Hvordan å behandle Zayed i hjørnene av munnen hans? De viktigste årsaker og effektiv behandling
 Zayed i munnvikene er kjent for alle. Spørsmålet om hvordan man skal behandle denne ubehagelige sykdommen, er svært relevant. De vanligste årsakene of'll plukke (anhulyta) ligger i mangelen på en kropp av riboflavin (vitamin B2). Sykdommen er manifestert i generell svakhet, tap av matlyst, tretthet. Pasient skjellende hud vises brun på vingene av nesen, leppene og andre deler av ansiktet, det er rødhet og brennende tunge.
 Det kan være sant at årsaken til education'll pick er feil eller uaktsom omsorg for proteser. Children'll plukke utseende på grunn av vane slikker leppene og munnen til å trekke ulike elementer.
 Hvordan å behandle Zayed i munnvikene
 Hvis sykdommen er ganske lang periode, er det nødvendig å analysere i laboratoriet (skraping) for å detektere patogene (de kan være gjærlignende sopp, stafylokokker eller streptokokker). Du kan også sende en blodprøve for riboflavin innhold.
 Hvis du finner mold legen forskrive soppdrepende medisiner. Hva er - det kommer an på den enkelte kropp, følsomhet for visse medikamenter og sykdomsstadiet.
 Å kunne kjempe Zayed, bør følge følgende tips:
 - Fjern irriterende faktorer (karies, plakk, substandard krone);
 - Slutte å røyke eller begrense antall sigaretter;
 - Inkludere i kosten mer mat rik på riboflavin (kli, brun ris, avokado, nøtter, bønner, kål, kjøtt, fjærfe, fisk, egg og ost);
 - Ikke glem bruk av store mengder grønnsaker, frukt, meieriprodukter;
 - Ekskluder fra kosthold salt, krydret, stekt, søt og sur mat;
 - Sprekker i leppene til å gro raskere smøre sin lin eller olivenolje.
 Behandling
 Du kan med hell kjempe Zayed hjemme. Det er mange påvist måter å hjelpe deg bli kvitt denne ekle sykdommen:
 • Gjør pakker av or kjegler og infusjon av eik bark. De er snerpende og desinfiserende egenskaper;
 • Bruk tea tree olje, suge en bomullsdott i det og legge ved noen få sekunder til hjørnene av leppene. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen til du passerer Zayed. Tea tree olje har antibakterielle og helbredende egenskaper;
 • Bruk brygget grønn te-pose, kult å varme hans status og feste til leppene;
 • Du kan bruke smør eller vegetabilsk olje (oliven, tindved, villrose olje eller avocado): bare smøre leppene;
 • Ta lotion med ekstrakter av ulike urter, for eksempel salvie, kamille, suksesjon, Marigold;
 • Skjær hvitløken (eller klemme saften ut av det) og smør det berørte områder;
 • Treat anhulyt kan og øre, ved hjelp av en bomullspinne, gjelder det på det såre området;
 • enkel og rimelig måte er masken av smør og revet eple skiver. Blande og bruke Zayed;
 • Veldig nyttig og effektiv i Angouleme ost, blandet med litt gulrot juice og anvendt til de berørte områdene av leppene;
 • Med medisiner kan du overvinne sykdom: Dette vil hjelpe levomikol, Vishnevsky salve, panthenol, pasta Teymurova.
Hvordan velge en leppestift?

 Kanskje dette spørsmålet minst en gang i livet satt av hver kvinne. Og det er ganske rimelig! Som kjent fører leppene mennene i rating vurderingen av kvinnelig skjønnhet og attraktivitet. Å velge riktig leppestift vil understreke den enkelte skjønnhet leppene, og ikke la noen likegyldig mann.

