Hvordan å behandle nyreEt stort antall mennesker i dette landet lider av nyresykdom. De er ledere i listen over vanlige sykdommer. Nyrer - de mest sårbare kroppen, som har til oppgave å rense kroppen. Det er gjennom dette organet i kroppen ut alle skadelige og uønskede stoffer. En annen risiko for nyre - urinveiene som ligger i nærheten. Ofte er det omfatter ulike patogene mikrober som fremmer nyre plager.
Hvordan å behandle nyre
Moderne medisin har lenge lært å takle nyresykdom. Blant dem, urolithiasis, pyelonefritt, cyster, etc. Men det kan bli behandlet folk rettsmidler.
Inflammatoriske sykdommer behandles på forskjellige måter. En av dem - hibiskus blomster og blader. For å forberede suppen skal fylle med kokende vann og sette mot i en time i en termos. Drikk tre ganger om dagen for en halv kopp. En annen effektiv middel - avkok mor og stemor, to spiseskjeer kokt i ca ti minutter, insisterer. Midler må tas tre ganger om dagen.
Hagebønner hjelper med betennelse i nyrene. Pods skal hogge, kok i vann i femten minutter. Sette mot i tre timer, avløp. Buljong drikke før hvert måltid. Den samme oppskrift som brukes for den effektive behandlingen av urolithiasis.
Nyresykdom
Nesten hver person kan oppdage en langsom form for urinveisinfeksjon. Men få gå til en lege fordi symptomene er fraværende eller ubetydelig. Om sykdommen vi huske når det akutte fasen. Ved behandling av støtten kommer Plantevern. Vel å trekke fra bearberry, det har antibakterielle egenskaper. Medisinene fremstilles som følger: en skje helle kokende vann og la det trekke i ti minutter. Betyr tatt i mellom måltidene.
Når cystitt er nyttig å drikke urter som besitter antibakteriell og vanndrivende. Dette mynte, sitronmelisse, einer, fennikel, persille, tranebær blad. Urter kan byttes eller ta i en samling. Når blærekatarr og urinrørs bruk oker. Det har smertestillende og anti-inflammatorisk effekt. To skjeer av råvarer bør helle kokende vann og la stå i ca ti minutter. Drikk flere ganger om dagen.
Andre universalmiddel - nyre te. Det viser kroppen av alle skadelige stoffer. Infusjonen brukes i kronisk nefritt, uten bivirkninger på kroppen.
Hvis blærekatarr eller uretritt dolikuvaty ikke, infeksjonen går over og pyelonefritt oppstår. Når sykdommen er veldig bra neste samling - tjue gram urt lavendel, solbær blader, bjørk, einer frukt, roseblader Krim, bearberry, tranebær blader, plantain, brennesle, nype, jordbær, kjerringrokk. To spiseskjeer samling brygge, tantalized en halv time, deretter filtrert og tatt tre ganger om dagen før måltider.
Det som bestemmer helsen til nyrene
Nyrene er følsomme for negative følelser. Frykt - en følelse som gjør vondt dem. Men den positive følelser kroppen gleder god jobb. Derfor er en forutsetning for behandling av nyre - positive følelser.
Det er bevist at langvarig sitting i en stol eller sofa som forårsaker kompresjon av den skiatiske nerve, noe som resulterer i forstyrret blodstrømmen til indre organer, inkludert nyrene.
For nyrer er svært skadelige salt mat, proteinrik mat. Spis mindre kjøtt.
Denne kroppen liker varme. Prøv å gå til badet, ta varme bad. Føttene skal alltid være varm. Walking behov mer, gjøre fysisk aktivitet. Nyrer som modus, sørg for å få nok søvn, gå til sengs på samme tid, er det bedre å 10-11 pm.
Drikker urter for nyre, bidrar de til deres bedre funksjon og rengjøring av sand, steiner, slim. Drikk færre piller siden de påvirker negativt nyrene og forårsake ulike sykdommer. Erstatte medisin urter og andre naturressurser.  
Diuretika folk rettsmidlerTakket diuretika, så som urter, stimulert fjerne overflødig væske fra kroppen og salter, toksiner i forgiftning. I tillegg farmasøytiske diuretika eller folk rettsmidler som påvirker vann-salt metabolisme, eliminerer hevelse og hindre deres dannelse. Disse kjøretøyene rådes til å ta i tilfelle av nedsatt ødem eller hjerte natur, sykdommer i urinveiene og blæren, dannelsen av nyrestein.
Hvis en person lider av nefritt og nefrose, er det tillatt å bruke diuretika som ikke påvirker irriterende nyrene. I sin tur bruken av slike medikamenter og urte strengt forbudt i det tilfelle at pasienten opplevde høyere surhet i magen, magesår eller mage. Ettersom praktisk talt all anvendt med sikte på diuretiske urter forbedre gastrisk hemmeligheter. Også noen av urter med effekten kan ikke brukes hos pasienter med akutt betennelse i nyrene fordi nyrevevet når anvendt irritert. Under graviditet bør eventuelle mottaksanlegg og narkotika sikkert tidligere diskutert med legen din fordi flertallet av urter som kan fjerne hevelsen har abort effekt.
De fleste urter forbedre diurese, tatt som nyre te. Drikk det kan vanligvis over en relativt lang periode, noe som gjør sporadiske pause. De brukes oftest i problemer med nyrene og urinblæren.

