Hvordan å behandle prostatitt hjemme? Hoved pychynы og symptomer
 Prostatitt - en av de mest ubehagelige og, dessverre, vanlig manns sykdom. Relatert det med inflammatoriske prosesser i prostatakjertelen. Hvordan å behandle prostatitt hjemme og kan gjøre det i det hele tatt?
 Hva er prostatitt?
 For det første bør det bemerkes at dette er en mannlig sykdom. Interessant, kvinner er også i urinrøret kjertel som kan antennes og gi lignende symptomer. Men dette er sjelden. Mens prostatitt hos menn - en av de vanligste årsaken til søker en urolog.
 Denne sykdom kan oppstå på grunn av mangel på vanlig seksuell aktivitet, skader, noe som resulterer i hypotermi, hormonelle lidelser, og ofte er - på grunn av infeksjonssykdommer, seksuelt overførbare sykdommer. Fra årsaker og behandling av sykdommen avhenger, noen ganger medfølgende problemer (urinrørsbetennelse, adenomer, og så videre). Så før renter, eller prostatitt kan kureres hjemme, må du være sikker på diagnosen og årsaker.
 Hovedtrekkene
 Symptomer varierer avhengig av type sykdom. Fra dette perspektivet, er det enklest å oppdage akutt bakteriell prostatitt, som er ledsaget av feber, noen ganger feber, sterke smerter i perineum. Kronisk prostatitt er mer vanlig og forekommer mindre merkbar. Selv om det er ofte preget av ubehag, problemer med vannlating, noen ganger tilstedeværelse av spesifikke valg. I alle tilfelle kreves diagnosen laboratorietester.
 Behandling av akutt prostatitt hjemme
 Det bør bli husket at denne behandlingen kan utføres kun som et supplement til hovedretten foreskrevet av legen din. Dessuten er det viktig ikke så mye hva du skal behandle (narkotika fortsatt oppnevnt av lege), og hvordan du kan lindre symptomene. For eksempel, i akutt bakteriell skjema vanlig foreskrevet antibiotika. Det er imidlertid viktig å samtidig gjenopprette blodsirkulasjonen i bekkenet, for å etablere normale tarm. For å gjøre dette sitter varme bad, 1-2 ganger om dagen i 15-20 minutter. Også leger anbefaler varmt vann eller olje microclysters.
 Behandling av kronisk prostatitt
 Vanligvis, i dette tilfelle foreskrive en mild antibakterielle legemidler. Blant ikke-tradisjonelle metoder for akupunktur isolert, men dens effektivitet er ofte tvilsom. Også ansett for å være et effektivt middel for massasje. Det finnes spesielle fysiske øvelser samt øvelser for avslapning, noe som kan gjøres hjemme. Velprøvd fysioterapi
 Leger rådes til ikke å overse og urteteer - klare, konkrete verktøy kan bare leger foreskrive. De fleste er gjort ved hjelp av en rekke bad og salvie og noen andre planter som har anti-inflammatorisk egenskaper. Vann og dermed bør være varm, det kan sitte mer enn 20 minutter.
 Med vannbehandling er verdt å merke seg massasje. Det kan utføres med sjel, men det krever visse ferdigheter. Generell og bad, og massasje - alt skal være rettet mot oppvarming skrittet.
 I tillegg kan du gjøre prohrivalni komprimerer. Det er ansett som de mest effektive middel for voks, men kan varme opp og bruke havsalt eller hav sand (selvfølgelig, riktig pakket i en pose laget av tykt stoff). Varigheten av kurset vil du være i stand til å fortelle legen.
Behandling, terapi og forebygging av prostataDessverre, i dag er det ingen produkt eller metode som ville helt kurere en mann av kronisk prostatitt. Men det er evnen til å håndtere det kliniske forløpet av sykdommen. Det er viktig å gjøre alt resept, inkludert regulering av seksualitet, fysioterapi regimet. Med jevne mellomrom, minst to ganger i året, bør komme til urolog for undersøkelse, og om nødvendig ta gjentatte behandlingskurer. Dette er spesielt viktig for menn over en alder av førti år, hvor mønsteret av kronisk prostatitt kan starte andre sykdommer i prostata - BPH kreft.

