Hvordan å behandle tilbake produtuyu
 Plutselige temperaturendringer kan påvirke helsen til mennesker, nasopharynx og den første til å svare tilbake. Hvis en kur hals, søker løsninger for skylling og antivirale medikamenter, metodene for hvordan å behandle produtuyu tilbake vil være mye større, og behandling, selv helhetlige og effektive, noe som kan ta flere uker.
 Hva hvis produlo tilbake?
 Verkende, trekking, kan irriterende smerter i korsryggen si at kroppen har unnlatt å svare riktig på endringer i temperatur. Det muskulær neuralgi, kan dens inflammasjon være hvor som helst på baksiden, men symptomene er de samme. Hvis du trekker tilbake hardt, må du ta steroid medisiner (magesår eller gastritt lege vil foreskrive en rektal stikkpille). Med sterke smertestillende piller foreskrevet i stedet for intramuskulære injeksjoner.
 Etter anestesi bør nødvendigvis vikle tilbake, rubbing hennes pre-oppvarming salve som kan kjøpes på apoteket. Der de fleste følte smerte gni til utseendet på rødhet på huden, deretter vikle tilbake ull skjerf eller andre naturlige stoffer og legge seg ned for en stund i sengen, og dermed sikre ro og stillhet et kaldt sted.
 Jo flere varmebehandling gjør du i løpet av dagen på ryggen, jo raskere du stå på føttene. Behandling kan byttes, tørr varme, varmt bad med tillegg av terpentin, vikle over natten med oppvarming salve. Husk at alle prosedyrer kan utføres av deg, hvis mer helse ingen problemer (som betyr nyresykdom).
 Behandling zastuzhennoy tilbake
 Hvis produlo tilbake, ikke forvent rask lindring og rehabilitering. Ved første smerten legger seg, og så, noen dager vil visne symptomer trekker tilbake. Selvmedisinering er farlig, som selv kaldt bør diagnostisere en lege som vil avgjøre hvor kraftig du har betennelse. Hvis du ikke er helt kurert, symptomet "produtoy tilbake" vil minne deg om deg selv igjen og igjen, særlig være aktuelt i sommer og kjølig i offseason.
 Varmebehandling omfatter levering av sengeleie, og innpakning pasienten tilbake området før du går ut og sove på en hard madrass.
 Hvis du ikke hånd oppvarming salve, kan det være vodka kompress på stedet du zastudyly.
 Tradisjonell medisin mot ryggsmerter
 Det har lenge vært betraktet som den universelle kål blad smertestillende og betennelsesdempende middel. Du kan rive og bland med honning, pepperrot eller sennep og gjelder for det berørte området over natten. Du kan bruke et ark som er avskåret fra kocherezhky, lå på ryggen og vikle et varmt skjerf.
 Salt er også vakkert, varmt, det er god som holder på varmen i lang tid, så pakk tørt salt vil være svært nyttig hvis zastuzhena tilbake i regnvær.
 Bare en skarp smerte kan gå inn i menneske lenge i sengen, ellers du indikerte moderat fysisk aktivitet, svømming, som hindrer spasmer lumbale muskler.
 Med verkende smerter vist massasje, noe som øker effektiviteten, hvis du har denne helsebehandlinger umiddelbart etter et varmt bad eller dusj. I skarp smerte massasje er kontraindisert.
 Hvis pasienten vil oppleve forringelse av generell tilstand, sin temperaturen stiger, er dette en alvorlig årsak til behandling til legen, fordi ryggen produtoy andre tegn i tillegg til ryggsmerter ikke skjer. Du har sannsynligvis en annen sykdom knyttet til endringer i de indre organer.  
Løsningen for forstøver med en kald
 For å hjelpe kroppen med å takle en rennende nese, kan du bruke denne enheten som en forstøver. Denne enheten er beregnet for innånding hjemme uten bruk av varm damp, dvs. uten risiko for brannskade slimhinnen.
 Løsningen for forstøver med en kald tilgjengelig over disk eller lage selv. Disse løsningene er laget av saltvann eller saltvann.

 Hvorfor innånding effektivt enn andre behandlinger?


