Hvordan å bestemme eggløsningsdagenFor å kunne planlegge graviditet, oppdage ulike brudd på reproduksjonssystemet, velger den riktige metoden for prevensjon bør være tydelig kjenne og forstå innholdet av kvinnens menstruasjons funksjon. Menstruasjonssyklus består av mange deler, hvorav den ene - eggløsning.
Hos kvinner er menstruasjonssyklusen perioden fra den første dagen i en menstruasjon til første dag i neste menstruasjon, i gjennomsnitt, tar denne syklusen 28-30 dager. I løpet av første halvdel av menstruasjonsperioden skaper hver eggstokk en hårsekken. Den består av en boble, som er fylt med væske og inneholder sozrevayuschuyu egg. I andre halvdel av menstruasjonssyklusen, skjer eggløsningen. På dette punkt egget, som modnet i hårsekken rundt den klar for befruktning. Moden egg etter eggløsning har evnen til å befrukte i løpet av dagen. Sædceller etter utløsning har evnen til å befrukte egg for fire dager. Det viser seg at den perioden mest sannsynlig er muligheten for å bli gravid i seks dager. For å bestemme hvilken dag prosessen med eggløsning, er det flere metoder, noen av dem vil du lære fra denne artikkelen.
Hvordan å bestemme eggløsningsdagen ved å teste spytt og slim krystallisering
Hvis du ønsker å bestemme eggløsningsdagen test med slim krystallisering, må du besøke hver dag en gynekolog. Men på grunn av ulike lidelser så som inflammatoriske eller patologiske forandringer i livmoren kan studere vaktel, og dagen vil være vanskelig å bestemme om den reduserte påliteligheten av resultatene, som krystalliseringen av bildet kan bli forvrengt. De samme endringene som i slim forekomme også i spytt. Samt nærmer eggløsning og slim resultater i økte nivåer av østrogen og på dette punktet i slim og spytt økte mengder kalium og natrium.
På dagen for eggløsning konsentrasjon av kalium og natrium forstår det maksimale, fører det slim og spytt under tørking til krystallisering, noe som bidrar til å bestemme riktig tidspunkt. Påliteligheten av testen for å bestemme den dagen for eggløsning er 96% -99%. For å vurdere mønsteret av krystallisering og bestemme dagen for eggløsning, ved hjelp av en rekke minimikroskop. De er lette, enkle å bruke og kompakte enheter egnet for dagligdagse forhold.
For 5-6 dager før eggløsning når unnfangelsen er umulig, eller 3-4 dager etter eggløsning når unnfangelsen er umulig, er spytt uklart tochkoobraznыy bilde. Ca 3-4 dager før eggløsning bildet begynner å danne paporotnykoobraznuyu struktur tegning. Jo nærmere eggløsning nærmer seg, blir bildet klarere, og det vil bestemme muligheten for en høy andel av befruktning. Etter eggløsning innen 2-3 dager skarpheten i bildet vil avta. Under testen, spytt krystallisering fortrinnsvis morgen eller spytt for å teste i 2-3 timer før spising, røyking og drikking eller børsting, som betennelse i munnen kan føre til forvrengning av resultater som vil bidra til å bestemme eggløsningsdagen

Hvordan å bestemme eggløsningsdagen av temperaturen test

Eggløsning kan også bestemmes av temperaturen av testen. Testen er at det er mulig å observere endringer i kroppstemperatur, avhengig av hvilken fase av menstruasjonssyklus har kommet inn i kroppen. De mest nøyaktige data mulig å få tak i de målingene som utfører rektalt, bør prosessmålinger gjøres umiddelbart etter søvn, ikke hvile stiger opp fra sengen. Disse målingene skal utføres daglig gjennom hele menstruasjonssyklusen for å finne eggløsningsdagen. I den innledende fasen av menstruasjonssyklusen indikator temperaturer under 370 C.
Nesten før eggløsningsdagen, vil temperaturen falle og umiddelbart etter eggløsning vil øke på 0, 4 - 0, 60 C. I sammenligning med den opprinnelige temperaturen blir det litt over 370 C. Disse svingningene på grunn av det faktum at økt østrogennivå i løpet av første og den andre fasen av syklusen, og økte nivåer av progesteron under den andre fasen av menstruasjonssyklusen. Denne østrogen i eggstokkene begynner å skille seg ut i stort antall etter eggløsning og påvirker termoregulering som fører til endringer i temperaturen. Hvis noen grunn temperaturen ikke endres i løpet av menstruasjonssyklusen, hindrer noe eggløsning forekommer ikke, og den dagen det ikke kan fastslås.