Behandling av prostatitt

I litteraturen mye skrevet om enzymer og systemisk enzym terapi - en svært interessant og lovende behandling for mange sykdommer. I behandling og forebygging av forverring av kroniske anvendelsen av denne fremgangsmåten er også svært nyttig. Praktisk erfaring viser at det er bruk av stoffet vobэnzym bidrar til å redusere betennelse i de berørte organer, gjenoppretter kroppens forsvar og dens evne til å regulere forstyrret funksjoner.
Preparater for behandling laget av naturlige ingredienser, de er harmløse og ikke forårsake praktisk talt uønskede bivirkninger og kan være enda nyttig å bruke i komplekset. For eksempel samtidig bruk av antibiotika vobenzymu øker konsentrasjonen av sistnevnte i blodplasma og skadet vev, noe som forbedrer effektiviteten av antibiotika. Det oppnås en betydelig reduksjon av uønskede bivirkninger av antibiotika.
På grunn av sin redusert blod viskositet og forbedrer sine reologiske egenskaper ved å forbedre mikrosirkulasjonen i bekken organer. Under innvirkning av proteolytiske enzymer som trengs katabolycheskaya fasen redusert inflammasjon og aktiverer regenerativ (reserve) fase.
Forebygging av prostata
For å hindre prostatitt er meget viktig for riktig og fullstendig behandling av inflammatoriske sykdommer i urinrøret, inkludert blæren. Sørg for regelmessig avføring. Hvis du har en stillesittende jobb, hver time eller to får opp fra bordet og tilbringe, intensiv fysisk trening for å spre blod stasis fikse det i midjen. For prostata helse gunstig for alle mennesker turgåing, jogging, svømming, morsomt spill av tennis og andre idretter  
Behandling av prostatitt folk rettsmidler, forebyggende tiltak
 Prostatitt - sykdommen er ikke bare ubehagelig, men også ganske farlig fordi ofte utvikler seg i forbindelse med andre, for eksempel BPH. Selvfølgelig, kan hensikten med diagnose og riktig medisiner bare forholde seg til legen. Men svært ofte folk er interessert i hvordan å behandle prostatitt folk rettsmidler som antibakterielle legemidler foreskrevet av leger og har bivirkninger.
 Årsaker
 Behandling av prostatitt folk rettsmidler hjemme er ineffektiv hovedsakelig fordi pasienten ikke kan finne årsaken til sykdommen. For prostatitt er ikke alltid forårsaket av hypotermi eller infeksjon. Det kan være på grunn av hormonelle endringer eller utvikle, i nærvær av noen andre faktorer.
 Det bør bemerkes at prostatitt er delt inn i akutte og kroniske. Den første er vanligvis på grunn av infeksjoner og sykdomsfremkallende bakterier. Men selv om herdingen er ofte tilbakefall. I dette tilfelle begynner kronisk prostatitt. Dette skjer når det er andre utgangspunkt for utviklingen av sykdomsfaktorer. For eksempel, hvis pasienten har ingen vanlig seksualliv og han var i bevegelse. Dårlige vaner (som røyking) og nyreproblemer kan også bidra til sykdommen.
 Symptomer på kronisk prostatitt
 Akutt prostatitt er relativt lett å identifisere på grunn av de karakteristiske trekk. Men symptomene av kroniske former for behandling er vanskelig. Hvis bare på grunn av sykdommen er noen klare tegn. Noen ganger er det ledsaget av smertefull vannlating. Men ofte vises bare i en viss nedgang i libido. Forresten, impotens uten å utvikle en sex bringe litt ubehag.
 Tradisjonelle oppskrifter
 I folkemedisinen brukes til å behandle urte - for eksempel, buckthorn bark, einer, sitronmelisse, kjerringrokk og ukropnoho frø. Nesten alle komponentene har anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt. Legen kan også gi råd storfe og salvie ekstrakter.
 Noen phytotherapist anbefaler medisinske teer asparges og buckthorn bark. Vel etablert seg propolis, som er en kraftig naturlig antiseptisk. På grunnlag av propolis og kakaosmør selv gjøre terapeutiske stearinlys (oppskrift denne produkt- og varighet av behandling er bedre å sjekke med legen din).
 Det bør bemerkes at en hvilken som helst urt kan forårsake allergier. Så ikke bli involvert i folks oppskrifter, er det bedre å følge behandlingsregimer foreslåtte lege, supplerer sine bad og massasje. Og selvfølgelig, ikke glem fysioterapeuten. Et sett med øvelser og fysisk terapeut kan anbefale - etter hovedretten av terapi.
 Forebyggende tiltak
 Forebygging av prostatitis er mye mer effektiv behandling. Oppmerksom folk metoder og funn av moderne vitenskap. En slik avveining mellom den offisielle og alternativ medisin er bruk av gresskarkjerner, som inneholder sink. I den mannlige kroppen, er svært viktig dette elementet. Det antas at forebygge skal spise hver dag i minst 20 frø før hvert måltid. Det vil også være sunn salat med persille og gulrøtter - Vitamin A i kombinasjon med sink øker immunitet og dermed ikke utvikler prostatitt.
Omakor - Anmeldelser
 Hjerte - en av de viktigste organene i kroppen vår, og hans tilstand i stor grad bestemmer helse. Konklusjonen er klar - det skal være normal.
 Men noen ganger hjerte sammentrekkende smerte. Dette kan være en utilstrekkelig mengde blod i hjertet, og resultatet - en skade av hjerteceller og død av en annen. I slike tilfeller diagnostisert - angina eller myokardialt infarkt.
 For å bli kvitt disse ubehagelige sykdommer, leger fore stoffet til sine pasienters Omakor "feedback som vi presenterer nedenfor.