 Mest vandøde ikke krever rask behandling, og målet for alle de prosedyrer og behandling er å forbedre helse og lindre sykdom, ikke krisehjelp til pasienten. Så vonde og traumatiske punkteringer med en kald irrasjonell bruk, tabletter og alltid har en rekke bivirkninger og negativ effekt på magen og tarmene. Og behovet for potente legemidler med en kald er ikke: som er kjent, kroppen selv bekjemper viruset, og effektiviteten av legemidler for forkjølelse et stort spørsmål.

 Løsningen for forstøver med en kald


 Plukk forberedelse til inhalasjon kan hjelpe en lege, men hvis du planlegger å bruke unmedical narkotika - og du kan velge dem selv.

 Saltløsning. Å forberede, kan du bruke vanlig bordsalt, havsalt eller saltvann, kjøpt på apoteket. Denne løsningen bidrar til å fukte neseslimhinnen, nesehulen klart fra akkumulert slim.

 Alkalisk løsning. For inhalasjon mineralvann, for eksempel "Borjomi" eller "Essentuki". Denne prosedyren fremmer også hydrering og clearing slim som er nødvendig for effektiv drift av lokal immunitet. Kontraindikasjoner for saltvann og alkaliske inhalasjoner ikke, bruker dem selv. En slik inhalering nyttig ikke bare i løpet av sin sykdom, men også for å hindre spred- under virusinfeksjoner, fordi den beskyttende funksjon av slimhinnen svekkelse i det tørre og støvete luft.

 Hvis en virusinfeksjon er manifestert ikke bare kaldt, men hosten kan bruke slimløsende løsninger. De bidrar til dannelse og utslipp av slim som hjelper i å behandle bronkitt. Dette stoffet kan brukes etter samråd med lege fordi den har kontraindikasjoner. Som slimløsende midler mest brukte innånding Lazolvan.

 Løsningen for forstøver med en kald antibiotikum. Antibiotika bør være foreskrevet av en lege testresultater. Når viral infeksjon antibiotika brukes, men med en bakteriell infeksjon vil være effektiv. I så fall, hvis du vil ha en antiseptisk løsning forstøveren med en kald, prøve narkotika "Malawi" furatsillina eller streptocide.  
Behandling av bursitt folk rettsmidlerBursitt - en kronisk betennelsessykdom i ledd poser, ofte slående skulder, albue, hofte, kne ledd, og calcaneus. Bursitt er en vanlig og meget ubehagelig sykdom. Selvfølgelig, er konsultasjon med en lege nødvendig, men healere kan liste et sett med støtte verktøy som vil i stor grad forenkle og akselerere staten utvinning.
Hvorfor er det bursitt?
De fleste bursitt er et resultat av mekanisk skade erstatning, men det hender også at det ikke er noen påviselig grunn. Indirekte årsak til bursitt kan overføres tidligere gikt, gonoré, tuberkulose og andre kroniske sykdommer. Bursitt ofte syk kvinne som pleide å gå med trange sko med høye hæler. Ved bursitt hell medlemmer av visse yrker, skomakere, gruvearbeidere, urmakere. Grav ofte lider av betennelse i albueleddet, idrettsutøvere, maids, flisleggere - betennelse i kneleddet.

Bruke til å behandle bursitt medisinplanter

Først av alt, bør vi minnes de grønne leger som sannsynligvis i hvert hjem, Kalanchoe, aloe og grønn alt. Juice presset fra forvask og knuste blader av aloe, kalanchoe, som brukes til å komprimere. Disse pakkene ofte trenger å endre, men en rask utvinning verdt det å lide noen ulempe. Med golden bart ønskelig å forberede kjøttkraft 1 ss bart planter koke på svak varme i ca 7 minutter, avløp, våt serviett i buljong og pakk det problematisk felles. Top varm komprimere bandasje og polyetylen. Prosedyren blir utført ved varigheten natten, behandling av 15 til 20 sesjoner.
Hjelper i behandling av bursitt buckeye. Å koke frukt folkemedisin å behandle bursitt, å blande to kopper frukt hestekastanje, tre blad aloe (finhakket) og ett hetteglass apotek galle. Bland alle ingrediensene og satt i et skap på 1, 5-2 uker. Etter avsluttet infusjon er klar, de trenger å våt lærret og plassert på smertefulle ledd, toppdeksel ekstra varmt skjerf. Behandling ønskelig å fortsette inntil symptomene forsvinner, alternerende 10-dagers behandlinger med 10 dagers intervall.