Vanndrivende urter - folk rettsmidler

Dermed er den mest effektive og trygge ansett som diuretika, som øker urinproduksjonen:

• bearberry bladene brukes som et vanndrivende legemiddel i form av avkok eller infusjon. I et vanndrivende, desinfiserende effekt de har. De er foreskrevet til personer som lider av inflammatoriske sykdommer i urinveiene og blæren. Hver for seg, er de vanligvis ikke anvendt som en del av forskjellige urte.
• Tre av bearberry og en av røttene av lakris og blomster maismel helle kokende vann og la. Denne vanndrivende bør drikke tre ganger om dagen på en spiseskje.
• Dette er normalt hage dill karoten, vitamin C, eterisk olje, kamferol. Pulver av sine frø er ofte brukt som et vanndrivende. Også effektiv infusjon av urten dill.
• Antallet er forberedt vandig ekstrakt som fremmer diurese.
• Hvis du opplever hevelse, forårsaket av problemer med blodsirkulasjonen eller betennelse i urinveiene og blæren, anbefaler vi bruk av flytende ekstrakt eller kjerringrokk ekstrakt.
• Ortosyfon har en moderat vanndrivende. Den brukes av folk som lider av nedsatt nyrefunksjon på grunn av problemer med blodsirkulasjonen. Denne infusjonen bør være forberedt hver dag. En spiseskje av blader, helle et glass med kokende vann og la på et lunt sted i en time. Anstrengt og fortynnet med kokt vann infusjon bør drikke et halvt glass varm to ganger om dagen i en halv time før et måltid.
• Bladene av blåbær forberede vanndrivende infusjoner og decoctions, som er et utmerket verktøy for nyrestein, hjerteproblemer og nyre. Trenger du å fylle et glass vann en spiseskje med tranebær blader og ta en skje tre ganger om dagen.
• Pharmacy kamille kan helle kokende vann, oppvarmet i et vannbad i 10 minutter og deretter holde lokket på i 20 minutter for å drikke en vanndrivende infusjon tre ganger om dagen bør en tredje kopp.
• Strimlet sikori rot bør helle en liter kokende vann, hold i 10 minutter på en ganske lav varme, avløp, kjølig og drikke en tredje kopp tre ganger om dagen som et vanndrivende.
Folk rettsmidler - Vanndrivende produkter
Oppmerksom på at bruk av vanndrivende medikamenter, farmasøytisk eller folk, er det nødvendig på resept bare til dem som virkelig lider av alvorlige sykdommer. Hvis du har vann i kroppen er forsinket på grunn av for mye natrium, så ta hensyn til din diett som helhet.
Dermed en svak vanndrivende effekt har mye mat som er hvis i kjøleskapet, deretter på sokkelen eller på disken markedet.
For eksempel, kan som et vanndrivende brukes gresskar eller gulrot juice med fruktkjøtt, som er å drikke i morgen på tom mage. Men vær forsiktig, og gulrøtter kan gi en lakserende effekt, slik at måten å drikke juice er ikke verdt det.
Meget god vanndrivende effekt og gi et verktøy som tranebær Viburnum og honning. Mens du kan lage mat med det og velsmakende kjøttkraft. God hjelp og buljong grønne bønner, som er å drikke en tredje kopp tre ganger daglig før måltider. Også kjent for sin vanndrivende evne og tørkede aprikoser, som skal forberede et avkok.  
Urter for å rense kroppenRensing kroppen bør gjøres når det er tegn til slaggdannelse. Om slagging kan tyde symptomer som kronisk tretthet, slapphet, hyppig hodepine, tretthet og andre. Å kvitte seg med disse symptomene, er det ikke nødvendig å ta dyre medisiner. Du kan bruke det naturen har gitt oss - ulike urter.
Hva bedre bruk av gress
Å rense kroppen noen nyttige urter, men den beste effekten vil bringe disse urter dyrket i klimasone der vi bor, hva kommer til å bruke dem. Urter har forskjellige medisinske egenskaper, henholdsvis påvirker på forskjellige måter. Så noen ganger lurt å rengjøre montering planter.
Urter og deres innvirkning på
Urter for å rense kroppenOregano.Med Oregano te og buljong. De ikke bare rense kroppen, men også bidra til forbedring av appetitt, lindre steiner i blære og nyrer.
Tilbered suppen kan ta seksti gram tørket oregano og bay glass kokt vann. Blandingen bør settes på et dampbad i et kvarter. Deretter fjerne fra dampbad, dekk til og la stå i ca en time.
Oregano er ikke anbefalt å ta barn og menn.

