Hvordan å behandle trost folk rettsmidler
 Sannsynligvis annenhver kvinne lider av trost, spør deg selv dette spørsmålet: hvordan å behandle trost folk rettsmidler? Fordi hjemme rettsmidler er ikke bare rimelig og lett å tilberede og svært effektiv.

 Behandling av trost bruker brus og urter


 Du må ta med vann til en byll og legge en teskje natron. Pre-brygge urt calendula og ryllik ts urter og kopp kokende vann. Buljong belastning. Gjør skylling morgen og kveld, i sin tur gress og brus. Gjør disse prosedyrene trenger 3 dager, denne gangen avstå fra seksuell aktivitet.

 Hvordan å behandle trost folk rettsmidler: brun med glycerin


 Borax er antibiotika, som kan kjøpes på apoteket. Vi har nå til glyserol og boraks i forholdet 1: 1 og bland alt godt. Fukte gasbind dott i blandingen og sett inn i skjeden om natten. Det er viktig at denne fremgangsmåten gjør skylling avkok av kamille eller calendula.

 Hvitløk - effektivt mot sopp


 Hvis du bruker hvitløk kan eliminere trost 2-3 dager. Det skal ta to fedd hvitløk og grind, legg en teskje av kokende vann, rør og fra den resulterende sammensetningen gjør skylling morgen og kveld.
 Den andre metoden for behandling ved hjelp av hvitløk er som følger: å presse saften fra fedd hvitløk, fukte en bomullspinne og sette juice i skjeden over natten. I morgen, fjerne pinnen og sette inn en ny. Slik behandling bør gjøre 10 dager. Dersom saken er lansert, deretter 14 dager. Til tross for at hvitløk juice er svært bakes det med stor hjelper kvitte seg med trost.

 I gjær og yoghurt hjelp magnesia


 Hvordan å behandle trost folk rettsmidler som yoghurt og magnesium? Veldig enkelt og likevel effektiv. Du må teskje av magnesium oppløst i en liter kokt vann. Gi vanning bør være morgen og kveld, og etter disse prosedyrene administrert dott dyppet i yoghurt. Etter denne behandlingen vil du glemme om kløe og hvit.

 Løsningen mot trost


 Må ta en teskje alun, borsyre, kobber sulfat og hell det hele en liter kokende vann. Vent ca 2 dager før nastoyitsya. Ved siden av bekken nalyt5 liter vann og tilsett 5 teskjeer der forberedt løsning sitte i bassenget og sitte noen minutter.