 Når du velger en leppestift ta hensyn til hvordan å skjule feil og fremheve fordelene med utseendet ditt. For eksempel eiere av løse lepper passer nesten alle som rolige og lyse farger: brun, fersken, bronse og TP.
 Jenter med tynne lepper kan trygt bruke lyse nyanser av leppestift. Men skal man ta hensyn til fargen på håret. Blondiner er godt egnet for kaffe og rosa toner. Brunette brunetter og kan trygt eksperimentere med rødt, korall og aprikos nyanser.
Hvordan velge en leppestift?
 Viktig rolle i valget av leppestift spiller fargen på huden din. Jenter med mørk hud fit terrakotta og røde toner. I tillegg må du være svært forsiktig med ikke-standard nyanser. Overdrevent lys oransje leppestift kan gi selv de gule lys tenner.
 Valg av riktig nyanse av leppestift veldig ansvarlig yrke som tolererer ikke hastverk. Sett litt leppestift på fingertuppene. Selv ved første øyekast litt uventet måte, men han vil ikke gjøre en feil. Fordi huden på fingertuppene den som ligner mest på huden av leppene. Og det blir ingen overraskelser med hvordan leppestift vil se.
 For å forenkle jobben med valg og være helt sikker på resultatet, kan du kontakte salongen. Hvor profesjonell rådgiver vil hjelpe avgjøre hvilke farger passer best for deg.
 God og leppestift, som ikke bare gir farge, men også bryr seg om leppene. Derfor må det inneholder naturlige oljer, vitaminer, aloe og andre næringsstoffer. Bare trenger å holde lagring leppestift. Disse inkluderer: butikk på et sted der ikke utsettes for direkte sollys; mangel på ekstreme temperaturer.
 Ved leppestiften ikke trenger lagring, fordi det i alle tilfelle faller inn i munnen og magen. I et gjennomsnittsår spiser hun på en tube med leppestift. Derfor bør det ikke inneholder farlige stoffer. Har ikke spart på din helse ved å kjøpe dårlig kvalitet leppestift.
 Også å være sunt hår du trenger for å velge riktig kam.

 Hvordan velge en leppestift video


Hvordan lage lepper bleke, ulike metoder
 Det ville synes at lyse lepper - et mål misunnelsesverdig helse. Men de kan levere sin eier en masse problemer. Faktisk, i dette tilfellet så vanskelig å finne en leppestift eller lipgloss! Også i dag på moten bleke lys som går bra med den faktiske slående øye make-up. Så mange jenter drømmer å gjøre leppene blek. Hvordan oppnå denne effekten med minimal innsats?
 Alternativ One: ekstrem
 Det er i det minste en garantert måte å legge mote bleke lepper, og resultatet vil være merkbar umiddelbart, men i lang tid. Dessuten er det lett å gjøre hjemme. Vi snakker om kosthold, og svært strenge. For den mote ideelle vil bli ekskludert fra kostholdet til kjøtt og bakverk, samt redusere forbruket av frukt og noen grønnsaker. Innen en uke av denne dietten huden blir merkbart mer blek. Samtidig klarer du å miste noen ekstra pounds. Men slike eksperimenter er helseskadelige, kan føre til problemer med det kardiovaskulære systemet og fordøyelses. Det er bedre å forlate denne måten for en sikrere.
 Alternativ to: kosmetikk
 Gjør leppene blek hjelpe vanlige kompakt pulver du bruker til hverdags makeup. Du trenger bare å sette på litt lipgloss og bruke fargeløs. Den registrerer pulveret og bidra til å gjøre leppene mer lubben og sensuell. Denne metoden gir raske, men dessverre kortvarig effekt. I løpet av dagen, sminke alltid å tinker.
 Alternativ tre: Raffinert makeup
 Det er flere måter å gi bleke lepper, som gir en spesiell variant av makeup. Generelle anbefalinger her, fordi den samme tonen i leppestift eller pulver er forskjellig for hver kvinne, avhengig av farge, fargetone, hår, øyenbryn og øyenvipper. Men generelt, stylister anbefaler å prøve naturlig makeup, såkalt nude. Faktisk ser "naken", dvs. blottet for sminke ansiktet hans. Du kan prøve å bruke tone pulver og en tone lysere enn din naturlige hudfarge. Leppestift eller lipgloss må også være svært lyse. Samlingen av noen selskaper kan selv finne spesielle makeup effekter med blekhet. At det var veldig hyggelig, er det nødvendig at hudfarge gikk helt glatt.
 Ikke alle kvinner er en makeover, og bruker den kun for dagtid bilde. Derfor kan du eksperimentere med et annet alternativ. For kvelden bildet kan prøve en lys øyesminke. Eventuelt kan det bør være smokey øyne. Men skyggen bør være mettet skygge bør velge mørk eyeliner og øyenbryn blyant. Dette vil bidra til å gjøre det klart makeup. Leppestift eller lipgloss med bruk av lyse farger, vil det skape en meget interessant og vakker effekt.
Symptomene på nevroserDe vanligste sykdommer i vår tid - nevrose. Denne tilstanden er forårsaket av langvarig stressende situasjoner som forårsaker nedbrytning av nervesystemet og ulike autonome forstyrrelser.

