Hvordan behandle Ringorm hos mennesker
 Som barn og voksne noen ganger møtt med det faktum at det er en skorpe på huden - en inflammatorisk sykdom som bringer en masse problemer. Og så er det viktig å vite hvordan man skal behandle herpes hos mennesker. Dessuten, gitt at frata flere typer, vil behandlingstilbud også være annerledes.
 Hvordan herpes hos mennesker og er tegnene?
 Hovedtrekkene er eliminere hårtap, alvorlig kløe og flassing av den berørte huden. Og Ringorm er ikke nødvendigvis en smittsom eller overførbar. Det samme lichen planus er ikke overføres ved berøring.
 Det finnes flere typer av permisjon. Dette stryhuchyy, fargerik, herpes, lichen planus. Utenfor, kan de fremstå på forskjellige måter. Men de har til felles er at alltid forstyrret pigmentering av huden, begynner det berørte området for å klø og flasse av.
 Tradisjonell medisin vet hvordan å behandle herpes
 De fleste mennesker funnet ringorm. Og det hele kan behandles med hell hjemme. Tradisjonell medisin tilbyr flere oppskrifter for behandling:
 1. Du kan smøre zoster razlomlennoy bær rosiner. Og bedre å velge mørke rosiner. Det antas at den inneholder sopp som kan ødelegge patogener ringorm.
 2. ringorm kan behandles og eddik. For å gjøre dette 6 ganger om dagen i 10 minutter til den berørte huden bør gjelde en bandasje dynket i ufortynnet eple cider eddik.
 3. En av de mest effektive resept behandling anses å eliminere hvitløk. For å gjøre dette, kuttet hvitløk og smør sår flekk på huden hennes. Deretter gni huden bør blande banket inn pulver bjørk trekull og saften av burdock (andeler av ingredienser opprettholde 1: 1).
 4. Hjelper fjerne lav og tyttebær. Du må lage pakker av vev eller gasbind dynket tranebærjuice. Å komprimere den berørte huden bør gjelde et par timer tre ganger om dagen. Dette vil hjelpe å bli kvitt permisjon i 2-3 dager.
 5. Bidrar med blemmer og krem ​​laget av burdock, calendula og humle. Det vil ta en spiseskje av calendula blomster og 2 ss av burdock rot, humle. Alt dette er å helle 200 ml kokende vann og kok i 10 minutter for å sette på bålet. Deretter avløp og klem. Å lage kremen, bør en spiseskje med kjøttkraft blandes med to spiseskjeer vaselin. Og flere ganger om dagen for å sette et tynt lag med salve på sår hud.
 Ennå, anbefaler vi ikke til selvmedisinering, bedre å oppsøke lege som, avhengig av hvilken type frata foreskrive riktig behandling.  
Pityriasis rosea årsaker, behandlingPityriasis rosea (aka pytyryaz, også kjent som pityriasis rosea) - en akutt sykdom i den menneskelige huden, sannsynligvis av viral opprinnelse. De fleste tilfellene oppstår hos mennesker 20-40 år, og helst i off-season.
Manifestasjoner av rosa permisjon
Denne type av dermatologiske sykdommer manifesterer seg, vanligvis i form av rosa flekker shelushaschyhsya rund form med liten diameter (ca. 1, 5-2 cm) og en viss kløe. Kantene av plakk klart observert rød krans i nærheten av ham dårlig peeling hud, og senteret blir krøllete.Det begynner med utseende av en sykdom, den såkalte "foreldre" plaque 3-4 cm i diameter, vanligvis i området av kroppen foran seg - på brystet, krage eller i magen.Deretter de første plassene begynner å divergere en ny utslett side, som strekker seg til lysken, lår, nakke og hender. Baade, rosa zoster nesten aldri dukker opp i ansiktet ditt. Mens sykdommen kan være klumper, feber og generell svekkelse av helsen. Manifestasjoner av rosa lav stokk på huden, vanligvis rundt 2-3 uker etter symptomene begynner å forsvinne og snart plaketter forsvinne.
Det er også uvanlig form av sykdommen, manifestert, for eksempel i form av avløpet, boblepunkt eller rosa utslett. Eller vurdere zoster Vidal, hvor størrelsen på hver plakk er ca 8 inches i diameter. Dette skjemaet kan ikke forlate rosa forlate kroppen din i mange år.
Gitt det faktum at manifestasjoner av rosa forlate svært lik den manifestasjon av den andre fasen av syfilis, til utseendet på de karakteristiske hudlesjoner rådes til å konsultere en hudlege distrikt etablere den eksakte årsaken til sykdommen.
Årsaker til pityriasis rosea
Ved slutten av kilden vises på menneskelig hud rosa flekker forlate er ikke undersøkt, men er ganske plausible forutsetninger forskere at innholdet i sin opprinnelse er allergi-smittsomme. Det er mest sannsynlig at viruset kommer inn i kroppen gjennom et svekket immunsystem. Ofte rosa zoster blant pasienter kort tid før og en tid etter akutt forkjølelse. Ofte er det et utseende av plakk på de steder hvor den ble brutt integriteten av huden.
I de fleste tilfeller rosa er på grunn av den meget sterke kulden eller i nær kontakt med allerede infisert person.Imidlertid er infeksjon alltid innledes med en betydelig reduksjon i immunitet mot hvilken overføres patogen.