Urter for å rense kroppenLøvetann. De helbredende egenskapene til planter kjent siden antikken. Løvetann rot forbedrer appetitten, stimulerer fordøyelsen, har choleretic effekt. Avkok av røttene av løvetann har en gunstig effekt på bukspyttkjertelen, reduserer betennelse i pankreatitt, hjelper kroppen å skille ut insulin. Løvetann er også effektiv for avrusning.
Løvetann - anlegget våren, den beste av sine helbredende egenskaper vises når du bruker rå. Er anvendbare alle deler av anlegget. Denne urten bidrar til å stimulere kroppens stoffskifte.
Urter for å rense kroppenBrennesle. Folk i antikken kjent at brennesle - et flott verktøy for å rense blodet. Den renser også kroppen for giftstoffer, bidrar til å eliminere giftstoffer fra, hjelper nyrene i å fjerne væske. Ved å bruke brennesle, kan du helt rense fordøyelseskanalen og aktivere kroppens forsvar.
Bruke brennesle te kan være i form av tørkede eller friske blader. Det vil gi en gunstig innvirkning på folk som lider av allergi, hudproblemer er utsatt for stein formasjon.

Urter for å rense kroppenFeltet kjerringrokk. Denne urten fungerer godt for å rense kroppen, fordi strukturen har mye mer mineraler enn andre gressarter. Horsetail hjelper ikke bare å normalisere vann-salt metabolisme, men også fremmer utskillelse av giftige stoffer som bly. Hvis nedsatt nyrefunksjon før du tar kjerringrokk bør konsultere legen din.Urter for å rense kroppenLinfrø. Godt egnet for å rense kroppen og linfrø, fremme de utskillelsen av kjemikalier, giftstoffer og radionuklider. Selvfølgelig rengjøring bør vare i minst tre uker. For å forberede suppen, må du tolv teskjeer linfrø helle en liter kokende vann, kok på svak varme i ca ti minutter. Suppen skal stå og kjølig. Tillate kjøttkraft for å holde varmen.

