Hvordan å bleke tennene
 Endre fargen av tenner kan være forårsaket av flere grunner. Dette gjelder maten vi spiser, drikker og legemidler som har en negativ effekt på tannemaljen. I tillegg endrer skadede tennene raskt sin naturlige farge.
 Foreløpig standard eller rollemodell anses hvit "Hollywood smil". Men et par århundrer siden, og vietnamesisk, japanske kvinner dekket sine tenner svart stinkende løsning som ga dem en spesiell sjarm. Noen pakistansk statsborgerskap spesifikt nadpylyvaly fortennene, og tygge en plante, alle disse manipulasjoner førte til kjøp av tenner røde.

 Hvordan å bleke tennene: Hvordan


 Å gjenopprette tapte tenner farge og glans folk ofte går til tannklinikk. Tannbleking teknikker dukket opp i det 19. århundre. Gjennomført en rekke undersøkelser og eksperimentering, resulterende konkludert med at hydrogen peroxide er den mest effektive måten for rengjøring. I det 20. århundre begynte å bruke termisk stråling, som utløste reaksjonen med peroxide.
 Hvordan å bleke tennene, profesjonelle tannbleking
 Profesjonelle tannbleking utføres i en klinisk setting hjelp av spesialutstyr og apparater. Aktivt ved hjelp av ultralyd og laser bleking, fotovidbilyuvannya og kjemiske reagenser.
 Hvordan å bleke tennene hjemme
 Mye oppmerksomhet er betalt til utviklingsmekanismer og hjem tannbleking. I dag finnes det flere måter hjemme bleking. Mindre effektiv er tyggegummi og tannkrem som ved hjelp av små partikler er i stand til å fjerne bare "friske" flekker etter et måltid. For mer effektiv drift ved hjelp av spesielle løsninger og geleer som blir brukt på tenner eller tannbeskyttelse. Disse prosedyrene utføres fra noen dager til en måned, men resultatet er beskjeden og kortvarig.  
Hvordan fjerne cellulitter på hendene? Enkle regler og øvelser

 Tidligere veldreide kvinner var ganske populær, nå i mote smartness, eleganse og raffinement. Dessverre, på grunn av ugunstige miljøforhold, usunt kosthold og dårlige vaner mange av virkelig sex klage om utseendet på tegn på cellulitter, noe som påvirker ikke bare lår, rumpe og mage, men selv kvinners hender. Som et resultat skovuyutsya bevegelse i skulderleddet, en følelse av ubehag.
 Hvis du har noen spørsmål, "hvordan å bli kvitt cellulitter på hendene", mange gjør det ikke selv udosuzhatsya opp av sofaen og begynne å forholde seg til dem. Og dette er en av grunnene til progresjon av cellulitter. Av de nevnte dårlige vaner som er dens årsaker inkluderer ikke bare tobakk og alkohol, men overdrevent inntak av søtt, salt, stekt.
 For å forstå hvordan man skal gripe cellulitter, ikke nødvendigvis er skrevet for dyre treningsløyper trenger bare å følge enkle regler :
 - For det første er det nødvendig å øke mengden av væske du drikker per dag til 15-2 liter;
 - For det andre, kaffe ikke bruke innsiden og utsiden (massasje bevegelser gni kaffegrut, og skyll med varmt vann);
 - For det tredje, shea smør legge til krem ​​og body lotion (som effektivt bekjemper tegn på cellulitter)
 - Fjerde, for å gi opp hurtigmat, alle slags semi-søt kullsyreholdig vann, kaker, kjeks og sigaretter;
 - In-femdeler, spiser de frukt og grønnsaker som inneholder vitamin A, som er dannet av cleavage karoten, har også en aktiv kamp mot cellulitter.
 Og for samme pasient, spenstig og kjærlig selv er enkel øvelse som lett kan implementeres i form av bygningen.
 Vprava№1. Ta to stoler, legg dem i en avstand fra hverandre slik at du får plass til i sentrum. Lene på dem med begge hender og ben bør være litt bøyd på samme tid. Fra denne posisjonen bøye albuene, og du vil føle spenningen triceps (der vanligvis synke huden din og cellulitter akkumulere) føttene mens du utfører fjærende bevegelse og gi minimal hjelp. Hele byrden bør ligge på hånden. Det øvelser utført åtte ganger i tre sett.
 Øvelse №2. Sette en stol, gå tilbake til ham, magre armene og gjøre dype knebøy for å føle muskelspenninger. Øvelsen bør gjøres bare åtte ganger i tre sett.
 Hvis du har manualer, kan du utføre følgende øvelse: Ligg på din seng eller sette noen i en rad av stoler slik at hodet var nær den frie kanten. To hender ta tak i dumbbell sakte Taps hodet hennes, uten å endre den rette hellingsvinkelen mellom albue og skulder ledd. Når du returnerer manualer til brystet maksimerer muskelspenninger, så puster.
 Alle disse enkle regler bør bli en vane hver kvinne, og fokusere på det ønskede resultatet av dine handlinger få mest mulig effektive.  
Ruptur av cyster på eggstokkene: symptomer og behandling
 Eggstokk - kroppen med en av de kvinnelige reproduktive funksjoner. Fusjonen dannet deri egg og sperm fører til dannelsen av fosteret.
 Cyster på eggstokkene - det er de mest vanlige smertefulle sykdommer som er godartet. Cellene har en tendens til å danne cyster akkumulere fluid og, som et resultat av økende volum.