Hvordan å bestemme eggløsningsdagen ved ultralyd

Bestem dagen for eggløsning som mulig ved ultralyd i prosessen er det mulig å observere hvordan et follikkel i en av eggstokkene. Det er follikkelen i eggstokken indikerer hulromdannelse, som gradvis endring i størrelse, og i den første halvdel av menstruasjonssyklus når 2-3 inches i diameter, og i midten av syklusen den forsvinner. Endre størrelsen på dannelsen av tett forbundet med forskjellig krystallisering slim, samt endringer i temperaturen i endetarmen, noe som bidrar til å bestemme eggløsningsdagen. Ifølge US tegn på at modne follikler og eggløsningen kommer snart utseende oviparous haugen som ser ut som et lite lys vil lyse som ligger på innsiden av hårsekken.  
Slik fastslår graviditetstest uten et hjemHjem tester hjelpe når du trenger å bestemme graviditet når det ikke er tid eller anledning til å gå til legen eller telleren test.
Måling av basal temperatur

1-2 dager før forventet menstruasjon bør starte basal temperatur. TillattSlik fastslår graviditetstest uten et hjembenyttes til ikke bare endetarmen og kan måle temperaturen i munnen og vagina. Varigheten av målingen av basal kroppstemperatur i rektum og vagina - 3 minutter i munnen - 5 minutter.
Målinger bør gjøres om morgenen uten å komme ut av sengen og ikke gjør noen brå bevegelser, ved hjelp av et kvikksølvtermometer sitt beste for å riste av kvelden. Måleresultatene bør være fast i en tabell eller et diagram.
Under den første fase av menstruasjonssyklus, omtrent lik halvparten, er basal temperatur under 370 C. Ved begynnelsen av den andre fase, som begynner etter eggløsning, temperaturen øker (litt over 370 C).
Hvis du etter 3-4 dager etter eggløsning basal temperaturen ikke blir returnert til den opprinnelige verdien med høy sannsynlighet kan sies om begynnelsen av svangerskapet.
Hjem graviditetstester

Det er nødvendig å fukte urin hvitt ark og deretter sette den på en dråpe jod. Når graviditet jod fargetSlik fastslår graviditetstest uten et hjem i lilla eller lilla farge, ellers - blir farget med blått.
I en liten beholder av urin skal dryppe en dråpe av jod. Uendret dråper indikere graviditet hvis roztechetsya fall på overflaten, vil det indikere en mangel på graviditet.
Morgenurin bør blandes med vinen i et forhold på 1: 1. Transparency væske vil grunnlag for å bekrefte graviditeten og dens turbiditet og svak stvorozhenye - mangel på unnfangelsen.
Tegn på graviditet