Symptomene på nevroser

Det er to tegn til nevroser, psykiske og fysiske. Den tidligere inkluderer:
- Emosjonell stress forårsaket av ubegrunnede påtrengende tanker,
- Utviklingen av fobier
- Kronisk tretthet og utmattelse, preget av hukommelsestap, redusert oppmerksomhet,
- Irritabilitet, noe som kan føre til enda mindre faktorer, for eksempel skarpe lys, høye lyder, temperatur,
- Overpriset eller omvendt, lav selvfølelse som fører til problemer i kommunikasjon og utvikling av interne systemer,
- Uberettiget endringer i humør,
- Sårbarhet og sårbarhet.


Blant de fysiske funksjonene er følgende:

- En skarp smerte i ulike organer,
- Skjelvende hender,
- Hyppig vannlating,
- Søvnighet og blackout,
- Svimmelhet,
- Alvorlig svetting,
- Appetite i ulike former,
- Insomnia, mulige mareritt, følelsen av konstant mangel på søvn,
- Redusert potens, forverring av prostatitt,
- Ubegrunnet frykt for helsen.

Årsakene til nevroser
Nevroser kan oppstå av ulike grunner. Først av alt, det er lang fysisk og psyko-følelsesmessig stress i fravær av muligheter til å slappe av og forynge. Dette er en kronisk stress. Det kan være arbeid, problemer i hans personlige liv, konflikter, men er mer vanlig kombinasjon av disse faktorene. Ulike problemer, manglende evne til å bringe det begynte til slutt, å bryte den fastlåste situasjonen fører til utmattelse av nervesystemet. Alle årsaker til depresjon gjelder for nevroser. I tillegg er den utløsende faktoren til manglende evne til å slappe av og workaholism, dårlig toleranse for langvarig stress, sykdommer, tappe kroppen, slik som influensa.
Typer av nevroser
Neurosis kommer i flere former. Først obsessive frykt. Fobier kan utvikle uten noen åpenbar grunn, og være uvanlig og utilstrekkelig. Sekund, nevrasteni, hvori den tapte kapasiteten for mental og fysisk aktivitet, blir ytelsen null. For det tredje, hysterisk nevrose - en høy grad av selvhypnose pasienten.
Sykdommen fører til et alvorlig brudd på effektivitet. En irritabilitet, fører til krangel og skandaler med venner.
Angst nevrose som en manifestasjon
Angst manifesterer seg på forskjellige måter. Emosjonell assosiert med vedvarende bekymringer om noen av hendelses, forventninger, frykt. Fysisk angst manifestert muskelspenninger, manglende evne til å slappe av. Olje angst - rastløshet, behovet for å holde bevegelse, rykninger ben.
Andre symptomer på angstlidelser forekommer ofte vzdrahyvanye overraskelse, søvnløshet, skjelvende hender, hjertebank, hyppig vannlating.
Behandling av nevroser
I hvert tilfelle ble behandlingen utføres hver for seg, idet det tas hensyn til årsakene til sykdommen. Først må du identifisere de faktorene som bidro til utviklingen av nevroser. Dette vil tildele en effektiv behandling.
Ofte årsaken til nevrose er de samme genene som forårsaker endogen depresjon. I disse tilfellene vil velkommen antidepressiva har protyvotrevozhnыm handling. De første resultater vises raskt etter start av behandlingen, kan noen symptomer reduseres ved slutten av den første uken. Løpet av behandlingen er vanligvis omtrent en måned. Ved denne dosen blir gradvis redusert.