Rensing avgift.
 Som nevnt tidligere, gir hver urt kroppen sin innflytelse, kan så omfattende rengjøring av legemet anvendes for ansikt-møte. Strukturen til en av disse møtene, som først og fremst utviklet for å rense mage-tarmkanalen, er planter som kamille, brennesle hund malurt, moskus, mynte, evig, linfrø, Senna brev, løvetann rot. Alle disse urtene er blandet, blir blandingen helt ss kokt vann. Insister avgift for en halv time. Ta tre ganger om dagen.
Tibetansk samling. Denne samlingen består av planter som kamille, johannesurt, immortelle, blader og røtter av jordbær, bjørk knopper. Samling bidrar til å rense blod og lymfeårer, nyrer, lever og tarm. Samling fremmer utskillelsen av salter og giftstoffer. Meget nyttige i sykdommer i ledd.
Tibetansk samling fungerer som en helse rette, fremmer vekttap som forbedrer stoffskifte, renser fra fett og kolesterol, forebygger åreforkalkning, høyt blodtrykk, hjerte-og karsykdommer. Forbedrer også galleblæren og bukspyttkjertelen.
Tibetansk samlingen kan ta folk i alle aldre. Siden det er nødvendig for å forberede et avkok. Det bør være hundre gram hver urt, slipe godt. To spiseskjeer med å samle hell en halv liter kokende vann, la for litt mer enn en time og belastning. Ta en kopp tre ganger daglig før måltider. Kurset er to og en halv måned.
Elder. Fra hyllebær sirup kan fremstilles som vil lette rensing av kroppen, forbedrer tarm, rense lymfe. Men det kan ikke akseptere mennesker som lider av diabetes.
Urter for å rense kroppenSwamp sabelnyk.Эto Plant hjelper til å rense blod og lymfe, leddene salt bidrar til den totale styrke. Vann avkok Comarum myr anbefale til folk med kreft.Urter for å rense kroppenRoten av solsikke. Infusjon av denne urt bidrar til å fjerne salt fra kroppen. Den brukes når kroppen er saltavleiringer i ledd og ryggvirvler, denne urten og avgjørende i gallestein og nyrestein.
Sophora japansk og misteltein. Buljong av disse plantene hjelpe rene fartøy. De brukes sammen. Misteltein fjerner mineralforekomster, Sophora - organisk. Anbefalte ekstrakter av disse anlegg for behandling av hypertensjon, aterosklerose og andre sykdommer.
Urter for å rense kroppenHestekastanje. Blomstene av denne planten brukes for avrusning, behandling av blod, gjenvinning av proteinstruktur. Hestekastanje er uunnværlig for hjerte- og gynekologiske sykdommer.Urter for å rense kroppenSvart valnøtt. Anstrøk av dette anlegget har en sterk antiparasitt effekt, er det i stand til å rense kroppen over hundre arter av parasitter.


Urter for å rense kroppenPauline. Den brukes til rengjøring og for behandling av organer som bukspyttkjertel, lever, tarm, mage, nyrer, hjelper med gynekologiske sykdommer og hudsykdommer.
Bruken av malurt bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet, fjerner mange typer betennelse.
Selvfølgelig Opptak malurt skal vare uke. For et kurs må ta hundre gram tørkede urter, gni hendene og deretter siktet gjennom en sil. Proseyannaya malurt brukes rå tre ganger om dagen for en halv teskje. Med sammalt malurt er infusjon (fylt med kokende vann og infusert), som anvendes for å grave inn i ørene og munnvask.
Urter for å rense kroppenCelandine. Celandine er tilgjengelig. Siden oldtiden, er det brukt til å rense kroppen og huden. Celandine godt til behandling av sykdommer såsom psoriasis, skabb, eksem. Men celandine er svært farlig i overdose, så det er nødvendig å observere den etablerte dosering. Forberede infusjon av celandine følgende måter teskje Celandine blader (ingen lysbilder) fylt med kokende vann, la stå i en time og deretter filtrert. Ta fire eller fem ganger om dagen i tre dager.

Ved rengjøring av kropp sinn at andelene av planter og dosering er viktig. Ellers vil du bare skade kroppen. Hvis du har noen alvorlig sykdom, før du tar urter er bedre å oppsøke lege.  
Яндекс.Метрика