Hvordan å behandle søvnløshet hjemme

 Søvnforstyrrelser. Hvordan å behandle


 De fleste av oss føler visse søvnproblemer. Men hvis slike problemer er nesten en daglig foreteelse og begynner å forstyrre dagliglivet, kan du si at du lider av søvnforstyrrelser. Dårlig kvalitet søvn kan ha en negativ innvirkning på din energi, følelsesmessig balanse og generell helse.
 Noen ganger kan du hjelpe deg selv til deg selv, men noen ganger er det nødvendig å se en lege.
 Her er noen tips for å forbedre din søvn:
 • Følg søvn og våkenhet; legge seg ned og få opp alltid på samme tid hver dag, inkludert helgene;
 • bevilge tilstrekkelig tid for søvn; De fleste trenger 7-8 timers søvn for å føle operable;
 • Sørg for at soverommet er mørkt, stille og kjølig;
 • Slå av TV, datamaskin, mobiltelefon, minst en time før leggetid, lys slippes ut av skjermer og skjermer av disse enhetene kan stimulere hjernen din ved å hemme produksjonen av melatonin og blande seg inn i den interne klokken i kroppen din.

 Oppskrifter for sunn søvn:


 1. Puter med urter. Hun legge en pute under normal eller brystet; bed av varme og flyktige stoffer ut av kroppen, pust rolig du sovner. Sy denne plassen lin pose (med sider av ca 15 cm) med en glidelås og crammed det med en av blandinger av tørkede urter (handling vedvarer 4 uker):
 • ett av bladene av sitronmelisse (sitron mynte), johannesurt og Valerian rot og to lavendel blomster;
 • Valerian rot, humle og johannesurt i like deler;
 • blomst lavendel og humle kjegler i like deler.
 2. Sleepy elixir: 10 gram blomster av lavendel, humle kjegler vanlige, Valerian rot, sitronmelisse blader, urt Johannesurt mos i en morter, hell 1 liter rødvin. La stå i 10 dager, stirring daglig. Etter fem dager, tilsett 2 skiver av kanel og nellik knopper 5 dunker. Sil og hell i en flaske. Drikk 40 ml 30 minutter før sengetid.  
Alle metoder for Colon Cleanse

 Tarm problemer kan oppstå av forskjellige grunner, men ofte hovedsak ligger i feil diett. De manifest som forstoppelse, diaré, oppblåsthet og andre "sjarm" som knyttes til arbeidet i excretory kanalen. Til disse problemene ikke utvikle seg til en kronisk sykdom, er det nødvendig å rense tarmen hos giftstoffer.


 Kolon Renset Products


 Først og fremst er det nødvendig å forstå at funksjonen av tarmen. Det bokstavelig talt går alt som kommer inn i kroppen gjennom munnen, om ikke fordøyd maten er fordøyd. Således, hvis maten er fordøyd dårlig eller annen grunn, så tarmen raskt "hamret" resulterer i forstoppelse. Tvert imot, fører også aktivisme mikroflora til diaré.
Alle metoder for Colon Cleanse

 Men hvis det var så enkelt, folk er bedt om å stille spørsmål ved hvordan rense tarmene. Slagg er det mest alvorlige problem for dette legeme. Hvor kom de fra? Fra junk mat og drikke, slik som alkohol, brus eller energi. Selv om en person fører en sunn livsstil, slagg eller annen måte inn i kroppen gjennom en tilsynelatende sunn mat - frukt og grønnsaker, bearbeidede kjemikalier og syntetisk gjødsel, dyr kjøtt vokst "akselerert" tempo, takket være arrangører osv .
 I dag, vil denne skaden ikke skjule, selv dyrker sin egen mat, så tarmen rensing av giftstoffer anbefalt som forebygging og hjelp i spesialprodukter.
Alle metoder for Colon Cleanse

 Skriv inn i din diett slike produkter for å sikre riktig funksjon av tarmen: • krem;

 •  eggeplommer;


 •  honning;


 •  Friske grønnsaker juice;


 •  kål (fersk eller syltet);


 •  tare (tang);


 •  fiber;


 •  korn korn (unntatt ris).
  Alle metoder for Colon Cleanse •  Drug rengjøring


   Det er spesielle medisiner for tarmen rensing av giftstoffer. "Fortrans" er en av de mest populære medikamenter. Den er laget av fransk farmasøytisk selskap og gir effektiv men skånsom retnings effekt. Denne avføringsmiddel, som gir det ønskede resultat uten å endre tarmen og påvirker ikke de naturlige biologiske prosesser.
  Alle metoder for Colon Cleanse

   Selges i apotek uten resept, men har en rekke kontraindikasjoner, så pass på å lese instruksjonene før bruk. Magnesia eller Epsom salt er andre i popularitet. Skånsom måte som samtidig renser tarmen hos giftstoffer, blod og lymfe. Vi anbefaler at du bruker den aktive vekttap som fettreserver etter å ha forlatt en rekke giftstoffer. Du kan ta magnesium muntlig, oppløst i vann, eller ta et varmt bad.
  Alle metoder for Colon Cleanse