Det første tegnet er helt klart en savnet perioden, selv om det er avvik i den ene eller den andre veien.Slik fastslår graviditetstest uten et hjem
Toksisitet, noe som resulterer i kvalme og oppkast, spesielt om morgenen, nøyaktig kan indikere graviditet kom. Samtidig er det mange tilfeller av drektigheten, uten toksisitet kroppen.
Smerter i brystet, livmoren eller i eggstokkene i de fleste tilfeller (unntatt i patologiske prosesser) indikerer at befruktning har oppstått.
Økt eller redusert sexlyst i forbindelse med begynnelsen av hormonelle endringer i kroppen, irritabilitet, gråt, døsighet, urolig periodisk craving for salt, da den sure - en ganske nøyaktig indikasjon på at kroppen er født et nytt liv.
Et annet tegn på graviditet kan være feber og samtidig øke basal kroppstemperatur. Vanligvis oppstår i den første måneden av svangerskapet, ytterligere stabiliserer kroppstemperaturen.
Den siste tegn på graviditet. Fordi i kroppens hormonelle endringer som skjer avslapning av sphincter av blæren, noe som resulterer i et toalett må gå oftere enn før. Vi mener hyppigere vannlating i fravær av smerter i magen og blære.
Ved første mistanke om graviditet, ikke forsinkelse et besøk til en gynekolog. Av og store, bare endrer det størrelsen på livmor å gjenkjenne opprinnelsen til kroppen din nytt liv er 2-3 uker av svangerskapet.
La din graviditet vil være velkommen! Hold deg frisk!
I hvor mange dager kan lære om graviditet?
 Oppnevning av hver kvinne å bli mor en dag. Hvis personvern damene alle rett, vil hun og den andre halvparten planlegger graviditet og vente på det. Men ofte vi ikke kan stole på seg selv, ubeskyttet samleie, kontraindikasjoner for svangerskap, uønsket graviditet - alle disse faktorene påvirke psyken til en kvinne hun er nervøs, ikke vite i stillingen eller ikke. Svaret på spørsmålet, hvor mange dager du kan finne ut om graviditeten, enkel. Det finnes måter som du kan før testen til nærmeste cent identifisere tidlig stadium av svangerskapet.
 Metoder anerkjennelse tidlig i svangerskapet
I hvor mange dager kan lære om graviditet?
 La oss starte med det enkleste: dersom forsinkelsen menstruasjon i 2-3 dager, er det grunn til bekymring, spesielt hvis du føler hovne bryster, morgen syk, og mengden av vannlating per dag doblet. Vanligvis eggløsning (modning) kvinnelige kjønnsceller oppstår på den tiende dagen etter menstruasjon. Best for graviditet anses dager: 11., 12., 13. og 14. etter starten av neste menstruasjon. Nå kan du telle, da det var samleie og tilsett 2-3 dager (bare i tilfelle hvis befruktning skjedde) - det nøyaktige tallet i lommen!
 Sædceller trenger to dager som han sluttet med egg, slik at tre dager etter samleie er trygt å gi blod for å gå HCHH - nøyaktighet på 100% i motsetning til graviditet testene er i de tidlige stadier ikke viser positiv dynamikk. Tester og ultralyd diagnostikk bra når gravid og ca 5 uker, at forsinkelsen menstruasjon er 10 dager.
I hvor mange dager kan lære om graviditet?
 En annen vanlig metode som leger tilby - en måling av basal kroppstemperatur. Vanligvis faller rett etter mensen økte til 37,0 under eggløsningen. Tre dager etter ubeskyttet samleie kan måle temperaturen i tilfelle reduksjon ikke bekymre deg, men hvis for fire dager vil det bli holdt på tidligere mark, deretter befruktning skjedde. Basal kroppstemperatur termometer målt normalt på morgenen uten å komme ut av sengen, må du forsiktig introdusere enheten i anus i 10 minutter.
 Målinger kan utføres og når forsinkelsesperioden. Vi må vurdere det faktum at, bortsett fra graviditet, kan kvinner være betennelse i eggstokkene. Temperaturen vil bli holdt i begge tilfeller.
 Test deg kjøpt på apoteket, viser graviditet 10 dager etter samleie. Dens mål er anslått til 92-95%, noe som gjør det mulig å justere ytterligere tiltak kvinne å avbryte svangerskapet permisjon eller barn.
 Tidlig graviditet symptomer
I hvor mange dager kan lære om graviditet?
 De første symptomene som er 3-4 uker er: svimmelhet og kvalme. Men disse skiltene kan ikke si sikkert, en gravid kvinne eller ikke, som i de fleste tilfeller de ikke kan komme. Organismen begynner umiddelbart, men egenskapene til noe som kan avgjøres uten tester, visuelt, er en mørkere brystvorter og bryst hevelse. Rekke hormoner i kroppen øker umiddelbart etter befruktning, så en kvinne kan føle ubehag. Nyrene svare på det først, de begynner å arbeide i nødmodus, noe som fører til hyppig trang toalettet.
 Eksperter mener at de to tegn: stoppe menstruasjonssyklusen og utseendet av aversjon mot visse matvarer kan trygt snakke om graviditet.
 Hvis du bite tvil, bedre å være trygg og bruke alle disse metodene for å bestemme de tidlige stadiene av svangerskapet, som ofte bare et sett av attributter kan se at du er interessert i resultatet.  
Яндекс.Метрика