Hvordan beregne kroppsmasseindeks?
 Den moderne kvinnen er altfor ofte ser i speilet, fokusert på prøver fra magasiner, podretushyrovannыe eksperter og brakt til perfeksjon. I et forsøk på å virke "som du ser på den" vi skynde seg å gå på en diett og hensynsløst utmattet selv jage alle på samme fraværende ideal. Samtidig har legene lenge brakt flere formler tillater matematisk avgjøre om vekten din til dine behov. De kan ikke regne idealvekt til nærmeste kilo, men i det minste svare på spørsmålet i hvilken vektklasse du er og om du trenger en diett. Verdens helseorganisasjon vedtok en universell formel for å beregne kroppsmasseindeks. Det er relevant for menn og kvinner og ungdom og barn, selv om hver av disse gruppene har sin egen tolkning av tabellen av verdier av resultatene.
 Så, først av alt, trenger du å finne din vekt og høyde. Veide best om morgenen før frokost. Kvinner bør ikke måle vekt under menstruasjon, når kroppen akkumuleres overflødig væske. På dette tidspunktet, kan vekten være mer enn vanligvis én eller to hele pounds. Å måle vekst, stå mot veggen, og vypryamtes Spor til rygg, rumpe og hæler berøre veggen. Dataene erstatning i formelen: vekt delt på kvadratet av vekst, mens veksten er skrevet som: 170 cm - 17 kvadrat, etc.
Hvordan beregne kroppsmasseindeks?

 Det resulterende tallet er din BMI. Voksen hunn indeks mindre enn 19 betyr en mangel på vekt (for menn - mindre enn 20), 19 til 24 (og for menn til 25) - er det normale, og indeksen høyst 30 viser noen av de stadier av fedme. Denne situasjonen er farlig og ikke bare for figuren, og spesielt for helsen, og krever effektiv og riktig behandling. Indeks over 40 - alvorlig fedme.
 Formelen beregning BMI er i dag ansett som den mest nøyaktige, men kan ikke stoles på ett hundre prosent. For eksempel når det gjelder idrettsutøver, må vi huske at musklene hardere fett masse, så den resulterende høy indeks kan ikke bety overvekt.
 I saker av deres helse og utseende, og bør stole på sine egne øyne og føle. De ekstra 2-3 eller selv 5 pounds er ikke skadelig, og hvis du liker din figur er slik, ikke tortur selv dietter. En annen ting er at feil kosthold og mangel på fysisk aktivitet påvirker ikke bare vekten, men også helse, så selv om du er fornøyd med vekten din, betyr det ikke at historien om farene ved hurtigmat - en myte. Ikke gi en alder full av ulike sykdommer og dårlige vaner.
 Ironisk nok, måling av kroppsmasseindeks for barn og ungdom lite eller ingenting mer viktig enn for voksne. Vektig eller undervektig i ung alder kan være et tegn på alvorlige helseproblemer, så jeg kan ikke la det skli. Hvis barnet virker for fullt, er det best å måle den nøye innstillinger og konsultere legen din på forhånd enn å vente på de virkelige problemene. Formelen for beregning av BMI på barn de samme, men forskjellige tabellverdier. Hvis sammen til ett bord fra alderen 2-20 år, får du en tabell, graf, hvor hver akse - alder, og den andre - BMI.
Hvordan beregne kroppsmasseindeks?

 Som tenåring, er alt kroppen kastet på vekst og utvikling, så vekt ungdom ofte utilstrekkelig. Følg BMI er svært viktig i denne vanskelige perioden for kroppen.  
Kan jeg bli gravid uten sexDette problemet er sannsynligvis mer interessert i unge mennesker på den ene siden, gnagende seksuell nysgjerrighet, på den annen side - den overveldende frykt for uønsket graviditet.
Faktisk er det mulig å bli gravid uten sex? For å svare på dette spørsmålet er heller bør rettes til spørsmålene om fysiologi og huske hvordan prosessen med befruktning og hvilke betingelser er nødvendig for dette.

Vilkår for befruktning

I så fall kan til en kvinnes kropp havn nytt liv, og var en mystisk prosess med befruktning bør falle sammen minst et par viktige faktorer.
Først bør det kvinnelige egg være klar for befruktning, dvs. modne riktig og oppnå eggløsning, som oppstår rundt midten av menstruasjonssyklusen.
For det andre må menns sperm være tilstrekkelig mobil og sunt, for raskt å kunne omgå dødelig for seg sure miljøet i skjeden intakt nå livmor.
For det tredje bør den mannlige sperm i det minste få til de kvinnelige kjønnsorganer for å ha en sjanse til å komme inn i skjeden, og derfra inn i livmorhalsen og inn i livmoren direkte, og dette, uten normal samleie umulig. Imidlertid, i dette tilfellet, om det finnes unntak.
I så fall kan du bli gravid uten sex
Selv til befruktning var virkelig visse betingelser, og mange par prøver forgjeves å få et frø, selv med normal og vanlig intimitet, er det en sjanse for å bli gravid uten vaginalt samleie seg selv som sådan.
Dette kan skje når klining - intime kjærtegn uten vaginal kontakt, ofte praktisert av unge mennesker som et alternativ til den vanlige sex og selv anal sex.
I det første tilfellet, kan uønsket graviditet forekomme i det tilfelle at den raske utbruddet mann var direkte på de kvinnelige kjønnsorganer. Og så er det ganske sannsynlig sjanse for at sperm kan gå inn i skjeden av kvinner, og da - i egglederne og de møter egget. I tillegg, uønsket graviditet mulig i tilfelle at den første mannen nennsomme hender selv, og etter utløsning - en kvinne.
I det andre tilfellet, kan sædcellene også komme inn i en kvinnes vagina fordi at anus og vagina inngangen er i umiddelbar nærhet.
Selvfølgelig, er sjansen for en graviditet - kanskje en i en tusen. Men for å utelukke en slik mulighet, hvis du er redd for uønsket graviditet er også umulig.