Hvis årsaken til nevroser er tretthet, trenger å gjenopprette tapt energi. Dette bruker stoffer som forbedrer blodstrømmen og metabolisme i hjernen, vitaminer. Det er viktig å bygge en drøm, vil det gjenopprette normal funksjon av nervesystemet.
Hvis nevrose forårsaket av psykologiske grunner, å zatsyklennostyu forstyrrende tanker, følelser, psykoterapi i behandling obligatorisk. God hjelp avspenningsteknikker, lære dem, er en person i stand til å regulere sin status, eliminere angst.
I noen tilfeller kreves for behandling av nevroser opptak beroligende midler. De normalisere søvn og eliminere manifestasjoner av angst i løpet av dagen. Spesielt effektive de er i de tidlige stadier av behandling, da det ikke har effekt andre rusmidler. Imidlertid kan aksept av beroligende for en lang tid føre til avhengighet, abstinenssymptomer - økte symptomer etter at du slutter å ta beroligende midler. I tillegg svekker de hukommelse og oppmerksomhet. Husk at beroligende midler er bare symptomene, ikke årsaken til eliminere nevroser.
Barn nevroser
I dag er flere og flere barn lider av nevroser. Dette skyldes det faktum at på grunn av hans alder et barn kan forandre livet ditt, slik at han måtte tåle og overleve. I tillegg, barn er alltid full av liv følelsesmessige opplevelser og hendelser.
I psykiske helseproblemer negativt påvirker familien, spesielt hans foreldres skilsmisse, konstant krangler. I kontinuerlig stresset responsive barnet hadde et nervøst sammenbrudd. Tegn på sykdommen hos barn er nesten umulig å skille fra voksne. Først av alt, søvnforstyrrelser, urininkontinens om natten, hudutslett. Langvarige former av sykdommen fører til stamming, kramper, tap av bevissthet, autisme, fobier. I alle disse tilfellene behovet for dyktige pleie fagfolk.
Du står fritt til å legge merke til symptomer på nevroser hos barn. Det blir mer lukket, nekter å kommunisere med folk i rolig observasjon kan reagere eller hysteriske tårer. Skape en atmosfære av kjærlighet barn, omsorg, oppmerksomhet. Det er nødvendig å normalisere søvn og diett. I nevrose er anbefalt å gi vitaminer. Hvis du kjører en mental tilstand kan oppstå irreversible prosesser som er vanskelig å korrigere selv med hjelp av eksperter.
Behandling av infantil nevrose, er først og fremst kjærlighet og oppmerksomhet. Hvis sykdommen har gått bort, trenger hjelp lege. Den viktigste metoden for behandling - psykoterapi. Det er ingen ordning, i hvert tilfelle, alle individuelt. Hvis du lider av nevroser unges psykoterapeut arbeider bare med ham. Hvis et lite barns alder bør delta hele familien. For barn under elleve optimale formen - spillet terapi. Nøkkelen til dette - å identifisere den interne konflikten til barnet, la ham hjelpe ham å oppnå selvfølelse, selvtillit tilbake i seg selv.  
Яндекс.Метрика