Hvordan å behandle nail sopp på føttene mine? Effektive behandlinger

 Sopp - en svært vanlig sykdom i dag. Mange tror at det er umulig å kurere sopp, så ikke gjør store anstrengelser. Dette skyldes det faktum at i løpet av anvendelsen av visse medikamenter, symptomene forsvinner sopp, og personen legger merke til at en sykdom, mens ikke gjort seg gjeldende. Ja, vi endelig bli kvitt soppen ikke fungerer, men det er verdt å merke seg at du kan redusere antall soppsporer i kroppen til helse og sikkerhet.
 Hva er en "sopp"?
 Fungal anlegget angitt nedenfor, i løpet av evolusjonen innrettet til å leve i humane vev med et høyt innhold av keratin (hår, negler, hud). Sopp er svært motstandsdyktig mot miljøeffekter og kan leve for 2 til 5 år i klær eller sko mann. Den vanligste sykdommen blant soppinfeksjoner i foten er en sopp som infiserer neglene.
 Smittekilder av sopp
 Smittekildene sopp kan tjene en rekke faktorer, hovedsakelig gjennom kontakt med syke sko, klær, husholdningsartikler. De fleste sopp kan plukke opp i samfunnet, slik som badstuer, bad, treningssentre, dusjer, svømmebassenger (i høy luftfuktighet). Også sopp er ofte funnet i idrettsutøvere: svette sokker og små sprekker i huden innhentet under trening - et utmerket miljø for rask utvikling og reproduksjon av soppsporer.
 Fungus Foot delt inn i to typer:
 - Onychomycosis (spiker sopp på føttene);
 - Sopp føtter.
 Årsaker til sopp kan være ekstern og intern
 Ekstern:
 - Overdreven svetting føtter;
 - Tilstedeværelsen av dype eller overflateskader på føttene;
 - Sneverinter folder eller flat.
 Internt:
 - Vitamin mangel;
 - Immunodeficiency;
 - Gjengroing;
 - Endocrine sykdom (diabetes);
 - Åreforkalkning av arteriene i nedre ekstremiteter.
Hvordan å behandle nail sopp på føttene mine? Effektive behandlinger

 Symptomer på mycosis
 De første tegn på mugg tjene merkbar flaking hud kløe og ubehagelig. I inter folder kan forårsake smertefulle sprekker. Ofte sykdommen er ledsaget av blemmer og gnagsår. Du vil finne fortykkelse i hælene, som mange forbinder med selhozrabotamy, trange sko eller fiasko hygiene ben.
 Hvordan å behandle nail sopp på føttene mine?
 Først av alt, må du oppsøke lege. En erfaren spesialist vil anbefale deg legemidler som bidrar til å bekjempe soppinfeksjoner. Det bør være pasient, så vel som for å behandle sopp frem ved hjelp av salver har minst en måned, og spiker sopp - minst et år.
 I tillegg til de grunnleggende trinnene du trenger å gjøre er å se til at føttene var alltid tørr fordi fuktighet og varme miljøet ikke kan bli bedre til rette for reproduksjon av soppen.
 Behandling
 Behandling sopp tåneglene kan gjøres uavhengig av hverandre, men kun etter avtale legen din. Terapi er et fotbad med tillegg av eple cider eddik; behandling av forurensede områder Propolis tinktur eller tea tree olje (som beskytter huden og forebygge forekomst av sykdom).
 Dersom soppen på negler på et tidlig stadium, så vi kan begrense lokal behandling, to ganger om dagen å sette på neglene soppdrepende middel med bredt spekter av aktivitet. Det kan være i form av en krem, salve eller løsning. Ved hjelp av å bruke sminke såpe-soda bad for negler som vil forberede dem for medisinering.
 Det er viktig at behandlingsprosessen alle klær og sko. En gang i måneden du gjenta denne prosedyren til du blir kvitt sykdommen.

