Psoriasis - en av de mest kjente hudsykdommer, som dessverre ikke har blitt studert til enden og til dags dato ingen eksakt behandlingsregime. I de fleste tilfeller forekommer psoriasis på en felles ordning, som er i konstant forandring hverandre tre hovedfaser, det hele starter med stadium av sykdomsprogresjon, jevnt strømmer inn i den stasjonære fase av sykdommen og syklusen avsluttes med regresjon av symptomene.
 Dessverre, psoriasis - en kronisk sykdom, som kan aldri bli kvitt bare ved hjelp av spesielle behandlinger og prosedyrer klarer å forlenge remisjon.

 Eksternt, manifesterer selve sykdommen i nesten alle tilfeller det samme: rosa utslett som blir til store flekker og peeling.
Hvordan å behandle psoriasis dårlig hjemme?

 Ved begynnelsen av flekker har en liten diameter, men med de når størrelsen av en mynt, slå sammen for å danne store plakk. Mest sykdommen påvirker hodebunnen, knær, albuer og leggen foran overflate.
 I de fleste tilfeller er sykdommen ingen spesiell bekymring for pasienten: bare 30% av tilfellene kan oppleve kløe, ubehag på huden, og stramme virkning. Av seg selv, leverer sykdommen raskt estetisk ulempe for sitt kjøretøy, som ikke alle kan trygt behandle personen med ekle små flekker på huden.
 I dag er det vanskelig å foreslå en konkret liste over legemidler eller behandlinger, som i alle fall avlaste pasienten av alle tegn på psoriasis. Det faktum at det finnes mange varianter av problemet, som hver krever spesiell behandling.
 I tillegg til alle de andre metoder for behandling pasienten bør også avhenge av alder, individuelle egenskaper, samt steder og områder av skade. Det skjer ofte at et sett av teknikker og medikamenter som passer en person ikke passer i andre, selv forårsaker forverring.
 Det er mange måter å behandle psoriasis, men for å bestemme den mest passende, kan det må virke gjennom prøving og feiling. Forresten, er det viktig, i tillegg til omfattende behandling, som utnevner en lege for å engasjere seg i flere behandlinger hjemme, noe som ikke kan hjelpe pasienten til en mindre grad.

 Årsaker og symptomer


 Slå til kildene til offisielle medisin, vil det ikke finne noen offisiell avledet og bekreftet grunnene som kan forårsake slike sykdommer.
 Det eneste som er ansett for å være en pålitelig måte bevist at psoriasis - ikke en smittsom sykdom som smittet pasienten gjennom direkte kontakt umulig.

 Ifølge uoffisielle antagelse er at årsakene til psoriasis kan være sterk nervøs sjokk eller følelsesmessig stress. Dessuten kan fremveksten av denne sykdommen være forårsaket av genetisk disposisjon, og funksjonsfeil svekket immunsystemet og det endokrine system.
Hvordan å behandle psoriasis dårlig hjemme?

 De viktigste symptomene - en rød flekk, som til slutt kan oppstå på hode, armer eller andre deler av kroppen dekket med små lyse skjell som vises fra senter flekker. Selvfølgelig sykdommen sølvfargede skjell løs nesten fullstendig dekke stedet og til slutt slutte å spre seg, patcher slutte å vokse og bli cyanotisk fargetone.
 I den første manifestasjon av slike symptomer, den beste tingen, selvfølgelig, ta kontakt med en dyktig fagperson som kan sette den endelige diagnosen, tildele behandling og behandling som er nødvendig i ditt tilfelle.
 Det er ganske imponerende liste over måter å hjelpe kvitte seg med så dårlig underholdning, men husk at ingen måte garanterer ikke den absolutte resultat.

 Behandling hjemme


 Først av alt psoriasis hjem behandling er kosthold og sunne spiseregler. I noen spesialisert litteratur kan bli funnet ifølge eksperter, som hevder at vellykket behandling av psoriasis er avhengig av riktig ernæring.
 Det faktum at flertallet av pasienter med psoriasis lider sterkt nedsatt stoffskifte, konfigurere riktig funksjon av som faktisk bare gjennom et sunt kosthold. Først av alt, i henhold til ekspertene, er det nødvendig å gi opp matvarer som inneholder store mengder av kolesterol, proteiner og fett.
 Det er nødvendig å redusere forbruket av fett kjøtt, smør, pølser og leveren. Også, ikke bruk produkter som inneholder røde pigmentet, disse inkluderer: røde bær og frukt, ketchup, rose.
 Det er viktig å huske på at behandlingen av denne sykdommen, er bare mulig i den komplette avslag av pasienten fra alkohol og røyke, er det viktig å unngå nerve påkjenningene.

