en sunn livsstil
 Den første og viktigste måten å reparere skadede vaskulære plaketter plaketter er kosthold. Normalisering vekt, mosjon, ernærings bestilling - en høyborg for sunn menneskelige sirkulasjonssystemet. Den direkte sammenhengen av disse begrepene kan ikke bli ignorert, så det første steget mot å bli kvitt kolesterol kan betraktes som en korreksjon av dietten.
 Et balansert kosthold involverer alle de nødvendige vitaminer og mineraler for normal kroppen fungerer. Dette bør eliminere noen skadelige produkter:
 - Sharp, tung, fet mat, kjøtt kjøttkraft;
 - Alkohol i store doser;
 - Søt i enhver form;
 - Foods og matvarer med stivelse;
 - Brød og pasta med fint mel, baking.
 Etter å ha lært prinsippene for interchangeability produktet på en diett du kan leve i årevis uten å oppleve mye ubehag i form av ernæring. For eksempel kan du erstatte kjøtt med fisk og sjømat, smør (for samme sandwich) - oliven, majones og fete sauser - yoghurt, smaksatt med urter og krydder, og pechenyushki og chips - nøtter.
 Forholdsregler bør behandle alkohol. Leger anbefaler ikke engang utelukke det fra kroppen i det hele tatt, men rett og slett redusere mengden av inntak av 50 gram vin om dagen. Slike små doser har en positiv innvirkning på sirkulasjonssystemet fungerer som alkohol i små doser utvider blodkar (bidra til deres såkalte "trening").
 Når dietter ikke ignorere trening, lange turer i frisk luft og fysisk arbeid. Bare vanlige idretter som turn, løping, svømming, lagspill er i stand til å aktivere de metabolske prosesser i kroppen og lette renseprosessene.
 Rengjøring fartøy for the People
 Den tradisjonelle måten å bli kvitt fettavleiringer på veggene i blodårene anses infusjon av sitron og hvitløk. Dette rengjørings fartøy fra kolesterol er svært effektiv i vinter, når utarmet diett med frisk frukt og grønnsaker. Egenskaper sitron og hvitløk sikte på å forbedre elastisiteten i blodårene som bare trenger aterosklerose.
Rengjøring fartøy fra kolesterol
 For utarbeidelse av tinkturer, må du ta fem sitroner (ikke renser huden) og tre hoder av hvitløk (skrelles). Denne kjøttdeigen. Etter å ha passert under et dekkglass, insisterer 3 dager ved romtemperatur. Røring blandingen av og til. Etter 3 dager, ztsidzhuyemo juice og ta den i kjøleskapet. Skjær klar. Ta det bør være tre ganger om dagen for 100 gram. Under hele løpet av behandling av kolesterol å drikke fire banker infusjoner. En lignende effekt har alkohol hvitløk skjær, tatt på dråper i sekvens.
 Like effektive og infusjoner av urter. Gress clearing fartøy fra kolesterol er gjennomført i form av regelmessig bruk av avgifter urte påfunn som
 - Daisy;
 - Evig;
 - Trær;
 - Bjørk knopper.
 Ta 100 gram. hver urter og hell kokende vann. La over natten for å sette mot. I morgen 200 ml skjær litt varm, legg en skje med honning og drikke før frokost. De resterende kjøttkraft å fjerne kjøleskapet for opptak i de følgende dagene.
 I å bli kvitt kolesterol er veldig bra og laurbærblad. Ta syv blader og kok i 300 ml vann i 5 minutter. Så la det brygge for ca 4 timer. Drikke avkok bør nippe tre dager.
 Det er viktig forberedelse for rengjøring fartøy fra fett. Nemlig - purgation. Ignorerer dette punktet kan føre til alle giftstoffer er inge blod, oppheve alle anstrengelser. Arbeid av fordøyelseskanalen - nøkkelen til vellykket renser kroppen for overflødig kolesterol.  
Яндекс.Метрика