Behandling av pityriasis rosea
I de fleste tilfeller er rosa zoster seg for maksimalt seks måneder. Men for å lette symptomer og rask utvinning er fortsatt mulig å gjøre noen påvist trinn.
Vanligvis, de fleste pasienter er ikke den mest irriterende utslett og medfølgende obsessive kontinuerlig kløe.For hans rolige, kan du bruke noen antihistaminer tabletter eller salver eller kortikosteroider under særlig sterk kløe.
Selv forlate flekker av rosa eple cider eddik kan håndtere minst tre ganger om dagen. Denne metoden er en av de enkleste og mest effektive i kampen mot manifestasjoner av rosa permisjon.
Hvis du har tid og lyst, kan du fylle i ugjennomsiktig retter tørr eller fersk celandine og hell vodka å fullt ut dekke blomster.Skjær er utarbeidet flere uker, så det er fornuftig å gjøre bare hvis den rosa lichen har en vane av og til forekomme på huden din. Denne infusjonen anbefales å ta to ganger om dagen for ti til femten dråper fortynnet med kokt vann. Det samme kan tørkes grunntinkturen plakett flere ganger om dagen.
Du kan også lage et glass med kokende vann en spiseskje med eldre blomster og ta dette ekstraktet fire spiseskjeer av to til tre ganger om dagen.
I behandlingen av Pityriasis rosea er anbefalt å avstå fra bruk av de mest allergifremkallende matvarer som kaffe, sjokolade, sitrusfrukter, nøtter og egg. Eliminere alkohol fra livet ditt, i det minste i løpet av behandlingen. Anbefales ikke for bruk som makeup på badet og vask med såpe og en vaskeklut - fra slik eksponering zoster kan utvikle seg til kronisk eksem.
For å unngå å forlate rosa hud, bør du ta hensyn til årsakene til sin utvikling. Dette vanligvis senket immunitet og systematisk chill.For å forbedre immunitet bør nøye overvåke deres kosthold og hvile regime, som det er av riktig kosthold og riktig søvn avhenger i hovedsak av tilstanden til immunsystemet. Spis mer frukt og grønnsaker, minimert vedlikehold i kjøleskapet og halvfabrikata som er høy i konserveringsmidler. Supplere kostholdet med vitaminer, spesielt under den kalde årstiden og høsten og våren, fordi på denne tiden kroppen din er mest avslappet og utsatt for angrep av ulike virus.
For å fikse denne grunn, som hypotermi, alltid finne ut nøyaktig dagers værvarsel før du går ut og sjekker hørt fra atmosfæren utenfor. Dette vil hjelpe deg å velge riktig drakt og holde varmen.  
Omsorg for problem hudMakeup artister nevner ofte begrepet"Problem hud". Hva mener de? Ganske enkelt - "problem hud" heter nettsteder som oftest er dannelsen av akne og andre betennelser. Mange mener at det mest problematiske hud ofte har fet hud, men dette utsagnet er usant, kan problemet være tørr og selv kombinert hud.
Omsorg for problem hudHvorfor er noen av de mest sensitive hud og utsatt for betennelse? Dette er på grunn av forstørrede porer, og som oftest det er arvelig, så selv om du sliper eller dermabrazyyu deretter endret permanent vil ikke fungere.
Hvis disse problemene har oppstått som et resultat av oppvekst, vil betennelsen snart opphøre. Men det skjer ofte at betennelse på huden - et tegn på at kroppen blir matet på fordøyelsesproblemer og selv excretory systemet. Derfor, før du forsøker å fjerne betennelse i seg selv, bedre å oppsøke lege.
Alle midler som er så ofte annonsert for å ta vare på problem hud, bare å opprettholde renheten av huden din og ikke mer. Så ikke lære dem til huden din. Noen av disse midlene inneholder enorme mengder antiseptiske midler og hyppig bruk for å forårsake ytterligere skade for helsen din.
Omsorg for problem hudHeller ikke ofte bruker alkohol som en tonic, fordi alkohol tørker og tørker huden, noe som er grunnen til at det blir grovere. Hvis du ikke er 18 ennå og betennelse du har, jo bedre bruk av tonics som ikke inneholder noen form for alkohol og andre antibakterielle midler.
Rensing gjøres best i spesielle butikker hvor har alt nødvendig utstyr for dette. I en måned kan du bruke mer enn fire og en mekanisk ultralyd rengjøring person.
Ikke tro, og at lang eksponering for solen bidrar til den raske forsvinningen av betennelse person. Når finne lenge i solen svettekjertlene jobbe mer og i noen tilfeller betennelse i ansiktet kan bare bli verre.
Det antas at prevensjons å rense huden raskere. Men ikke stoler helt, fordi hormoner som finnes i disse kjøretøyene kommer inn i kroppen, har ulike effekter på huden. Det er tilfeller når det motsatte ansikt dukket opp mange ulike betennelser.
Å normalisere metabolismen bør ta vitaminene A, C og E, og ofte drikker vann, det hjelper skylle ut skadelige stoffer som bidrar til dannelse av betennelse i ansiktet hans.  
Яндекс.Метрика