Hvorfor leppene blir blå?Hvorfor leppene blir blå når personen pereoholodylasya mange vet. Men hva om det var en fargeendring uten noen åpenbar grunn? Derfor er det grunn til å begynne å bekymre deg om din egen helse!
Alarmerende "bells"
Når de kalde leppene blir blå like godt i et varmt rom slå din naturlige farge, deretter en ytterligere besøk til legen er upraktisk. Men ekspertråd er nødvendig hvis, sammen med blålige lepper det er minst én av de følgende symptomer:
hjertebank;
hetetokter;
feber;
hoste;
blåaktig negler;
pustevansker.
Hvorfor slår blå lepper
Chill. Dette er den mest vanlige årsaken relativt trygg. Det velkjente rosa farge er levert av konstant sirkulasjon av blodet gjennom blodårene. På tidspunktet for kjøle omfordeling av ressurser når alle anstrengelser rettet mot varmet indre organer. Blodårene i ekstremitetene (og lepper i tillegg) er begynt å begrense, redusere blodstrømmen. Som et resultat, huden blir blålig, terpnut lepper. Når en person kommer inn i et varmt miljø sirkulasjon returnerer tilbake på sporet, og gir hele kroppen aller nødvendigste. Avkastningen rosa fargetone leppene indikerer utvinning av alle interne systemer.
Oksygenmangel. Ofte forårsaket av eksponering for giftige gasser, inkludert røyking vane ofte. Men kanskje mer alvorlig alternativ - problemer med det kardiovaskulære systemet. Hypoksemi (redusert oksygennivå i blodet) er kjent i medisinen som kalles "cyanose av huden." Ordet "cyanose" er oversatt fra det greske Institute. som "mørk blå" som den viktigste symptomet er en karakteristisk lilla fargetone lepper, hud, slimhinner. Som en følge av oksygenmangel i blodet øker redusert hemoglobin, noe som fører til mørkning av leppene.
Jernmangelanemi. Den røde farge tilsvarer hemoglobin, dannelsen av disse er avhengig av mengden av jern i maten kommer. Hvis en person har vært cyanose av leppene med en unaturlig blekhet av huden, er det på tide å mistenke jernmangel. Men mangel av hemoglobin i blodet ikke er alltid forbundet med dårlig ernæring, noen ganger ganske stor blodtap for fremveksten av problemet. Mulige årsaker - store mengder utslipp under menstruasjon, komplikasjoner av magesår, alvorlige traumer med ruptur av blodkar.
Brudd på hjerte og lunger. En skarp endring i den vanlige leppe farge fra rosa til lilla med økt hjertefrekvens og pust indikere alvorlige problemer i kroppen. Dette kan være et hjerteinfarkt, eller blodpropp dannelse i blodårene i lungene, manifestasjonen av lungebetennelse, bronkitt, astma og andre sykdommer som forårsaker anoksi. Ambulanse - den beste løsningen i denne situasjonen.
Alvorlig krupp hos barn. Når et barns lepper blir blå, og det er en sterk bjeffing hoste, er det på tide å bli skremt og en lege umiddelbart ringe. Noen luftveissykdommer føre til alvorlig lidelse (bygg), som krever sykehusinnleggelse for å unngå døden. Barnet kan klage på at såre lepper, pustevansker eller trykke på halsen, men å lindre hans tilstand kan ikke gjøres "Bestemor metoder", og bør vente for å få råd fra helsepersonell.
Hva hvis leppene ble blå
Når en person pereoholodylasya anbefalte å varme den på alle mulige måter: kle bedre lem massasje (for å bedre blodsirkulasjonen), drikke en varm drikke. Men hvis det var mer alarmerende symptomer, anbefales det å ringe ambulansen og beskrive situasjonen i detalj. En erfaren spesialist vil forstå, et presserende behov for å sende en brigade av leger eller tilby deg å få pasienten til klinikken når det passer deg.  
Innånding av tørr og våt hoste hjemme

 Det finnes ingen bedre måte å slappe av enn innånding. Denne behandlingsmetoden er ganske enkel og krever ingen spesielle omkostninger og anstrengelser. Prosedyren er gjort hjemme, ved hjelp av spesielle enheter eller bruke påvist tradisjonelle metoder. Inhalatorer er ultrasonisk forstøver og kompresjon. Den første er den mest praktiske, men det skal bemerkes at noen medikamenter kan kollapse under innvirkning av ultralyd.
 Innånding av hoste tilbringe hjemme med en normal vannkoker. Betale papir tube, sette på den smale enden av en tut, og gjennom den brede enden inhalerer dampen healing. En annen måte - å puste varm luft bøying over en kjele tidligere vidvaryvshy poteter og drenere vann fra den. Å bringe flere verdi-par, anbefales det å skjule et håndkle eller ullteppe.
 Så nå forstår enn innånding, og som urter kan brukes. Løsninger for innånding ved hoste eller decoctions fremstilt av ekstrakter av johannesurt, calendula, kamille.
 Hjemme, er følgende oppskrift perfekt
 Når våt hoste, ta i like deler lime farge, brennesle, salvie og eukalyptus og hell kokende vann i en kjele. Vent til suppen nastoyitsya ti minutter. Deretter inhalere denne suppen til den er varm, omtrent en fjerdedel av en time.
 Innånding av hoste gjør en annen metode. Ta 3 ss bakepulver vanlig, sette kjelen og tilsett kokende vann. Pust i ca 10 minutter. Med brus og effektivt utvannet avledet fra bronkial slim.
 Du kan bruke bыstroysparyayuschyesya eteriske oljer som eucalyptus, furu olje, mentol eller gran. Nok er 10 dråper per kopp vann. Oppvarm løsningen til 55 til 60 grader og bruke inhalering. Du trenger ikke å puste over kokende vann, vent til den er avkjølt.
 Hvis en person har feber, purulent betennelse i mandlene eller hevelse innånding absolutt kontraindisert.
 Det finnes også såkalte kalde inhalasjon metoder. De anbefalte når kald. I rommet der den syke mannen, satte en skål med hakket hvitløk og løk. Takket være dem, det er en fordeling av essensielle oljer og flyktige produksjon, som i sin tur drepe virus og bakterier, så vel som fordelaktig for neseslimhinnen og bronkier. Du kan også bruke en annen oppskrift. Gni en reddik og legg den i en glasskrukke. Hver dag puste kapasitet over dette flere ganger, holder pusten i noen sekunder.
 Hvis du kjører prosedyren hjemme, husk at du må følge strenge regler:
 - Klær bør ikke hemme pusting;
 - Etter omtrent en time innånding ikke er anbefalt å spise og gå til den kalde luften.
 - Hvis du har en kald, bør puste gjennom nesen, og gjennom hoste skal inhalere damp munn, nese, og puster ut.
 - Hvis du har en tendens til allergier, pass på å utføre pre-test for følsomhet for essensielle oljer og urteekstrakter til albue og 20 minutter for å se reaksjonen.
 - Tidspunkt for én økt på ca 5-10 minutter, er behandling vanligvis 10 økter.
 En fantastisk middel for hoste - innånding. Bruk denne prosedyren med våre nyttige tips. Og lykke til.  
Яндекс.Метрика