 Handling "Omakoru"


 Mottak "Omakoru" fremmer aktiv ernæring i hjertemuskelen og en positiv effekt på hele kardiovaskulære systemet. Stoffet inneholder omega-3 fettsyrer som bidrar i dannelsen av membraner av skadede celler. Det styrker også veggene i blodårene, forebygge blodpropp, hemmer utvikling av aterosklerose.

 Pasienter


 Ifølge vurderinger, har stoffet "Omakor" i samsvar med alle kravene i undervisningen hjulpet mange mennesker forbedre ikke bare tilstanden til hjertet, men generelt hele organismen. Den er mye brukt som en sekundær forebygging av hjerteinfarkt og er ofte foreskrevet som et forebyggende for å hindre forekomst av hjertesykdom, for eksempel for å senke kolesterolnivået.
 Vurderinger at "Omakor" bidratt til en betydelig reduksjon av kolesterol, nesten ikke forekomme. Men til tross for dette, rapporterte pasientene en bølge av styrke, fysisk og mental yteevne.
 Omakor, som anvist, effektiv i bekjempelsen av hyperlipidemi, dokumentert og vurderinger av stoffet, pasienter som tar det har vært i stand til å forbedre sin tilstand og forebygge hjerneslag. Allerede i den første måneden av medisiner ble observert tydelige resultater. Trykket ble redusert med 20 enheter.
 På den annen side, i løpet av resepsjonen, som nevnt i søknaden instruksjoner og dokumentert av mange vurderinger, kan du oppleve bivirkninger. Ved oppstart av dette stoffet i noen pasienter opplevde søvnproblemer, som ble holdt en uke senere. I mange søknad Omakoru "utseende forårsaket svimmelhet. Imidlertid ble alvorlige konsekvenser funnet.
 Til en betydelig mangel på medisin inkludere sin pris, som ifølge svarene, noen folk er fornøyd. Mange prøver å erstatte konvensjonelle legemidler som inneholder omega-3 fettsyrer. Men sannheten er at teknologien er svært forskjellig fra den siste produksjon "Omakoru." Dessuten, nå ganske vanlig å støte på falske Badami.  
Яндекс.Метрика