   Tabletter for rengjøring av tarmen kan kjøpes på apotek, plukke det perfekte valget for kost og individuell toleranse. Imidlertid kan noen av dem kan ha en dramatisk innvirkning også i motsetning til de ovennevnte midler. Før du søker oppfordres til å ta kontakt med legen din.
   Det er ikke alle tarm rensing metoder, men vi har listet opp de mest effektive en. Prøv ikke å bringe kroppen "til grensen", som fører en sunn livsstil og utgifter utrenskning som forebygging.
  Opptakskrav narkotika

   Hvordan å ta medisiner


   I fravær av spesifikke retningslinjer bør ta medisiner i 20-30 minutter før måltider når de er best absorbert, men det er ikke sant for alle rusmidler. Det faktum at den syre alkalisk miljø i magesekken og nedre gastrointestinaltraktus før måltider, under og etter å ha spist endringer. Noen medisiner bør tas med mat, andre - før eller siden. For eksempel, midler som irriterer mageslimhinnen (acetylsalisylsyre), anbefales å bli tatt under eller etter måltider.
   Korrigere stoffet påvirker varigheten av sin handling. For eksempel benyttes i syrenøytraliserende behandling av magesår og duodenalsår, når det tas på tom mage er omtrent en halv time, og når det tas 1 time etter måltider - 3-4 timer.
   Husk at for å opprettholde en konstant legemiddelkonsentrasjon i blodet medisinen må tas regelmessig gjennom ensartede intervaller. Det betyr, tatt tre ganger om dagen, må du drikke hver 8 timer, og ikke bare i løpet av dagen.
   Hvis det ikke er noen spesielle instruksjoner, medisiner bedre å drikke rent vann - vann er et godt løsemiddel og har ingen effekt på den aktive ingrediensen.
   Alkalisk mineralvann er anbefalt å drikke sulfonamider (Biseptolum, sulfalen, sulfadyme - toksin). Mineralvann øker også opptaket av dipyrone, tetracyklin, beroligende midler.
   Absolutt ikke kan ta medisiner med alkohol. Alkohol samhandler med narkotika i kroppen, noe som kan føre til alvorlige komplikasjoner.  
  Bruk av sovepiller rask handling

   Hver av oss minst en gang i livet møtt med søvnløshet. Det er harde, moralsk alvorlig tilstanden er hjemsøkt mennesker, uavhengig av alder og kjønn. Spesielt vanskelig opplevelse søvnforstyrrelser de som er tvunget til å stige hver morgen for å arbeide og utføre sine profesjonelle oppgaver. Det faktum at sovepiller for å sove kan brukes og hva som bør bli forlatt, vi beskriver i denne artikkelen.


   Typer narkotika


  Bruk av sovepiller rask handling

   Alle legemidler hypnagogic tabletter delt inn i følgende grupper:

 •  Barbiturater - ikke selges over disk.


 •  Benzodiazepinderivater.


 •  Betyr alifatisk.


 •  Antihistamin medisiner.


 •  Alle disse sover umiddelbar handling er som et generelt prinsipp - de langsomme prosesser i hjernen, og dermed svekke er nevrotransmisjon, avslapning av muskelvev og fjerning av angst, angst og tretthet.


   Hypnotika rask handling uten resept


   Nesten alle legemidler som selges prysyplyayuchoho handling kun på resept. Ellers ukontrollert inntak kan gjøre en skadelig effekt på kroppen vår. Likevel er det en gruppe av legemidler som kan finnes i det offentlige rom.
   Således OTC legemidler inkluderer følgende:

 •  Melaksen - har en positiv effekt for arytmi, brudd på døgnrytme, som innebærer søvnforstyrrelser. Ved terapeutiske doser denne medisinen er ikke farlig for helsen og påvirker ikke menneskelig aktivitet hele dagen. Det bør bruke en tablett om dagen, like før du går til sengs.


 •  Valerian - hypnotiske tabletter, er prisen alltid innen tilgjengelighet for vanlige borgere. Også du kan finne i salg av medisinsk ekstrakt av Valerian rot.
  Bruk av sovepiller rask handling


 •  Valokordin - effektiv søvndyssende middel i dråper, som bortsett fra urte ingredienser innlemmer fenobarbital. I små doser er ikke farlig for helsen.


 •  Motherwort - enkel og delikat hypnotisk helt naturlig opprinnelse. Frigjøres i form av skjær eller tabletter.


 •  Korvalol - et stoff som selges over disk i form av dråper eller tabletter. Gir omfattende beroligende effekt, fremmer sunn søvn.


 •  Skade eller dra nytte av narkotika?


   Daglige hypnotika ta tusenvis av mennesker rundt om i verden for et sekund uten å tenke på konsekvensene. Imidlertid kan dette punktet ikke bli oversett, fordi disse stoffene har sterke resultater, og absolutt kontraindisert for folk som lider av hjerte- og karsykdommer eller lidelser i nervesystemet.
   Husk også at selv de svakeste hypnotiske rask handling ikke kan drikke for en lang tid for å unngå avhengighet. Ellers kan du bryte en god søvn og må hele tiden øke dosen mottatt stoff til litt hvile om natten. Avhengighet kan være både fysisk og psykisk, like usunn.
  Bruk av sovepiller rask handling

   Dermed vurderte vi de viktigste stoffene hypnagogic handling som du kan kjøpe på apoteket uten resept. Husk, sunn søvn kan ikke erstatte en tablett i verden, så det er best å lære å roe nervene og redusere stress ufarlige måter - massasje, aromaterapi og riktig kosthold.
  Яндекс.Метрика