 Typer cyster
 1. luteum cyste - en svært sjelden type det. Moden follicle modent egg slippes ikke, og utgivelsen av "gul kropp", som frigjøres fra celler progesteron.
 2. Follikulær - den vanligste. Modnet hårsekken blir ikke offentliggjort, og egget er modnet i kroppen hans.
 3. Mutsoyznaya, dermoid, эndometroydnaya.
 4. Ulike svulster i eggstokk vev som inneholder slim, væske, hår og fett.
 Ruptur av ovarialcyste er en trussel mot en kvinnes liv, noe som resulterer i store blødninger i bukhulen provosert spontan ruptur under eggløsning tynne veggene i hårsekken. Vanligvis er denne patologisk prosess ledsages av delvis ødeleggelse av strukturen i eggstokken og dens blodkar.
 Årsakene til ovarian cyster ruptur
 Fastslå nøyaktig hvorfor cyste sprekker, så langt mislyktes. Mange mulige årsaker og den virtuelle fravær av symptomer gjør det mulig å uavhengig detektere denne sykdommen.
 De vanligste eggstokkene apoplexy mottakelige kvinner av aktive reproduktiv alder 20-35 år. Grunnlaget for teorien for ruptur av ovariecyster, er dysfunksjon av nevroendokrine system ved regulering av prosesser av eggløsning. Sykkelstativ hormonene regulerer blodstrømmen til eggstokkene og ut av hårsekken. Overtredelse av denne funksjonen kan føre til patologisk brudd på vaskulær skade og blodtap.
 Også apopleksi eggstokk kan være forårsaket av betennelse, åreknuter, aterosklerose, traumer, løfte store vekter, også seksuelt aktiv.
 Store perioder når cyste brister:
 - Eggløsning;
 - Den andre halvdel av menstruasjonssyklusen;
 - Utrolig farlig ruptur av corpus luteum under svangerskapet, fordi to liv i fare.
 Symptomene på ovarial cyste ruptur
 Patologisk tilstand kan være ledsaget av følgende funksjoner:
 - Spontan skarpe smerter i magen i det berørte området, kan smerte være gjennomgripende, diffus, som dekker hele magen;
 - Mindre blødning fra skjeden;
 - Ubehag, generell svakhet;
 - Vedvarende høy feber som ikke banke noen febernedsettende medikamenter;
 - Lavt blodtrykk;
 - Øke takykardi;
 - Støy i ørene, svimmelhet;
 - Kvalme, oppkast;
 - Alvorlig blekhet og tap av bevissthet;
 - Sterk livmor blødning.
 Cyste brudd fører til peritonitt, alvorlig blodtap og infeksjon, som er svært farlig for en kvinnes liv. Selv liten mistanke om eggstokkreft apopleksi krever øyeblikkelig medisinsk behandling på et sykehus rom.
 Behandling av hjerneslag
 Valget av den metoden som vil behandle ovarian brudd, blødninger tungt påvirker hvordan og hvor mye blodtap.
 Ved fastsettelse lunge lesjoner utnevnt konservativ behandling:
 1. Overholdelse strengt sengeleie.
 2. Påfør kaldt til mageregionen.
 3. Å være i fullstendig hvile.
 4. Observasjon av hemoglobin, hematokrit og generelle tilstand.
 Kirurgi der holdt plast reseksjon eller ooforektomi er indisert for medium og tung ruptur. Under hans pasient transfusjon av plasma og løsninger, og erstatte sin sammensetning blod. Kirurger er alltid søker å minimere deres forstyrrelser, for eksempel ved reseksjon av eggstokk eller laparoskopi.
 Nyzhnesredynnaya laparotomi, slik at du kan undersøke bekkenet og underlivet, utført, om nødvendig omfattende kirurgi med fjerning av blod. Handlinger kirurger avhenge av hvor gapet dannet. Hvis det var en krenkelse av integriteten til en sunn eggstokk, den blødende kar koagulerer og pålegge spesielle masker. Ved påvisning av cyster på eggstokkene gjennomføre mer omfattende kirurgi. Ooforektomi vist i sin fullstendige nederlag.
 Effektene av ovarialcyste ruptur
 Når du bryter ovarialcyste bekkenhulen fylt med blod og dens innhold, som raskt fører til peritonitt. Hvis tid ikke fikk umiddelbar hjelp, starte infeksjonen faktisk truer livet til pasienten.
 I tillegg, kan gapet påvirke eller fravær av ytterligere fertil funksjoner. Ved alvorlig sykdomsbilde med cyste fjerning av de berørte eggstokk oppførsel. Resultatet - en komplett ufruktbarhet problem eller unnfangelsen.
 Derfor bør hver kvinne besøke en gynekolog for å overvåke helsen til kvinner. Hvis du finner cyster lege foreskrive behandling eller fjerning hvis medisinsk intervensjon er ikke bidrar til å stoppe veksten, regresjon og det er sannsynlig brudd. Heldigvis har moderne kirurgi alt du trenger for en enkel og effektiv fjerning av cyste.  
Яндекс.Метрика