 Hvordan å behandle trost folk rettsmidler i form av juice Kalanchoe


 En utmerket behandling for trost er Kalanchoe juice, må du gå inn i skjeden dott dynket i denne juice.  
Som roztsidyty stagnasjon av melk?
 Noen ganger mamma kan unngå hele amming enda en enkelt melk stagnasjon. Dette gjelder spesielt i de tidlige dager etter fødselen, når den optimale amming ennå ikke er etablert. Stagnasjon melk eller lactostasis - ganske farlig fenomen, som må svare umiddelbart, rastsezhyvat ham fra mastitt skjedde, trengte ikke å drikke antibiotika ikke måtte dra til sykehuset og la med barnet. Stagnasjon beste melken fjerner seg et barn. Moren bør prøve å sette mer babyen til brystet problem. Vanligvis er et par ganger nok til å bli myke bryster, uten seler. Merk: selv ved høye temperaturer må sette barnet til brystet! Det er best smelte stagnasjon. Snu barnet fôring slik at han var vendt mot problemområder haken.
 Men ikke alltid mamma er ved siden av barnet, eller at barnet ikke tar brystet, i disse tilfellene kommer til unnsetning manuell pumping og brystpumpe. Ztsidzhuvatysya trenger i godt humør, uten irriterende ytre faktorer.
 Forbereder å bryst pumpe
 1.  Folks måte : Sett det reflekterte kål blad for et par timer. Så vil falle litt ubehagelig smerte og brystet blir mykere.
   Varm brystet. Merk: Disse trinnene er bare gyldig dersom du ikke har høy kroppstemperatur! Du vil spikke tildelt til brystet, ta et varmt bad eller dusj. Du kan drikke varm te.
   Lag en liten massasje brystet lett, uten sterke klikk, ikke å presse flere melkekanalene.
   Som rastsedyt stagnasjon av melk?
   Ved pumping er viktig å gjøre morsmelk tilsig og strøm av dens lys. Tidevann kan bidra enda en varm dusj, men en enkel lekkasje levert av hormonet oxytocin. Akselerere og øke sin produksjon kan være hyggelig utsikt over barnet under pumping, undersøke barnet eller barnebilder, for eksempel.
   Stsezhyvaytes riktig:
  1.  Trykk på areola rundt brystvorten, er det, ikke på brystvorten. Ikke trykk hardt på brystet under pumping, da overdreven bruk av makt kan forverre lunger.
    Ved pumping av en arm øvelse tomten av stagnasjon, massasje trykke forsiktig på det mot brystvorten, som om viser melk hvor du skal kjøre.
    Etter vellykket rastsezhyvanyya kan sette på brystet kaldt i 10 - 15 minutter.
    Hvordan å bestemme stagnasjon av melk?
    Å bestemme stagnasjon ofte bør inspisere og røre brystet. Dette bør ligge på ryggen, brystet og tommelen klokken. Tegn til stagnasjon:
    ekkel smerte i brystet når du ikke engang røre;
    følelsen sykelig segl med følelsen;
    eksterne områder av rødhet stagnasjon;
    noen ganger feber. Men det er veldig forstyrrende faktor som krever tilgang til en lege og mulig påfølgende sykehusinnleggelse eller til og med antibiotika.
    Hvordan å hindre stagnasjon av melk?
   1.  Søvn. Sove på ryggen, er det det beste ut. Hvis du er vant til å sove på siden, prøver å lene seg tilbake på noe som ikke er for mager frem til sengen og ikke peretyskayutsya brystet. Sove på magen er ikke anbefalt, men fra denne stillingen bør du ha allerede avvenne under graviditet. De fleste leger anbefaler parturients ligge på magen for raske og bedre livmor sammentrekninger. Fordi når du gjør, ikke gå til sengs fôring, hvile hendene til rekvisitt var på dem.
     Klær. Sørg for å ha en spesiell støtte-BH for amming, pitted. Ikke prøv å komme inn i kjolen du hadde før graviditeten, løstsittende klær som ikke hindrer bevegelse og ikke peredavlyvayuschuyu brystet. Kle på været ikke svette og gjør ikke supercool.
     Ta vare på deg selv. Unngå stress, nervøse situasjoner, slag, skader, mangel på søvn, tretthet.
     Ordentlig feste barnet til brystet. Selv på sykehuset spør sykepleieren til å lære deg å gjøre det. Prøv ikke å lære et barn å flaske mating og smokk, så det gjør ikke glemt hvordan du skal fange brystet. Ikke la utseendet av sprekker på brystvortene eller behandle dem i tide for ikke å provosere barnet til feilaktig påføring. Bruk spesielle pads på brystvortene hvis de har flat, kan babyen spise normalt.
     Alternative brystene på feedings. Men hvis nå, som, en gang matet morsmelk og sensasjoner enn en annen, og pohoduyte mer.
     Melk stagnasjon kan oppstå senere overført operasjoner på brystet, fysiologiske faktorer: smal melkekanalene, for eksempel. Men i de fleste tilfeller er det på grunn av en forseelse og kvinner ganske enkelt fjernes uten behov for medisinsk behandling.  
Hvorfor ikke komme fødsel?

 Her er det - så lenge forventet fødselsdato, markert med rødt blyant på kalenderen, og strev ikke starte. Det har allerede passert den dagen, og en annen, og en annen, og arbeidskraft starter ikke. Vordende mor er i panikk. Hva du skal gjøre i denne situasjonen? Hvorfor ikke starte arbeid?

 Årsakene til forsinkelsen fødsel


 Svangerskap varer i 40 uker etter siste menstruasjon. Avvik fra denne perioden to uker i en eller annen måte er normen. Men hva hvis du allerede passert to uker etter planlagt dato? Hva er grunnen, hvorfor ikke starte arbeid?
 Først må du forstå om du perehazhyvaete. Det faktum at ved fastsettelse gestasjonsalder ofte mødre rett og slett ikke huske sist menstruasjon og dermed fødselsdato feil utformet.

 I gynekologi det er noe slikt som en langvarig graviditet. Dette avslutter svangerskapet til levering forsinket i tid, men ingen negative konsekvenser for barnet ble funnet.
 I post-term graviditet babyen er født med skilter perezrilosti.

 Jo mer farlig å forsinke levering av barnet


 I post-term graviditet barnet kan lide hypoksi, er det ikke nok oksygen. Perenoshennыy barnet kan i stor grad komplisere fødsel, som skallen han er ikke så myk som til barn født i tide.
 Post-term graviditet kan føle og forventningsfull mor. Det kan gå ned i vekt kan redusere mengden av magesekken, begynner morsmelk å strømme, snarere enn råmelken.
 Det er derfor viktig å oppsøke lege, hvorfor ikke komme fødsel.