Kunstig inseminasjon

Endelig kan du bli gravid uten sex, å ty til hjelp av eksperter - ved kunstig inseminasjon.
Denne prosedyren utføres bare i spesialiserte institusjoner. Dessverre, dette er ikke alltid det ønskede resultat kan oppnås på første forsøk, men sjansene for å bli gravid så selv ensom mor har sex med sin mann, veldig, veldig høy.  
Tradisjonelle metoder for prevensjonAv mange grunner, unge par foretrekker å bruke folk rettsmidler som hindrer graviditet enn de forskjellige hormoner eller barriere prevensjon som tilbys av moderne medisin. Det samme fenomenet beskytte mot graviditet var et resultat av den overbevisning nås med mange kvinner og menn: fødselen av barnet bør være planlagt, slik at du kan velge for en så viktig begivenhet det mest passende tidspunkt. Selv om de fleste kvinner nekter medisinsk måte å forhindre graviditet er fortsatt nødvendig for å hindre uønsket unnfangelsen. Og her kommer til unnsetning graviditet folk rettsmidler som har blitt brukt av våre forfedre.
Fordeler og ulemper med folk rettsmidler
Selvfølgelig, har bruken av folk rettsmidler som den viktigste måten å forebygge uønsket svangerskap sine fordeler og ulemper. Først av alt, de har alltid vært mer skånsom mot den kvinnelige kroppen, noe som gjør dem en prioritet på bakgrunn av ulike hormoner eller andre mer tradisjonelle metoder for prevensjon.
Likevel sammen med en slik viktig for mange kvinner og menn tjener på det, folk metoder ikke alltid garantere stoprotsentnost sine metoder, hvis viktigste formål skal være å hindre graviditet. Men gitt individualitet av hver organisme, samt en rekke grunner til at noen mennesker er kontraindisert i noen prevensjon medisiner, er det bare ett riktig eneste alternativet - anti-graviditet med folk. I tillegg bør vi tar hensyn til det faktum at en kombinasjon av flere av disse metoder i stor grad øker sannsynligheten for å unngå uønsket graviditet.
En annen ulempe med folk rettsmidler mot graviditet hvis det kan kalles ulempe er at ikke alle de verktøy som hjelper en til å være like effektivt for andre. Dette er selvfølgelig avhengig av mange faktorer, men først og fremst på egenskapene til hvert legeme. Det eneste du kan hjelpe, er det bare dine krefter observasjon, personlig erfaring og sunn fornuft.
I denne artikkelen vil vi ringe deg med de mest effektive folk rettsmidler som øker muligheten for uønsket graviditet med 60-70%.
De viktigste tradisjonelle metoder mot graviditet
Den mest brukte coitus interruptus. Han er den mest effektive måten, hindrer uønsket unnfangelsen. Den aller måten er at under samleie, men snarere et spørsmål om sekunder før utløsning mann må gjøre sin penis fra skjeden av kvinner, så cum søl som siden.
Den største ulempen med denne metoden er at det første er det ikke alltid praktisk, og for det andre kan noen av sædcellene komme inn i en kvinnes vagina sammen med et spesielt glidemiddel som på grunn av høyere sjanse for å bli gravid.
Også, som en metode for prevensjon brukes ofte vanning syrnet vann. Hovedpoenget med denne metoden er en av egenskapene til sperm, som i surt medium eller mister sin aktivitet eller generelle dør. Hvis du vil bruke denne metoden for å ta hjem en liter kokende vann, tilsett to spiseskjeer med eddik (alternativt kan du bruke en halv teskje sitronsyre), og denne løsningen spryntsuyut vagina. Denne handlingen vil være effektiv bare hvis vanning ble holdt umiddelbart etter samleie.
Den største ulempen med denne folkemedisin er at hyppig bruk kan ødelegge slimhinnene i kjønnslemlestelse eller misbruke vaginal mikroflora.
Ganske lik den forrige metoden for prevensjon er en metode som involverer podmyvaniya egen urin. De fleste tror at hvis etter samleie for kvinner podmyvaniya ikke bruker vann og sin egen urin, det vil ikke tolerere støtende unnfangelsen. Det faktum at humane urin har det alkaliske miljø som reduserer aktiviteten av sædceller.
Ofte nok materiale for vanning, som bidrar til å forhindre en uønsket graviditet er normal kaliumpermanganat. For å forberede en løsning, trenger du en liter kokt vann, som må legges en teskje av kaliumpermanganat (dvovidsotkovyy løsning). Denne løsningen spryntsuyut direkte inn i vagina etter samleie, slik at vaske sædvæske. Også som en sak for vanning kan brukes buljong gul vannlilje, som er utarbeidet før samleie.
Du må angi et annet folk rette for graviditet, til tross for at mange mennesker behandler ham med skepsis. Disse menn og kvinner hot tub. Tidligere denne måten å hindre befruktning mye brukt i Japan. De mente at sperm en mann over en time tok et varmt bad i sittende stilling, mister sin aktivitet fordi de ikke stå en feber. Det samme kan ta et varmt bad og en kvinne, og dermed legge til vannet brygget sennep.
I alle fall bør hver kvinne svært nøye og ta vare på kroppen din, og ikke glemme at før eller senere svangerskap vil bli planlagt, og deretter for å bære et barn vil hun trenger sterke kvinners helse.  
Яндекс.Метрика