 Å fortsette remisjon, er det viktig å følge noen regler: slitasje bare klær laget av naturlige stoffer, ull vinter i gang poddevat bomull. Det er viktig å gjennomføre alle anbefalingene er tilskrevet lege vanligvis gitt en rekke interne og eksterne påvirkningsagenter, som ved første øyekast, tror jeg ikke har en bestemt "target" reisemål.
 Det er viktig å huske på at behandlingen er kompleks, i de fleste tilfeller er den eneste måten å vinne i stand sykdom. Tradisjonell medisin, og det har behandlinger, noen som vil vi gi til din oppmerksomhet.

 Kål saltoppløsning ved behandling av psoriasis


 Den vanlige kål saltlake smøre de berørte områder av kroppen, gi det til tørk og ikke vaske av etter noen få dager. Etter tid igjen smøre huden og gjenta disse prosedyrene for en måned, etter som huden skal bli renset.

 Salve med eggeplommer


 Uvanlig, men effektiv metode som gjør bruk av befruktede egg hjem, kan du kjøpe dem på markedet. Eggene skal koke kjølig, og deretter fjerne eggeplomme og knuste den i grøt.
 Deretter utarbeidet en masse yngel i varm stekepanne ren og dannelse av oljeholdig væske (tar ca 40 minutter tid). Den resulterende potion filtrert gjennom cheesecloth, klem og dannet en væske, fett de berørte områdene.

 Behandling med tjære


 For behandling av psoriasis på denne måten må kjøpes på apoteket bjørk tjære, deretter spre dem reddened patcher og salve permisjon for en time, skyll med varmt vann og smøre det berørte stedene celandine. For å oppnå den effekten bør bruke ca 15 prosedyrer.

 Elva Duckweed


 Noen ganger behandling for denne ekle sykdommen ved hjelp av vanlig elv Duckweed, som kan bli funnet i noen innsjø eller elv. Med planter presset juice og fett som røde flekker. I utendørs bruk, kan Duckweed tas innsiden: gresset er tørket og deretter lagt til den vanlige brygge te.  
 Når en person føler seg frisk og full av energi, er det absolutt ikke interessert i årsakene til ulike sykdommer, men når det først "nysing" og shmыhanya nese, vi løp, løp til apoteket for førstehjelp for kroppen vår.
 Årsakene til forkjølelse i de fleste tilfeller er det to hovedgrupper av patogener, virusinfeksjoner og bakterielle infeksjoner.

 Og hvis den sistnevnte kan fjernes ved konvensjonelle antibiotika for mange fordi i virkeligheten de bare angripe overflaten av cellene, ikke trenge inn, de virale infeksjoner, ting er litt forskjellig.
Beste antivirale legemidler for forkjølelse

 Du kjempe med antibiotika vil ikke fungere, fordi i dette tilfelle påvirker ikke bare på overflaten av cellen, viruset trenger inn, slik at cellen å arbeide for ham i riktig rekkefølge. Hvordan å bli behandlet i et slikt tilfelle?
 Å starte en innser at enhver sykdom - det er en høy risiko for kroppen, spesielt hvis personen allerede svekket immunsystem.
 Det er derfor det er viktig når de første symptomene på forkjølelse å se en lege, som på grunnlag av tester kan fastslå den spesifikke agent, deretter en nøyaktig diagnose og foreskrive behandling.

 Faktum er at nå forskere har studert rundt 300 forskjellige typer virus, som hver har sine egne særtrekk og krever riktig valg av antiviral medikament. Under den sistnevnte forstått et sett verktøy som tar for å behandle virusinfeksjoner.
 Forresten, bør du vite at virusinfeksjoner - er ikke bare kjent SARS, her inkluderer HIV, herpes, og så videre. Men i hverdagen antivirale legemidler som brukes til å ringe de medisiner som hjelper i behandling av luftveisinfeksjoner.
 Selvfølgelig, vil nesten alle lurer på om det er en liste over de beste antivirale medisiner for forkjølelse, så drikk et par piller og umiddelbart trakk sykdom. På dette punktet i dette domenet variere eksperter XXX i de fleste offisielle kilder indikerte at symptomatisk behandling, som er bokstavelig talt et dusin år siden benyttet fullt ut, kan ikke være nok.
 Det faktum at de fleste moderne virus påvirker cellene, flyter i akutt og alvorlig sykdom, noe som i sin tur kan bli en alvorlig komplikasjon og forårsake dannelse av kroniske sykdommer.
 Tidlig bruk av antivirale medikamenter kan hjelpe mye tidligere for å bli kvitt alle symptomene og redusere risikoen for komplikasjoner.