Utmerket med bursitt hjelper vanlig kål.
 Festet på innsiden av pasientens felles ren kål blad "ekstrakter" letter betennelser og allmenntilstand. Ett ark kan holdes lenger enn 4 timer, så det må bli erstattet av en ny. Effekten er sett i 2-3 uker.
Varm komprimerer leddene kan avkok av johannesurt, burdock rot, kamille, ryllik, brennesle døv (yasnoshky) og andre urter. Forresten, til decoctions behandle bursitt kan brukes ikke bare for å bruke komprimerer og lotions, men svelges, en halv kopp tre ganger om dagen, etter å spre en liten mengde kokende vann.

Andre folk rettsmidler brukes til å behandle bursitt

For behandling av bursitt i folkemedisinen er det mange forskjellige anbefalinger. Her er noen av de mest effektive oppskrifter.
Hvis bursitt zapushenyy og flyttet til kronisk stadium, kan du prøve i lang tid kjent måte. Ta et stykke såpe mørkt, riv den på rivjern, da de resulterende chips satt i en glassbeholder. Legg en teskje av såpe blomst honning. Deretter forberede (skrelle og hogge delstaten slurry) pære. I den delen av ren klut til å sette honning såpe-weight satt på toppen av løk og slurry brukes på sår spot. Fra toppen, som vanlig, dekk med polyetylen og varm. Komprimere bør forbli hele natten, og bursitt behandling - ta minst to uker.
God effekt gir komprimere poteter.Flere friske poteter rist, sette på en ren tykk klut og fikse pack.
Det er en effektiv behandling for bursitt er en pakke med honning og urin (bedre barn). Ingrediensene blandes i like proporsjoner, sette på en tykk klut og bruke en kompress.
I akutt bursitt raskt lindrer smerte lotion med propolis. Det første trinnet er å utarbeide en løsning av 10 g propolis, fylt med et halvt glass vodka, insisterer på et mørkt sted i minst en uke. Når infusjonen er klar til bruk, fuktet de gasbind og påført på den smertefulle ledd i 10-15 minutter. Etter noen få minutter gasen fuktet igjen, og prosedyren gjentas.
Betente ledd kan håndtere daglig 5% hydrogenperoksid, gjelder topp gips bandasje eller ren.
Et godt omdømme er et folk rette for å behandle bursitt som honning og eddik cocktail. Forbereder det er veldig enkelt: i et glass kokt vann oppløse en teskje honning og eple cider eddik. Full behandling krever å ta minst to glass per dag, varighet - to uker.
Bad med tillegg av høyet slittBursitt bringe lindring til pasienten, lindrer smerte og redusere hevelse. For å forberede suppen bad høyet hayseed trenger en halv time å koke over middels varme, kan du gjøre det på vanlig måte, og kan være Holschovy bag. Klar buljong lagt til badet, bør full bath ta kjøttkraft 1 kg høyet slitt, halv - polnormы hhv. Badekar eller tær vil nok 3-4 håndfuller slitt. Vann bør være ca 37 C, varighet - fra 5 til 10 minutter.
Like nyttig for bursitt bad buljong med tillegg av barnåler. For å forberede suppen trengte bare ung grønne støt og myke nåler. Før matlaging de må være gjennomvåt i 10 minutter i kaldt vann og kok i en halv time, venstre, vikle kjelen og la det trekke i 12 timer. Klar lys kjøttkraft er farge - det må være full av mørk brun. For full bad behovet 1, 5 liter buljong furu, Badekar eller tær - 3 ganger mindre. Ta et bad pasienten bursitt helst ikke mer enn 20 minutter.
Når bursitt svært nyttig å drikke hver dag i et halvt glass grapefruktjuice.
Og ikke glem atPersoner behandlinger bursitt bedre start å bruke bare etter å ha snakket med legen din.
Яндекс.Метрика