 Hva hvis jeg ikke kommer fødsel


 Hvis du er over 41 uker av svangerskapet, leger besluttet at alle indikatorer du er klar til å forlate, og deretter begynne å stimulere generiske aktiviteter. Det er spesielle legemidler som påvirker kontraktilitet av livmoren.
 Uten medisinsk oppfølging ved overtidig svangerskap ikke kan gjøre. Kun spesielle studier kan vise fosteret og nøyaktig bestemme fosterets alder og måter levering.  
Tegn på arbeidskraftHver vordende mor er bekymret dagen før levering. Så spørsmålet som tegn begynne fødsel omsorg tatt.
Det som skjer i kroppen
Kvinnelige kjønnshormoner er ansvarlige for å forberede for fødsel. Ca to uker før den planlagte datoen for hormonelle endringer. For ni måneder formannskapet progesteron i kroppen gjennom som tonen i livmoren er normal, er slimet i livmorhalsen produsert. Han bestemmer utvikling og vekst av fosteret, etter den nødvendige konsentrasjon av oksygen og næringsstoffer i blodet og levering av babyen.
Nær slutten av uttrykket progesteron-nivået synker, og i forgrunnen østrogen. De gir elastisitet i fødselskanalen, deres permeabilitet, i det første trinn av arbeidskraft påvirke hastigheten av cervikal dilatasjon. I den andre fasen elastisiteten i skjeden og prolixity er viktig fordi det påvirker varighet krefter. Nivået av østrogenavhengige og begynnelsen av arbeidskraft. Tilsynekomsten av kollisjoner skyldes nerveimpuls, som er dannet i nærvær av en bestemt konsentrasjon av hormoner.
Fødsel - en kompleks prosess. Det begynner refleks og regulert av hormonelle og nervesystemet. I hver kamp, ​​eller for å være mer presis sammentrekninger, nerve elementer i sin vegg irritert. Dette ga aktive stoffer som bidrar til fremveksten av den neste bout. Således blir hele prosessen kontrollert levering.
Det er visse tegn som signaliserer tilnærming av sorterer. De er kalt forløpere. De tyder på at kroppen forbereder seg på arbeidskraft.
Begynn fødsel - hvordan å gjenkjenne
Utelatelse av buken. Dette kan skje på den 36. uke, men hvis en kvinne føder ikke første gang, faller barnet rett før levering. Deretter blir lettere å puste som trykket på membranen forsvinner. Fades og dette symptomet er halsbrann.
Utvide bekken bein. Det kan være ryggsmerter er forårsaket ved å strekke sakroiliakalledd. Barn faller lavere. For smertelindring kan utføre spesielle øvelser for bekken eller svømme.
Kramper og hevelse. Igjen, på grunn av det faktum at babyen har flyttet nærmere til utgangen. Hodet komprimerer blodkar som passerer gjennom bekkenet, noe som bidrar til utseendet hevelse i bena og krampe fenomener.

Braxton-Hicks sammentrekninger.
 Ofte referert til som falske rier. De kan vises på den 30. uke, men mer tydelig i 37-39 uker. Føles som om de er ekte rier, men er intervallene mellom dem annerledes. For eksempel er disse sammentrekninger gjentas hver tyve minutter og feil har ingen slik regularitet. Nei og dynamisk prosess. Sammentrekninger er ikke forbedret, ikke utvidet, og er intervallene mellom dem annerledes. Men viktigst av alt, de ikke fører til åpning av livmorhalsen. Falske rier kan gå på egen hånd eller utvikle seg til en ekte intervaller normalisert og konvertert til vanlige generiske aktiviteter. Hvis falske rier observert hver dag, forårsaker ubehag, bør du kontakte legen din.
Utslipp av slim plugg. Det er et tegn på tidlig fødsel, men hver kvinne er vist individuelt. Kork kan komme til forskjellige tider: to uker før fødselen eller kort tid før det. Slim kan komme en gang eller i deler.
Vann avfall, vanligvis på midten av den første fasen av arbeidskraft når livmorhalsen er halvt åpnet - noe som er vanlig. Under åpningen av cervix føtalt blæren er involvert.
Vann kan bevege seg bort og plutselig, ut av kontakt med noen prosesser. Ofte uten noen smerte, kramper, sammentrekninger. Vann kan lekke. I dette tilfellet, må du se en lege. Hvis vannet trakk seg tilbake, så levering vil starte i de kommende dagene.
Tegn på arbeidskraft
Hovedtrekkene er arbeidskraft vannavgang, forekomst av blødning, men det viktigste symptomet - regelmessige sammentrekninger.De starter med jevne mellomrom over bestemte intervaller. I det øyeblikk pause livmoren slapper av, smerte avtar, slik at den vordende mor til hvile. Sammenstøt gi livmorhals dilatasjon, fremme fosterets bevegelser gjennom fødselskanalen, forårsaker hans fødsel, og er ansvarlig for separasjon av morkaken fra livmorveggen og fødselen av kullet. Per stimulering av fødsels sammentrekninger blir mer intens og langvarig. Ved begynnelsen av anfall ganske lang, og ved slutten av arbeids ikke mer enn tre minutter. Frekvens av sammentrekninger og gradvis deres utvikling er en viktig funksjon i effektiv arbeidskraft.
Ved tegn på tidlig fødsel eller til og med en av dem anbefales å søke legehjelp øyeblikkelig at han hadde ansvaret for den videre prosessen.  
Яндекс.Метрика