 Hva om den andre siden av mynten?


 Og noen sa at antivirale medikamenter ikke eksisterer i det hele tatt, og alt det vi tilbyr moderne farmasøytiske firmaet, er ikke annet enn et PR-stunt, godt arbeidsmiljø placebo. Og mest interessant, disse refleksjonene godt støttet av noen bevis: det faktum at virus trenger inn vertsceller i løpet av sykdom dekket dem som et skjold ohrazhdayas av ulike rusmidler.
Beste antivirale legemidler for forkjølelse

 Nøyaktig når menneskeheten vil finne en måte å trenge gjennom spesielle rusmidler inne i cellen, viruset og ødelegge det ikke ødelegger seg selv, vil de finne en kur for herpes og aids og hepatitt C og andre alvorlige sykdommer.
 Alle er effektive behandlinger som annonserer på TV og som selges i apotek, i de fleste tilfeller ikke fungerer på virus, men bare hjelper kroppen å aktivere en av de systemene immunitet og øke den totale motstand av organismen.
 De fleste av disse medikamenter er sannsynlig å bruke en velkjent interferon, noe som bidrar til kroppens motstå kropps mest kjente bakterier, virus, parasitter, og på samme måte som en fremmed.
 Det viser seg at de fleste av de kjente og omtalte anaferonov, arbydolov, aflubynov og lignende medikamenter, uansett hvor mye de koster, med det generelle prinsippet om handling og ikke særlig forskjellig fra hverandre?

 Hva er interferon og hvordan fungerer det?


 Når cellene i kroppen blir påvirket på noen bestemt type virus, det trenger inn sin personlige plass, som reaksjon på slike Audacity cellene begynner å "opprør" og forsvare. Verktøyet slik beskyttelse er interferon - et protein som er produsert i slike kritiske situasjoner og begynner å beskytte skadede celler mot inntrengere.
 Av seg selv, er interferon ikke i stand til å drepe virus, det bare hjelper kroppens celler til å overleve i vanskelig kamp, ​​forsvare og beskytte friske celler intakt. Jo mer aktive immunsystemet, og sykdommen er lettere og lokalisert i visse områder, som for eksempel legging nese, sår hals, eller det er et problem på huden, det er akkurat der viruset klart å trenge gjennom.

 Men det finnes ulemper?


 Ja, det er ulemper er, for eksempel, være klar over at bruk av interferon kan utføre forebyggende tiltak som for eksempel medisiner pektrede antibiotika begynner å arbeide bare etter å få viruset i kroppen.
 Tross alt, som vi sa ovenfor, stimulerer disse stoffene økt produksjon av interferon, men bare når den negative og destruktive innflytelse begynner å virus, så etter de første symptomene.
 Velge billig kur for influensavirus eller kontakt dyrere kolleger - er, selvfølgelig, master, fordi de fleste eksperter sier - mye forskjell der.
 Men husk at det er to typer interferon - naturlig, utvunnet av blod, og syntetisk. Preferanse gis til sistnevnte, fordi i dette tilfellet er det ingen risiko for hiv fra blod, og effektiviteten av behandlingen er den samme.
 Apotek kan møte en rekke former, som er interferon - viferon, Roferon, reaferon og ulike salver, stikkpiller, dråper og spray.
 Vær oppmerksom på at antivirale medikamenter - ganske kraftig, som hvis feilaktig brukt ikke bare å kurere SARS eller influensa, men også kan skade kroppen. Husk at de bør ta en strengt foreskrevne doser og for et bestemt mønster, i tillegg til å ta disse stoffene for å bedre beskytte gravide kvinner og små barn.

 Faktisk, mange eksperter mener at behandle forkjølelse og SARS lignende måte det samme som en pistol til å skyte bredt. Det er også viktig å huske at disse stoffene kan være effektiv bare hvis de begynner å ta bare den innledende fasen av sykdommen, hvis savner dette øyeblikket, vil slik behandling ikke ta noen konkrete resultater.  
Яндекс.Метрика